Dajadada
|
ja pa po drugi strani tud razmisljam, ce se prej nisem okuzila 27 let, ko nisem nic pazila, ma bo tud moralo zdrzat se do oktobra Enako jaz razmišljam. Pa to ne pomeni, da nič ne pazim. Pazim toliko kot pazim vedno, ne samo zdaj, ko sem noseča. Zdaj edino pojem manj suhomesnatih izdelkov, ampak pršut pa vseeno pade sem pa tja, predvsem na pizzi (pa sej tam je mal popečen, a ne ). Tudi v prvi nosečnosti in ko sem dojila sem pazila edino toliko, da sem jedla čim bolj zdravo hrano, itak vidiš kaj ti paše, kaj ne, kaj npr. napenja tebe in tamaučka. Eni so bolj občutljivi, drugo manj, tako da najbolje ve vsaka zase. Sem pa proti črtanju z jedilnika določenih stvari, ki si jih npr. prej jedla. O.k. ne rečem, da mal zmanjšaš, pa ne poješ glih cele sklede solate prvi dan ko prideš s porodnišnice, ampak par listkov zraven kosila, pa zihr ne škodi. In spet poudarjam, da smo si ful različne in mora vsaka probat kaj njej paše. Ni se pa dobor zanašati na razne knjige, revije, patronažke, ker itak ne pišejo in ne govorijo istega...če si že strokvnjaki niso enotni, kako nja bomo potem me . Uživajte sončno nedeljo in božajte bušije in tavelike sončke. Pa, pa.
|