|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
31.3.2008 10:52:53   
jolly123
Ej punce a katera ve kako se pride do Strahove v Domžale, če greš iz Kranjskega konca? 

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
31.3.2008 11:38:47   
afnica mala
Jolly- Brnik- Mengeš, Trzin- na križišču levo proti Domžalam, cca, 1,5km naravnost, pred Petrolovo bencinsko črpalko zaviješ desno. Se pelješ skozi Domažale, v semaforiziranem križišču zaviješ levo, po prvem semaforju zaviješ desno. Na svoji desni boš videla Veleblagovnico Tuš. Potem je na desni veliko parkirišče Veleblagovnice, za tem parkiriščem je Zdravstveni dom Domžale. Strahova dela v prvem nadstropju, ti bodo na informacijah razložili. Srečno!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
31.3.2008 11:54:13   
jolly123
Hvala afnica! 

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
31.3.2008 12:18:32   
vianne
Sem vas samo prišla pozdraviti. Pri meni ni nič novega. Lepo, da imamo lepo vreme in se lahko na sončku že martinčkamo.
Sem se pa včeraj po cca 2 mesecih oblekla kavbojke in si jih nisem mogla več zapeti. Sem si kar z lastiko pomagala....user posted image .
Ja sedaj pa bo že čas za kakšen nakup, vendar bom še NS počakala, ki jo imam naslednji torek potem pa bom šla v nabavo. Vendar ne mislim pretiravati. Za začetek nosečniške kavbojkein morda kakšno majčko, za naprej pa bomo videli sproti.

user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
31.3.2008 12:45:34   
jana84
živjo!

Se tudi jaz malo javim...ponovno user posted image  
Pri nas vse lepo in prav...Sedaj sem prišla s "sprehoda". Sem morala nekaj v dolino (mi živimo namreč na hribu, ki je kar 40m višji od dna doline, kamor sem šla) in sem si rekla, da zakaj pa ne bi šla kar peš ko je že tako lepo vreme... Dol je ena pesem, gor pa popolnoma druga user posted image ...No pa saj ni bilo tako hudo. Vmes sem se še pri sosedi in njeni mali ustavila, malo počvekala, je prišla mimo še ena soseda, ki ima majhnega user posted image , tako da sta bla dva user posted image  in še naš v user posted image ...Torej trije...In smo tako martinčkale na sončku...
Sedaj pa sem nekaj malega pojedla in sva z mamo en počivalnike lesen nesle na teraso, zdej pa se bom šla učit tja...Upam da ne bom zaspala user posted image user posted image user posted image ...

bodte lepo, užijte se sončka ker zelooo koristi za naša telesa in dušo seveda!!!
pa-pa

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
31.3.2008 16:54:17   
*talcy*
ojla pupe ... ma so ti dnevi a? sonček, toplo ...prav prijetno ... čeprav mi ne pomaga dosti k skoz ležim se počutim slabo že dva dni pa to bruhanje prou beeee user posted image  ...
no saj vas čitam in sem vam prou fouš k se tko zunej lepo sprehajate . .. men ne znese zarad počutjauser posted image  ...
no mejte se še tko lepo jaz grem zdaj z AS iskat srčeka mojga user posted image  ...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
31.3.2008 17:17:29   
*talcy*
ojla pupe spet jaz.... mislim da tokrat sem dobila srček ... vsaj moj je reku da bo to to ker bije bolj hitro kot naš user posted image user posted image  ... sem ga dobila pa od popeka desno par cm tik na črti sramni dlak user posted image  ... jaz bi to poslušala non stop user posted image  
pa pa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
31.3.2008 17:21:11   
Acjom1
talcy to bo pol ziher to user posted image

Midva pa greva zdaj rezervirat morje. user posted image Odločla sva se, da bova letos lepo v Portorožu, da ne bi slučajno prišlo do kakšnih zapletov. Pa bomo drugo leto šli ka bolj daleč.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
31.3.2008 19:23:34   
janja 27
ojla punce!

jaz sem bila celo popoldan zunaj s tamalo je pesek prekladala jaz sem se pa lotla orehe tret ( jih mam 4 gajbe, tko da mi bo kr vzelo cajt ), zjutraj sem nekaj likala ma sem si pustila neki še za jutri, jaz tud gledam za na morje v avgustu na KRKu upam da bom kaj pametnega najdla...
si pa morem res nabavt ta anglelsound, sem kr mal lubosumna k vas tko berem k poslušate srčke user posted image user posted image

jutri imata preglede :

user posted image     Rendi 3.pr in NS
                                           user posted image     jana_k 4.pr

punce fajn odpravte in čimprej sporočte vesele novičke...user posted image user posted image

jutri je prvi april, ne pozabit koga nahecat...user posted image user posted image  

še to včeraj sem mal gledal po forumu in nekaj naših "kolegic" na seznamu se že nakej časa ni nič oglaslo, zadnjič so pisale februarja, januarja...ne vem al čmo jih imet še na seznamčku če sploh ne sodelujejo v pogovorih in nam niti ne sporočajo PDP ali preglede ali je vse ok, sej če bo katera prišla nazaj pa bi jo že dodale znova, al kaj ve pravite????

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
31.3.2008 19:26:18   
janja 27
maserati oprosti zgleda da si se zgubila s sezamčak k sem ga na novo urejala, evo te prec dodam gor...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
31.3.2008 19:30:07   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) user posted image
user posted image      monika30 (2 user posted image 1user posted image )
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image

2.oktober 
user posted image     blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image

4. oktober
user posted image      Đofka (?user posted image ?user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(?user posted image ?user posted image )  3.pr. 15.04.08

6.oktober
user posted image     tamara85 (?user posted image 1user posted image )

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) ?.pr. 02.04.08 user posted image

8. oktober
user posted image      Liza01 (2user posted image ?user posted image )

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) 2 pr. in NS 03.04.08
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image     Safira (2user posted image ?user posted image )
user posted image     Levinjaa (2 user posted image 1user posted image ) NS 02.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  NS 02.04.08 user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 3. pr in NS 01.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image     jolly123 ( 1 user posted image 1 user posted image ) 5.pr 09.04.08
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 01.04.08  user posted image
user posted image     lana35 (1user posted image 1user posted image ) NS 04.04.08 user posted image

user posted image      maserati (?user posted image ?user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image     janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08 user posted image
user posted image    "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08 NS 03.04.08 user posted image

16.oktober
user posted image    smeja2 ( 2 user posted image 1user posted image )
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image ) 3.pr. 02.04.08 NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image     Afnica mala ( 4 user posted image 1user posted image ) NS 04.04.04 user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image ) 256257.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image

19.oktober
user posted image     NastyGirl ( 1 user posted image 1user posted image )
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 NS 02.04.08

20.oktober
user posted image     sija
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08 NS 02.04.08  user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08  user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image    škorpjonka ( ?user posted image ? user posted image )
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

xx.oktober
user posted image     naldika
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image   
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.4.2008 9:08:11   
maserati
janja nič ne zamerim user posted image  še ostale podatke ti dam, pa boš dopolnila, ko boš kaj popravljala seznam: to je moja tretja nosečnost, drugi otročiček

Drugače sem pa jaz zdaj super: slabosti ni več in energija se vrača... če samo pomislim, kako mi je bilo slabo in sem komaj živela... zdaj sem super... sem pa v 13 tednu

Bodite pridne in uživajte na sončku!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.4.2008 9:17:00   
sončnica24
Dobro jutro jaz sem bolj tako tako no za prvo silo, mogoče pa se bodo res te slabosti počasi umirile, bi bil že čas.

Drugače pa glede tistih punc ki se nič več ne javljajo, mogoče bi jih spodaj na en kup napisala pa potem če se še vedno ne bo nobena javla počasi izbrisala, ker je res brezveze da do konca oktobra ostanejo zgoraj napisane pa se nič več ne javijo, so pa seveda vse dobrodošle da ne bo pomote.

Midva sva bila pa včeraj že v nabavi sva šla po material da sobo preuredima zdaj se še morava samo za barvo odločit, ker bomo prvo leto vsi skupaj v eni sobi potem za naprej pa bomo videli.

Zdaj pa ne vem kako naj sobo pobarvam? Se nagibam na rumeno barvo, ker je tako poživljajoča, samo tečno se mi zdi met bel strop?

Tako zdaj pa grem dat perilo prat belo imam že oprano pa spet malo en na sonce ker je tako lep dan pa vprašanje kako dolgo še bodo, ker nek dež napovedujejouser posted image

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.4.2008 9:33:15   
sončnica24
Nekaj me še zanima. Tiste, ki ste že bile na drugem pregledu jaz ga še vedno čakam, so vam g tudi ultrazvok delale, pa še vedno vaginalnega?

Me malo zanima, ker me bo verjetno zdaj enkrat sestra poklicala da pridem na pregled.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.4.2008 9:52:39   
stunfek
jaz sem imela tudi drugega vaginalnega ampak sem imela pregleda 14 dni skupaj. mislim, da sem prebrala, da po 11 tednu se pa vidi enako od znotraj ali od zunaj :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.4.2008 10:08:34   
sarcy21
Jaz sem bila včeraj na pregledu, delala mi je vaginalnega sem pa v 13 tednu, user posted image je velik 6 cm in se zelo premika, je rekla da bo zelo živ otroček. Naslednji pregled imam šele 5.5, vzel so mi kar nekaj krvi, sem se potem pučitila zelo slabo...

Slikce nisem dobila, dobila pa sem materinsko knjižico (nismo je nič plačali ker ta knjižica je zastonj in more biti zastonj sem dobila eno knjižico pravice nosečnic v kateri tudi to piše brezplačana knjižica in da tiste katere jo plačajo da je to goljufija).
No pa saj slikce bomo dobili jutri na NS user posted image , tako da jih spravim za v un albumček to sem pa jaz, Samo meni so rekli da tele slikce original zbledijo, ker so na takem papirju kot je un fax papir, tako da jih je dobro prefotokopirat, no jaz jih preskeniram pa pošljem preko interneta v dm pa mi kar slikce naredijo, to pa dvomim da zbledi. Ne vem če je to res samo pač jaz si jih za vsak slučaj dam še enkrat narest.

Komaj čakam na NS jutri, bomo videli če v dveh dneh user posted image kaj zraste, pa res upam da se bo videl spol, moj me je že včerispraševal a si že vidla katerega spola je, tako da ne bomo počakal do poroda

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 1.4.2008 10:09:02 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.4.2008 10:39:44   
freha
Živjo! Moram sporočiti novičke iz včerajšnjega pregleda. To je bil moj prvi pregled pri mojemu ginekologu. Materinsko knjižico sem morala plačati 6 eurov, pa ena moja prjatlca je tud mogla, tak da se ne bom sekirala. Plod naj bi bil malo manjši kot po ZM, ene 3 - 5 dni. Upam da ni kaj hudo narobe. Drugače pa veselo brca, slikice sem vesela čeprav še ni čist podoben človeku. V službi še ne bom povedala, pa tudi vsem prijateljem ne mislim razlagat dokler ne bom izven nevarnosti po 13 tednu. Uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.4.2008 10:55:46   
stunfek
Čestitke punce za dobre novičke s pregledov.

Freha...zaostajanje od 3 do 5 dni ni prav nič neobičajnega!

Jaz sem danes bolj na izi cepljena :) včeraj sem šla po bolniške liste - jih moram danes dostavit v službo. Samo razmisliti moram kako bom to storila.
Danes je treba še izkoristiti vreme za sprehod, ker bo menda jutri spet poslabšanje.

Včeraj zvečer sem se vsa utrujena zvalila v posteljo in seveda pograbila angelsound :) da preverimo, če je dete še živo. Kako me je namatral! Uf, sem ga na koncu že prav nervozno iskala ampak mi je odleglo ko sem ga našla. Našo malo lokomotivco. Punce, ki imate angelsound...a vas tudi skoz vaš lastni utrip "moti". Očitno je tam doli vse tako prekrvavljeno, da v glavnem slišim samo moj utrip :)

A ste se že kaj zredile? Jaz ful pazim. Sicer mi teža niha en dan 200g gor drugi dol pa tko ampak zredila se še nisem. Sem prav kontent :).

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.4.2008 11:34:20   
vianne
Pozdravljene punce, danes je pa spet en lep sončen dan user posted image user posted image .

Kako ste drugače. Moje počutje je iz dneva v dan boljše in sem prav zadovoljna.

Drugače pa ni pri meni nič novega, veselo odštevam dneve in ure do NS (še 7 dni oziroma 156 ur in 49 minut). To je moj najbližji pregled ko bom spet videla user posted image . Odločila sem se za NS tudi predvsem zaradi tega, da se pomirim in lažje pričakam naslednji pregled pri mojem g. Pa še spol bi rada izvedela, vendar sva se z mojim odločila da bova podatek obdržala zase. Upam, da bom zdržala ker sama sem prava goflja.

Sama se nisem zredila nič, sem se prav sedaj zvagala (mal s firbca). Štartala sem z 45 kg in tehtnica mi je sedaj pokazala 45,5 kg.  Drugače pa se niti ne sekiram glede kilogramov.

Glede vaginalnih UZ... jaz sem bila na zadnjem pregledu v 11 tednu pa mi je opravil vaginalnega...
Prišel je poštar z odmero dohodnine.... moram plačati 10,78 eur user posted image .

Lep dan vam želim še naprej. Pojdite na sonček in uživajte.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.4.2008 11:46:58   
afnica mala
Lep dober dan

Jaz se počutim že boljše. Slabosti so še, predvsem popoldanske, ampak ne več močne. Včeraj sem bila celo popoldan zunaj na sončku. Še več takih  dni.user posted image

Sem v pričakovanju petka in NS. Si sploh ne predstavljam, da bom videla
najinega otročka migat??!!
Tudi midva želiva vedeti spol, ampak ne misliva nikomur povedat, čeprav kot praviš vianne- težka bo, tudi jaz težko molčim. Sestra mi je že napovedala, da bo zvlekla z mene otročkov spol. Bomo videli!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.4.2008 11:51:08   
jolly123
Novice z NS. Zaenkrat je vse OK, tveganje je 1:11000. Strahova je cel čas govorila kako je vse krasno, tako da nekaj časa lahko sedaj živim od tega user posted image Zvedeli smo za spol, ki itak še ni 100 % ampak naj bi bila user posted image . Očka je čisto presrečen ker je želel user posted image

Moj novi PDP je 10.10.

Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.4.2008 11:51:53   
Acjom1
Punce, kako kej zgledajo vaše bolečine, pa če imate krče v maternici? Mene je danes zjutraj začelo zelo močno bolet na levi strani trebuha in po bokih. Nikoli me še ni nič tako bolelo. Potem se je malo umirilo. Vzela sem tudi spasmex, pa ne vem, če je to zaradi tega, ali se je umirilo samo od sebe. Zdaj je sicer čisto vredu, ampak sem se zelo prestrašla,ker to je bila res neznosna bolečina. Klicala sem ginekologinjo, pa me so me poslali kar na KC, tam pa je bila ginekologinja zelo neprijazna in mi je rekla, da naj grem do splošnega zdravnika in če bo on rekel, da je to ginekološkega izvora, da naj komaj potem hodim tja. No, zdaj sem šla kar domov, ker imam jutri itak pregled pri svoji ginekologinji. A se kateri od vas tudi dogaja, da jo tako zelo boli? Saj ne vem, mogoče sem jaz samobolj občutljiva na bolečine, čeprav tega do zdaj nisem glih opazla, ampak meni je blo grozno. Sploh ker ne vem zakaj, drugače že nekako potrpiš.

< Sporočilo je popravil Acjom1 -- 1.4.2008 11:52:16 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.4.2008 11:55:23   
Acjom1
janja, vidim da si popravla seznamček. user posted image Samo da še dopišem, to bo moj 3. pregled.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.4.2008 12:01:14   
afnica mala
jolly- super rezultat! Čestitke!user posted image user posted image user posted image  

ajcom- včasih dobim močne krče, edino kar si lahko pomagam je en Buscopan in spanje. Ampak so bolj v sredini se mi zdi. Pri strani imam pa drugačne bolečine, ampak kratek čas. Drži se!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.4.2008 12:06:58   
vianne
Ja afnica mala pri meni bo trda predla z ohranitvijo skrivnosti glede spola. Me je včeraj moj oponašal kako bom reagirala ko bom videla mamo sem se tako nasmejala da sem se skoraj polulala.

jolly 123 čestitke za uspešno opravljeno NS

acjom1 žal ti ne morem nič svetovati... verjetno ni nič narobe. Boš videla, da je vse O.K. jutri na pregledu. Drži se!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!