jana84
|
dobro jutro, dober dan...Ni lepo če si zaspan ... Jaz sem sicer že kar nekaj časa pokonci, sam imamo pravo "žurko" v naši hiši, tako da nisem mogla prej pridet do RR...Pri mojih starših (v spodnjem štuku) razbijajo kopalnico, pa se cela hiša trese.... ... Tako da mislima da danes ne bo kaj prida učenja. Drugače pa je naš kar priden...Še vedno se vsake toliko časa spomni, da bi malo problemčkov naredil mamici in pol me trebušček mal boli, drugač pa ni problematičen. No razen zdej v soboto in nedeljo me je želodec bolel, ko sem kaj pojedla. Ne da bi me zgaga pekla, prav bolel me je želodec. Je sicer res, da sem pred štirimi leti imela probleme z želodcem, da sem po vsaki hrani rupurut lizala...Pa sem bla na neki "dieti"... Zdej pa mi je mama rekla, naj raje bolj po majhnih obrokih jem, pa večkrat...In očitno je pomagalo, kajti danes me še nič ne boli... Sva pa bila včeraj pri moji svakinji, ki je tud noseča (ima konec maja ta rodit)...In so nama pokazali voziček, ki so ga kupli...In je bil ravno tak kot ga gledava midva (no mogoče je barva drugačna)...Pa smo se hecali, da zakaj pa ne bi imeli enakega vozička, samo drugačne barve , če bodo že približno enako stari naši otroci...Bomo videli. Midva ga za enkrat še ne bova kupovala, samo ogeldanga mamo. No, če bo kakšna akcija, pa ga bomo verjetno kar kupli in na kaščo spravli ... Tako, zdej pa grem spet mal pogledat, kaj kok so že kopalnico razbili...Se mi ful dopade bit prisotna pri gradbenih delih...Ko smo mi štimali stanovanje, sem bila cel čas zraven in ful sodelovala. Sedaj pa žal ne smem...Moram našega pazit...Edino pravilno! Tako da samo malo gledam.... za enkrat lep pozdravček
|