Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sej v naši spalnici in kjer spi ta mala je bil postavljen en radiatorček,ki je laufal ponoči.
Bravo Neli!
- obvezno pred TV-jem, pol sam vem, da sem se okol 23h skidala v spalnico. No ob 2h pa kot sova... Do pol 3 sem vztrajala, pol sem pa šla jest, pa dala eno žehto prat, eno sušit, pa pobrisala po tleh, pa čisto posodo zložla po kuhni... Kolumbo kdaj se začne gnezdenje?
)
Mal je baje mejčkan oz. pokrčen, ampak je pa vse ok, kolikor je lahko pogledala. Nasl. pregled bo že morfologija, in to 27.2. - en dan pred Alenovim RD. Js srčno upam, da bo vse ok..
Pa kaj nej, če sem pa skoooooz lačna!?!
, pa če jo lahko peljem k zdravniku. Ja, ok. Pridemo tja, ona pa ceeeela zatečena v obraz + tako neko čudno vijolično barvo je imela, da sm mislila, da se je za maškure napravla, noge pa kot hlodi - majke mi, take je še nisem vidla.