Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 9:57:00
|
|
|
|
spps
|
Bethany,luštne slikce upam,da izveš kaj novega na pregledu
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 10:04:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Bethany Monty dobrodošla in čestitke Včeraj, ko sva bila v Velenju na Titovem trgu je bila taka gužva vozički sem, vozički tja.Moj ljubi je rekel, da se bo moral počas uvest prometni režim in semafor za to .Sam res pešci in vozički, gužva.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 11:08:16
|
|
|
|
martka
|
pozdravljene... današnji dan je že v polnem teku in hitenju že od 8h... sem ugotovila da je do 6.12. še samo 15 dni. pa kam je izginilo teh 8mesecev?!? meni je čas kar odbrzel mimo, res?
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 11:15:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka pozdravljene... današnji dan je že v polnem teku in hitenju že od 8h... sem ugotovila da je do 6.12. še samo 15 dni. pa kam je izginilo teh 8mesecev?!? meni je čas kar odbrzel mimo, res? res gre hitro men se tud zdi,da sem predkratkim komaj plus zagledala...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 11:19:02
|
|
|
|
katja_p
|
Monty, dobrodošla Krema za bradavice: js sm v lekarni kupila Lanolin, ker je menda fajn. Bethany, poročaj, kako je blo na CTG-ju. Za pospešitev: nam sta še dve decembrki rodili Dej ti to tvoji tamali mal povej
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 11:26:02
|
|
|
|
katja_p
|
Če se js kdaj poročim, najamem fotografa od Bethany, ker so mi slike nore
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 11:58:32
|
|
|
|
mani2
|
Da se vam še malo javim tukaj. Vas vsakodnevno berem in čakam kdaj bo Bethany šla rodit. Vedno ko kaj napiše mislim da bom prebrala "punce zdaj pa grem" pa na žalost ni tako. No Bethany Da bi čim prej cartala svojo
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 12:26:33
|
|
|
|
_kathy_
|
monty, s kot točn pa si?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 12:56:04
|
|
|
|
zupancdam
|
Pozdravljene, dolgo se že nisem javila, nazadnje takrat ko je mbd rodila, takrat sem vam javila, potem pa je bilo pri meni zatišje. Vas pa redno berem, vidim da prijateljica in sonosečka sonček tudi kaj napiše. Kako ste kaj! Bethany, upam da bo kmalu in da boš čimprej imela v naročju malo štručko! Vidim, da sem tudi na seznamu, hvala tisti, ki naju je dala s sončkom na seznam. Nas aprilčic je že 100, ooo kaj bo aprila otročičkov. Jaz še premišljujem ali bom šla rodit v Trbovlje(tam sem rodila prvo hčerko) ali v Celje. Sem pa v 19 tednu in drug teden imam morfologijo. Lepo vas pozdravljam in bodite še naprej tako pridne čvekice, vas rada berem!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 12:59:24
|
|
|
|
spps
|
Lolita,vidim,da tukaj bereš-pri marčevkah zbiramo slikce bušijev tk,da čakamo na slikco
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:02:35
|
|
|
|
Bethany
|
Hojla, čvekice! Veste, kak bi rada končno napisala: "zdaj pa grem rodit!" ali še bolje: "mi smo končno rodili!" pa ni in ni tega stavka na sporedu... Danes na CTG fuuuuuul gužva, dve urci sem čakala, potem pa en dva tri pri zdravnici, da nej pridem spet jutri... nič drugega! Beda... No, zdaj me to veselje čaka vsak dan, začnemo pa z vikendom, juhuuuu... (mal sarkazma, hehe!) Se pa vsak dan najde kaka srečnica, ki je glih na poti v porodno, ko čakam na ctg, js pa sem jim taaaaaak fauš, hehe. Bi šla kr namesto njih, sploh tistih, ki zgledajo tak prestrašene.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:11:14
|
|
|
|
Bethany
|
Spps, tako veliko punčko že maš doma?? Lepo, lepo. Si bila pa dokaj mlada, ko si jo imela, ane? Pa ne misilm, da si zdej stara, sam po fotkah sem kr nekak sklepala, da zdaj šele prvega čakaš. Katja, če se kdaj odločiš poročit, bi ti z veseljem predlagala najinega fotografa, sicer ni poceni, ampak je SUPER in vreden vsakega centa. Sploh, ko imaš filing za fotke, verjetno ne boš kr z vsakim zadovoljna, predvidevam.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:19:34
|
|
|
|
monty
|
kathy jaz sem iz centra. ampak iščeva z mojih kakšno stanovanje malo ven, najbolj se mi dopade Dolgo polje ali pa Pucova tudi ni tko slabo. V centru je katastrofa s parkiranjem pa ves čas je galama tko, da če si hočem prezračit poslušam čebljanje in še kaj. a je katera junijka ali pa julijka 2009?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:19:35
|
|
|
|
_kathy_
|
Bethany, a dans je šla kera not u porodno pol? jao, mene bo tud strah...brrrr....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:27:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Spps, tako veliko punčko že maš doma?? Lepo, lepo. Si bila pa dokaj mlada, ko si jo imela, ane? Pa ne misilm, da si zdej stara, sam po fotkah sem kr nekak sklepala, da zdaj šele prvega čakaš. ja imamo prvošolko Lariso sem bla kr mlada,ko sem jo pri 20.rodila sej enkrat ,ko sem šla ponjo v vrtec,me je ena vprašala ,če je to moja mala sestrica
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:31:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Bethany, a dans je šla kera not u porodno pol? jao, mene bo tud strah...brrrr.... nič se bat-je lažje rodit,če nisi prestrašen
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:47:48
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ...ja imamo prvošolko Lariso sem bla kr mlada,ko sem jo pri 20.rodila sej enkrat ,ko sem šla ponjo v vrtec,me je ena vprašala ,če je to moja mala sestrica ... he he... ta je pa dobra! Lepo ime - Larisa! Je bilo tudi na mojem seznamčku imen.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:48:55
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Bethany, a dans je šla kera not u porodno pol? jao, mene bo tud strah...brrrr.... nič se bat-je lažje rodit,če nisi prestrašen Točno tako! Kathy, če boš imela "srečo" in ti bo takle zamujal kot meni, se boš prav veselila odhoda v porodno
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:59:43
|
|
|
|
_kathy_
|
hehe ... ja verjamem ...sej nwm kk je glih recept da prej rodiš?se bom mogla kr na glavo stavit ...da se bo dol pomaknu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 13:59:48
|
|
|
|
katja_p
|
Mene bolj začenja bit strah tega čakanja po roku, če se mi tk naredi kot Bethany, kot pa samga poroda ... Smešno, ne? Zapomnite si to (je zadnč babica v P rekla): porod je edina bolečina, ki ti nekaj prinese in ne vzame Tako da glavo pokonc!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 14:00:36
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ hehe ... ja verjamem ...sej nwm kk je glih recept da prej rodiš?se bom mogla kr na glavo stavit ...da se bo dol pomaknu Hja, če bi recept obstajal za to ... bi se ga najbrž vse posluževale
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 14:02:03
|
|
|
|
katja_p
|
Kaj mislite dans kuhat? Js bom nardila kr pržganko pa marelične cmoke in kompot. Jutri ki pa mama prnese na zalogo goveje zrezke v omaki in ričet Bethany: je včeri U prišel domov kr kmal za tem, ko sm js šla? Ker mislim, da sm ga srečala na poti - modri MM?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 14:03:28
|
|
|
|
katja_p
|
A Dali je pa spet čist okupirana, da je nč ni na okol?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 14:07:20
|
|
|
|
_kathy_
|
ja kot kaže ... dans se še ni nič javila ...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 21.11.2008 14:12:39
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Kaj mislite dans kuhat? jst sm kar na hitro nardila puranje zrezke v smetanovi omaki, testenine pa solato ... mi2 sma že jedla, ker sma bla tkoooo lačna, lubi bo pa jedu, ko pride iz službe.
|
|
|
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)

ne, delam v gospodarstvu (
38%)

da, sem JU (
28%)

ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!