|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.11.2008 14:18:09   
brkn83
pozdravljene.

Sem vas prišla mal prebrat. Vidim, da je bethany še kr doma............. sej zdej ko bo pa tk mrzlo pa user posted image  sploh ne bo hotla ven priti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.11.2008 14:18:57   
katja_p
Tole je pa moj včerajšnji buši user posted image

user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.11.2008 14:25:16   
mani2
Jo to ti je pa ress lep trebušček. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.11.2008 14:31:36   
urška13
ojla, punce

se vam bolj na kratko javljam zadnja dva dni. utrujena in gužva v službi.  sem si rekla, da vas moram pridet vsaj pozdravit in počekirat preden švignem domov kuhat kosilo....uf, kaj sva že lačna. potem pa počivat in uživat, da bo energije za naslednji delovni teden.

katja_p super si napisala: "Zapomnite si to (je zadnč babica v P rekla): porod je edina bolečina, ki ti nekaj prinese in ne vzame user posted image "

in seveda luštn bušiuser posted image

bethany....brez besed. držim pesti, da bo ta vikend eden najlepšihuser posted image  

lep vikend vsem

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.11.2008 14:32:33   
martka
user posted image

sem ga tudi pri decemberkah nalepla, pa ena ni ziher da pašem k njim...
slikan je tri dni nazaj...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.11.2008 14:43:48   
martka
DOBER TEK!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.11.2008 14:44:26   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Kaj mislite dans kuhat?
Js bom nardila kr pržganko pa marelične cmoke in kompot.
Jutri ki pa mama prnese na zalogo goveje zrezke v omaki in ričet user posted image

Bethany: je včeri U prišel domov kr kmal za tem, ko sm js šla? Ker mislim, da sm ga srečala na poti - modri MM?

mmmm, cmočki! njam njam! Midva sma gilh pojedla kislo zelje in pečenice.

Ja, Katja, sta se mogla srečat z mojim na cesti. user posted image Sam do kuhne sem prišla, pa je že odklepal. Modro - beli Mini. user posted image

Sam res, kje je kej Dali? Jo je praznovanje zmozgalo, hehe user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.11.2008 14:45:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

Sem vas prišla mal prebrat. Vidim, da je bethany še kr doma............. sej zdej ko bo pa tk mrzlo pa user posted image  sploh ne bo hotla ven priti.

user posted image user posted image se bojim, da res ne. Razen če ne čaka na sneg??? user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.11.2008 14:48:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

user posted image

Martka, sam teb res ni videt ,da imaš še samo dva tedna do roka! user posted image user posted image Pa sem js mislala, da imam mali trebuh, sam mi je v zadnjem mescu taaaaak zrastel. Prej pa zelo počasi.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.11.2008 15:03:28   
martka
bethany, ne bit več doma, no!
ne več meditacije poslušat!!
daj si gor eno divjo muziko in se zdivjaj... mogoče se bo potem kaj zgodilo...
tvoji deklici očitno godijo zibanja ob domačih nalogah, paše ji meditacija, na toplem in mirnem okolju je...
abba ni dovolj, nekaj poskočnejšega, da jo zbezaš na plano. Kaj praviš?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.11.2008 15:16:01   
martka
PRAVIJO DA JE RECESIJA...
ŠE HUJŠA JE FAVŠIJA!!! 

V nebesih se srecajo trije frisni angelcki. Pogovarjajo se, kako je
>> kateri
>> umrl.
>> Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v
>> prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu."
>> Drugi: "Sem iz Nemcije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, sportne
>> feltne,
>> sportni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu."
>> Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sam boljsega Audija, kot ga ima
>> sosed, in umrl od lakote!"

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.11.2008 15:29:45   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

user posted image user posted image se bojim, da res ne. Razen če ne čaka na sneg??? user posted image user posted image

No, sneg bo pa v ponedeljek, tako da ne bo dolg čakala user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.11.2008 15:31:36   
katja_p

user posted image

Martka, sam teb res ni videt ,da imaš še samo dva tedna do roka! user posted image user posted image Pa sem js mislala, da imam mali trebuh, sam mi je v zadnjem mescu taaaaak zrastel. Prej pa zelo počasi.

Se strinjam. Sam ti si že v osnovi čist drobčkena. Pa si rekla, da je pr Luki bil še manjši user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.11.2008 15:35:49   
katja_p

Bethany: je včeri U prišel domov kr kmal za tem, ko sm js šla? Ker mislim, da sm ga srečala na poti - modri MM?

user posted image  ja, pol sm ga pa srečala user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.11.2008 16:07:54   
Bethany

tvoji deklici očitno godijo zibanja ob domačih nalogah, paše ji meditacija, na toplem in mirnem okolju je...

Kakšen predlog, kaj bi bilo dost divjega? user posted image Al nej grem dans zvečer med mularijo v en klub divjat!? user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.11.2008 16:10:45   
Bethany
Katja, fajn slikca! Lepa, ko je ČB. No, moji bušiji so pa v albumu. user posted image

Zdej pa grem mal na teren, da si mi kauč ne prilepi na rit. user posted image user posted image

papa,

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.11.2008 16:19:37   
martka

Kakšen predlog, kaj bi bilo dost divjega? user posted image Al nej grem dans zvečer med mularijo v en klub divjat!? user posted image

nekaj modernega, norega divjega, hiphoperskega popa....

prižgi MTV in bodi stara 21 let in divjaj po dnevni...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.11.2008 16:22:18   
Dali*
Eccola punce..še mene...sm vidla, da ste me že pogrešale.user posted image

Bethany...še kr doma. Ja nč, boste najbrž imeli eno strelčico, če bo šlo tko naprej. Se je pa res čist nč ne mudi, heh.user posted image

Katja_p in martka...miii ke lepi bušiji...grem za vama. No, martko sem po mojem že prehitela, ker je tko drobčkenauser posted image .

monty - dobrodošla! Da bo seznamček še bolj barvit posreduje še vse ostale podatke, ki jih vidiš na spodnjem seznamu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.11.2008 16:28:25   
Dali*
Uf, ja praznovanje. Mmm, kok mi je pasalo sladko...njami...sam pol sem pa spila eno kavico in nisem spala celo noč. Groza! Nevem al je blo prepozno al ne smem turške kave, joj.

Sicer sem pa res včeraj in danes letala okoli...Nabavila sem še ves preostali elektro material (stikala, vtičnice...), včeraj sem plačala komplet kopalnico in danes so mi pripeljali robo, ki sem jo naročila sicer že 2 meseca nazaj. No umivalnik in školjko še vedno čakam za drug teden...italjini, ni kaj. Sam sej se mi itak ne mudi tok. Važn, da so ploščice in kad, da lahko položimo po tleh...

Jah, s takimi zadevami sem se bavila. In mi je prav fajn to počet. Sej me čaka še full dela, ampak če ne bi bila v bolniški sploh ne vem kako bi sfolgala tok letanja okrog in klicarjenja, pa pisanja mailov... Moj lubi že itak preveč dela, tko da raje jst to počnem, pa vsepovsod se dilam, kar pa mojemu ni. Jah, to je pač ekonomija, sploh v tej recesiji. user posted image user posted image user posted image

Ecco...tok na hitro.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.11.2008 16:31:31   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., CE, user posted image +17 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 24.11,CE,  user posted image +8kg, 91 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 25 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 
03.11.2008 maša23  MAŠA 
18.11. 2008 jagodinka - FILIP 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.11.2008 16:40:41   
Dali*
Joj...ja pa včeraj smo imeli morfologijo.

Naš malček je težek že celih 650g. Pravi velikan je, tko, da jst bom mogoče med tistrimi, ki bodo prej rodile. Moja G me namreč vodi za PDP 23.3., jst si pa vodim, kr po NS.

Tak je bil fajn, ravno minuto predno smo imeli UZ se je zbudil in pričel s svojimi akrobacijami. Mah, kok je blo smešno.
Nogice si je popolnoma stegnil pred obraz in smo ga hiter slikal, tko da smo potem doma analizirali in slikali še noge od atija in so čist iste.
Ličnice ima full poudarjene...to je pa mamici, heh.
Z rokicami se je praskal po ritki, medtem, ko se je z nogami po obrazu.
Pimpeka ima takooo velikega, da ga ne moreš zgrešit. Mini triglav.
Aja, pa pravi G, da se že sedaj vidi karakter, da bo full živahen. To ima tudi po mamici, ker ati je bil kot dojenček, no saj je še sedaj, full priden, mamica pa ne, hmmm...bom mogla jemat dodatne vitamine, da bova kompatibilna.user posted image
Ma full mamo lepe slikice...user posted image
Ati je dobil čist rosne očke. user posted image

Naslednji pregled imamo pa 23.12.2008, tko da bomo še preverili stanje pred božičem...user posted image  Komaj čakamo spet na naslednji UZ.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.11.2008 16:55:47   
katja_p
Dali, super za morfologijo user posted image user posted image  Same dobre novice user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.11.2008 17:35:10   
mami_1979
Danes sem imela pregled, mi je naredila UZ, in pogledala izvid iz laboratorija (urin), vse je o.k. Spodaj pa ni nič pogledala, ker je rekla, da lahko kaj pospeši,.. jst pa že komi čakam, ne bi imela nič proti, če bi bilo prej.
Imeli bomo pa user posted image ! Četrtega po vrsti user posted image , vam povem , da je prav lepo biti blažena med moškimi!
Ponovni pregled imam 01.12.2008, če prej kam ne pobegnem !

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 21.11.2008 17:36:05 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.11.2008 18:35:56   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., CE, user posted image +17 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 26.11., CE user posted image  +10 kg, 99 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  27.11.,SG,user posted image +15kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 24.11,CE,  user posted image +8kg, 91 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  1.12., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +6 kg, 89 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Trenutno nas je 25 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 
03.11.2008 maša23  MAŠA 
18.11. 2008 jagodinka - FILIP 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 21.11.2008 18:36:16 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.11.2008 18:38:54   
Bethany
Dali, super za pregled! user posted image Si me kar malo spomnila na mojo morfologijo, ko smo zvedeli za spol, pa prav tako mi jo je zmerila, da ima 650 g v 24. tednu user posted image Ampak nič ni rekla, da bi lahko kej prej rodila, in zdaj res že zeeloooo zamujamo. Danes je bila še ena nosečka na CTG z zamudo 11 dni, tak da nisem edina revica, ki čaka in čaka... user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Branje knjig na dopustu
Michonne RR

Ali bereš na dopustu knjige?

Da (67%)

Ne (33%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!