|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.11.2008 18:59:38   
mbd0411
Ja,Bethany ti šment,kaj je zdaj to??!!!user posted image
a ne misliš nič v P?
Jaz sem imela veliko manjši trebuh pa sem že komaj hodila in ga nosila s sabo,sploh tistih 6 dni čez rok,ti uboga ti.So pa lepe slikce.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.11.2008 19:20:07   
mami_1979
Danes je bila še ena nosečka na CTG z zamudo 11 dni, tak da nisem edina revica, ki čaka in čaka...

Bethany
Vem kako ti je, ker sem pri drugem sinu čakala in čakala, in še to avgusta v najhujši vročiniuser posted image . PDP sem imela 29.7, v porodnišnici so me obdržali 6.8.   7.8 so mi zjutraj po viziti vstavili svečko za odpiranje, štručko pa sem dobila v roke ob štirih popoldan.
Še zdaj, po sedmih letih, se velikokrat hecamo, da sem ga "zažgala", user posted image ker je temne polti.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.11.2008 19:32:06   
_kathy_
Dali, nekaj je na seznamu za popravit pri meni...pregled oz. UZ imamo 25. 11., pa malo smo se poredili, tako da imamo zdaj +9 kg.user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.11.2008 22:03:11   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dali, super za pregled! user posted image Si me kar malo spomnila na mojo morfologijo, ko smo zvedeli za spol, pa prav tako mi jo je zmerila, da ima 650 g v 24. tednu user posted image Ampak nič ni rekla, da bi lahko kej prej rodila, in zdaj res že zeeloooo zamujamo. Danes je bila še ena nosečka na CTG z zamudo 11 dni, tak da nisem edina revica, ki čaka in čaka... user posted image

Ojoj...jst sem pa mislila, da moj prehiteva, heh. No sej ona me vodi s petdnevno razliko, kot pa po NS, po kateri se ravnam jaz, ker sem ziher zanosila takrat, kot jaz mislim in nič kasneje ... A ti si pa imela NS in pri G enak datum?

< Sporočilo je popravil Dali* -- 21.11.2008 22:04:58 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.11.2008 22:07:08   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., CE, user posted image +17 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 24.11,CE,  user posted image +8kg, 91 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE, user posted image +9 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 25 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 
03.11.2008 maša23  MAŠA 
18.11. 2008 jagodinka - FILIP 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.11.2008 7:38:13   
mbd0411
Jutro,a danes sem pa prva??
KLje je Bethany?
A je šla??'user posted image

Tako rada pridem zjutraj malo pogledat in prebrat namesto časopisauser posted image .
Mali je zjutraj priden,še spi in tako v miru večjega spravim v šolo.Danes gredo nekam s planinci.Oj,bi kar zraven šla,da se prezračim.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.11.2008 8:38:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ojoj...jst sem pa mislila, da moj prehiteva, heh. No sej ona me vodi s petdnevno razliko, kot pa po NS, po kateri se ravnam jaz, ker sem ziher zanosila takrat, kot jaz mislim in nič kasneje ... A ti si pa imela NS in pri G enak datum?

user posted image user posted image Dali, ti res najbolje veš, kdaj se je zgodilo! user posted image Jaz sem imela samo en dan razlike o PDP pri G in NS, ali 13 ali 14.11. in smo ostali kar pri prvem. Ampak je tudi ta očitno zgrešen, hehe.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.11.2008 8:40:14   
Bethany
Zdaj se pa počasi odpravim bolnici naproti, da me spet na CTG priklopijo in povejo, da je vse ok, da nej pridem jutri... user posted image user posted image Se mi ne da več hodit sem in tja v enem paketu! Kdaj bo koooooneeeeeec??

Joj, kak lep dan je danes!! user posted image Sej mogoče je pa škoda tak dan zapravit z rojevanjem user posted image user posted image ... se tolažim... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.11.2008 8:58:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Zdaj se pa počasi odpravim bolnici naproti, da me spet na CTG priklopijo in povejo, da je vse ok, da nej pridem jutri... user posted image user posted image Se mi ne da več hodit sem in tja v enem paketu! Kdaj bo koooooneeeeeec??

Joj, kak lep dan je danes!! user posted image Sej mogoče je pa škoda tak dan zapravit z rojevanjem user posted image user posted image ... se tolažim... user posted image
dobro jutro!
Bethany,verjamem,da ti je že to čakanje zoprno.
res je lepo vreme,pa ga danes še izkoristi za kakšen sprehoduser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.11.2008 9:25:05   
Lolita23
Živjo!!

Bethanyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res upam, da ne boš več dolgo čakala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.11.2008 9:30:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: martka

user posted image

sem ga tudi pri decemberkah nalepla, pa ena ni ziher da pašem k njim...
slikan je tri dni nazaj...
user posted image user posted image martka maš pa res majhen bušiuser posted image user posted image takega sem jaz imela v prvi nosečnosti,sem že bila čez rok,pa so me spraševali kolk mesecev še imam do koncauser posted image
,sedaj sem v 25.tednu pa se mi zdi na momente,da bom eksplodiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.11.2008 10:53:25   
katja_p
Jutro, čvekice!

Js sm mal bolj pozna, ker rada spim user posted image  In dokler še lahk ... bom kr izkoristila user posted image

Bethany je šla na CTG, zdaj ša čakmo, če pride nazaj user posted image

Zdej si grem pa neki za zajtrk nardit ... moj še kr spi, ker je igrce igral celo noč, tk da bom kr sama jedla. Zvečer me pa itak čaka pevska revija user posted image  Pa umpam, da mi sred nastopa ne odteče voda user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.11.2008 10:54:43   
Dali*
Jutro!

No, Bethany je zjutraj bila še v enem kosu...nič novosti, torej, heheheuser posted image user posted image user posted image
Mala bo zgleda počakala na prvi sneg.
Štorklja se ga je zgleda za martinovo tok napila, da je čist zgrešila lokacijo.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
22.11.2008 10:56:52   
spps

Jutro!

No, Bethany je zjutraj bila še v enem kosu...nič novosti, torej, heheheuser posted image user posted image user posted image
Mala bo zgleda počakala na prvi sneg.
Štorklja se ga je zgleda za martinovo tok napila, da je čist zgrešila lokacijo.
user posted image user posted image user posted image  mogoč je štorklja ornk pretiravala pa še zdaj ni prišla k sebiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
22.11.2008 12:05:54   
martka
aha, ura je poldne in bethany še ni javila, kako je bilo na ctg...

upam, da bomo, danes popoldne že brali novico o štorklji, ki se je končno streznila in našla našo bethany.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
22.11.2008 12:46:16   
katja_p
Ja, je že kr mal čudno, da še nič ni javila ... mogoč pa gre zares user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
22.11.2008 13:34:49   
mbd0411
Bethany,kje pa si???
Zgled,da je tam ostala ali pa je gneča na ctg.Tam se skoraj vedno čaka.
No bomo videli.
Moj Nik je pa tako priden,da res lahko takole čvekam.
Zdaj sedi v ležalniku in gleda skozi okno,pa se čudi nekaj..

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
22.11.2008 15:32:27   
Bethany
Kaj se norce delate iz moje boge zgubljene štorklje!?? user posted image user posted image user posted image Bom mogla iskalno akcijo uvesti, pa policijo obvestiti... user posted image user posted image

Žal spet nič novega, dopoldne sem bla ekspresno hitro fertig s CTGjem, potem pa se je moj možek odločil, da mi mal računalnik prepuca, kar je trajalo več kot dve uri, bo pa zdej delal kot urca, pa sej je prej tudi, sam tak je, ko maš računalničarja doma, mora bit vse tipi top, kar se tega tiče. user posted image user posted image

Dan je pa sicer res lep, ampak me nič ne mika na sprehod, ker je bil prej leden veter, js pa nobene jakne skup ne dobim, pol pa me ornk nazebe.

Jutri pa v strelčke zakorakamo, ane? Pa ne bom imela dveh škorpijonov doma, no sej... mogoče še boljše, hehe. Mam pa mal upanja in tudi filinga, da se mogoče jutri, če ne že prej, kaj začne dogajat. Tak me neki preganja, kaj vse bi mogla še narediti preden grem rodit... mogoče je to kak znak? user posted image Aja, pa rahlo rjav izcedek sem prej na wc zasledila, zdej pa čakam, če se bo kej okrepil...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
22.11.2008 15:57:42   
Lolita23
Ola!!

Bethany tvoja mala hoče pridet z prvim snegom.Morda pa bo zato ti sneg veliko ljubši.user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
22.11.2008 17:58:04   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ola!!

Bethany tvoja mala hoče pridet z prvim snegom.Morda pa bo zato ti sneg veliko ljubši.user posted image

user posted image upam, da je zadovoljna s snegom po hribih... user posted image in ne misli čakat na pol metra snega tle, v dolini. user posted image Drugače pa, nimam nič proti snegu, kar naj bo... vsaj malo zimo poživi, sam ne na dan, ko bo treba it v P. rodit, da ne bomo še kidali prej. user posted image

Danes me pa drži volja do peke, grem delat slivove mafine in čokoladne kukije, pol pa še kopalnico spucam, da se bo svetla... user posted image

papa

< Sporočilo je popravil Bethany -- 22.11.2008 17:59:44 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
22.11.2008 18:23:51   
Dali*
Ja, ta tvoja malika bo po mojem prav izstrelila, tko da bo prava strelka.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
22.11.2008 18:47:14   
mbd0411
To je to.Zdaj pa bo.Če je izcedek,potem si že na pravi poti do P.user posted image Danes juti,več pa po moje ne več.
Jaz sem tudi še pred odhodom v P obesila perilo in spravila tavečjega v šolo..user posted image
Pa pripravila oblačila za nekaj dni ,da ni v šolo hodil kot kar neki..user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
22.11.2008 18:58:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

To je to.Zdaj pa bo.Če je izcedek,potem si že na pravi poti do P.user posted image Danes juti,več pa po moje ne več....

A misliš?? user posted image user posted image Sam zdele ga pa ni več... user posted image Sem cel popoldan ful pozorna, se počutim tak kot pred menstruacijo, sam da sem si takrat želela, da je ne bi bilo, tu pa da bi bilo, hehe. No, me pa že tudi cel dan rahlo zvija, enaki krči kot pred M. Jooooj, upam da se res kmalu v kej resnega razvije vse to rahlo dogajanje. Držte pesti!... Sej vem, da jih že zdej!! user posted image user posted image Ste pridne, mi je kar mal boljš, ko vas berem. user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
22.11.2008 19:00:06   
Bethany

Ja, ta tvoja malika bo po mojem prav izstrelila, tko da bo prava strelka.

He he he... user posted image user posted image user posted image Sam bo menda res nekaj na tem!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
22.11.2008 19:08:49   
_kathy_
evo še mene ... glih sm prebrala kaj ste se dans pogovarjale ... mi2 pa sma bla pri naših na r.d., je mami včeri mela r.d., ati pa 15. 11., pa sta dans skup praznovala.sm se tk torte najedla, da bom počla ...user posted image user posted image aja pa od bratranca sinčeka sm pazila...5 mesecev star ...iiiii tak cukerček ... joj, komaj čakam na našgauser posted image user posted image user posted image
bethany, sm vidla, da si že dobila prve znake ... se je čep že odmašil al še čakaš na to?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

telegram
manu77

Prosim za sodelovanje v anketi na sledeči povezavi: http://www.mojaanketa.si/anketa/481738408/ gre za diplomsko nalogo. Hvala vsem!

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!