Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 30.9.2008 21:27:42
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, vse naj naj Sej sm te včeri klicala samo zato, da ti povem, da telovadba odpade Pa hvala za nasvet za čaj: sem ga danes nardila pa je kr hitr pošel in bom jutri znova obirala grozde
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 10:21:31
|
|
|
|
Bethany
|
Hojla, ej, punce, kakšen čaj pa je to iz grozdja? Svežega?? Mi ga imamo tulk, pa bi ga lahk mal porabila... Se priporočam za recept!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 12:16:02
|
|
|
|
Dali*
|
Bethany na z.s. imaš recept za moj famozni čajček iz grozdja.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 13:23:57
|
|
|
|
Bethany
|
Super, Dali! Hvala ti za recept, danes popoldan ga sprobam...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 16:04:58
|
|
|
|
mbd0411
|
Prosim še meni recept
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 16:07:58
|
|
|
|
Dali*
|
mbd imaš recept na z.s.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 18:02:25
|
|
|
|
mbd0411
|
Dali,hvala! Kako ste kaj punce?? Nič kaj zgovorne Ne najdem nič kostanja,zmešal se mi bo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 18:11:39
|
|
|
|
Dali*
|
ooo kostanj, jaz ga vsak dan malo naberem za žurko v soboto. Samo so kr mejčkeni, tko da letos je bolj bogo.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 18:52:33
|
|
|
|
Bethany
|
Pomoje je pa še en mejčken prezgodi za kostanj. Smo v nedeljo šli na dva konca mal gledat, pa je blo bolj švohno. Sam, ko pa gledaš kostanje - drevesa, so pa polni ježic, samo dol morajo padit. Mogoce jih bo kak mraz dol spravil. Upajmo, ker mam js tud ful luste po njem. Zadnjič smo si privoščli kar zmrznjenega od lani, spekli in je bil prav super, vsaj za prvega letos.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 19:39:44
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Pri nas pa je že kostanj, no pa marele sem nabiarala.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 1.10.2008 20:14:40
|
|
|
|
mbd0411
|
Kjeeeeeeeeeeeeeeee???????????''
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 9:53:06
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Js tud čakam na kostanj, se mi je zluštalo nardit en kostanjev piknik. Bo katera prišla? Bom sporočila, ko bo. Včeri sm šla iskat previjalno, sam jo mam še zapakirano v škatli, še ne mislim sestavljat je. Čaj: zdl grem spet mal grozdje obrat. Pa mi je včeri en kolega reku, da naj pol grozde dam kr v skrinjo in lahk še pozimi ga kuham Ker mi je pa fuuuuuullll všeč.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 10:25:46
|
|
|
|
Dali*
|
Me veseli, da vam je čaj iz grozdja všeč. Ja ja, kr v skrinjo z jagodami in bo še za celo zimo. Vsebuje naraven vitamin c in antioksidante in še kaj, aja pa zaprte tudi ne bomo. Katja jaz se absolutno pridružim na kostanjevem pikniku. Jaz grem pa danes v mesto, morem it po bolniški list, da ga pošljem v podjetje in pa kolegico grem pogledat in njeno malo Leno, ki je stara 1 teden. Pa še pol mam par opravkov...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 10:54:09
|
|
|
|
katja_p
|
No, pol se pa kdaj še do mene oglas, ko ne boš mela tok gužve. Ti bom postregla s tvojim grozdnim čajem A mislite, da bi grozdje jurka (to je tisto ta drobceno in bolj kiselkasto) tud blo za ta čaj? Ker zdej sem dala izabelo in ta mi je super, pr onem bo treba pa najbrž ful cukra, to pa glih ne bi ... Dali, kaj rečeš?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 17:05:25
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Pozabila sem prej povedat, da sem nabirala kostanj in marele doma na dolenjskem.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 17:09:26
|
|
|
|
spps
|
ojla čvekice. se javljam na raport jaz sem ok,razen kislina me je začela matrat ohcet je uspela,imeli smo se fajn... in ostale?kako ste kaj?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 17:59:11
|
|
|
|
Dali*
|
Katja, po mojem probaj in boš videla kako in kaj. Lahko pa da bo okusen tudi z medom. Sej te nč ne stane. Ko bom naslednjič malo manj v gužvi, se ti bom pa oglasila. Ecco, šele zdejle sem prišla. Sej veš, pol pa še ena pijačka, pa zmeri še koga srečam....ecco in gre cel dan.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 18:41:18
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Jutro! Js tud čakam na kostanj, se mi je zluštalo nardit en kostanjev piknik. Bo katera prišla? Bom sporočila, ko bo. Jaaaaa, se javljam za kostanjev piknik... nosečnic, hehe... sam povejte mi, kdo nam ga bo nabral, meni prepogibanje namreč ne leži preveč
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 18:46:37
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice. se javljam na raport jaz sem ok,razen kislina me je začela matrat ohcet je uspela,imeli smo se fajn... in ostale?kako ste kaj? Spps - kak dooooooolgo te že nisem slišala. Ko sem čist zaspala . Čestitke za poroko Ne, da sem kaj brati za nazaj. A kot vidim je s tabo vse v najlepšem redu. SUPER!!!11
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 18:54:30
|
|
|
|
Dali*
|
Vsaka ga bo malo nabrala in ga bomo imele za spečt. No, sedaj smo že 3 za piknik.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 18:56:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice. se javljam na raport jaz sem ok,razen kislina me je začela matrat ohcet je uspela,imeli smo se fajn... in ostale?kako ste kaj? Spps - kak dooooooolgo te že nisem slišala. Ko sem čist zaspala . Čestitke za poroko Ne, da sem kaj brati za nazaj. A kot vidim je s tabo vse v najlepšem redu. SUPER!!!11 ojla.kako si mi pa kaj ti?kaj novega?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 19:01:10
|
|
|
|
Orhideje
|
Ma, žal nič novega. Še vedno čakam na ta . Očitno še ni prišel moj čas. Ampak za vsakim dežjem posije SONČEK. Tako, da se ni za bat.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 19:12:51
|
|
|
|
Dali*
|
Punce, jaz sem totalno fuč. So kar akcijski dnevi za mano in nič kaj nisem spala te dni, tako da bo počasi čas za to. Malo bom še knjigo brala, če bom uspela, potem pa sladko zaspala.mmmmmmm.....kak bo fajn....nočko....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 19:34:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Ma, žal nič novega. Še vedno čakam na ta . Očitno še ni prišel moj čas. Ampak za vsakim dežjem posije SONČEK. Tako, da se ni za bat. držim pesti,da ti čimprej uspe
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 2.10.2008 21:27:02
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Vsaka ga bo malo nabrala in ga bomo imele za spečt. No, sedaj smo že 3 za piknik. no, to bi še šlo, hehe. mogoc nam ga uspe doma kej nabrat, pa si ga bom mal "sposodla". Sam sporocte kdaj in kje se bo peklo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ime za fantkabutt3rflyKatero ime vam je najlepše?Filip (
49%)

Jonas (
7%)

Leon (
31%)

Samuel (
13%)
Število vseh glasov: 519Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!