|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
22.10.2008 14:21:27   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., CE, user posted image +13 kg, 97 cm   

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11,SG,  user posted image +11kg, 102 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10., CE, user posted image

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image +5,5 kg, 90 cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg  

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image +2 kg, 81 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10. CE,  user posted image    

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.10. CE,  user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 3 punčke
user posted image  - 5 presenečenj

Trenutno nas je 11 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.10.2008 17:22:30   
zupancdam
Pozdravljene vse!
Dali, ta seznamček je res lepi! Pri meni lahko dodas še samo, da imam naslednji pregled 26.11.
Mene ni toliko na tem forumu, ampak vas redno berem in spremljam.
Drugače pa nekaj o meni: sem z Vranskega, imam že eno hčerko staro21 mesecev, sem pa spet aprilčica!
Aja, danes sem bila pri mbd na obisku v porodnišnici, sem videla NIKA, joj kako je srčkan, ga imajo malo pod lučko, v petek bosta vrjetno že doma. Sem ji povedala, kolk čestitk ima na forumu! Pa saj se vam bo kmalu javila!
Toliko zaenkrat! l.p.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.10.2008 21:28:06   
katja_p
Bethany - te pokličem za v petek, če bom mela čas. Ker se mi zdi, da sm kr neki zabasana te dni. Sploh ne pridem do računalnika user posted image

Dali - drug teden zagotovo skočma za Savinjo al pa spet na kak čajček mal počvekat.

- js morm rečt, da je men ful fajn, mojmu pa še bolj. Js sm sicer velik od tega že prebrala, mojmu je pa le na novo. Priporočam bodočim očkom. Pa ta Palina fajn pove stvari in jo je zanimivo poslušat.

Dali, a hodi Mira tud v MŠ?

Sm se odločla, da bom mal po alinejah si zapisala za vsak dan, kar nam povejo v MŠ, ker bom do poroda itak pozabla kako stvar. Pa mogoč pride še kteri drugi al pa men kdaj drugič prav. Bom konc tedna, ko bom mela spisano, poslala.

Dans sm začela štet gibe user posted image , ker nam je Pavlina včeri dala tisto tabelco. In je sicer rekla, da se kot gib šteje vsak premik - torej je možno, da kr v enem kosu naredi ene 5 gibov. Js sm si sicer rekla, da bom vsak ta sklop štela kot 1. Ampak sem do številke 10 prišla dans že ob 11.00 user posted image  Torej je naša user posted image  zlo aktivna user posted image

Žemljice so pa špica ratale in smo jih včeri in dans zmazali user posted image  Bom še kdaj nardila.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.10.2008 22:12:00   
Bethany
Dober večer, vsem skupaj. Pravkar sem se uspela usest na kauč, najedena pečenega kostanja, se mi zdi, da bo trebuh počil, hehe.

Ja, Katjuša, letos sem res "rešena" darila za možev RD, ne glede na to, kdaj bo dostavljeno. Je še sam rekel, ko so mi določili PDP, da ne rabim kupovat drugega darila user posted image No, za hec, lani sem naročala njegovo darilo iz tujine in ga čakala, če bo pravi čas prišlo. letos pa spet čakamo na sicer drugačno dostavo, samo da je le-ta malo bolj zakomplicirana. user posted image user posted image

Katja, ja, sporoči v petek, če ti uspe kak sprehodec, sicer pa se za drugi teden zmenimo. Me veseli, da ti je v MŠ všeč, men se je tudi dopadlo, pa tudi mojemu, čeprav ne zveš veliko novih stvari, ampak je vseen vredno poslušat. No, jutri boste pa še Miheca in Anjo umivali in previjali, potem pa obvladaš vse user posted image .

Midva pa sva danes bila na predavanju psihologinje, ki je v istem prostoru kot MŠ, je tudi bilo zanimivo, čeprav je to taka obsežna tema (vzgoja otroka ipd) da niti slučajno ni dosti ena ura, da bi neki konkretnega lahko zvedel. Kolikor pa, je bilo pa fajn in poučno.

Ok, toliko za danes, grem pred tv, gledat Heroes-e. Pa pa user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.10.2008 22:25:12   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., CE, user posted image +13 kg, 97 cm   

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11,SG,  user posted image +11kg, 102 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image +5,5 kg, 90 cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image   +7kg  

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image +2 kg, 81 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10. CE,  user posted image    

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.10. CE,  user posted image

user posted image  - 3 punčke
user posted image  - 5 presenečenj

Trenutno nas je 11 nosečk!

user posted image

user posted image  

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.10.2008 22:30:34   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Dali - drug teden zagotovo skočma za Savinjo al pa spet na kak čajček mal počvekat.

Dali, a hodi Mira tud v MŠ?

Sm se odločla, da bom mal po alinejah si zapisala za vsak dan, kar nam povejo v MŠ, ker bom do poroda itak pozabla kako stvar. Pa mogoč pride še kteri drugi al pa men kdaj drugič prav. Bom konc tedna, ko bom mela spisano, poslala.

Men se zdi, da gre ona drug teden. Ima pa dolge rdeče (temne) lase in je en tolk velika kot jaz. Simpatična punca. Ampak mislim, da hodi s partnerjem. Lahko pa, da se je prestavila. Ne vem.

Ti si to kr fino zapisuj in se že veselim poslanega. Vse pride prav.

Drug teden, pa se sigurno zmenimo za kak dan. Ja ja, pa še Bethany poberemo in gremo turo čez Petriček, ha. Ste za?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.10.2008 22:56:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Drug teden, pa se sigurno zmenimo za kak dan. Ja ja, pa še Bethany poberemo in gremo turo čez Petriček, ha. Ste za?

Ja, ja, ja! user posted image Sem za. user posted image Edino, da te opozorim, Dali, moje motorne spretnosti so že malo okrnjene, torej bolj počasna hoja, moj pravi, da v stilu pingvina, hehe. user posted image

Aja, pa še to: ko boš kaj dopolnjevala seznamček, mi lahko namesto paketeka presenečenja daš user posted image . Jap, punčko čakamo. user posted image

user posted image Zdej grem pa spat, lahko in mirno noč vam želim!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
23.10.2008 9:30:10   
Lolita23
Živjo!!!

Me zanima če ve katera, kdaj se v Velenju začne materinska šola, za mesec november??'Malo sem vam fauš, ko se takle lahko sprehajate, tu nobenega ne poznam  še, mooj ima pa strogo počivanje naslednjih par mesecev.

lp

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
23.10.2008 9:34:16   
mami_1979
Naj se še jaz pofočkam pri vas:
moji podatki:
PDP 12.12.2008,
starost 28 let,
nosečnost 4
otrok 3
pregled 4.11.2008,
rodila bom v Celju
dete bo user posted image
sem na (zadnji pregled) + 6 kg, na veliko podlageuser posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 23.10.2008 9:43:35 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
23.10.2008 9:54:22   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., CE, user posted image +13 kg, 97 cm   

05.12 
Katja_p 

10.02

12.12.    
mami_1979 
(28) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3) 4.11., CE, user posted image +6 kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps

08.03. 

16.03.

18.03. 

Dali*

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85

09.05  
mani2

user posted image  - 4 punčke
user posted image   - 5 presenečenj

Trenutno nas je 12 nosečk!

user posted image

user posted image  

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
23.10.2008 9:55:26   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Naj se še jaz pofočkam pri vas:
moji podatki:
PDP 12.12.2008,
starost 28 let,
nosečnost 4
otrok 3
pregled 4.11.2008,
rodila bom v Celju
dete bo user posted image
sem na (zadnji pregled) + 6 kg, na veliko podlageuser posted image

dobrodošla mami_1079, ti pa že v četrto. waw. čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
23.10.2008 9:59:03   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Me zanima če ve katera, kdaj se v Velenju začne materinska šola, za mesec november??'Malo sem vam fauš, ko se takle lahko sprehajate, tu nobenega ne poznam  še, mooj ima pa strogo počivanje naslednjih par mesecev.

lp

Šola za bodoče starše v letu 2008

Razpored predavanj:

MESEC

I.
psihološka priprava

II.
porod

III.
prehrana in
dojenje

IV.
nega

NOVEMBER

4.

6.

11. 

13.

DECEMBER 2008
2.

4.

9.

11.

Srečanja bodo ob 10. uri v sejni sobi Zdravstvenega doma Velenje. Predhodna prijava ni potrebna.
Telovadba za nosečnice je ob ponedeljkih ob 17. uri v telovadnici fizioterapije. Potrebna je predhodna prijava v enoti fizioterapije, 03/8995-569. 
[ Nazaj ]  

Ecco, to sem našla na spletni strani ZD Velenje. Sicer pa, kam se ti tako mudi, saj si marčevka. Drugo leto boš šla v MŠ nekje januarja.

< Sporočilo je popravil Dali* -- 23.10.2008 10:01:42 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
23.10.2008 10:01:33   
Bethany
Dober dan, kako ste, user posted image ? Kakšen beden dan je danes, se človek kar razavadi z lepim toplim vremenom. Sicer pa je takle dan, najboljši za kakšna hišna opravila, hehe, ki jih nikoli ne zmanjka.

Lolita, jaz žal ne vem za MŠ v Velenju, če imaš G. kje v tistem koncu, jo malo povprašaj, sicer pa na ZD oz. tam, kjer jo izvajajo. Sicer pa glede na tvoj ticker še imaš nekaj časa, user posted image tle v Celju pred 7. mesecem niti ne naroča na MŠ. Ja, to je res malo zoprno, če nimaš kake družbe za sprehajati. Jaz sem tudi mojega veliko angažirala za sprehode, če ima pa tvoj strogo počivanje, je pa res nadležno. No, če boš pa kdaj po Celju hodila, se pa javi, tle nas je pa kar nekaj kandidatk. Upam, da me moja user posted image veliko ne prehiti, da bom še malo fraj za pohajkovanje okoli user posted image

Aha, seznamček z nosečkami se počasi povečuje, fino! Kar tako naprej....user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
23.10.2008 10:02:54   
Bethany
user posted image user posted image No, evo, Dali že ima pripravljen odgovor glede MŠ!! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
23.10.2008 10:03:46   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja, ja, ja! user posted image Sem za. user posted image Edino, da te opozorim, Dali, moje motorne spretnosti so že malo okrnjene, torej bolj počasna hoja, moj pravi, da v stilu pingvina, hehe. user posted image

Bethany, sem glih gledala, da ni fajn vreme napovedano za pon in tor, tko da se bomo pa ziher zmenile. sicer pa vsaj za kak sprehod, da se revica ne boš preveč namučila in še kje dobila popadkov. Te ne smemo preveč utrujat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
23.10.2008 10:09:39   
Bethany

Bethany, sem glih gledala, da ni fajn vreme napovedano za pon in tor, tko da se bomo pa ziher zmenile. sicer pa vsaj za kak sprehod, da se revica ne boš preveč namučila in še kje dobila popadkov. Te ne smemo preveč utrujat.

Glih ugotavljam, kak sma midve usklajene glede pisanja tle gor, hehe. user posted image Ja, vreme se bo zgleda mal poslabšalo, user posted image , ampak upajmo, da za kak kratek sprehod po ravnem še bo prilika, al pa kak čajek ali kavico v kakšnem lokalu v Celju, da se malo načvekamo in prikličemo spet sonce. user posted image

Kar se pa prezgodnjih popadkov tiče, pa zaenkrat še nič ne kaže na to. Trebuh se mi zdi, da je še vedno precej visoko, pa tudi otrduje mi zelo na redko. No, bomo vidli, za vsak slučaj si moram počasi začeti pripravljati stvari za v P. in se psihično pripraviti na popadke in porod, hehe.

No, upam pa, da se uspemo v živo zmeniti preden grem rodit. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
23.10.2008 10:13:23   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
No, upam pa, da se uspemo v živo zmeniti preden grem rodit. user posted image

To pa sigurno. Se že prav veselim.

Zdej grem pa nazaj v postlo nadaljevat z branjem. V tem vremenu se mi pa res nič ne da.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
23.10.2008 11:17:20   
Lolita23
Dali sestra pri ginekologinji mi je svetovala da naj grem čimprej, baje kar v drugem trimesečju, je rekla da se nikol ne ve.  Sej moram pa tak počakat ker moj ne more zraven pred kakim januarjem.

Hvala za podatke.

caw

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
23.10.2008 13:16:30   
spps
OJLA! NAJPREJ ČESTITKE ZA MBD IN NJENEGA JUNAKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dali vidim,da si lepo uredila še tukaj seznam-je fajn,ker bomo imele bolj pregledno katere bodo približn skupaj v porodniuser posted image user posted image user posted image
in drugače?
danes je taaak blesav dan,da ni za nikamor.
kaj počnete?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
23.10.2008 15:55:35   
Bethany
Hej hej! Brrrrr, je bedno vreme zunaj, sam v knjižnico in na bencinsko sem skočila, pa se prav vesela vrnila v toplo domače zavetje. Nič ne hodte ven, če ni treba, user posted image user posted image

Jaz grem zdele knjigo brat, pol mal tv gledat, potem pa se morda spravim še zadnje cotke za user posted image zlikat... mogoče... če me volja najde user posted image Moja delovna vnema je pribl. takšna kot pogled skozi okno. A bo že...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
23.10.2008 16:41:18   
katja_p
Eccola, je konec in zdej obvladam vse u nulo user posted image  Znam skopat Mihca in Aljo, znam previt - tako s pampersko kot s tetra pleničkami user posted image  Mojga dans ni blo zraven, ker enostavno ni bil sposobe vstat zjutraj od predolgega ponočevanja - sej niti ne vem, a je gledu TV al igral igrce, ker js sm spala.

Sm pa ful slabo spala dans. Sm šla ob 4 na WC (to je zdej nekak že standard) in pol me je ful začela hrbtenica bolet. Pa mi ni pasalo ne na hrbtu, ne na bokih ... in sm šla mal v kuhinjo sedet in topel mlekec pit user posted image

Dali, ni blo nobene rdečelase, tk da ima najbrž res nasledn tedn.

Js sm za turi čez Petriček user posted image  Sam, Bethany, bo treba res pazit na tebe. Ko dve nosečki te bova boloj težk spravli do bolnice user posted image

Ena tipica nam je dans v MŠ predavala še o matičnih celicah. Je bla iz podjetja Biohramba (Dali, imam prospekt zate). Gre za privatno shranjevanje in stane 1788€. user posted image  Mislim, da nč ne bom tega vzela ...

Bethany, a si šla ti na akopunkturo? Nam je Pavlina rekla, da naj bi v 90 % porodnic se zmanjšala prva porodna doba. Sam moj v te stvari ne verjame in zarad tega ni glih navdušen, da bi šla in dala keš. Mprm mal atija naštimat, da mi plača user posted image

A obstaja kaka knjiga o handlingu dojenčka? Nam je Pavlina sam neki osnovnih prijemov pokazala.

Razmišljam, da bi šla zdle mal na sprehod, sam ko je tako bedno reme zuni ... pa neki veter piha ... hmmm ... mogoč grem pa kako knjigo brat al pa mal v nosečniški planerček kaj napisat.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
23.10.2008 17:07:04   
mani2
Vas malo berem in vidim da ste kar pridne pa kondicije tud imate očitno dovolj. Ka ko hodite na sprehod na Petriček greste po tej gozdni poti ali ob savinji? Jaz zdaj komaj čakam na ponedeljek ko imam NS da izvem kako se kaj godi naši pikici.

Z veseljem vas bom še naprej brala saj je videti da ste že prave frendice.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
23.10.2008 17:38:05   
Bethany
Živjo, Mani2. Ti kar beri, pa napiši tudi kaj user posted image . Kar se pa sprehodov tiče: V prejšnjih mesecih, ko je bil trebuh še manjši in lažji, je men zelo pasala pot po mestnem gozdu, recimo po srčni poti gor, potem pa na vrhu desno v gozd, ful luštna pot, taka razgibana. Drugače pa zdaj, ko mi bolj leži raven teren, pa kar po levem bregu Savinje do visečega mosta. Sam da je ta pot kar precej oblegana s srehajalci in tekači. Je pa fajn ohranjat kondicijo, da bo porod lažji. user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
23.10.2008 17:51:16   
Bethany

Hej, Katja. No, fino, da obvladaš vse potrebno za dojenčka rihtati, hehe. Nam pa je sestra Pavlina samo omenila te matične celice in da jih zdaj tudi v SLO hranijo, sam men je tudi ful preveč 1800 eur za to. Če bi jih imela viška, mogoče še, čeprav sem toliko različnih mnenj o tem slišala, da ne vem kaj bi si sploh mislala. Tako, da se jaz tudi ne bom za to odločila. je pa še ena zastonj varianta, da shraniš v javno banko in lahko potem vsak koristi, ki bi mu prav prišlo, tako kot kri, recimo.

Ja, na akupunturo sem šla, trikrat do sedaj, vsaj petkrat bi naj šel. Je sicer res kar precej denarja, ko seštejem, koliko me bo vse skupaj prišlo, že skoraj kot za epiduralno ali ultivo, ampak sem nekak bolj za te naravne zadeve. Drugače pa je tudi za zdravnica, ki to opravlja rekla, da je znanstveno dokazano, da pomaga, in sicer v prvi porodni dobi, jo precej skrajša, posledično je hitreje mimo, bolečine trajajo manj časa in si bolj pri močeh za drugo dobo. No, jaz verjamem v to, bom pa vsekakor poročala, ko bo porod za mano. Aja, pa še tale čaj iz malinovih listov sem začela piti. Če po vsem tem ne bom rodila v parih urah, pa tudi nič nočem, heheheuser posted image user posted image

Glede handlinga dojenčka sem zasledila, da je nekaj napisano v knjigi Dojenček, navodila za uporabo.

Za Petriček se bomo pa zmenile, kje ste mislile iti, po kakem terenu, pa bom povedala, če bi še bilo to za mene, sicer pa se priporočam za en sprehod po ravnem pa kak počitek v kakem lokalu. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.10.2008 20:01:45   
katja_p
Mi2 z mojim sma ravno iz sprehoda. Sva šla po tej poti, ko sva midve zadnjič šle, Bethany. Mimo tebe user posted image

Petriček: hja, to ve bolj Dali, ker js še nism bla gor. Ampak najbrž ob Savinji, pol čez most in v hrib, pa po drugi strani Savinje nazaj. Tk sma se midve menle.

Bethany, dej mi pošlji kontakt od te dohterce, da se js naročim. Bom 90 % šla na to, 5x. Pa bomo vidli, če bo kaj pomagalo user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?