|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 17:12:28   
MetiLu
Punce, hvala za odgovore. Mislim, da smo kar na pravi poti user posted image  user posted image  previjam tudi jaz tako, ponoči ga sploh ne, ga raje zvečer enkrat več, če se pokaka, da ga dam suhega spat. Potem ga pa previjem ob sedmih, pol osmih zjutraj ko se zbudi.

Dojenje nama tudi laufa, čeprav zvečer dodava en obrok (bomo videli če bo danes tudi treba) Čez dan in ponoč je mamina mlekarna dovolj. Me pa zanima, če bo mleko nastajalo skladno z vse večjimi potrebami otročka user posted image  UPAM!
Lanchy, jest pa moraš!!! 3 obroke na dan in vmes malico (tiste krekerje in jogurt user posted image ), ne samo pit, ker je dobra prehrana tudi zelo pomembna, da se ti dela hranljivo mleko.

Punce, tiste, ki ste bile šivane: Koliko časa bodo teli šivi še boleli? Mene vsak dan bolj matrajo. Vneti niso, samo se pa tako težko vsedam in vstajam. Kar vsak šiv posebej čutim, kot bi me cukali user posted image  user posted image  user posted image  A bodo res odpadli sami od sebe in kdaj? men se zdijo precej debeli (cveren)user posted image

Aja, pa popek se še čisto, čisto malo drži, bomo tudi mi kmalu brez user posted image , je pa res, da je imel moj mišek kar precej debelo popokovino user posted image  (bajsek user posted image )

Zdele je nazaj zaspančkal, je tako priden čez dan, da ga ne morem prehvalit. Še ponoč osvojimo tole dojenje, podiranje kupčka in spanje nazaj, pa smo zmagal user posted image

Grem jest tud mal zaležt. Pride tašča čez eno urco...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 17:49:28   
mesecnica
Eno ?

Koliko časa pa ve dojite svoje otročke?

Lp,

_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 18:20:49   
buči
Šivi naj bi odpadli 10 dan, ampk meni še niso (11 dni), me pa ful srbi, kar je gotovo znak, da bo zdaj zdaj. Tokrat sem imela oz. imam baje 8 šivov, sploh ne vem za njih že od začetka, ker sem se raztrgala, me niso rezali. Baje je to manjša poškodba in se lažje celi. Prvič so me rezali, samo 3 šivi, sem pa komaj sedela vsaj 3 tedne, čutila pa sem zatrdllino tudi v stoje še vsaj eno leto. Pa o se je vreme spreminjalo, me je trgalo, na kolo se nisem upala vsest 2 leti. Upam, da bo zdaj bolje. Komaj čakam, da gredo šivi, pa da mine čišča. To mi je najbolj bedno po porodu! user posted image

Koliko oblečete user posted image , ko greste ven? Jaz sicer mislim iti ven v soboto ali nedeljo, ko naj bi bilo 13 stopinj. Imam le zimski kombinezonček. Se bojim, da bo preveč ... Kako pa potem aprila, ko bo konstanto toplo med 12 in 18 st.? OK, bomo v vozičku, še pokriti, ampak v kaj jih oblečt? Prvič nisem imela teh težav, ker je bil Aljaž poletni otrok pri +25 do 35 zunaj.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 18:40:43   
Lanchy
Punce, ti ste ki ste bile sivane...meni so rekli, da odpadejo 10 dan...yeah right!!!...nekje 12-3 dan je zacelo srbet kot user posted image , potem sem pa v naslednjih dneh na wc papirju dobivala delcke cvirna in ja Meti, res je debeluser posted image . Jaz sem bila hudo mocno sivana, cez 20 sivov, bolelo kot en samuser posted image , ampak mi je ful pomagalo, da sem sla na blato redno vsak dan, da sem se umivala cim veckrat, vsakic rano dodobra posusila, namazala z bepanthen plusom in potem v pregib dala kuhinjsko papirnato brisacko, da je skos pivnalo in da rana ni bila mokra. Sem bila potem res hitro OK. S tem da so se meni sivi vneli in se en ogromen hematom v velikosti manjse mandarine se mi je med desno sramno ustnico in presredkom narediluser posted image ...Sedet pa tako ali tako en 9 dni brez slaufa nisem moglauser posted image . Zdaj ko je ze vse mimo, ko ne boli vec, se vseeno mazem z bepanthenom plus, tko mal za boljsi feeling.


(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 18:45:35   
mesecnica
Joj...jaz imam pa tako razboleno že desno bradavico. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Uporabljam lanolin pa se mi zdi da ne pomaga... Imate kakšno idejo???

Lp

_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 18:53:46   
Lanchy
Mesecnica, pa uporabljas nastavke? Jaz brez njih sploh ne morem, razen tu pa tam kdaj. Poskusiuser posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 19:25:11   
mesecnica
Lancy...mi lahko razložiš kako se jih uporablja? user posted image
Imam dvojne različne nastavke od Aventa - normal in majhne. Pa pojma nimam katere naj bi uporabljala in ne vem kako naj jih obrnem??? Ali morajo biti tisti dolgi del na otrokovem nosku?

Lp,

_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 19:39:07   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Joj...jaz imam pa tako razboleno že desno bradavico. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Uporabljam lanolin pa se mi zdi da ne pomaga... Imate kakšno idejo???

Lp


bepanthen mazilo (roza črta)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 20:34:32   
Lanchy
Ja, jaz jih uporabljam tako, da je tisti podolgovati del na njenem nosku, samo pomoje je lahko tudi kontra, pa bo veeno lahko otrocek sesal. Resnicno zelo pomagajo, pa se pridno se mazi z bepantenom ali pa kako drugo kremo za poskodovane bradavice. Meni jih je moz ze v porodnisnico prinesel, ker so mi kar solze od bolecin dol tekle, no potem je sicer tudi z natavki se malo bolelo, vendar veliko manj, cez dan ali dva pa se je vse zelo umirilo. So mi sicer rekli, da naj jih potem ne bi vec rbila, da se bodo bradavice utrdile, ampak ko sem nekaj casa dojila brez je bilo spet isto, tako da jiih uporabljam non stop. Upam, da ti bodo pomagale, ker zakaj bi trpela ce ni treba.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: februarski sončki 2008
20.2.2008 21:21:42   
MetiLu
A tko je pol s temi šivi user posted image  potem lahko kmalu pričakujem, da bodo odpadali. Za rano tudi jaz lepo skrbim, redno menjam vložke, se vsakič po lulanju obrišem in umijem, samo da se lahko z bepantenom mažeš pa nisem vedla user posted image  me pa malo skrbi, ker imam pred "ritno luknjico" (user posted image ) en mehurček, pa ne vem, a so mi to kej uzuni pustil al je otečeno, pa bo zginilo user posted image  user posted image  groza.... pa čišča je tud že ful nadležna.
Me pa bistveno manj boli in manj krvavim če počivam, samo kdo je pa lahko cel dan v leže user posted image
Buči a se hecaš, tko dolg so te šivi matrali user posted image

Mesečnica, moj se doji čist različno, včasih sva na obe zize v pol ure fertik, včasih pa z daljšo vmesno pavzo tud po eno uro.

Moje bradavice so še cele in jih vseeno mažem z bepantenom. Me pa bolijo nekaj sekund (cca. 10-15) ko mali zagrabi, potem pa ne več, je prijeten občutek ko sesa. Z nastavki sploh še nisem probala.

Dones bova pa poskusila večer in noč preživet brez dodajanja aptamila. Sem popoldan šla z malim spat za dve urce, pa so se mi zize tko napolnile, da me je vse bolelo. Janez je pa ob osmih pridno obe popacal, zdej joka, ker ga neki zvija. Čakava, da ga dava spat, pa da vismo, do kdaj bo pančal.

nočko, se slišmo jutri user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 7:12:54   
Lanchy
Punce, moji mali pozresnici se je cisto utrgalo...vceraj yvecer ob 8ih je pojedla za 140, pa je yaleglo do 1ih, potem pa spet 140, potem sva se pa danes ob 5.30 spet dojili za 180user posted image ...mislim, a je to normalno? Pa sem prepricana, da bo spet okrog 8ih lacnauser posted image

Danes je mala stara 4 tedne, meni se je cisca skoraj da cisto umirila, sicer imam se vedno vlozek, ampak to je bolj za vsak slucaj. Dolzina podojev je pa cisto razlicla...danes je teh 180 zmazala v dobrih 15min, drugace se pa vcasih tudi 45 min dojiva...se pa vidi razlika, kdaj se ji da super mocno vlect, kdaj pa si puncica vzame cas in ima gurmanske uzitkeuser posted image .

Spimo pa tudi zelo lepo, ze od prvega dne in nam je ni treba nic uspavati. Zvecer se skopamo, potem se podojiva in nato jo samo polozimo v posteljo in gospodicna ze spi. Ponoci pa isto, se podojiva in potem naprej spiuser posted image . V glavnem, SUPER!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 7:17:12   
Lanchy
Aja, pa se to. Svojo diplomco sem oddala dan pred porodom in danes sem dobila komentar od mentorce...no nic takega, par malenkosti za popravit, me je pa cisto razpuser posted image user posted image , ko je na koncu komentirala, da jezik ni vedno najboljsi in da naj malo se pogledam....stara sploh ne ve, da je diplomo lektoriral native speaker, ki je priznan lektor in da sem prepricana da s samim jezikom ni nic narobeuser posted image ...KR NEKIuser posted image
Meti, lahko da sem spregledala, si ti ze dokoncno oddala diplomco in uredila vse na faxu preden si rodila?

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 8:42:58   
misar
evo, za nami prva neprespana noč user posted image user posted image sigurno zato, ker sem našo princesko skoz preveč hvalila user posted image user posted image user posted image
že včeraj čez dan je bila precej sitna, potem, ko se je utrudila pa prespala večino popoldneva pa tudi zvečer je spala do pol enih. pol smo jo preoblekli pa na zizo dali...vse ok, sam pol pa ne in ne zaspat. okoli dveh končno zaspi pa sam do štirih, jo je očitno neki šraufalo pa je ful jamrala in to kar v spanjuuser posted image sploh se ni zbudila, pa ful napenjala pa sploh zvoki, da se ni dalo spat. okoli šestih je potem spet papcala, odspala eno dobro urco pa spet napenjanje in jok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bog si vedi. pa včeraj nisem resss nič takšnega jedla po čemer bi jo šraufalo. razen, če goveja župa napenja???user posted image user posted image user posted image

sicer imamo pa zlatega otročka, je ful pridkana.

glede mleka sem opazila, da je res ful odvisno od povpraševanja. včeraj dopoldne mi je skoz na zizah visela in res tud veliko pojedla, sem bila že na tesnem z mlekom. sem rekla, če bo tako jedla naprej bom mela premalo. v glavnem, zvečer so se mi zize tako nafilale, da sem misila, da jih bo razneslo. je tamala sam zamjavkala je kar iz obeh začelo tečt, sploh ni folgala pri obroku cele zize popacat.user posted image user posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 8:47:28   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: misar

glede mleka sem opazila, da je res ful odvisno od povpraševanja. včeraj dopoldne mi je skoz na zizah visela in res tud veliko pojedla, sem bila že na tesnem z mlekom. sem rekla, če bo tako jedla naprej bom mela premalo. v glavnem, zvečer so se mi zize tako nafilale, da sem misila, da jih bo razneslo. je tamala sam zamjavkala je kar iz obeh začelo tečt, sploh ni folgala pri obroku cele zize popacat.user posted image user posted image


seveda bi tukaj morala napisati popapcat...ne popacat user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 9:20:48   
mlavla
drage mamice..sam prišla šem mal tle na to temo..saj je na naši prejšnji trenutno sam dolgčas oz. zatišje..
jst sem namreč še kar 2v1..in se mi že pošteno vleče...
vidim, da vam debate dobro tečejo...

_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 9:22:07   
buči
Moj user posted image  pa mene malo zeza! Zvečer, ko komaj gledam in bi vse dala, da bi lčahko šla ob 21ih spat, teži, potem je ob 23ih, pa spi do 5ih! Jaz pa že dihanje preverjam, ker je tako tih! Je pa obupno grd jedec! TAko hlasta zrak, potem zaspi, pa smo ob eno uro s kupčkom ali pa še več...

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 9:34:29   
pina-1
jutro. končno smo tudi mi vsi 4 lepo spali. tudi jaz. zgleda da se moje mlekarne umirjajo. sem to noč samo eno flaškio spumpala, Ana se je pa fino zbujala na 3'4 urce. No edino zjutraj je prej hotela ziziko... Sedaj je pa končno zaspala.

Mi uvajamo dudo, ker ima Ana res močan sesalni refleks in bi bila rada skozi prilkopljena. Duda ji pa vedno ne diši..Če je sita jo lepo prime v nasprotnem primeru pa ni preveč zadovoljna.

Danes sem ji tudi prvič dala malo čajčka.

Pa danes praznujemo 1.tedenuser posted image user posted image user posted image  se mi zdi da sem bila včeri še noseča.

Eno vprašanje?

Kako perete dojčkove stvari? Posebi ali skupi z ostalimi? Meni se kar nabirajo cunje smao za en stroj Aninih stvari se ne nabere tako hitro? PRedvsem mislim na pelenice in te stvariki se perejo na 60.

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 9:44:50   
Marusah
Jutro....

Mi od 4-ih naprej spet nismo nič spali user posted image  Zdej pa mali user posted image  spi kot user posted image  - ga bom jaz po riti...polubčkala user posted image

Pina jaz perem vse stvari skupaj - naše in od malega. Planice pa tako dam prat zraven stvari na 90 pa čisto malo mehčalca in na koncu še dodatno izpiranje.

Misar dobrodošla v naš klubuser posted image  Mi imamo vsako noč tako...
Zgleda, da je polna luna vplivala na user posted image . Maš je bil tut včeraj cel dan siten in je prvič zaspal šele ob 6-ih popoldne.

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 10:56:47   
mesecnica
Zdravo!

Zgleda, da smo vse na istem...moja je bila tudi včeraj sitna...pa se mi zdi, da se danes dan ponavlja...user posted image .
Ne vem ali luna vpliva ali kaj je??? Ali jo pa kupček mori. Že ponoči ga nismo mogli podrt, pa danes spet ne user posted image . Sploh ne vem, kaj naj še naredimo. Sem jo danes že eno uro in pol prenašala, pa skoz malo jokca in se napenja kot, da bi rada kupček podrla. Meni se pa že kar meša, ker ne vem več kaj naj naredim. Zdaj sem jo dala kar v posteljico in je malo tiho. Bom videla kaj bo... Mogoče je pa tako utrujena??? A je možno?
Lanchy kako pa veš koliko ml mleka ti popije - a se vagata pred in po vsakem podoju?
Ker moja ima udi močan sesalni refleks. Pa vleče za zize ene pet do sedem minut kot nora (vsakič tudi naredi požirek) potem pa se umiri in vleče čisto na počasi. Kar neki počiva in vsake toliko časa potegne. Tako, da jo potem kar odstavim... Pa pojma nimam, če dobi dovolj hrane ali ne... Aha...pa nastavek sem včeraj sprobala...pa mi nikakor ne gre...user posted image  Mala sicer vleče ampak golta pa nič veliko tako da predvidevam, da ne potegne glih nekaj mleka...
Pina jaz tudi vse cotice od naše perem skupaj z našimi. Plenice pa ravno tako kot Marusah perem z ostalimi belimi na 90°C. Za obleč stvari pa perem na 40°C...saj itak sploh niso umazane...

lp,


_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:00:19   
mesecnica
Uhhh...sem šla gledat kaj mala dela, ker je tako tiho...pa tako lepo spi user posted image . Mogoče je bila pa res utrujena...
Problem je edino v tem, da čez pol urce pride patronažna...bi jo rada kopala...user posted image  Sploh ne vem, če jo je pametno zbudit...

lp

_____________________________

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:00:30   
pina-1
uhh je zatišje tuki gor. se vidi da mamo sedaj z user posted image polno dela pa ne moremo tolko na RR viset.
Naša Ana še kar spiuser posted image  Od 8:30. Moje ziziland pa kar prekipeva..Samo je malobolje kot je bilo včeri. Ni toliko navala mleka. Juhuuuu sem prov zadovoljna. Upam, da sedaj tako ostane do konca, da ne bomo več te dbre tekočince stran metaliuser posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:00:30   
MetiLu
Joj, mi danes tud nismo nič spali user posted image  zvečer je bil tečnoba, samo mislim, da ga je nekaj zvijalo, zaspal je ob polnoči pa do treh, pol sva se dojila in kupčka podirala do petih, pol je spal do sedmih in spet auf, in je šele ob devetih nazaj zaspal. Zdej pa lepo pančka user posted image  Pa zvečer po dojenju in previjanju (ob devetih) sva mu dodala 1 flaško,pa je samo 20ml pojedu user posted image  Žal pa nimam vage, da bi ga lahko preverjala, koliko pri meni poje.

Jaz sem ravno danes oprala prvi stroj za malega odkar smo doma, sem pa samo njegove stvari prala na 60, tetra in povijalne plenice pa bodije in mako majčke. Pliškotov mi pa še ni treba. Največ ponucava tetra pleničk pri dojenju user posted image user posted image

Lanchy, moja diploma je obstala po tehničnem pregledu user posted image  Moram še oblikovne popravke narest, pa nekaj pri literaturi popravit, pol pa samo še sprintam in odnesem v referat. Samo zdej bo še kakšen teden to počakalo. Kaj čem, prej se mi ni dalo, zdej pa ni časa. Sej se bom še malo po glavi tolkla, ampak diplomirala bom pa vseen user posted image  user posted image  user posted image  enkrat... 

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:03:41   
pina-1
meti tudi pri nas so tetra pelenice skozi v obtoku... Pri dojenju so itak obvezne. Ker mlekec teče kar mimo ustuser posted image

ampak zanimivo, da mamo vse iste probleme - ponovno zaspati ponoči. Tudi mi se kar mantramo, da zaspi. NA joški zaspi pol ko jo daš v postelco pa skozi neki išče, pa ji dam dudo, pa jo tako čudno sesa, da ji milijonkrat iz ust pade..user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:21:21   
MetiLu
Ja Pina, res imamo iste probleme user posted image  user posted image  moj čist ****is dobi, ko mu dam dudo user posted image sploh je noče...
nazaj zaspat sredi noči je pa itak cel misterij, po vseh kupčih in kolcanju + zvijanju in kakanju ... user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 11:44:56   
Lanchy
Mesecnica, vago je moj prinesel 2 dni nazaj domov, si jo je od fotra sposodil in je res fajn, k zdej lahko vidim kok mala poje. No, danes je spet bolj normalen tempo dojenja nekje na 2,5-3 urce....tisto vceraj je bilo pa ubitacno.

Mi tudi peremo nase in jencijeve stvari skupaj. Perem pa 5x vec kot prej, se mi zdi da skoraj ni dneva, da ne bi saj en stroj oprala. Se tudi pozna, da sva sele zdaj nasle plenicke, ki ne puscajo...prej smo se pa preoblacili tudi 3x dnevno, ker je vse cez prislo. Zdaj je res za 100% boljse, bomo pa se vidl, ce se bo tudi na strojih poznalouser posted image

Se je Dolenjka kateri ze kaj javila? Sigurno je not ostala, me pa zanima, ce bo danes rodila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?