maska
|
hello punce! kako ste? danes bo baje bolj sončno vreme tako, da bo kr luštno. včeri smo zvedli, da bomo v kratkem dobili internet! celo! hura za civilizacijo !! drugač jest sm O.K. zadnje dni opažam, da me v službi, ko sedim začnejo noge bolet. mi ne zatekajo samo bolijo me in pol ratam kr živčna k ne morem več sedet. bi mogla met kavč pa laptop, da bi lohk delala. janja 27 ful dobr si mi napisala za rožice, ful ti hvala. bom počakala še ene 14 dni pol bo pa že bolj toplo. Kaštrun vse najboljše tvoji Lučki čeprav mal pozno. tanja29 ti se pa čuvaj in ne dviguj težkih stvari. če si že povedala v službi za nosečnost pol ti bo že nekdo pomagal. če pa nisi se pa mal neumno nared, reč, da maš slab hrbet . v glavnem pazi se. men še ni G nč maternični vrat kontrolirala tako, da ne vem kakšen je niti ne vem kakšen mora bit. drugač pa Petrca jest sm takoj za srečanje. ena mora bit organizator pa bo. sej jest bi se javla sam ne morem bit vsak dan na netu pol pa kr neki zamudim in ne vem, če bi ve mene čakale, da vse skup zbobnam . sm pa iz LJ tako, da če češ se dobiva za kavo. sem vedno za. drug teden mam dopust pa se lohk zmenva. stunfek ful dobr za tvoje dva, da gresta mal na potep. boš vidla, da bo vse O.K. edin teb bo mal dolgčas. veš kaj me zanima? ti si na bolniški ne? pa pravš, da ful bruhaš in se slabo počutiš pa da greš zdej v službo. kako boš to zmogla? a boš za 8 ur? timnala jest nč ne telovadim zdaj, hodim sam na sprehode. sm pa zadnjič pisala v atlantis kjer imajo telovadbo za v vodi in je še prostor. bi rada šla probat sam se jest tud mal bojim, da bi kej staknila. k pravjo, da je telovadba v vodi ful dobra za . je pa 1x na teden tako, da bom vidla kako in kaj. nism se še odločila. sarcy21 vauuuu za izgubljene kg. pridna. to pa ni kar tako in zahteva ful dela in discipline. vidiš ti si dokaz, da se da, če se hoče. ti boš lohk po naših porodih naš osebni trener za hujšanje. bravo ej!! afnica mala si že dala to skoz al kaj? kaj gre hitro čas. vse bo O.K. boš vidla. ti pošiljam za srečo in dobro voljo. nataša3112 a zdej morš pa skoz počivat? sej bo! ni pa lahko skoz ležat, se naveličaš vsega. žal mi je za tvoje prejšnje izgube. boš videla, da bo tokrat drugače in se bo vse dobro izteklo. še teb pošiljam za srečo in lepši dan. jolly to pa je bila brzina. najbrž je kakšna tam, k pa vseen kaj dela v službi. sej veš kako je v teh državnih uradih- nikol se nč nobenmu ne mudi. . maš srečo kaj češ. zdej pa uživaj. uff, sm spet naklofala. pridem enkrat gor pa pišem romane pol ! no lepo se mejte,M. freha mislim, da ti morfologijo naredi tvoj osebi G. nism pa ziher. ker jest mam skoz svojo G. k ma vse preglede čez. sm pr njej mela tud NS.
|