Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 8:19:38
|
|
|
|
katja_p
|
Ja js mam namen tale vikend mal pogledat okol, če mi slučajn uspe ga kaj najdit. Bom javila v čez vikend. No, js se še lahk prepogibam, drgač ga bo pač moj mal več nabral Sm tud sama v totalni gužvi tele dni, pa se premika non-stop, sam ponoči lepo aja A je bla ktera že v Kiku?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 9:23:17
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! Jaz še nisem bila v Kiku, sem pa bila včeraj v Oviesse, to se je odprlo v Sparu včeraj. Malo cartkane cotke za otročke. Sej Oviesse je kr OK, jst poznam to trgovino iz ITA in morem rečt, da majo kar lepe stvari. Lepše kot H&M npr. Imajo tudi modo za nosečnice. Cene so pa take kot v H&M. Katja, lahko se pa zmeniva, pa grema drug teden malo po trgovinah v CE.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 11:00:32
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, js sm za. Morm itak it kupit še enga pajaca iz pliša - mam enga zelenga nagledanga v HM - sm belega že kupla, pa bom še zelenega. Se slišiva in se boma zmenle. joj, tako bedno vreme, da adijo pamet. Ven sploh nočem poukat, ker je najbrž kr mrzlo. Dans bom mal bluzila po hiši, ker se mi tk nč ne da :)
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 12:35:37
|
|
|
|
Dali*
|
Katja, ma ni panike zunaj veš, sem bila sedaj več kot uro in pol v gozdu, ker sem nabirala kostanj in je prav prijeten luft. Malce popihca, ampak ni pa neki mrzlo. Le pojdi na en sprehod mal po Ostrožnem, ali pa do Lokrovca...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 12:40:12
|
|
|
|
katja_p
|
Mogoč se pa res spravim :) Kostanj je že? No, super, bo piknik kmalu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 12:44:15
|
|
|
|
katja_p
|
Dali, sem zdle kr prek maila naročila pr Katja&Alen dve posteljni garnituri za zibko Sem tisti teti tam razložla, kaj imam in kaj bi rada imela in dobim nasledn tedn domov, ker najbrž ne bom zdle kaj hodla v DOmžale. Bom imela posteljnino enako kot je baldahin pa obroba - enake barve in enak vzorec.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 12:45:32
|
|
|
|
Dali*
|
Katja jaz predlagam, da prideš en dan drug teden k meni, pa grema nabirat kostanj, tako da bi lahko imele piknik čez teden, sej vidim, da smo večinoma vse doma, pa še lepo vreme bo drug teden. Ker po mojem se bomo za vikende težje uskladile. Predlagam četrtek ali petek?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 12:47:30
|
|
|
|
Dali*
|
Ja ja ja, sej to je to ko sem ti pravila. Kakšna bo pa kaj cena? Jaz bi tudi imela zibko oz. košaro za prve tri mesece, pa je nimam kje dobit, no kupovala je glih nebi. Če jo bo tvoja pupa do marca že prerasla se lahko se zmenima za izposojo?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 13:08:28
|
|
|
|
katja_p
|
Cena posteljnine je 9,6 eur, jogi rjuha je pa še posebej neki čez 7 eur. No, pol pa lahk js pridem nasledn tedn eno dopoldne k teb. Ko bo mal sonček. Zdle sm se pa odločla, da grem mal ven, kljub temu, da mal piha ... Ampak se mi ne da več noter bit Se tipkamo popoldne
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 13:10:06
|
|
|
|
katja_p
|
Če se bo moja do tvojga poroda preselila v posteljico, se lahk zmenma za posojo, ni blema. Boš pršla enkrat pogledat mojo zibko (dobesedno mojo, ker je stara ravn tolk kot js ) in boš povedla, če bi ti bla ok. Komplet za zibko je pa rumen z medvedki.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 13:25:11
|
|
|
|
Dali*
|
Uživaj na sprehodu in se naužij svežega zraka.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 13:40:13
|
|
|
|
Dali*
|
Ali pa tudi ne boš šla na spreh, ker se je malo ulilo sedaj...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 13:46:50
|
|
|
|
katja_p
|
Sem šla ven, pa se mogla tud zlo hitr obrnt in nazaj Ni dans pravi dan ... Mogoč pa kasnej popoldne
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 15:28:23
|
|
|
|
Dali*
|
Ja punce, kje je pa mbd, da slučajno njen malček ne prehiteva. Nič se ne javi.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 21:28:44
|
|
|
|
mbd0411
|
Neeeeeeeeeeeeeee,tukaj sem še. Ne grem še nikamor....še ne.... Hvala za skrb. Se moram prej še kostanja 2x ali 3x najest
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 3.10.2008 21:30:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Neeeeeeeeeeeeeee,tukaj sem še. Ne grem še nikamor....še ne.... Hvala za skrb. Se moram prej še kostanja 2x ali 3x najest če verjameš ali ne,sem tudi jaz mislila nate,če si že šla v rim al ne kako se počutiš?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.10.2008 6:18:53
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro,sem zgodnja,ker ne gre in ne gre to spanje Lepo,da mislite name.Pa še ne grem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.10.2008 9:09:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Jutro,sem zgodnja,ker ne gre in ne gre to spanje Lepo,da mislite name.Pa še ne grem sej se moraš navadit,da ne boš mogla spat cele noči ti še kr počakaj,še imaš dost časa
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.10.2008 15:38:36
|
|
|
|
katja_p
|
Aha, samo da preverim, če smo še vse tu Mbd, se boš mogla bolj pogosto javit, da ne bomo mislile, da je tamali že na poti Js grem jutri po kostanj, pol se pa lahk kr zmenimo za piknik nosečnic Dali, če bo kako dopoldne lepo nasledn tend, se oglasim pr tebin grema ma šetat.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.10.2008 17:58:30
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo-se vam javljam,še vedno tu Se bila popoldan v gozdu in nabrala s pomočjo seveda košaro kostanja.Tako sem se najedla kuhanega .Zdaj me vse tišči .Zdaj ko sem se ga najedla pa lahko kar grem.Tako je bil božanski.... Ampak s prepogibanjem med pobiranjem kostanja,sem pa morda malo pretiravala,ker me spodaj vse boli-od medenice,pa križ,noge...Se vidi,da takih gobov po navadi ni. V glavnem se še javim Lepo se imejte
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.10.2008 9:40:17
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Zdaj sem pa jaz bolj pogosto tu kot ve ostale Danes bo pa tako lep dan-sonček...Res je malo hladno,a je super za pogledat skozi okno. Lep dan vsem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.10.2008 20:11:35
|
|
|
|
Bethany
|
Hej, Katja, če bi mela kdaj družbo za na sprehod tle okoli, mi javi, ker js mam namen, ce bo le lepo vreme, kar dost okol šetati. Pa me kakšna nosečniška družba ne bi motila, hehe! a prav? Kako kaže s kostanjem in piknikom? Jaz sem ga ze dvakrat jedla, mmmmm!! pa ga še nimam dost. Edino nic nisem bla pridna, da bi ga nabrala . Se pa z veseljem pridruzim, ce ga greste kam nabirat. Ok, zdej me pa ze na marone vabijo... nc, grem pogledat, če so kej za kej! Cau
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.10.2008 22:16:24
|
|
|
|
mbd0411
|
Zopet tu,da vas pozdravim. Se dogaja,se,ampak verjetno se bo še nekaj dni.Znaki postajajo vse bolj očitni. Od zbadajoče bolečine spodaj,do racanja med hojo ,prebavne motnje,križ boli,mali počiva.... Tudi vse ostalo sem si že pripravila za odhod-hiter ali počasen.. Meček ima hrane za nekaj dni,pa moj starejši sin ima pripravljena oblačila za nekaj dni,da ne bo v šolo hodil kot maškara ,hladilnik je poln,oprano in zlikano....Vse je ok. Zdaj pa grem počivat Lahko noč
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 8:30:38
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro ! Je tle gor katera, ki je že dala materinsko šolo skoz? Meni se jutri začne, pa me zanima, kaj je treba met zraven (slišala sem da nogavičke in copate - kakšne?). Se še kateri začne jutri ta šola? Zadnjič mi je pa ginekologinja predlagala ogled porodnišnice (ko majo mislim da ob torkih med 13 in 14. uro vodene oglede po prostorih) in boma z mojim verjetno šla. Boma mogoče malo manj zgubljena ko bo šlo zares. Gre danes katera na telovadbo? Danes menda bo, ane? Jaz bom verjetno prišla pogledat kako to zgleda.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.10.2008 10:04:17
|
|
|
|
katja_p
|
Hej! No, jat pa sem včeti bila pridna in sem nabrala kostanj Razmišljam, da bi ga kar čez teden enkrat spekla, popoldne, ko bo še moj doma. A bo katera prišla? Sam še ne vem kdaj, ... nekak se mi zdi, da bo kar petek, ker druge dni imam bolj mal časa. Js grem danes na telovadbo in upam, da bo. Za materinsko pa ne vem, ker jo imam šele čez 14 dni. Naša je pa vedno bolj aktivna. Zjutraj dela take akrobacije, da sploh ne vem, kako se naj uležem ... Ampak ponoči pa lepo spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBarvanje las v nosečnosti – da ali ne?Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Zadnje s foruma
VrtecEla123Ali vaš otrok obiskuje vrtec?Da (
60%)

Ne (
40%)
Število vseh glasov: 289Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!