|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PER PEREGO
28.1.2008 14:08:52   
maxi133
Pozdravljene!
Za informacijo: jst sem kupila peg perego pliko p3 in mi je vse skupi (voziček, košara, lupinica, torba + previjalna podloga)  stalo 550 evrov. Sem gledala tudi PP skate, pa  bi, glede na to da je nov model, cel komplet stal okrog 750. Kupovala pa sem v Monfalconu v trgovini Io Bimbo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: PER PEREGO
29.1.2008 12:44:37   
glista
Živ,

imam vprašanje gled GT3. Kako se obrne tiste strehica, da lahko daš dojenčka v obe smeri? Tako, da ga gledaš. Upam, da veste, kaj mislim.
LP,
Pija.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 9:15:04   
frutka_
Je to sploh možno?

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 10:22:24   
*Mojca*
je je možno, samo ne znam razložit kako user posted image

strehca se do konca obrne v eno ali drugo stran. Najboljše da greš v BC in ti pokažejo


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 10:55:23   
Ketrin
Jaz sem tudi gledala GT3, pa nisem ziher da se košara obrne v obe smeri.... Mislim, da je rekla prodajalka, da je lahko obrnjena samo v eno smer.... Lahko pa sem malo pozabljiva pa se motim.... Ampak glede na to da sem primerjala Skate in GT3 imam nekako v spominu, da je tudi to pretehtalo na Skate....

Je pa najbolje, da se vpraša!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 16:50:13   
*Mojca*
za košaro - navetto je tako, da dojenčka gledaš, se ne da drugaće. Isto velja za avto sedež. Športni dej in strehca pa se data obrnt.

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 30.1.2008 16:55:56 >


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 16:57:32   
suzy85
Pozdravljene!
Tudi moja kolegica je kupila GT3, a se meni osebno zdi zelo velik, ko se zloži. Smo probali dati v Leona - je šlo, a je tudi bilo treba prednje kolo dol dati, pa še malo prostora ostane v prtljažniku.

Midva sva se odoločila za Switcha, ker je štirikolesnik, kar nama je zelo pomembno. Prednja kolesa so vrtljiva, zloži se v marelo, športni del se obrača v obe smeri, poleg tega pa lahko daš športni del dol in samo jajčko gor, kar nama je bolj všeč, kot pa vožnja jajčke na športnem delu. Tudi kolesa niso tako mala, pa še lažji je kot GT3. Nama je bil zlo všeč in greva čez kakšna 2 meseca ponj. Cena za voziček, jajčko, torbo in isofix bo nekje okrog 550eur, košare pa verjetno ne bova kupila.

Upam, da sem kateri kaj pomagala.

LP!


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: PER PEREGO
30.1.2008 19:27:35   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: glista

Živ,

imam vprašanje gled GT3. Kako se obrne tiste strehica, da lahko daš dojenčka v obe smeri? Tako, da ga gledaš. Upam, da veste, kaj mislim.
LP,
Pija.



Živijo,
jaz sem videla tole varianto v Baby Centru v BTC - imajo moder voziček, naslonjalo spuščeno v vodoravno lego, strehica je obrnjena in čez to je položena mehka košara. Torej, izgleda nekako tako, kot bi imel košaro na vozičku.
Moram reči, da se mi zdi zelo primerno za npr. zimske dojenčke, pri poletnih pa verjetno ne rabiš mehke košare, malo podložiš in zadostuje.

Mene je videno še bolj prepričalo v nakup PP GT3.  

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: PER PEREGO
7.3.2008 13:16:49   
Aurea
Punce, za tiste, ki imate namen kupovati Pegove vozičke - v ponedeljek, 10. marca, imajo na spletni strani najavljen 10 % popust za nakup.

KLIK

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: PER PEREGO
10.3.2008 12:50:09   
*zoe*
Ketrin, a pol že imaš voziček (Skate)? Kako se ti zdi? Tudi jaz se ekstra navdušujem nad njim (razen cene seveda).

Me zanima, če ima katera že izkušnje z njim.

Sicer imam jaz še nekaj časa (cca. 6 mesecev user posted image ) ampak že sedaj gledam vozičker ker so mi ful všeč.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: PER PEREGO
10.3.2008 13:40:47   
Soncnica Sandra ***
Maxi133:kje pa si kupila Peg Perego pliko P3 on track, da si dala 550€?  V Sloveniji ali v tujini? Zato ker Peg Peregova trgovina ga prodaja po redni ceni 459€, danes je pa v akciji 413€, vem kar sem ga tudi sama naročila-
 
 

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: PER PEREGO
10.3.2008 14:24:18   
Ketrin
Zoe, ja ga že imam doma user posted image user posted image user posted image  Meni je fantastičen, res. In vizualno mi je ful všeč in tudi tako je praktičen, da si sploh ne morem kaj več predstavljat....Pa vrti se okoli svoje osi.... Vse se razstavlja gor, dol, ročaji, košara, res ni da ni kaj se ne premakne...Sej moram še mal potrenirat! Ta prvič ko sva ga sestavla bi bil user posted image  kr bogi, ker sem vse živo z njim počela.... user posted image user posted image user posted image  Ampak saj se navadiš! Tudi torba je taka huda, ni taka kot večina teh ki so na vozičku. Če bi jo imela za v službo ne bi nihče opazil da je od vozičkovega kompleta.... Res super. Zaenkrat sem navdušena, čeprav sem ga samo po stanovanju gor pa dol vozila...user posted image user posted image  Čakam pa, da bomo začeli nabirati kilometre tudi zunaj.... Mi smo veliko naokoli in skoz v muvingu, tko da meni se super razstavi, po moje gre v vsak avto...no midva imava Berlingota, tko da ga meni ne bo treba sploh zlagat, ga bom kar celega notri naložila. Razen ko bomo šli kam za dalje časa...

Skratka: komaj čakam poletje in morske sprehode z njim in user posted image ....

Cena: ja cena je pač malo višja, ker je čist nov. Ampak glede na to da je to najin prvi user posted image  računamo še na kakšnega, pa brat in svakinja tudi še nimajo otrok, tko da bo šel naokoli in potem takem se meni ne zdi takšen strošek.... Tega smo kupili in tega bomo imeli dokler ga bodo pač otroci rabili...Kolikor jih pač že bouser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: PER PEREGO
10.3.2008 14:35:54   
*zoe*
Ja, saj se tudi jaz s tem tolažim, ko je glih to moj prvi otrok, pa itak imam rada praktične zadeve in sem veliko na terenu, tako da že sedaj lobiram za ta voziček. Sem mal gledala druge vozičke, pa kar pike dobim, sploh pri teh, ki imajo najprej košaro, pa pol za malo večje otročke spet drugi sedežek - pol imaš pa polno neuporabne nastave doma. Tako da to je bil moj prvi pogoj, da je vse v enem, in da se da obračat smer, kam gleda.

Katere dodatke si pa še kupila? Jaz lupinice namreč ne bom, bom rajši tak sedežek za v avto, ko je za čist tamale in še za malo večje.

Mal se tolažim, da bo cena do avgusta/septembra kaj nižja user posted image . A kaj veš, kdaj pridejo ponavadi ven novi modeli?

Hvala ti za odgovore. Zdej sem pa še bolj navdušena. user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: PER PEREGO
10.3.2008 15:38:05   
Ketrin
user posted image user posted image  Sej ne vem, a je prov da sem te še bolj navdušila al ne!? Hihhih, no za finance ni OK. user posted image  Ne, brez heca resnično je praktičen. In če si tak tip da si že zdej skoz v muvingu je to to.

Pri nama so ga financirali starši. Pol en pol drugi. Pa nisva nič rekla, oz. prosila...pa so se kar sami zorganizirali. So rekli da itak nekaj morajo kupiti in da si bodo tale strošek razdelili.... In midva sva bla za.user posted image

Vzela sem pa vse, cel komplet. Torbo, podstavek za v avto, lupinico in voziček. Meni bo tudi lupinica prav prišla. Saj pravim, veliko hodimo naokoli, pa na izlete, pa na morje, pa žlahto imamo na primorskem, tko da je super, če zaspi v avtu, ga smo prestaviš na voziček in dokler se ne zbudi je v lupinici. Potem pa ga prestaviš.... No, jaz sem pač gledala in predvsem upoštevala naš dosedanji življenjski slog in to je najbolj optimalna rešitev. Sem pa tudi zagovornik, da ti mora biti zadeva vizualno všeč...meni npr. tele Quinyji in drugi vesoljski vozički niti malo ne potegnejo.... Lahko so supr fini, ampak niti barve niti design mi ne ustreza in zato tega sploh nisem gledala....user posted image

Hmmm, kdaj pridejo novi modeli? Ja tale Skate je prišel decembra.... Kaj pa vem, nisem zasledila...Mislim pa da je bil že jeseni v katalogu...tko da po moje menjajo kolekcijo (če ne drugega pa barve) jeseni.... Meni so rekli, da cena naj ne bi padla, ker je popolnoma nov design, dobil je ne vem kolk nagrad po celem svetu in naročila v tovarno kar dežujejo, da jih komaj sproti delajo...in dokler bo tako, je logično da bo cena takšna kot je....user posted image  Kolk časa pa bo to trajalo, pa sam anglčki vejo.... user posted image

Saj imaš še čas, pa malo spremljaj akcije.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: PER PEREGO
11.3.2008 7:31:18   
*zoe*
Saj tudi jaz malo apeliram na starše, da bo kdo kaj doniral user posted image user posted image  Bom zdaj pospešeno spremljala cene user posted image , če bo slučajno kakšna pametna akcija - saj vem, da je bil sedaj 10.03., ampak to mi je pa še prezgodaj da bi imela že voziček doma.

Hvala za info, sem ful vesela, da si zadovoljna z vozičkom, kar tako naprej, pa lepo nosečnost ti želim, pa še lepšo bubo in skupne užitke po porodu user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: PER PEREGO
11.3.2008 8:18:37   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Ja, saj se tudi jaz s tem tolažim, ko je glih to moj prvi otrok, pa itak imam rada praktične zadeve in sem veliko na terenu, tako da že sedaj lobiram za ta voziček. Sem mal gledala druge vozičke, pa kar pike dobim, sploh pri teh, ki imajo najprej košaro, pa pol za malo večje otročke spet drugi sedežek - pol imaš pa polno neuporabne nastave doma. Tako da to je bil moj prvi pogoj, da je vse v enem, in da se da obračat smer, kam gleda.

Katere dodatke si pa še kupila? Jaz lupinice namreč ne bom, bom rajši tak sedežek za v avto, ko je za čist tamale in še za malo večje.

Mal se tolažim, da bo cena do avgusta/septembra kaj nižja user posted image . A kaj veš, kdaj pridejo ponavadi ven novi modeli?

Hvala ti za odgovore. Zdej sem pa še bolj navdušena. user posted image


Sem opazila kaj si napisala glede lupinice. Avtosedeži, ki so za dojenčke in za malčke so zelo slabo ocenjeni (0-18kg) in ti ga nikakor ne priporočam. Nisem vidla še nobenega, ki bi bil dobro ocenjen.  Če imaš denar za Skate voziček kupi še varno lupinico, ker je to bolj pomembno kot voziček. Sej Maxi Cosi je okoli 130€ in je zelo varna lupinica.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: PER PEREGO
11.3.2008 8:50:22   
*zoe*
Lianna sploh še nisem nič razmišljala o avtosedežih tako da niti nimam pojma, kateri in kakšni,... hvala za nasvet, bom malo pogledala te teste pol bomo pa videli, drugače imam pa tudi možnost, da se lupinico izposodim, ker imajo 4 moje prijateljice glih frišne štručke in bodo do septembra že prevelike za v lupinico.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: PER PEREGO
11.3.2008 10:40:32   
Ketrin
No, vidiš Zoe, tale info od Lianne je pa tudi dobrodošla....Jaz nisem niti vedela da take lupinice obstajajo...sem se kar takoj odločila za komplet. Pa šele zdaj, ko jo imam že doma tole PP lupinico vidim, da so res dobro ocenjene po nekih varnostnih testih...Pa saj v bistvu res ni draga....tistih 100 in nekaj EUR zraven tistih 500 al kolk je sam Skate pa res ni toliko! user posted image

Ti pa povem, da ti v trgovini PP v Šiški dajo 10%popust na gotovino in 10%popust na včlanjenje v njihov klub....to pa je isto kot je bila tale akcija zdaj. Samo člani lahko kupujejo v njihovi spletni trgovini, tko da nisi nič zamudila...Je pa po moje pol leta prej imeti voziček doma tudi prezgodaj.... Ti lepo počakaj, če se spremeni prodajna cena vozička...tili popusti bodo skoz isti....

Tudi tebi lepo nosečnost, pa uživaj maximalno, ker res hitro mine tole najlepše obdobje.... Jaz bi še kar ene pol leta bila user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: PER PEREGO
11.3.2008 18:33:56   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Lianna sploh še nisem nič razmišljala o avtosedežih tako da niti nimam pojma, kateri in kakšni,... hvala za nasvet, bom malo pogledala te teste pol bomo pa videli, drugače imam pa tudi možnost, da se lupinico izposodim, ker imajo 4 moje prijateljice glih frišne štručke in bodo do septembra že prevelike za v lupinico.


Če veš da prijateljice pazijo na otroško opremo, niso imele prometne nesreče potem je bolje, da si sposodiš lupinico, kot da kupiš avtosedež od 0-18kg. Drugače pa so najbolje ocenjene lupinice od PP, Maxi Cosi in Römer. 

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: PER PEREGO
12.3.2008 7:26:07   
*zoe*
Hvala za nesvet lianna user posted image  Katero lupinico pa imaš ti?

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: PER PEREGO
12.3.2008 9:27:29   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Hvala za nesvet lianna user posted image  Katero lupinico pa imaš ti?


Nobene. Nimam še svoji otrok, ampak sem pa varuška, tako da spremljam tudi takšne stvari, da ostanem v koraku s časom.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: PER PEREGO
19.3.2008 13:25:21   
gajka
Torej, PP Skate je na pohodu... Kako se obnese na klancih in makadamu? Kakršnekoli praktične izkušnje s terena bodo več kot dobrodošle. user posted image

Oklevam med PP Skate, PP GT3 in Jane SlalomPro. user posted image  Rabim pa voziček, ki je primeren tudi za klance in makadam, kar GT3 in Jane sta. Pri GT3 me skrbi, da je presneto velik, ko je zložen, druga dva pa tega problema nimata. Kar pa se cene tiče, se pa vsi trije itak precej blizu skupaj.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: PER PEREGO
19.3.2008 13:42:27   
*zoe*
Gajka jaz sicer še nimam vozička, nameravam pa kupiti Skate, ker lahko obračaš sedež. Pri teh triciklih ga pa ne moreš, user posted image  v vsakem primeru gleda stran od tebe. Sem pa že ene parkrat videla folk, da je vozil te trikolesnike v rikverc oz. za sabo, ker je malo pihal veter in bi drugače reveža vsega prepihalo, tako da sem se poleg drugih prednosti tudi iz tega vidika odločila za Skate. Kar se pa zlaganja in jemanja placa tičej mi je pa Skate tudi v prednosti.

Samo toliko - moje mnenje, če komu pomaga pri odločitvi

Lepo nosečnost in še lepšo štručko.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: PER PEREGO
19.3.2008 14:09:39   
lunastar
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Gajka jaz sicer še nimam vozička, nameravam pa kupiti Skate, ker lahko obračaš sedež. Pri teh triciklih ga pa ne moreš, user posted image  v vsakem primeru gleda stran od tebe. Sem pa že ene parkrat videla folk, da je vozil te trikolesnike v rikverc oz. za sabo, ker je malo pihal veter in bi drugače reveža vsega prepihalo, tako da sem se poleg drugih prednosti tudi iz tega vidika odločila za Skate. Kar se pa zlaganja in jemanja placa tičej mi je pa Skate tudi v prednosti.

Samo toliko - moje mnenje, če komu pomaga pri odločitvi

Lepo nosečnost in še lepšo štručko.


No, to, da se PP GT3 voziček ne da obrniti, pa nikakor ne drži. Obrne se streha in lahko gledaš otroka, ko ga voziš. Ga imam doma, govorim iz prve roke :)

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: PER PEREGO
19.3.2008 14:22:32   
gajka
lunastar - a potem lahko pri GT3 obračaš košaro in športni del? Pa v kak prtljažnik pa ga spraviš zloženega?

(odgovor članu lunastar)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?