|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
11.10.2008 10:50:29   
Katjusa
dali lep vikend vidim da bo zelo zanimiv in kot kaže boste še lepo vreme ujeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

in kaj boste kej ostale počele?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.10.2008 8:42:58   
mbd0411
Živjo!

Kako smo danes?
Včeraj sem bila na trgatvi in sem malega tako razmigala-poleg sebe,da je ves dan brcal.Še ponoči se ni umiriluser posted image .
Jutri je moj pdpuser posted image ,dogaja se pa še nič.Nobenih znakov.Sem celo nosečnost govorila,da bom prej rodila,zdaj bom pa morda kasnejeuser posted image Ah,še je čas...
Danes bomo pekli kostanj,upam vsaj,potem pa gremo v Žalec gledat neke avte z veeelikimi kolesi.Naš fantič že komaj čaka.
Lepo,sončno nedeljo vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.10.2008 14:57:48   
Dali*
Tko, samo na hitro sem vas prišla pozdravit, sedaj pa grem pripravljat kostanje za peko in mošt, ki seveda sodi zraven.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.10.2008 22:32:16   
Bethany
Čist na kratko od mene, preden grem pozdravit posteljo:
Pravkar sem prebrala knjigo Vse o dojenju, avtor Marjana Benedik Novak in jo priporočam vsem, ki si želite oz. nameravate dojiti. Ne samo, da vsebuje ogromno nasvetov glede dojenja in odpravljanja morebitnih težav, ki lahko spremljajo dojenje, ampak je tudi odličen motivator za dojenje. Skratka, priporočam vsem. user posted image
Pa drugače, nameravate dojiti?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.10.2008 9:13:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Pravkar sem prebrala knjigo Vse o dojenju, avtor Marjana Benedik Novak in jo priporočam vsem, ki si želite oz. nameravate dojiti. Ne samo, da vsebuje ogromno nasvetov glede dojenja in odpravljanja morebitnih težav, ki lahko spremljajo dojenje, ampak je tudi odličen motivator za dojenje. Skratka, priporočam vsem. user posted image

piše notri tud kako dojiti če ni mlekauser posted image ja mal smešno sam meni se je to nardil pa ni blo nič smešno in me res zanima k v 2 bi zelo rada dojila in s ebojim da spet ne bo mlekauser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.10.2008 9:15:40   
Katjusa
mbd držim pesti da bo danes ta danuser posted image user posted image user posted image user posted image drži se in lep poroduser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sem tud skos misla da bom kak teden prej in pol je blo tako težko čakat (3 dni čez rok) zdej v drugo si govorim da bo en teden kasneje..... da bom pol lažje čakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

lep sončen dan

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.10.2008 9:18:00   
katja_p

Si si v knjižnici sposodila knjigo? No, js bi jo mogoč tud prebrala, sam ko še ene knjige nisem uspela do konca prebrat, pa sm jo dobila za darilo ob začetku nosečnosti user posted image  Groza, sploh ne morm verjet, da nism mela časa, da se prebijem do konca ... No, kak mesec še mam user posted image

Mbd, drži se user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.10.2008 13:04:11   
Dali*
Sončen pozdrav vsem puncam,

no mogoče pa naša mbd res rojeva, ali pa je rodila, ali pa čaka....ali pa....že kaj...
Skratka čakamo na njeno poročilo.

Vse o dojenju je v CE knjižnici kar precej sposojena, tako, da Katja_p priporočam, da si jo rezerviraš.

Naredite si lepa dan!

Zdej pa pokličem kolegico, ki dela v ZD, da mi bo preverila, če je danes telovadba, da ne bom hodila spet zastonj.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.10.2008 13:29:17   
Dali*
Telovadba danes JE!

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.10.2008 13:42:35   
mbd0411
Jaz sem še kar tu.
Me spodaj neki špika vsake toliko časa,popadkov pač ni.Se pa čudno počutim kot bi me luna nosilauser posted image
Če se ne oglasim več danes,potem sem šla v Rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.10.2008 14:09:25   
Bethany
Ja, knjiga je sposojena iz knjižnice, jo vračam ta teden. Se pa hitro bere, tak da, Katja, imaš en mesec dosti časa user posted image . Drugače pa, opisuje tudi kako rešiti problem, če ni dovolj mleka, pa men je bil všeč predvsem poudarek na psihični pripravi na dojenje, se pravi, da se da veliko storiti s pozitivnim mišljenjem in da odmisliš strah (kaj pa če....). Sej veste kaj pravijo, strah je votel, okoli ga pa nič ni....user posted image . Jaz vsekakor upam, da mi uspe, sem pa seveda pripravljena na to, da bo treba tudi precej truda vložiti, da bo dojenje uspešno steklo.

Ko pa smo že glih pri knjigah, še eno fajno sem prebrala že par mesecev nazaj, bolj na začetku nosečnosti in sicer: Devet stopnic, ki pa je bolj ezoterične duhovne narave. Ti da malo misliti in poda drugačen pogled na življenje. Zanimiva...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.10.2008 15:15:43   
brkn83
čao punce.

No nekako preberem vas še, potem pa sploh ne najdem časa, da bi kaj napisala. Največ berem forum februarke 09, ker imam sama takrat rok.

No danes pa je zopet tak lep dan, tako da se zdele nakosilam, ko mož pride domov, potem pa greva na sprehod.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.10.2008 19:41:35   
mbd0411
Še sem tuuser posted image
Nič se ne dogaja za enkrat
Lahko noč

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.10.2008 19:44:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Telovadba danes JE!

In jaz nisem šla, ker mi je blo škoda se usest v avto in it noter. Sem bila full pridna in sem se v celem dnevu ornk razmigala.

Kaj pa ve ste bile? Kako je bilo?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.10.2008 21:48:52   
Bethany
Js sem bla pa na akupunkturi, je blo ok in bom še šla. Drugače mi je pa tele sončne dneve kr škoda not preživeti. Kak fajn, da mi ni treba več na šihtu bit, user posted image ko je prav muka gledat lepo sončno vreme skozi okno pisarne. Jupi...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.10.2008 7:37:34   
mbd0411
Mene pa zanima nekaj.Tiste,ki ste že rodile v kratkem v Celju ali ste za prisotnost partnerja pri porodu plačale takoj oz.pred odpustom ali po položnici?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.10.2008 7:50:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Mene pa zanima nekaj.Tiste,ki ste že rodile v kratkem v Celju ali ste za prisotnost partnerja pri porodu plačale takoj oz.pred odpustom ali po položnici?

hej, js sicer še nisem rodila user posted image , ampak je bilo v MŠ rečeno, da dobiš položnico kasneje domov. Je pa 17 eur za plačat. Sodelavec pa mi je pred kratkim tud omenil, da je dobil položnico, in sicer šele kak mesec po rojstvu.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.10.2008 11:20:20   
Dali*
Bethany, kaj hodiš na akupunkturo k dr. Mariji Ocvirk ali kam drugam? A nam lahko zaupaš kakšna je cena. Obstaja menda nek paket, če se ne motim.

mbd, kako se kaj počutiš? Zglreda, da bomo pri tebi tudi čakale iz ure v uro kaj bo novega.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.10.2008 14:02:01   
mbd0411
Živjo!
Na ctg v redu,mali je bil živahen.Le pritisk mi vedno tam naraste kotuser posted image .Jutri moram v Celje na ctg.K moji G pa ne grem več.
Lena 35...čakam te...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.10.2008 16:04:06   
Dali*
Uf, jaz sem danes spet fejst pridna. Vse je zlikano, okoli hiše sem tudi vse pograbila. Joj, koliko je tega listja, sploh če so okoli orehi, hrasti... No, pa kosilo sem skuhala, na sprehod sem šla, na kavico k sosedi...pa še cajt sem imela klepetat.

mbd - upam, da bo to obdobje čakanja potekalo čimbolj nenapeto. user posted image

< Sporočilo je popravil Dali* -- 14.10.2008 16:05:57 >

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.10.2008 16:47:39   
katja_p
Da se še js mal javim user posted image

Akupunktura: zadnč mi je ena rekla, da je za en obisk dala 15€, naj bi šel pa vsaj 5x

Telovadba: js nism šla, ker sm se mal pripravljala na današnji zagovor

Ta teden imam namen mal te papirje zrihtat za porodniško, in mislim, da te bom mal ponucala, Bethany, ker je najbrž še kr zakomplicirano. Vsaj men se zdi ...

Nasledn tedn pa začnem z MŠ in tud že komi čakam. Pa kompletek za user posted image  imam namen še ta teden it kupit v H&M.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.10.2008 17:15:20   
Bethany
Hojla, punce!

Akupunktura: ja, hodim k dr. Ocvirk, ima prostore tudi v Celju, v modri hiši na križišču nasproti Dipo-ta. Stane pa 15 eur en obisk, če obstajajo kakšni paketi ne vem, lahko vprašam. Js sem se sicer odločila, da bom kar sproti plačevala, ker nikoli ne veš, če te slučajno kaj ne prehiti. Je pa priporičljivo iti vsaj 5x. Naj bi pa pomagalo pri prvi porodni dobi, ki jo precej skrajša, ne vpliva pa na datum poroda (ni nevarnosti, da bi pospešilo, če že ni namenjeno, da rodiš pred rokom) prav tako ne zmanjšuje bolečine. Skratka, če mi pomaga, da se bom hitreje odpirala, je vredno.

Papirje na CSD imam namen urejati jutri, zadnji čas, saj v četrtek že uradno nastopim porodniško. Pa bom poročala kako in kaj, tudi glede obv. zdr. zavarovanja se moram pozanimati.

Sem še kaj pozabila? user posted image mislim, da ne....
Cau za enkrat! Grem pozno kosilo delat...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.10.2008 17:39:07   
katja_p
Bethany ... telefon ti zvoni user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.10.2008 18:12:05   
Dali*

Akupunktura: ja, hodim k dr. Ocvirk, ima prostore tudi v Celju, v modri hiši na križišču nasproti Dipo-ta. Stane pa 15 eur en obisk, če obstajajo kakšni paketi ne vem, lahko vprašam. Js sem se sicer odločila, da bom kar sproti plačevala, ker nikoli ne veš, če te slučajno kaj ne prehiti. Je pa priporičljivo iti vsaj 5x. Naj bi pa pomagalo pri prvi porodni dobi, ki jo precej skrajša, ne vpliva pa na datum poroda (ni nevarnosti, da bi pospešilo, če že ni namenjeno, da rodiš pred rokom) prav tako ne zmanjšuje bolečine. Skratka, če mi pomaga, da se bom hitreje odpirala, je vredno.

Ja ja, sej vem, da dela tudi v CE.

Sama se verjetno ne bom odločila, ker so šle moje tri frendice in ni nobeni čist nč pomagal. Dve sta se še prav ornk namatrali zraven. Tko da...

Je pa sigurno kateri tudi pomagalo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.10.2008 18:13:20   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Telovadba: js nism šla, ker sm se mal pripravljala na današnji zagovor

Kakšen zagovor si imela. Diplomske?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!