|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 10:36:31   
dolenjka
No, pol pa dejmo eno rečt no user posted image

Bamby, vidim te user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 10:42:17   
Suzi*
Oj, čveke.

Po skoraj dveh tednih se javljam, samo na hitro, da sporočim naše obsedno zdravstveno stanje. prejšnji teden je Anžej bolehal, fuul visoka vročina 3 dni in zabasan nos do amena, zdaj je pa on ok in v varstvu, sem pa še jaz angino in AB za 10 dni fasala. user posted image user posted image  Včeraj sem šla k dežurnemu z vročino 39,4. user posted image  Mal me skrbi zarad dojenja in AB, ampak so mi na LLL zagotovili, da AB ne vplivajo na količino mleka, kljub temu, da se nekaj zdravila izloča v mleko in lahko sproži alergijo na penicilin. Nič, bo treba pač jemat, čeprav imam ful odpor do vsakršnih tablet.

Mi je pa kar mal hudo, ker nisem nič na tekočem, kaj dogaja z vami. Upam, da se kmalu spravim k zdravju, pa začnem končno uživat lepo vreme. Da ne govorim, da imam že poln kufer tega stanovanja. user posted image

dolenjčica in pinči....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

žana pa ima samo malo zabasan nosek in en dan je imela malenkost vročine, se dobro drži zaenkrat, upam da tako ostane...trkam. je pa zadnje 2 dni malo bolj sitna...verjetno zarad moje vročine al kaj? al pa zarad svojga noska.

zdele je zaspala jaz grem pa v horizontalo.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 10:45:25   
dolenjka
Suzika user posted image
Ko se pozdraviš pa sta toplo vabljeni k nama na špancir in čvek, da notri prineseš user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 10:56:44   
buči
suzi user posted image

dolenjka, maili so v odpošiljanju. Pa hvala za kompliment! user posted image  Saj jaz sem včasih mal carica v razredu, tako kot tvoja dečvica ... user posted image

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 10:58:23   
buči
Tilen je pojedel, sem ga odložila v posteljo, da bi pospravila po kuhinji, pa da se mu malo želodček umiri, pa je že nazaj zaspal. Jaz bi pa šla ven ... user posted image  Sicer ga bom zbudila, ampak mi je to tako težko naredit, ker tako lepo spi. Samo vreme bo le še do srede. user posted image user posted image

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 11:57:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kje pa ste vse..
meni se čveka, pa nikjer nobene.... user posted image user posted image user posted image


ella kje si????? a se spet z sladoledom in palačinkami bašeš?


pina ti pa si čarovnica user posted image user posted image user posted image sem prav zdele zmazala eno palačinko, k sem brala vse kar ste danes načvekale user posted image user posted image


ella, če te ne bi poznala, bi rekla, da si blond. Pina je že dolgo čarovnica. To še posebno ve suzi* user posted image user posted image user posted image . No, saj ti je pina to že omenila user posted image ...
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Pa Mia je tak cuker user posted image  Pa take odrasle fore ima! Pazte to: " A vaša kej bruha?" Pa rečem jaz da ne in ona" O, naša pa! A vaša tut riga? Naša ko pujsek Pepi!"  user posted image  user posted image  user posted image  In tko naprej. Se ji kar nisem mogla načudit! Luštno dete, pa tko atiju podobno user posted image



user posted image user posted image user posted image  za Mio, ki je je res prava faca!!!
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, dejte mi povedat, koliko časa na dan vaši cucljajo dudiko? Pa koliko čaja spijejo?

Naša bi dudo vlekla tudi celi dan user posted image  in je prava histerija, če ji pade ven user posted image . Brez nje je lahko samo, če trdno zaspi. Zaenkrat gre le spat brez nje in celo noč ne teži za njo. Se pa sprašujem, kako dolgo bo tako trajalo user posted image .
Čaja pa midve že nekaj časa nič več ne pijeva, ker smo imeli take probleme za jest (občasno jih imamo še user posted image ). Ji bom ga pa mogla začet ponovno ponujat, ker bo ratalo tako vroče in bo potrebovala dodatno tekočino. Bo pa zdaj kmalu že stara 4 mesece in bomo probali tudi kakšen frutkov sokec začet pit.
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz bi bila tudi čist zadovoljna če bi naša bolj dudo porajtala user posted image naša je pa desni palec čist osvojila user posted image pismo spi 12 ur skupaj, pridem v njeno sobica in ona zauga palec, brez da bi muknila. No, sej ko jo pristavim se nič ne pritožuje, sam men ni vseč da prst v usta rine 


Bodi srečna, da ne "mukne" in je zadovoljna s zizo ali flaško. Pri nas je dretje, če ji namesto dude flašo dam user posted image user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej
Naš tudi takoj ven špukne user posted image . Ma veliko raje roke. Zdaj pa že tudi kako igračo v usta potegne. Najboljše so pa itak zize user posted image .
Mi smo bili pa danes v Iškem vintgarju. Res fajn plac za sprostitev. Bo treba enkrat it na piknik, danes ga je imel samo tamali, ata pa mama sta pa ene kekse žulila  user posted image .

No, pa imaš po novem tudi pri zizah konkurenco user posted image user posted image user posted image .
Kje pa je Iški vintgar? Poznam blejskega in je super lepo za sprehod in imaš kaj videt, tega, ki ga pa ti omenjaš pa ne poznam.

Zdaj se boš pa fajn odpočil, ko boš tako dolgo doma user posted image . Le glej, da boš ženi kaj v pomoč, da ne bi samo "afne guncal" in se hvalil, da si na porodniški user posted image . Mal heca!

suzi, je pina povedala, da ste pri vas bolni user posted image . Le hitro se vsi pozdravite!

dolenjka in buči, vidim, da sta me čez vikend pogrešali user posted image . Je bil pester vikend in ni bilo časa za RR. Že v petek popolan smo bili v Beli na vikendu popoldan, v soboto popoldan smo šli v LJ v šoping, včeraj pa spet na vikend praznovat RD mojega tasta. Kar smo bili pa dopoldan doma, pa ni bilo časa, ker je bilo treba ves čas Anajo zabavat in se z njo ukvarjat in seveda kaj dobrega skuhat za naše želodčke.
Anaja po novem popapca tudi že 150 ml. Imava pa še vedno občasne težave kot npr. v soboto, ko v LJ ni hotela nič jest in je od 13h do 20.30 bila lačna, pa še takrat sem jo komaj pripravila do tega, da je jedla user posted image user posted image . V LJ sem ji 3x dala jest, pa je pojedla le 40.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 12:58:12   
misar
evo sva že s prvega sprehoda...mala je že pojedla kosilo, jaz pa zdaj en močnik žulim. ja moj dragi je preveč testenin v juho zakuhal pa to tko zdaj zgledauser posted image user posted image user posted image . ne bom rabila drugega jest...

vidim, da zadnje dni vsi pohajkamo ful...nič hitim zdaj jest, ker sse ta mala zbuja.

adijo

kaj se spet kaka kavica kaj obeta v LJ, ker men se lušta babjega čveka??


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:18:34   
larisa
Nejc mi še vedno spi, pa ne morem ven, pa mal srfam in najdem tole: http://zadovoljna.si/clanek/trend_report/je-vlozkom-in-tamponom-odklenkalo.html. A ste že kaj slišale o tem oz. že katera pozna?

Sem brala na tistih navodilih zraven mirene, da ni priporočljivo uporabljati tamponov, pa mi ni G. to nič omenila, ko sem se odločala za zaščito user posted image , ker vložkov ne prenesem, bljak ne maram jih uporabljat, zdej pa ne vem, a lahko uporabljam tampone, al kako?!user posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:32:28   
nizy
pozdravljene,

mi smo danes dali skoz cepljenje , naša Azra niti pisnla ni user posted image  user posted image  user posted image ,je bla tko pridna ,.....smo pa 60cm dolgi ,pa 5770g težki.. se mi zdi ,da bi do zdaj lahko malo več pridobila na teži user posted image ,pa sva z P prišli do zaključka ,da je to zaradi polivanja, je pa še zmeraj  dovolj težka user posted image ,... in ni razloga za skrb user posted image .

Mi se čez noč ne dojimo več .Okoli 22h poje ,pa do 7h zjutraj nič več  user posted image user posted image user posted image , ......se pa samo dojimo ,.....

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:34:30   
ella79
larisa točno ta članek sem zjutraj brala user posted image eno poznam k to skodelico uporablja že kar nekaj časa in je zelo zadovoljna. Jaz tudi samo tampončke uporabljam, k vložki so mi user posted image jaz pričakujem da bodo z mireno krvavitve minimalne in bo dovolj dnevnih vložek, če pa ne, bom pa zagotovo kupila to skodelico, če ni priporočljiva uporava tamponov. Bom prav G v petek vprašala.

suzi čimprej se pozdravite user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:35:48   
itata
larisa: jaz kar v lokalu k gremo na kavo al pa na klopci podojim... men je čist vseenuser posted image ja tole z bioresonanco bom res razmislila in peljem ga itak lahko, vsaka informacija na to temo bo dobrodošla...

buči: očitno se nisem dobr lotila tegale projekta čaj vidim... imam od aventa ta malo flaško k sem jo zastojn dobila - kupon od Ariela v porodnišnici.... bom kupla večji cucelj - hvala - nisem sploh vedla, da je to tko hitro razlikauser posted image

ella; sej petek mi je tud ok... jutr pa tud, sam če lahk ob 12h, da pridem že nazaj iz Lj do takrat.... sej se bomo najdle




_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:37:59   
larisa
Nizy, user posted image user posted image user posted image  za Azro. A si šla že kej mojega prijatelja tratnjeka obiskat?user posted image user posted image user posted image

Ella, dej res vpraši zarad tamponov. Mene niso nič naročili na pregled zarad mirene. Če bo biopsija ok, potem šele čez eno leto user posted image .

No zdej mi pa pomagite do še ene * pridetuser posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:38:18   
nizy
suzi-  upam ,da se čimprej pozdravite user posted image user posted image

larisa-
jaz si ne predstavljam ,kako bi ta kozarček imela notri user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:43:53   
nizy
larisa - sm bila pri predstojniku ,......tvojga user posted image user posted image  user posted image ,pa od poroda   nisem vidla.
Smo se nasmejali,ko sem bila na pregledu ,... me  G vpraša,če rabim zaščito, pa mu rečem ,da bi mi mogu prej klomifen pisat, user posted image user posted image user posted image ,da zaščite ne rabimo user posted image user posted image ,parvi ,da se nikoli ne ve kdaj se bo zalomilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:44:14   
pina-1
dan. midve sva končno doma.user posted image user posted image user posted image user posted image  sva pohajali od 8 do sedaj. Ana je zaspala ob 8:30, potem ko sva MIo odložili v vrtcu in je spala do 11:30. Vmes sva se nahodili in šli na UE dat naredit osebne. POl pa v Eurospin po vrečke kot so space bag. So full poceni in dobre. Zdej moram samo vso kramarijo od cunj pregledat in "posesat" da bomo meli malo več prostora.

Suzika moja, ubožica ti. Upam, da se pozdravite čim prej.

dolenjčica kako žar. Sta ga sprobala? je pripravljen za soboto?user posted image

Se je moje detece zbudilo....

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:45:40   
ella79
larisa bom vprašala user posted image

nizy sam prepogneš baje pa not porineš user posted image tako kot pri tamponih, vaja dela mojstra. Mene bi bolj skrbelo kako vn potegnit, da se kje kej ne popackaš user posted image

itata jaz sem se sedaj za jutri že zmenila s prijateljico da greva na bled en krog prevozičkat in na kosilo user posted image user posted image
v petek sem pa še frej user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:47:37   
larisa
Za kje se pa to vidve menita (Ella, Itata)? Se mal štulim, a ne?! user posted image user posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:54:22   
larisa
Uh, sej res, še neki me ful zanima!!! Tiste, ki imate maxi cosi lupinice: kako veš kdaj lahko ven vzameš tist del ki pride okrog glavice, tist obroček? user posted image  Ne vem kako naj opišem, ampak mislim, da boste vedle kaj mislim?!user posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:56:32   
buči
larisa, vse, ki jih jaz poznam, so po 1 mesecu brez menstruacije, tako da so ful zadovoljne z mirenco in vložkov tudi približno ne potrebujejo. Se že veselim tega! Mi je takoj po vstavitvi naredila UZ in rekla, da kontrola ni potrebna. O tamponih pa nič ... Ampak če bo samo neko pacanje (kot umazan beli tok), tudi tamponov ne rabiš.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:58:03   
buči
larisa, tisto za okrog glave je fajn imeti čim dlje. Saj najbrž lahko zvišaš naramnice - če obstajajo luknje, ker na ta načim ima malo bolj fiksirano glavo

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:58:37   
buči
no, kje pa si zdaj, a si nabiraš moči za 4****?

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 13:59:17   
buči
Pa nič, če se ti ne da klepetat ... grem rit namontirat na kolo, pa po malega v vrtec.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 14:03:53   
larisa
Evo me Buči....

Problem v lupinici je, da tist obroč okrog glave ni nastavljiv po višini in  se mi zdi, da je mali čist pomečkan notri v lupini user posted image  

Veš pri meni pa tale mirenca ni povzročila smo packanja. Že dva dni kar lepo krvavim, kot prej menstra user posted image  in mi gre pošteno na živce, ker ne vem a je menstra al je sam ena krvavitev pač..user posted image

_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 14:06:54   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Za kje se pa to vidve menita (Ella, Itata)? Se mal štulim, a ne?! user posted image user posted image


seveda to velja za vse user posted image user posted image kje se pa zmenmo?
jaz mam tudi skoz mal packanja, pa sej bale da to lahko traja do 3 mesece, sam bomo pa ime potem 5 let mir user posted image user posted image




_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: februarski sončki 2008
12.5.2008 14:21:11   
nizy
ella - a je to potem univerzalna velikost user posted image ...pa za ziher ne pricurlja ven? jaz moram pri tamponih še vložek podložit ,ker ven včasih teče user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?