|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
28.9.2008 9:22:51   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Panja,čestitke.
Čimprej nam javi kako je bilo.Lepo se spočijta in pocrkljajta.
Mi pa odštevamo....še 2 tedna in 1 danuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.9.2008 11:52:02   
Bethany
Panja, ČESTITKE!! user posted image Ko se pa malo odpočiješ, pa nam le zaupaj svojo porodno izkušnjouser posted image . Saj si rodila v Celju, ne?

Katja, ni problema, se lahko enkrat zmenima za en sprehod tu okoli.user posted image Jaz sem tik pred AC doma, pri avtobusni postaji pred podvozom, torej na začetku Lopate, ziher si se kdaj že mimo peljala. Čez poletje je bila sicer cesta v delu in zaprta, čeprav to marsikoga ni motilo user posted image , no zdaj pa je že normalno prevozna in idealna za vozičkanje gor in dol, hehe. Če nam bo še zima naklonjena s toplim vremenom, bo pa sploh super.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.9.2008 16:08:52   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: panja

Pozdravljene!

Samo za trenutek se javim.

V sredo, 24.09.2008 je na svet prijokal sonček MAI. 3.400 g, 50 cm!

Sva že doma in zaenkrat se počutimo dobro.
Le utrujeni smo nekoliko bolj.

Kaj več pa prihodnjič, ko bomo imeli več energije.

Pozdravček

Panja iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image !

Naj bo mali MAI predvsem zdrav in bolj malo jokav. Tebi in družini pa obilo veselja, smeha, doživetij in novih spoznanj.

Ko boš pa že bolj spočita, pa le na plano s svojo porodno zgodbo.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.9.2008 16:10:53   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Aja, pa pimpeka smo si pogledale z vseh strani. In seveda sem dobila še 2 slikici, na eni se prav konkretno vidi pimpek. Joj, čist sem bila raznežena. Ta moja G je res super ženska. Vedno si vzame čas in je na razpolago.

To imaš G v Laškem, ane? Ja, ta je super ženska in ginekologinja. Men je vsak pregled, zdaj med nosečnostjo, ful doživetje, ko si res vzame čas za tebe, vedno naredi UZ, pa tak fajn komentira zraven, ane? user posted image Res je super, se vidi da je s srcem pri svojem delu. Bi si jo želela imeti tudi pri porodu.

Najina G je res zlata ženska. Jaz sem razmišljala, da ko bom že tako daleč jo bom vprašala kdaj bo dežurna, da bom takrat rodila, heh. Če bi bilo to tako enostavno.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
28.9.2008 16:12:33   
Dali*
Lolita, saj sem te jaz povabila še k Celjankam, ko si se nam pridružila pri marčevkah, tako da nas je že nekaj marčevk. Ampak cita je malo zaspala, pa še sonček je, pa še ena sam se ne spomnem, ker so bolj malo gor. Dobrodošla še v našem krogu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
28.9.2008 16:14:05   
Dali*
Katja in Bethany, vidve ste pa res tudi blizu doma, tko da boste prej začele vozičkat, skupaj pa se bomo odpravile, ko bodo že zvončki prihajali na plano in se bo pričenjala pomlad. Komaj čakam.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
28.9.2008 16:59:15   
katja_p
No, pa se je tudi ena Celjanka še danes zbudila (Dali, mislim nate). Je danes totalno zatišje na forumu. Naše decembrke so tud kr nekam poniknile user posted image

Sicer je pa tako bedno vreme, da bi cel dan lahko ležal in čajčkal. Js sm sicer imela delovno akcijo po hiši in lahk rečem, da sm se kr zmatrala user posted image

Kaj velik se mi pa danes ne da več počet ... Bom mal bluzila user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
28.9.2008 17:19:25   
Lolita23
Živjo!!

Vprašanje za tiste proti koncu:

Kaj vam je najbolj doslej povzročalo težave?

Jaz pojem veliko sadja, pa sem zaradi tega zelo napihjena, pa še včasi me špika, a še katera to doživlja?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
28.9.2008 19:48:39   
mbd0411
Lolita23!
Vsaka ima svoje težave.Jaz imam bolečine v medenici zadnji mesec.Prej so bile težave v križu.Zdaj tudi na wc hodim pogosteje,ker mi tišči user posted image na mehur.Prej user posted image tišči tudi na zg.del trebuha in sem težko dihala,pa zgaga...V glavnem vse smo bolj ali manj na istem.Nekatere imajo otečene sklepe,bolečine v sp.delu-tudi jaz otrdevanje trebuha in še bi lahko naštevala.user posted image
Kako ste preživele nedeljo??
Meni se tako kostanja lušta pa ga še niuser posted image Kak teden ali dva.Potem ga pa ne bom smela zaradfi krčevuser posted image

Upam na noč s spancem...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
28.9.2008 20:00:11   
Bethany

Najina G je res zlata ženska. Jaz sem razmišljala, da ko bom že tako daleč jo bom vprašala kdaj bo dežurna, da bom takrat rodila, heh. Če bi bilo to tako enostavno.

user posted image user posted image Hehehe, Dali, ko bi blo tako enostavno, da bi se lahko odločil kdaj rodit, bi blo super, samo potem bi bili eni - tafajni ginekologi non stop v porodnih sobah, drugi bi pa brez službe ostali.user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.9.2008 20:08:56   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Vprašanje za tiste proti koncu:

Kaj vam je najbolj doslej povzročalo težave?

Jaz pojem veliko sadja, pa sem zaradi tega zelo napihjena, pa še včasi me špika, a še katera to doživlja?

Hm, jaz šele sedaj v sedmem mesecu bolj občutim nosečniške tegobe (prej je bilo, kot da ne bi bila noseča): zgaga, zadihanost, nonstop tiščanje na wc, brcike v rebra... aja, pa rahla zatečenost nog in rok oz prstov, recimo poročnega prstana ne spravim več gor user posted image pa samo eni čevlji so mi še udobni... ampak drugače je vse v mejah normale, če lahko tako rečem, tako da ni problema zdržat, ko vem, kako lepo se bo tole končalo user posted image

Je pa ful zanimivo, kako se tekom nosečnosti spreminjajo gibi ploda. Najprej so bili kot pokajoči mehurčki, potem konkretno brcanje, zdaj pa mi kar cel trebuh valovi, in to po diagonali, tako kot leži. Je ful fajni in hecn občutek. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.9.2008 20:21:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kako ste preživele nedeljo??
Meni se tako kostanja lušta pa ga še niuser posted image Kak teden ali dva.Potem ga pa ne bom smela zaradfi krčevuser posted image

Upam na noč s spancem...

mbd0411, danes sem prvi kostanj nabrala, sicer ga je samo za vzorec, toliko, da vemo, da obstaja, tako da bo treba še malo počakati. meni se ga tudi že strašno lušta, pa svežega mošta, čeprav kombinacija obojega naredi "veselico" v želodcu in črevesju ...user posted image
In kakšni so občutki, ko si že skoraj pri koncu? Je kaj treme? user posted image Jaz se še vedno včasih zalotim pri mislih, da je vse še tako daleč in nerealno, pol pa pogledam nosečniški koledar, pa tedni presneto hitro drvijo mimo. Se mi zdi, da sem komi bila tam nekje pri 15, zdaj pa je že konec 33tega!!user posted image Me pa vedno bolj zanima, kako bo naša pupika zgledala in kakšni bodo občutki jo (končno) držati v naročju. Si trenutno tega sploh ne znam predstavljat... user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.9.2008 20:21:56   
Dali*
Ja ja Katja, ta Dali je v petek bila na obisku do 2.00 zjutraj, potem sva se v soboto vstala ob 8.00 uri in sva šla k frendu na trgatev, kjer sem trgala od 10.00 - 18.00 ure non- stop, no na malico smo šli ob 12.00 uri in 1 x sem šla lulat. Tko, da sem bila full pridna, full mam energije zadnje dni. No, potem smo se začvekali do 4.00 ure zjutraj in danes sva se zbudila ob 9.00 in smo se mal cartali, potem sva šla k tašči na kosilo in ko sem prišla prej domov sem hitro nekaj naklofala in sem šla spat do 19.00 ure. Zdej sem pa spet zaspana. Nč kej nisem spala ta vikend. Ma, bom pa čez teden nadoknadila, heh.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
29.9.2008 13:11:35   
panja
Pozdravček!

Na kratko se javim, da povem, kako in kaj je pri nas šlo...

V sredo, 24.09.2008 ob 03.30 sem se prebudila, ker mi je odtekla voda. Sva šla v Celje, odprta nisem bila še nič. Ob 6.00 sem dobila gel za odpiranje materničnega vratu in šla na oddelek. Do 17.00 se ni dogajalo nič pretresljivega, odprta za 1 cm. Tako dobila še en gel. Pol me je pa začel malo črvičit in ob 19.10 sem šla na pregled, odprta 2-3 cm, in so mi rekli naj grem nazaj na oddelek še za 1 uro hodit, da bo šlo hitrje in da naj pridem ob 20.10 nazaj v pordoni blok se pokazat, kako in kaj je. Popadki so bli iz minute v minuto hujši, zato so me pregledali kar na oddelku in je rekla zdarvnica, da bo treba it rodit, da ne manjka več dosti, so me naložili na voziček in odpeljali v porodno.
Po telefonu sem, med potjo dol, poklicala atija, da naj čimprej pride, da gremo rodit.
V porodno smo prispeli ob 20.20, ob 20.38 se je rodil Mai. Ati je vstopil v porodno ravno, ko je blo treba še zadnjič pritisnit in je mali pokukal na svet potem so mi ga pa položili na trebušček in smo se cartali. Ati pa potem še prerezal popkovino.
Imel je 3.400 g in 50 cm. Obseg glavice 36.

Osebje v porodnišnici je bilo zlo v redu. Babica Branka tudi. Prvi obisk v porodni smo imeli že zelo kmalu, saj je prišla na obisk Mai-jeva babica, ki je zaposlena v bolnišnici in ga je že starega komaj nekaj minut prav veselo cartala.
Šivov ni blo dosti, me niso nič rezali- hvala bogu le trije šivčki in se že celijo.

Ne bom rekla, da je bilo zelo prijetno, ker bi lagala. Bilo je ravno prav boleče, da sedaj z največjim veseljem rečem, da za tako lepo štručko kot jo imamo se je splačalo stisnit zobe.

Vsem v pričakovanju veliko poguma - to je tisto kar najbolj šteje!!!

Srečno vsem user posted image !

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
29.9.2008 13:39:52   
mbd0411
Panja,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image ,to je pa res bilo hitro.
Čestitke in lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
29.9.2008 14:39:02   
katja_p
18 minut?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako hitro lahko to gre? Ej, da imam pa ks tako srečo in bi glavni del trajal tako malo, pol ib blo pa super!

Panja, dobr si se odrezala user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa lepo crtljajte.

Gre katera danes na telovadbo? Dali, se vidiva, ne?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
29.9.2008 17:00:38   
Bethany
Super, Panja, za tole porodno izkušnjo. Me veseli, da je bilo vse ok, se že skoraj veselim svoje. user posted image

Jaz sem mislila it na telovadbo danes, pa me je tale sonček prepričal, da ga bom raje zunaj izkoristila. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
29.9.2008 20:06:33   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jaz sem mislila it na telovadbo danes, pa me je tale sonček prepričal, da ga bom raje zunaj izkoristila. user posted image

No, sej še sreča, da nisi šla, ker je zadari bolezni odpadla. Pol smo šle pa na drink pa tud ni blo slabo user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
30.9.2008 13:17:25   
Dali*
Katja, sorry ker se ti nisem oglasila na tel. ampak sem bila takrat ravno v ZD in sem si že prej dala tel. potihoma. Ja, škoda da je odpadlo. Potem sva šle pa s frendico na sprehod za Savinjo in na en čajček, pa še pizzo sva si privoščile. Potem sem pa tako pozno pogledala tel., da te nisem več klicala.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
30.9.2008 13:18:53   
Dali*
Punce jaz kar ne morem verjet kako leta bežijo. Danes sem dopolnila 28 let. Madonca, kok gre hiter, še mal pa bom 30.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
30.9.2008 13:56:49   
srecka82
Ojla punce.

Nekaj časa vas že berem, ampak se še nisem opogumla, da vam pišem. Sem se bala, da bo s pikico kaj narobe in potem sem si rekla, da bom še malo počakala.

Naj se na kratko predstavim. Sem Laščanka, sedaj pa že 5 mesecev živim v Vojniku in me veseli, da imamo Celjanke z okolico svoj forum user posted image . Sem v 14. tednu nosečnosti in pdp imam 1.4.2009. Ne poznam še nobene nosečke iz svoje okolice (nekatere moje prijateljice že imajo otroke, druge ne) in mi je včasih kr grozno ko se spomnim, da ko bom v porodniški ne bom imela nikogar s katerim si bom kratkočasila dan.

No sedaj pa šibam naprej delat...služba kliče...se tipkamo kaj.

Uživajte

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
30.9.2008 14:16:10   
mbd0411
Srecka82,dobrodošla!Nič bat,za druščino si boš že našla katero mamico,za sprehode.
Sicer se pa tako sponatno najdemo mamice.Boš videla,da je tako.
S tvojim otročkom pa bo tudi vse ok.Bodi pozitivna.

Dali,vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
30.9.2008 14:45:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

No, sej še sreča, da nisi šla, ker je zadari bolezni odpadla. Pol smo šle pa na drink pa tud ni blo slabo user posted image

Hehe, sem mela dober občutek za doma ostat. Čeprav se tudi pijače z nosečkami ne bi branila. user posted image Pa drugič, upam! V ponedeljek pa se moram spravit na to telovadbo, me prav zanima kako je in da mogoče spoznam katero od vas. V torek drugi teden se mi pa tak začne materinska šola. Bo pester prvi prosti teden brez službe... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
30.9.2008 14:50:21   
Bethany

Punce jaz kar ne morem verjet kako leta bežijo. Danes sem dopolnila 28 let. Madonca, kok gre hiter, še mal pa bom 30.

potem pa VSE NAJBOLJŠE! Dali. user posted image
Boš vidla, res kako hitro bodo minila leta do tridesetke. Jaz že štejem zadnje mesece z 2. spredaj... pa se mi zdi, da sem komaj dopolnila 25, ko sem si še rekla: aaah, kje je še 30!! No, še par mesecev, pa bo tu user posted image Ampak kaj č'mo, ane? Sicer pa pravijo, da se po tridesetem vse postavi na svoje mesto, to pa tudi ne bi blo slabo. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
30.9.2008 15:45:15   
Dali*
Punce, hvala za čestitke!

Sedaj pa šibam nazaj v kuhinjo, da še malo pripravim za popoldansko praznovanje. Tako bolj ornk praznovanje bomo imeli pa čez vikend...

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ime za punčko
kati82

kaj bi izbrale

Stina (20%)

Sara (80%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!