|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
17.10.2008 14:29:43   
katja_p
Joj, ti si pa tak seznam napisala user posted image  Js še pa ene nisem uspela do konca prebrat user posted image  Mislim, da mi ne bo ratalo še kake dodatne knjige prebrat. Edin kaka knjiga o negi bi bla fajn - tud za pol, po porodu.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.10.2008 15:08:15   
Dali*
Jaz pa full berem. Vse o nosečnosti, dojenčku pa še romane zraven...Noro uživam ob branju.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.10.2008 20:18:44   
Bethany
Dali, super za tale seznam knjig in ostale literature. user posted image Se sama tud spravlam mal več brat, pa ne samo trenutno aktualne teme, ampak kak fajni roman bi mi tudi pasal. Moram še izkoristiti zadnje proste tedne, pol pomoje ne bo časa niti volje brati takšnih in drugačnih knjig, pa da članarino za knjižnico tudi malo izkoristim. user posted image

Drugače pa sem si danes nabavila črpalko za mleko od Aventa, jo imajo v BC v akciji, če jo imate namen kupovati, se zdaj splača. user posted image Sem sicer nameravala počakati s tem in kupiti po potrebi, ampak sem se pol kr odločila, da mi bo v vsakem primeru prišla prav, dojit tak al tak nameravam, pa če bo šlo "zlepa ali zgrda". user posted image .

Ok, lep vikend vsem, tistim čez rok pa uspešen odhod v porodnišnico! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
18.10.2008 8:46:20   
Dali*
Bethany - če bi rada prebrala kakšen roman ti priporočam naslednje:

- Bila sem princesa
- Jej, moli, ljubi
- Tisoč veličastnih sonc
- P.S. Ljubim te
- Pod marmornim nebom
- Sladek škorpijonov strup
- Tek za zmajem
- Služi ljudstvu
- Ukradena čast
- Poker za punce
- Spletke
- La Cucina
- Beli oleander
- Reci, kdaj
- Noge gor, pa bo
- Dnevnik varuške
- Njami mami
- Trije v postelji
- Le kako ji to uspe
- Čudež v ravnovesju

Zadnjh 5 moraš obvezno prebrati, gre se o materinstvu, karieri... Sodoben roman za se nasmejat.

Pa veliko užitkov ob branju. V knjižnici si jih pa rezerviraj, ker so non stop zasedene.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 18.10.2008 8:48:10 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
18.10.2008 8:51:57   
katja_p
Da vam na hitrco zaželim eno lepo sbotno jutro - sam ne skoz okno gledat, ko ne zgleda bogvekaj user posted image

Sm se zdle v fazi vstajanja odločka, da spečen eno jabolčno pito, ker se mi je zalušralo neki sladkega, popoldne šibnema z mojim na en rojstni dan, jutri imamo neko 70-letnico .... Pač, še eden izmed polnih vikendov do poroda user posted image

Še sreča, da sm med tednom doma, da mi uspe še kaj pospravit in pripravit user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
18.10.2008 9:10:22   
Dali*
Dobro jutro! Pri nas na hribu se že jasni, tako da bo v CE tudi počasi pokukalo sonce.

No, jaz sem se pa v fazi vstajanja odločila, da danes naredim rižoto, skuham ragu za zvečer in spečem pecivo z jabolki.

Zgleda, da smo danes kulinarično razpoložene.

Lep vikend vam želim...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.10.2008 9:13:53   
Bethany
Dobro jutro tudi od mene. Ja, vreme je bolj žalostno, ampak obljubljajo izboljšanje tekom dneva. Upam, da res.
Dali, odlično za naslove knjig, grem kar preverit, če je katera fraj in rezervirat.
Katja, joj, men se že od včeraj lušta jabolčne pite user posted image , če ti slučajno ne "rata", povej, ti jo bom pomagala v promet spravit. user posted image

Mene pa ta vikend čaka še zadnje urejanje sobice, je treba še omaro pripravit, ker previjalna komoda nima dovolj prostora za vse cotke, pa dekoracijo po steni nalepiti, sma kupila v BC une luštne medvedke. Tedni se namreč počasi iztekajo in ne vem kdaj se bo naša pikica odločila pokukat na svet. Vsekakor hočem, da je v glavnem vse porihtano. user posted image

Fajn bodte, celjanke. Pa klepetajte kaj... user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.10.2008 9:19:19   
Bethany
He he he... Dali, sma zgleda istočasno pisale! user posted image user posted image Mhm, res ste nekam kulinarično razpoložene danes, fino! Js sem pa pospravljalno, me vsaka nitka in prahec na tleh ful moti, bo treba sesalnik vzet v roke...user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.10.2008 9:32:31   
Dali*
Tko, zdej pa vsaka v svoj del hiše in Gremo...Akcija punce...user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.10.2008 16:37:25   
mbd0411
Kje pa ste?????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.10.2008 11:52:40   
Lolita23
Živjo!!!

A ti še nisi rodila?'

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.10.2008 14:03:38   
mbd0411
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem še vedno tuuser posted image

Danes bila na ctg-NIČ
Vse ok!
V torek spet.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.10.2008 15:59:52   
Lolita23
Živojo!!!

Koliko časa pa je "normalno" čez rok, da še ne rodiš??'

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.10.2008 17:40:47   
mbd0411
14 dni čez rok že.Potem pa še kak dan.
Moja kolegica je rodila 19 dni čez rok.
Če je ctg v redu in uz,potem ni kaj.Pregledujejo pa ne.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.10.2008 18:12:23   
Lolita23
A v porvo je bilo tud tako??

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.10.2008 18:40:40   
mbd0411
Ne,prvi je bil na rok.
Zato je zdaj toliko bolj težko čakanje,ker bi se mi že skoraj 1 teden doma cartali.
Prav nobenih znakov nimam.Ne morem verjet.
Danes sem šla kar na dolgi sprehod,pa ni bilo drugega kot na wc me je ,da sem komaj domov prišla.
Sem si danes prav želela,da bi mi zdravnica rekla,da naj tam ostanem..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.10.2008 18:41:25   
Bethany
Helouuu, Kako ste kaj po tak lepem vikendu? Katja, je pita uspela? user posted image Moj lušte so še kar prisotne, pa en kup domačih japk, tak da jutri ali v torek se jaz tudi spravim spečt.

Dali, tvoj seznamček sem si shranila in dve knjigi kar rezervirala. Tako, da jutri grem iskat pol pa se vržem v branje. Ta glavne stvari za user posted image so že urejene, en kupček cotk je še za zlikat in zložit v omaro, pa počasi si bom na kup zložila stvari za v porodnišnico, pol pa samo še čakam in uživam v brezdelnih dneh. Juhuuuu.... Potem pa upam, da moja ne bo toliko zamujala kot pri mbd0411.

A tako dolgo pustijo čakat, čez rok? user posted image Menda samo, ko na ctg ugotovijo kake neugodnosti za bebiko, takrat pospešijo??

Ej, sicer nas je tle bolj malo takih blizu roka, ampak vseen moram vprašat: boste pile čaj iz malinovih listov? Baje mehča MV? Jaz ga imam pripravljenega, pa se še nisem odločila kdaj začeti, kakšne tri tedne pred PDP je verjetno že čas, ane?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.10.2008 18:45:33   
Bethany
Mbd0411, kaj pa kakšno user posted image s tvojim? Nekaterim uspe pospešit porod user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.10.2008 23:31:10   
mbd0411
Mislim,da se počasi nekaj dogaja.
Malo je krvavitve,krčev in na 10 min. WC.Že nekaj ur ne delam drugega kot na wc-ju sedim.Torej,vesela,da se je začelo nekaj dogajati.Če me jutri ni,potem sem v "Rimu"
Želim vam mirno in lahko noč

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.10.2008 9:56:37   
zupancdam
Ojoj, mislilm da je naša mbd končno šla proti Celju, kar naprej gledam na tel. upam da kmalu sporoči veselo novico, komaj čakam, končno!!!!!!!user posted image Upam, samo da se je že začelo kaj dogajati. Vam javim, če prva zvem!
L.P.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.10.2008 12:22:55   
zupancdam
Pozdravljene, še enkrat jaz.
Ravnokar mi je mbd poslala sms, da je na oddelku, malo odprta in, da naj bi danes rodila.
Držimo pesti, da bo čimprej mimo, vse uredu in da končno rodi tega fanteka ki ga vse nestrpno čakamo!
Ko izvem kaj več vam javim!
Lep pozdrav!

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.10.2008 13:31:55   
Bethany
user posted image Super za mbd! Se je le začelo dogajati! Želim, da ji porod čimprej mine in da še pred večerom drži svojega sinčka v naročju. user posted image

Kje pa ste ostale punce? Se potepate okoli v tem lepem vremenu? Zunaj je res super, je treba izkoristit, preden se spet kaj poslabša. Uživajte še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.10.2008 13:53:45   
sonček85
no drage moje sporočam vam da je naša mbd šla pravkar v porodno in da sedaj gre pa seveda za res.Potiskamo s tabo in še malo pa boš držala svoj zakladek v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.10.2008 18:06:28   
zupancdam
Drage moje.....sreča, sreča in še enkrat nepopisna sreča!!!!!!!!!!!!!!!
MBD JE RODILA SINA NIKA OB 17:33, TEŽKEGA 3340IN 51cm!!!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.10.2008 19:42:50   
Dali*
user posted image user posted image user posted image  waw...iskrene čestitke... user posted image user posted image user posted image

No upam, da nas sedaj ne bo zapustila, ampak da bo nam mamicam v pričakovanju delila nasvete.

Naj lepo uživata z malim Nikom in najbrž je tudi veliko veselje bratcu Benjaminu.

Zupancdam - lepo pozdravi mbd!

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

prijatelji
Siana

Si vzamete čas za prijatelje kljub otrokom?

DA (69%)

NE (31%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!