jana84
|
u, janja, super, da imaš fitnes doma...Ma jaz mislim, da tud če bi ga imela, ga ne bi upravbljala, ker sem bolj lene sorte. Predvsem pa se mi nikol ni dalo v fitnes hodit...Smo ga imeli v gimnaziji, pa sem se ga v velikem loku izogibala... Ko smo ravno pri telovadbi: sem nameravala z mojim zdej ko pride iz službe it na sprehod, pa se je dež lotil ...Kar nekaj, mislim, da bomo preložili na kak drug dan...Škoda, ker dopoldan je bil pa tak lep sonček...Sem se na sončku učila, v ležalniku...Res rem trpela No, mi smo ravno kosilo pojedli, zdej pa se mi nič kaj dost ne da. Bom počakala da pride možiček iz službe, pol pa bomo vidli kakšni bodo plani. Glede tistega, da ne smemo cunj obešati zdaj ko smo noseče...To sem prvič slišala tukaj gor in mislim, da če bi bilo res kaj na tem, da bi mi moja G to povedala, ker je res zelo previdna glede teh zadev. Ne vem. Jaz še kar cunje obešam, sam ne prenašam škafa okol, ga raj mož. Sej da ga pohvalim on dostkrat kar sam cunje obesi. Je rekel, da obesi jih lahko, pa tud prat bi jih dal, če bi mu na list napisala katere barve gredo skupaj, pa koliko praška je treba dat in kam, pa na kakšno temperaturo...Vse v detajle. Pol je pa bolj enostavno če jaz dam prat, pa jih on obesi .
|