|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 20:17:51   
Naja30
Imaš zs!

Kje pa ste vse?
Moja punca je že zaspala. To je pa čisto druga pesem.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 20:30:44   
Naty*Taja
Hoj! Sem vas našla po zaslugi Huanite, ki me je danes opozorila na temo. Sam sem ravno začela delat in imam časa nič! user posted image (beri, preberem kvečjemu kako znano temo in to je to zaenkrat - zdej ta spada zraven).
Meggi jaz sem iz okolice celja, bolj proti Shoo - mimogrede, valda je to bližnja okolica. Če ti bo le zneslo prit kdaj, da te spoznamo. SO tak fajn tale naša snidenja, ko kokodakamo o nam vsem zanimivih temah, a ne? Ja, pa men je tudi vaša govorica ful všeč, me tak lepo pogreje, ko čujem kakega rogačana!user posted image
Skuštrana a si zdej lepa? z novo frizuro?Arsen je pa zaenkrat cela mamica, al se fejst motim? Pa naša Janči ima tudi novo frizuro, al so te samo fantje tak skuštrali?user posted image
Hoj, Naja - boš imela tak pestro, kot je bilo pri nas, pa pri Jančiki,Huaniti, Smrčki (ta šele bo imela veselico user posted image )  pa pri kateri še?
Koliko bo razlike?Sicer pa sej vidiš, da nas je dost, če boš rabila kak pameten nasvet. user posted image BOš mogla prit na kako srečanje in nas dobro poslušat.

Hoj AdrijanaSara - jaz sem pa bivša drameljčanka in živim sedaj v okolici Štor - se pa res morava enkrat srečat. Verjetno se pa celo poznava, razen če nisi dosti mlajša od mene? A je Klinarjeva iz Straže? SO eni malo naprej od nas...

Ojla Marjana ti boš pa kmalu šla za Žanekom v Rim...


Hoj Pikecpokec - bova imeli pa skor skup obletnico poroke (jaz sem skočla v zakonski jarem 27.1.2007) Čestitke in naj bo to en zelo lep zimski dan.

Ej Skuštrana, kako je pa kej naša Amy s svojima pikicama? Sem zadnjič vidla našo malo Naomi. Kaka črna pikica lepa je..

Evo vas lapo pozdravljam in se grem spočit po zelooooo napornem tednu prve službe!user posted image





_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 20:37:22   
smrček
Evo mene!
Skuštrana pod nujno moraš prit nazaj: Gašper kar naprej pravi, da bi šel k Lizi, jst pa nujno rabim varstvo za Ančko. Po pravici povedano občasno (če ne kar vsak dan) bi rabla popoldansko varstvo kar za oba, da se jaz naspim, ali pa da kakšno rundo bruhanja dam v miru skozuser posted image  Tam nekje do 12. t sem bruhala 1x dnevno, zdaj pa že tri tedne bruham po dvakrat na dan - ko bom imela čas in mi ne bo slučajno slabo, bom znorela.
Moj PDP je 6.7.08 - vsaj ta tretji bo poleti rojen, saj ima Gašper jutri 3., Anja pa prihodnjo soboto 1. rojstni dan.
Punce, vidim da se nas je že kar nekaj nabralouser posted image   Dobrodošlica vsem novim.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 20:41:07   
skuštrana
Smrčka, kolaps auser posted image
Ja, Liza bi tud šla Gašperju, pa Špeli...Se mormo dobit s tamalimi da se polubčkajouser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 20:49:11   
Jančika_
Evo mene, sem glih z laufa prišla. Otroc spijo - danes že od 18.45, čist sta bila uničena od divjanja.

Naty-Taja, ne, tisto ni nova frizura, tisto je tudi posledica divjanjauser posted image .

Smrček, joj, boga reva, nič ti nisem fauš za kozlanje...user posted image . Boljše, da sploh ne pomislim, kako bo pri meni naslednjič, da me ne mine veseljeuser posted image .

Kaj je zdaj, katera pride jutri???

Žanek, jaz ti prinesem eno vrečko pleničk za novorojenčke Babylove, mi jih je dala moja Barbi, ker jih je njen Gašper hitro prerastel. Pa sporoči, če greš slučajno čez dan rodit, da ne bomo zaman tolkle po vratihuser posted image .

Tinkamiška, ne morem verjet, da je še G. fasal vodene kozeuser posted image user posted image . Tole ste pa imeli super rundo, reveži.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 21:00:43   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Ja, mi smo se lani konec novembra iz Celja (Ostrožno) preselili na Frankolovo, ampak js zase še zmeraj pravim, da sem Celjanka.user posted image
žanek... Js se te tud spomnim, pa tamalega.user posted image Zdaj boš pa kmalu že drugega imela...user posted image Gre hitro čas, ne?

naja3... Upam, da sta s tamalo vseeno šli malo na zrak... Če mali nima vročine, gremo mi obvezno vsaj malo ven, da se malo preluftamo...user posted image
Se spomnem lani, ko je tamali začel hodit v vrtec in smo bili prve 3 mesece skoz bolani, kako smo bili kmalu že čist zmešani od tega, ker smo bili toliko časa notri. Pa mu je bilo dolgčas in ni vedel, kam bi se dal, pa je kar iskal, kaj bi ušpičil...user posted image

vikend... Baje, da bo slabo vreme.user posted image Še delam plane, kaj bova s tamalim počela, ker ima dragi delovni vikend in bova precej časa sama. user posted image

majhna razlika med otroci... Vidim, da vas je kar nekaj z manjšo razliko med otroci. Resnično vas občudujem!user posted image Nik je sicer precej "neproblematičen" otrok, ampak si kar ne morem predstavljat, da bi istočasno imeli še enega user posted image ...

slikce... Bom dala kakšno gor ob priliki... Morem dragega prosit, da mi jih da na moj računalnik.


lp




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 21:06:21   
Janeja
O madonca čveke user posted image . Sem šla včeraj spat ob 23h, pa ste do zdajle tri nove strani naklocale. Sem se komaj čez prebila user posted image

Dobrodošle še ostale nove članice Celjskega čvek kluba. user posted image

No pri nas pa smo danes dočakali invazijo koz (vodenih seveda) pri Lei. Točno 10 dni za prvimi Janovimi, so se naselile še na Leo. Zdaj pa ponosno razlaga vsem, kako je pri Janu dobila kozike user posted image . Jih je komaj čakala user posted image . Še tole rundo damo čez, potem pa res upam na boljše čase, vsaj kar se zdravja u naši familiji tiče.

Skuštrana, zdaj pa res že tolk vse o tej tvoji novi frizuri pišejo, da se boš res mogla pokazat. A ustreza nicku, ali se boš preimenovala user posted image

Smrček, ti se mi pa res smiliš. Kaj še ni konec tvojega bruhanja? A si še vedno vsak dan v pisarni al si si našla kakšno pomoč? Ker ob dveh malčkih in tvojem počutju so pa res moraš mal odpočit.
Aja, a se kje vidi posnetek prispevka, kjer si bila danes. Nisem uspela prej do RR in nisem vedla.

Žanek, jutri me spet ne bo, tako da ti že tukaj želim čim hitrejši in čim lažji porod. Pa javi seveda, ko boste 4je.

No pa vsaj za jutri imam en dober razlog da špricam srečanje. Greva s kolegico mal na čvek in eno večerjo v Kitajsko restavracijo. Že komaj čakam. Katero v Celju mi priporočate?

tinkamiška, a pri vas imate tudi koze na obisku? A je hudo? Mene je Jan zelo pozitivno presenetil, saj je imel ful koz, pa sploh ni nič stokal ali se praskal. Če nebi imel cel obraz pikast,  bi komot pozabla da jih ima. Samo upam, da bo pri Lei tudi tako.


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 21:29:45   
Naja30
Naty-Taja, ja pestro bo pri nas. Računam tudi na vaše nasvete user posted image  in na naslednjem srečanju me štejte zraven. Se bom potrudila, da pridem.

Bonnie, sva šle ven, pa še do trgovine nisva prišle, ko se je ulilo user posted image  Midve pa obe prehlajene.user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 21:39:42   
adrijana.sara
Hoj AdrijanaSara - jaz sem pa bivša drameljčanka in živim sedaj v okolici Štor - se pa res morava enkrat srečat. Verjetno se pa celo poznava, razen če nisi dosti mlajša od mene? A je Klinarjeva iz Straže? SO eni malo naprej od nas...
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Pa kje je ta Straža? Sem slaba Štoročanka, očitno - sem že slišala, pa ne vem v kateri konec spada. Bom morala na mojega počakat, da mi pove.
Mi smo v Laški vasi, sestrična je pa v Prožinski vasi, tako da to niso pravi. Jih je pa ogromno, tak da žlahta je verjetno.
Sem pa letnik 83, ti kaj pomaga?

Žanek user posted image  dobiš podatke za seznam. Da ne bom tako zmedena, rečmo!

Za jutri nam ne bo zneslo, zdravstveno je še tako tako, časovno pa še slabše. Ob drugi priložnosti pa z veseljem, da si malo raztolmačim kdo je kdouser posted image .

Pa koliko vas je s kozam tu ? A spet na veliko razsajajo. Sicer smo imeli mi nekaj podobnega pri 10 mesecih, vendar jih je bilo tako malo, da so pod vprašajem v kartoteki. Samo zdajle pa jih tudi ne bi rabila. Sem v intenzivnem iskanju zaposlitve, nekja se dogaja, vendar še nič dorečenga. Če ima katera kakšne veze na Upravni enoti Šentjur, se pa priporočamuser posted image ( še hitro v svojo skledo pljunem)!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:09:04   
HuAnita
smrček, si nastopala danes ali ne? Žal smo čakali pri dohtarju, pa nisem videla, na netu pa se mi ne da iskat.... te avdio-video zadeve...


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:13:11   
HuAnita
Ajja - nikakor se te ne morem spomniti, če mi malo namigneš, kdaj smo se videli? Pa da donatorju povem, kdo siuser posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:18:57   
HuAnita
Žiga in Gašper --- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:22:06   
HuAnita
Vem, da sem tečna, ampak vsako minuto se kja spomnim....
skuštrana - ne, je delala sodelavka, veš, da to ne bi bilo etično, znanca takoel obdelatuser posted image   Da se videt, ampak itsti dan, kot je objavljeno, na uradni spetni strani, avdio-video na zahtevo ali nekaj takega poiščeš...

Janeja - koze razsajajo tudi v Vojniku, ker smo bili v stiku z obolelimi, čakam nanje.... Capinka že sprašuje: A koze bomo dobili? Tu jih bomo imeli? Doma? Ona že ima predstavo, kako jih bo fujtrala z detkotomuser posted image user posted image user posted image , pa ji ne morem razložiti, da še zdaleč ne bo tako zabavnouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:45:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Capinka že sprašuje: A koze bomo dobili? Tu jih bomo imeli? Doma? Ona že ima predstavo, kako jih bo fujtrala z detkotomuser posted image user posted image user posted image , pa ji ne morem razložiti, da še zdaleč ne bo tako zabavnouser posted image


user posted image

Tebe ze od nekdaj rada berem!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 22:59:39   
Bonnie_RR
Joj, tole s kozami... Kakor berem, nič kaj fajn zadeva!user posted image

Glede na to, da jih js še nisem prebolela, si res ne želim, da jih kje staknemo... Bi me po mojem tako zadel, da za sebe ne bi vedela.user posted image
Moja mami jih je dobila pri meni v vrtcu, ko je bila stara 26 let in je rekla, da je bil to pekel.user posted image Potem jih je še moja sestra enkrat v vrtcu pokasirala, js pa še kar nič. Imam pa filing, da jih bom enkrat vseeno dobila, takrat bo pa hudo... No, mogoče pa ne. Bomo videli.

Vsem, ki ste bolani (koze ali karkoli), želim, da se čim prej pozdravite!user posted image

Naja, upam, da ne bosta zdaj še dodatno zboleli!

srečanje... Jutri se vam ne morem pridružit, v prihodnje pa upam, da mi kdaj uspe priti. Uživajte, čvekice!user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 23:16:40   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

, pa ji ne morem razložiti, da še zdaleč ne bo tako zabavnouser posted image


no mogoče pa bo ... naš Jan je tole zadevo s kozami dobesedno vzel kot zabavo. Prvi dan (1.1.2008), ko smo našli prvih par kozic je bila njegova prva reakcija: "Juhuuu, zdaj bom mel pa še daljše počitnice!" user posted image Potem se je pa vsak dan veselo ogledoval in iskal nove koze in vsako mi je prišel lepo predstavit. user posted image Res je teh 10 dni minilo prav zabavno in čist nič se ni pritoževal.

Upam, da ne bo zdaj pa pri Lei 100x hujš. Jutri bo že več znanega, ko bode prve pikice ratale mehurčki ...

Bonnie RR, pri odraslih so baje res v hujši obliki. Upam, da jih preboliš čim lažje, ker ušla jim verjetno ne boš.


Smrčko sem pa zdajle mal iskala netu, pa so gor samo poročila ob 17h (tam je ni user posted image ), Slovenske kronike al kaj že temu sledi pa ni gor. Smrči javi se z linkom.


Pa seveda čestitke obema slavljencema. user posted image Žiga in Gašper, veliko user posted image in user posted image .



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.1.2008 23:39:35   
žanek
Ne pozabite jutri na čvek pri meni user posted image , če grem pa slučajno rodit, vas pa pravi čas obvestim!

Jančika že v naprej hvala za planičke, bodo prav prišle user posted image .

HuAnita, ajja je bila lani aprila pri meni na srečanju, ko sva s smrčko praznovali RD.

Bonnie_RR ja čas kar beži, se mi zdi da sem komaj Žana prinesla iz bolnice, zdaj bom pa že drugega.

Janeja škoda da te ne bo, pa drugič, ko pridem iz bolnice user posted image , hvala, sporočim ko bomo 4je.

Vsem slavljencem pa vse najboljše user posted image !!!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 9:05:42   
shooo
ojla  cveke cvekaste!!

tak tempo pa jaz ne bom mogla sleditiuser posted image ni sans.

O huanita, tudi jaz poznam oceta tvojih otrok.in tudi on bo spoznal mene in oceta mojih otrokuser posted image , pa se tebe sem srecela   v attemsu kako leto nazaj.user posted image

srecanje: kje se pa dobivate?jaz tokrat ne utegnem, za naslednjic se pa priporocam (ce mi ne bo glih voda odteklauser posted image )
neža ne da miru, moram z njo gledat katko
lp




_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 10:09:24   
tinkamiška
shooouser posted image , jst tudi ne dohajamuser posted image , sej ni važno, bom kr kako svojo vmes udarilauser posted image

glede koz, iza(smo iz celja preseljeni v okolico griž) jih je prinesla iz vrtca in tudi pri njej so šle mimo, kot, da jih ne bi bilo, nič praskanja, ko je že bilo mimo in so se ji naredile krastce, je ugotovila, da ima kozike in je to veselo vsakemu razlagala.
pri meni je bilo hujše, vročina, srbenje, žganje po celem telesu, omotičnost, ampak sem jo še dobro odnesla, ker jih nisem imela toliko.
G. je a ornk našpukal, vročina okoli 40, cel je bil v mehurjih, glava ga je bolela 3 dni, mene pa samo en dan, cel teden je bil vročičen in je komaj vstal. danes je deveti dan, pa je prvič podoben samemu sebi, če odmislim, da je ves v krastah. ampak je za namiuser posted image

torej, veliko vas še ne poznam, nekaj po nickih, možno, da smo se tudi že srečale na kakšenm od jančikinih praznovanjuser posted image

kakorkoli, lep pozdrav vsem!

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 10:23:01   
skuštrana
Shoo,ponavadi se dobivamo kar pri kateri doma - zvečer, ko deca zaspijouser posted image , pa občasno še kje v tušu na kaki dopoldanski kaviuser posted image

Madona, a je spet sezona koz v celju al kako...se je spomnim še od laniuser posted image a ne, ropotulkauser posted image user posted image

Pri nas je vreme spet bolj ubogo user posted image in nimam pojma kaj bomo počeli, da ne bo tečnobe...Vem samo, da bom lizi naredla slano testo pa naj ustvarja, čeprav bom potem to testo praskala tudi s stropauser posted image sem vam povedala, da sem enkrat našla na stropu špinačouser posted image

Huanita, kaj je s capinko...je ok?

Gasper vse naj najuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 10:25:02   
skuštrana
Skuštrana, zdaj pa res že tolk vse o tej tvoji novi frizuri pišejo, da se boš res mogla pokazat. A ustreza nicku, ali se boš preimenovala


Zdej pa kar ustreza, ja...wash and go variantauser posted image boste že videle


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 10:55:51   
Naty*Taja
Oj, Adrijana! Zdej sem se pa spomnila, katera si in da se celo poznava - enkrat si nam pomagala za gasilsko tekmovanje. A si to ti. Ona tvoja sorodnica je pa verjetno naša Jožica. A da si ti iz Štor po novem. Straža je pa nasproti Kompol, greš pa na opoki čez železnico in naprej... So pa oni tu naprej tudi žlahta, sam od Jožice in verjetno po drugi strani....



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 11:03:37   
adrijana.sara
Naty-Taja ja, to sem jaz in Jožica je moja sestrična. Zdaj še pa samo jaz ugotovim katera si tiuser posted image  ... Sem se pa pozanimala včeraj kje je Straža. Saj počasi si bom prišla gor to katera si ti. Mi zaupaš svoje pravo ime - lahko tudi po zs.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 11:05:27   
adrijana.sara
Daj nam eno slikico privošči. Si bila takrat blond, lasje dolžine paš ?
Firbec me daje.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.1.2008 11:07:09   
adrijana.sara
Pa tvoja Maruša in moja Sara sta skoraj enako stari  - sin Marcel (tega se pa spomnim, da smo ga takrat omenjale).

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?