|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
21.11.2008 9:57:00   
spps
Bethany,luštne slikceuser posted image user posted image user posted image
upam,da izveš kaj novega na pregleduuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.11.2008 10:04:34   
Lolita23
Živjo!!!

Bethany user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Monty
dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj, ko sva bila v Velenju na Titovem trgu je bila taka gužva vozički sem, vozički tja.Moj  ljubi je rekel, da se bo moral počas uvest prometni režim in semafor za touser posted image user posted image .Sam res pešci in vozički, gužva.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.11.2008 11:08:16   
martka
pozdravljene...

današnji dan je že v polnem teku in hitenju že od 8h...
sem ugotovila da je do 6.12. še samo 15 dni.
pa kam je izginilo teh 8mesecev?!?

meni je čas kar odbrzel mimo, res?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.11.2008 11:15:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: martka

pozdravljene...

današnji dan je že v polnem teku in hitenju že od 8h...
sem ugotovila da je do 6.12. še samo 15 dni.
pa kam je izginilo teh 8mesecev?!?

meni je čas kar odbrzel mimo, res?
res gre hitrouser posted image men se tud zdi,da sem predkratkim komaj plus zagledala...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
21.11.2008 11:19:02   
katja_p
Monty, dobrodošla user posted image

Krema za bradavice: js sm v lekarni kupila Lanolin, ker je menda fajn.

Bethany, poročaj, kako je blo na CTG-ju. Za pospešitev: nam sta še dve decembrki rodili user posted image  Dej ti to tvoji tamali mal povej user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.11.2008 11:26:02   
katja_p
Če se js kdaj poročim, najamem fotografa od Bethany, ker so mi slike nore user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.11.2008 11:58:32   
mani2
Da se vam še malo javim tukaj. Vas vsakodnevno berem in čakam kdaj bo Bethany šla rodit. Vedno ko kaj napiše mislim da bom prebrala "punce zdaj pa grem" pa na žalost ni tako. No Bethany user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da bi čim prej cartala svojo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.11.2008 12:26:33   
_kathy_
monty, s kot točn pa si?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.11.2008 12:56:04   
zupancdam
Pozdravljene, dolgo se že nisem javila, nazadnje takrat ko je mbd rodila, takrat sem vam javila, potem pa je bilo pri meni zatišje. Vas pa redno berem, vidim da prijateljica in sonosečka sonček tudi kaj napiše.
Kako ste kaj!
Bethany, upam da bo kmalu in da boš čimprej imela v naročju malo štručko!
Vidim, da sem tudi na seznamu, hvala tisti, ki naju je dala s sončkom na seznam. Nas aprilčic je že 100, ooo kaj bo aprila otročičkov. Jaz še premišljujem ali bom šla rodit v Trbovlje(tam sem rodila prvo hčerko) ali v Celje. Sem pa v 19 tednu in drug teden imam morfologijo.
Lepo vas pozdravljam in bodite še naprej tako pridne čvekice, vas rada berem!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.11.2008 12:59:24   
spps
Lolita,vidim,da tukaj bereš-pri marčevkah zbiramo slikce bušijevuser posted image user posted image user posted image user posted image tk,da čakamo na slikcouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.11.2008 13:02:35   
Bethany
Hojla, čvekice!

Veste, kak bi rada končno napisala: "zdaj pa grem rodit!" ali še bolje: "mi smo končno rodili!" pa ni in ni tega stavka na sporedu... user posted image user posted image Danes na CTG fuuuuuul gužva, dve urci sem čakala, potem pa en dva tri pri zdravnici, da nej pridem spet jutri... user posted image nič drugega! Beda... user posted image No, zdaj me to veselje čaka vsak dan, začnemo pa z vikendom, juhuuuu... (mal sarkazma, hehe!)

Se pa vsak dan najde kaka srečnica, ki je glih na poti v porodno, ko čakam na ctg, js pa sem jim taaaaaak fauš, hehe. Bi šla kr namesto njih, sploh tistih, ki zgledajo tak prestrašene. user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.11.2008 13:11:14   
Bethany
Spps, tako veliko punčko že maš doma?? user posted image user posted image Lepo, lepo. Si bila pa dokaj mlada, ko si jo imela, ane? Pa ne misilm, da si zdej stara, user posted image sam po fotkah sem kr nekak sklepala, da zdaj šele prvega čakaš. user posted image

Katja, če se kdaj odločiš poročit, bi ti z veseljem predlagala najinega fotografa, sicer ni poceni, ampak je SUPER in vreden vsakega centa. user posted image Sploh, ko imaš filing za fotke, verjetno ne boš kr z vsakim zadovoljna, predvidevam. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.11.2008 13:19:34   
monty
kathy jaz sem iz  centra. ampak iščeva z mojih kakšno stanovanje malo ven, najbolj se mi dopade Dolgo polje ali pa Pucova tudi ni tko slabo. V centru je katastrofa s parkiranjem pa ves čas je galama tko, da če si hočem prezračit poslušam čebljanje in še kaj.

a je katera junijka ali pa julijka 2009?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.11.2008 13:19:35   
_kathy_
Bethany, a dans je šla kera not u porodno pol?
jao, mene bo tud strah...brrrr....

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.11.2008 13:27:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Spps, tako veliko punčko že maš doma?? user posted image user posted image Lepo, lepo. Si bila pa dokaj mlada, ko si jo imela, ane? Pa ne misilm, da si zdej stara, user posted image sam po fotkah sem kr nekak sklepala, da zdaj šele prvega čakaš. user posted image

user posted image user posted image user posted image ja imamo prvošolko Larisouser posted image user posted image user posted image sem bla kr mlada,ko sem jo pri 20.rodilauser posted image user posted image user posted image
sej enkrat ,ko sem šla ponjo v vrtec,me je ena vprašala ,če je to moja mala sestricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.11.2008 13:31:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

nič se bat-je lažje rodit,če nisi prestrašenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.11.2008 13:47:48   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

...ja imamo prvošolko Larisouser posted image user posted image user posted image sem bla kr mlada,ko sem jo pri 20.rodilauser posted image user posted image user posted image
sej enkrat ,ko sem šla ponjo v vrtec,me je ena vprašala ,če je to moja mala sestrica ...

he he... user posted image user posted image ta je pa dobra! user posted image user posted image Lepo ime - Larisa! user posted image Je bilo tudi na mojem seznamčku imen.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.11.2008 13:48:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič se bat-je lažje rodit,če nisi prestrašenuser posted image

Točno tako! Kathy, če boš imela "srečo" in ti bo takle zamujal kot meni, se boš prav veselila odhoda v porodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.11.2008 13:59:43   
_kathy_
hehe ... ja verjamem ...sej nwm kk je glih recept da prej rodiš?se bom mogla kr na glavo stavit ...da se bo dol pomaknuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.11.2008 13:59:48   
katja_p
Mene bolj začenja bit strah tega čakanja po roku, če se mi tk naredi kot Bethany, kot pa samga poroda ... user posted image  Smešno, ne?

Zapomnite si to (je zadnč babica v P rekla): porod je edina bolečina, ki ti nekaj prinese in ne vzame user posted image

Tako da glavo pokonc!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.11.2008 14:00:36   
katja_p

hehe ... ja verjamem ...sej nwm kk je glih recept da prej rodiš?se bom mogla kr na glavo stavit ...da se bo dol pomaknuuser posted image user posted image user posted image

Hja, če bi recept obstajal za to ... bi se ga najbrž vse posluževale user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.11.2008 14:02:03   
katja_p
Kaj mislite dans kuhat?
Js bom nardila kr pržganko pa marelične cmoke in kompot.
Jutri ki pa mama prnese na zalogo goveje zrezke v omaki in ričet user posted image

Bethany: je včeri U prišel domov kr kmal za tem, ko sm js šla? Ker mislim, da sm ga srečala na poti - modri MM?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.11.2008 14:03:28   
katja_p
A Dali je pa spet čist okupirana, da je nč ni na okol?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.11.2008 14:07:20   
_kathy_
ja kot kaže ... dans se še ni nič javila ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.11.2008 14:12:39   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Kaj mislite dans kuhat?

jst sm kar na hitro nardila puranje zrezke v smetanovi omaki, testenine pa solato ...user posted image mi2 sma že jedla, ker sma bla tkoooo lačna, lubi bo pa jedu, ko pride iz službe.user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!