|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.1.2008 22:50:20   
Naty*Taja
B R A V O Žanči in čestitke za pupiko! Joj, se mi je kr srček stopil. Zdej bo pa Žan vesel, ko je Niko dobil!!user posted image user posted image user posted image

AdrijanaSara, kam boš pa dala malo v vrtec? A v Štore? Potem bo namreč sošolka od katerega mojih...

Skuštrana, poskusi s prežganim sladkorjem. Žlico sladkorja karameliziraš, potem pa gor vliješ malo, recimo pol deci mleka in potem naj mala to spije čim bolj vroče (kolikor pač lahko, seveda) Našimdvema je to skor zmeraj pomagalo.

Teta beta - to je pa ja moj Berni! user posted image Se mal hecam, da ne boš slučajno kej ljubosumna. Pela pesmi po telefonu??? Jaz ima bolj v spominu poslušanje vokmana vsak s svojo slušalko. user posted image Ja, sva bila kr fajn prijatla en čas v oš. Sicer sem jaz misla, da je bilo to prej...no ja, v bistvu je ostal en zelo lep spomin na otroška leta. Upam, da se kej vidimo in spoznamo v živo. Daša je pa kr dost atiju podobna, a ne? Lepo ga pozdravi mi pa se vidimo na naslednjem žuru... kdaj že? (no, da se ne bo katera novinka ustrašla - to so bolj babji čveki, kot kaki strašni žuri, a ne punce? user posted image )

lep pozdravček tudi vsem ostalim!
Imejte se in se pišemo





_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 6:30:51   
Skabi
Naty, bejž na šiht! Boš ja zamudila  user posted image !

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 8:58:51   
skuštrana
Skabi, ti pa kar tiho, ko si na bolniškiuser posted image   saj si, a ne?

naty, jaz sem ji prežgala sladkor pa vodo gor nalila..mi je full boga, včeraj je cel dan kašljala, razen ko smo bli ob morju, pol ni..vlaga in morski zrak...a ima katera vlažilec, a lahko noter naliješ morsko vodouser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 12:49:23   
adrijana.sara
UUUUUUUU, druga stran! Začetna vnema popuščauser posted image .

Naty-Taja hvala za namig. Sem danes preverila. Res je Sara v Marcelovi skupiniuser posted image , se boma pa tam srečali, če drugače ne. Sem jo pa danes pustila samo za uro in pol in je bilo malo hudo. Ko se je pa že umirila, je pa eden od otrok omenil atija in je bila spet kriza. Pa saj bo, gremo jutri v nadaljni boj.

Skuštrana glede vlažicev ne bi vedela. Drugače pa morsko vodo prekuhaj in postavi lonec  v stanovanje. A nosek tudi spušča ali samo kašlja? Tudi jaz sem to prakticirala z prežganim sladkorjem, vendar ga zdaj noče več piti. Drugače pa zelo pogosto spiranje noska, najboljša obramba pred vnetji dihal, ušeskov... tako so meni rekli.

Lp

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 16:55:08   
Janeja
user posted image Žanek, iskrene čestitke za Niko! user posted image


Pri nas je pa obsedeno stanje. Kot sem se bala, so Leo koze zmatrale še za Jana. user posted image Ima revica vročino, pa nič apetita, pa skoz jo moramo nosit po rokah. Zdajle sem po 2 dneh na hitro mal sem gor pogledala, ker je malo zadremala. Pa normalno tudi cele noči ne spimo, ker zgleda, da jo ful srbi in se vsakih 15 minut joka. user posted image   Jaz pa hodim po svetu kot en zombi user posted image . Tolažim se samo s tem, da je danes 5 dan in da bo čez 2 dni že tahudo za nami. Saj pol, ko enkrat ni več mehurčkov in nastanejo krastice ne srbi več, a ne?

Skuštrana, za morsko vodo pa ne vem, če lahko gre v vlažilca. Jaz samo vem, da ful pomaga tale vlažen zrak - vsaj naši Lei kadar kašlja. Pa v postelji ji fajn dvigni vzglavje, ker jo bo potem vsaj ko bo ležala manj dražilo.
Snorlax, čestitke za močno voljo in uspešno hujšanje. user posted image



(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 17:58:04   
Naja30
Pri nas je tudi obsedeno stanje. Tamali zbija ven spodnja leva 4-ka. Zato pa spimo bolj tako tako user posted image  

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 19:50:31   
Naty*Taja
Skabi, hvala za pogon! Še odpisat nisem imela časa, ker sem odbrzela! Sej ne, se hecam. Jaz začnem šele ob osmih in sem lahko tam minuto prej. Je pa res, da smo danes imeli prej konferenco ob 7 in sem zato šla ob pol. Pa otroke je tašča kasneje peljala, tak da sem samo atija ven vrgla in prišla celih 10 min prej.
Uh, meni se danes nič več ne da. Sem si priprave že naredla v šoli, sam še za en razred...pa se mi kr ne da!
Jao Skabi, mi je zadnjiš še Snorči rekla če mi tvoje priprave kaj koristijo, pa sem rekla da ziher ne, ker tole in gimnazija...ni sploh primerjave!
No grem zdej menda kr spat, ker me tak vrat boli...user posted image



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 21:45:31   
Jančika_
Dober večer! ja, začetna vnema malo popuščauser posted image , kaj češ.

Nimam nič kaj novega za povedat, razen da sta bila froca danes tako hudičevo tečna in glasna, da bi se šla najraj z glavo v steno butatuser posted image . Janeja, smo sprobali tvoj sistem (da se še vi začnete dret, ko se dere Lea) - jao meni, to je šele bila štala!!! Nikoli več, hahahauser posted image .

A da je Leo takle zmatralo, boga revica mala. Držim pesti da bo tahudo kmalu mimo.

No, nekaj novega je pa le - Kajči se trudi po malem nekaj čvekat in danes je Vasja tulil nanj "Ne znaš", pa mu je mali mirno rekel nazaj "Ne znas"user posted image . Drugače pa reče samo papa (=jesti in oznaka za vso hrano in za dudo in pijačo).



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 22:21:55   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

razen da sta bila froca danes tako hudičevo tečna in glasna, da bi se šla najraj z glavo v steno butatuser posted image .




pri nas je isto. Ne vem, zakaj po 4 dneh antibiotikov vročina še ni padla, poleg tega pa cele dneve kihata. A obstaj sirup proti kihanju?

Skuštrana, za kašelj vem en recept od najine drage tete Štefke: V kozarec daš plast žajbljevih listov, na tanko narezane rezine limone, pa sladkor in tako do vrha. Ko se iz tega naredi sirup, ga daš otroku - baje je dost pol male žličke naenkrat. Davidu čisto vedno  takoj pomaga user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 22:42:27   
HuAnita
Hojla,
Jančika, mi pa smo imeli včeraj D day.... Še M. se je odpipalo, male se je samo drl, drl, drl..... kar bez solz je težiiiiiil, vse popoldne, groza. Utihnil je le, ko se je drla Capinka...... za znoter. Včasih se prav čudim, da mi ne počijo možgani od vseh teh frekvenc.... Imam pač slabe živce.

Fiziološka - jaz jima vsaj 10xdan ornk vlijem v nos, pa je mali kljub temu staknil vnet sinus zadnjič. user posted image   ampak ne obupam, se jima vsaj nos ščisti. Pri prehladu sem si zdaj sposodila od mame inhalator, tak staromoden, daš notri slano vodo+kakšne zeliščne kapjice, otrok vdihuje (yeah, rihst, sem včeraj morala dati 3 bonbone, da je 5x vhudnila...), pa se mu ful ful nos odpre. Moraš pa paziti, da ni prepiha, da se še ne prehladi zraven.

shoo -- danes sem bila pri vas v Rogaški, tvojega M. sem videla , vnet za računalnikom, pa ni niti trznil, ko sem iskala nekaj za Svizca...

O našem novem rekordu pa na ČVTD...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 22:49:45   
HuAnita
mislim.....user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2316080&mpage=1&key=&#2316080



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
15.1.2008 23:25:15   
shooo
ojla,
jep, huanita M je danes prisel prej domov user posted image , se pravi ne ob 18, že nekje po 15  se je spokal z nežo v park.
In ko je prispel nazaj je prvo zacel bentit čez pasje dreke!user posted image
baje jih je zdraviliški park polnuser posted image user posted image menda nihče ni nič pucal dokler je vse bilo pod snegom, sedaj se je stopilo in je ostala sama nesnaga.bljak.


a ja , pa M moraš mal za rokav pocukat pa mu namignit kam spadasuser posted image .

Skuštrana,
Neži mažem z kremo od materine dušice po prsih in hrbtu kadar kašlja, pa slezov sirup spije. je zmiraj minilo v parih dneh.  pa sobo ji vlažim kar z posodicami na radiatorju + eterična olja za inhalacijo.

lp




_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 4:59:11   
snorlax
Jutro!  user posted image

Samo pozdravim vas, pa brzim naprej! user posted image user posted image user posted image

Lep dan, ne preveč tečnih otrok in dedcev, nič pasjih kakcev, nobenega kašljanja, kihanja, smrkanja, kozic, vročine.... vam želi Snorči!user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 5:53:24   
Skabi
Dobro jutro tudi jaz!

Snorči, jutri bom jaz taprva :))

shoo, midve bova pa mogoče skupaj v porodnišnici user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 6:33:32   
Naty*Taja
Skabi, kaj hudiča delaš tak zgodi pokonc? A lahko grem jaz namesto tebe spat?
Kok hudiča zdržš ti Snorči tale tempo tako zgodnjega vstajanja? Mene matra že ob pol šesto vstajanje in sem v petek že čist kaput!
No samo še en lep pozdravček od mene in čao.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 7:23:38   
Skabi
Naty, ob 5 dobita tamala dva antibiotik, jaz pa potem ne morem več spati. In namesto da v postelji tuhtam, grem raje na RR!

V mojih delavskih časih tudi tak čas vstajam, da pridem jaz do 7 na šiht, otroka pa  v varstvo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 8:27:35   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Hvala za vse recepte proti kašlju, bom probala vse po vrstiuser posted image pa nekaj bo pomagalo..najprej pa moram kupit vlažilec, priporočate kaj..shoo, mi v spalnici ne kuprimo, tako da radiator varianta odpade. je tu le drugačna klima kot gor, si sploh ne predstavljam kaj bi bilo da kurimo tam, bol itak ne bi nič spala od kašljanja..

Huanita, kok pa pripraviš otroke do tega, da inhalirajouser posted image pri nas je to misija nemogoče..


Janeja, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image držte se, saj bo...

Pasji dreki v parku - mislite, da je v Slo hudo, morate malo na balkan pridetuser posted image user posted image za bruahat, to je ena od stvari, ki jo tu sovražim..blej, bljek, bljek



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 8:29:41   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Kako ste kaj? Mi smo vredu.

Janeja... Boga Lea!user posted image Upam, da jo kmalu neha srbet in da koze izginejo...user posted image

Pasji drekci... Morem rečit, da s tem nimamo nekih problemov. Večinoma se tako sprehajamo po asfaltiranih površinah, kjer tega ni tako pogosto videt, sem pa v Parku in ob Savinji večkrat piuser posted image , da so povsod in skoz gledala po noge.user posted image

Jančika... Pri vas pa imate pestro!user posted image Se vedno nasmejim ob vaših prigodah...user posted image No, sej vem, da tebi verjetno ni ravno smešno...user posted image

zgodnje vstajanje... Uh, js sem čist hin ob koncu dneva, če moram vstat pred šesto. Dragi pa tud niti malo ni fen zgodnjega vstajanja. Je imel Nik eno obdobje, ko je vstajal vsak dan okrog pol 6h. Js sem bila še čist zalimana, tamali pa že ful naspidiran in v elementu...user posted image Na srečo ga je to obdobje že minilo in se zdaj zjutraj raje malo pocartamo in stiskamo...user posted image

vreme... Včeraj me je imelo, da bi šla s tamalim po vrtcu na en sprehod, pa so bili taki čudni oblaki, pa še na Najo sem se spomnila, da jo je zdaj že 2x dež dobil, zato sva ga raje spustila.
Upam, da bo v prihodnjih dneh kaj lepše, ker je že prav toplo in mi je škoda, da smo noter...

vlaženje zraka... Mi nimamo vlažilca, zato tud ne vem, kako je z morsko vodo. Js jo v vlažilec verjetno ne bi dala, se mi pa ideja od adrijane ne zdi slaba...

kašelj... Nik je po novem letu nekaj kašljal, pa je zdaj že vredu. Moja mami mu je tud naredila ene 2x prežgan sladkor, ampak ni spil prav dosti. Js sem mu pa veliko čaja dajala (z medom in limono), pa nos smo skoz čistili, ker je ven teklo.
Fiziološke pa že dolgo časa nismo uporabljali, ker nima nikoli zabasanega nosa, ampak mu vedno ven teče.






_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 8:41:34   
skuštrana
Ja, pri Lizi je problem, ker njej kadar je prehlajena nič ven ne tečeuser posted image nekje noter se packa in packa, pol pa ji po grlu dol teče, ona to pogoltne in potem bruhauser posted image ...pa ji nos čistim s tisto pumpo za sesalec, ampak ni šlo nič ven oz. zelo malouser posted image ma, bo že, če ne prek ko mine zimauser posted image pa tole toplo vreme trenutno je super za razmnoževanje bacilov..

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 8:44:05   
Jančika_
Skuštrana, Kajči je septembra in oktobra kašljal mesec in pol skupaj; 4x smo bili pri zdravniku, sum na pljučnico itd itd, pa nikoli nič, samo kašljal je. In to je nabijal cele noči, tako da sva z Joejem stala pred vrati sobe in se obupano spraševala, kaj naj še sploh narediva, ker ni pomagalo čisto nič. Potem pa sem naročila Munostim, homeopatski kompleks za dvig odpornosti - in po dveh dneh jemanja je čez noč nehal kašljati! V bistvu še zdaj ne morem dobro verjeti in si mislim, da je bilo mogoče naključje, ampak dejstva so taka. V obupu človek proba marsikaj.

HuAnita, pasji dreki, jauser posted image user posted image user posted image . Mi imamo do vrtca slabih 200m in kakšnih 10 komadov dreka. Sploh je fajn, ko se po mrazu otopli in se sneg stopi - takrat se zmehčajo še vsi tisti konzervirani zimski torpediuser posted image .

Danes greva z Joejem kupovat nobel gvant zanj, ker ga rabi za maturantski ples njihove šole. Sem kar malo žalostna - maturancu na čast sva hodila na plesne vaje, on dobi novo obleko, jaz bom pa tisti večer gnila v bolnici s frišno operiranim nosom, namesto da bi blesetela na parketu v ritmu muzike za ples. Zraven se bom pa lahko tolažila z mislijo, da se po Joeju vesijo spedenane najstnice, juhejuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 9:06:13   
Bonnie_RR
Pa da se z Nikom še predstavima...user posted image

Sicer slike niso nove, ampak za predstavo, da veste, s kom se pogovarjate bo pa dobro...user posted image Bom pa dragemu zatežila, da mi naloži ta nove slike tud na moj računalnik...user posted image


Tu je imel Nik krst. Star je bil 4,5m.


user posted image


No, tule sva se enkrat in edinkrat do zdaj (upam, da nama še kdaj uspe) udeležila vašega srečanja za Savinjo... Tole je takrat posnel Joe, Nik pa je bil star nekje 7m. Mogoče se naju katera spomni...user posted image

user posted image


Tu sva zvečer na sprehodu, ko smo bili na morju...

user posted image


Tole je ena izmed redkih slik, na kateri sem sama, pa še to sem nekam čudna...user posted image



user posted image


Pa pa še ena, kako Nik sedi v svojem foteljčku...user posted image

user posted image




No, zdej sem se pa dost časa "igrala"user posted image , se morem it še kej učit...

Se beremo...


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 9:43:56   
HuAnita
Bonnie_ -- si potem kaj na vezi s Skabi pa Meggi?
Pa še nekaj punc poznamm, ki so ali pa bodo v kratkem s Frankolovega.... Se moramo kaj zmeniti, upam, da na novem otr. igrišču v Vojniku ni pasjih iztrebkov....

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 9:50:21   
ajtak
Pozdravljene cveke...
Tudi jaz sem celjanka, doma s prekorja. Imam 2meseca starega sinka. Fotkice lahko vidite v albumu. Ker mam Tjasa trenutno v narocju mal tezko pisem tako da kaj vec drugic user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 10:47:40   
skuštrana
Janči, kje pa to kupiš?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
16.1.2008 11:13:37   
HuAnita
Hoj, ajtak....
Ste na Prekorju začasno?
Če nam bo sreča mila, bomo prihodnje leto skoraj sosedi - Arclin...user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?