|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 12:10:02   
kimmii
Živjo,
tudi jaz grem v marcu na odstranitev pregrade in laparaskopijo v Ljubljano, in srčno upam, da bo vse ok in da bo potem kmalu user posted image .

vsem lep pozdrav.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 12:14:02   
tane
ja, sem iz LJ, sem klicala in sem imela eno ful zoprno sestro, ki me je nadrla, da ona točno ve za kakšno operacijo gre, da že 35 let dela tam itd. skratka, vse kar mi je rekla dr. ribičeva je ni niti najmanj zanimalo in mi je rekla da sem lahko na vrsti aprila ali maja, da moram še enkrat poklicat v marcu ko bom imelauser posted image .
no, bom danes še mojo G klicala (dela popoldne) in jo prosila oz. 'zagrozila' če mi lahko ona lahko dobi kakšen bolj zgodnji datum, glede na to, da če mi je že zamolčala to pregrado, naj se mi vsaj zdaj odkupi s tem, nekako na to foro sem jo mislila 'zmasirat'.
drugače pa gre pri meni za manjšo pregrado, na napotnici piše uterus subseptus, kar naj bi baje pomenilo manjša pregrada. skratka, ko sem ji opisala moje znake pred SS, močne krvavitve itd. ter ji povedala, da se je otroček drugače normalno razvijal, velikost itd. sem bila v 13. tednu na NS, pa je bilo vse o.k. z njim, no pravi, da so to vse znaki, da je bila po vsej verjetnosti pregrada vzrok vsemu. tako, da resnično upam, da bom imela po odstranitvi normalno lepo nosečnost.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 12:17:39   
kimmii
Jaz sem pa včeraj bila v Ljubljani, pa so bili zelo zelo prijazni in tudi sestra, ki te naroča na operacijo je bila ful prijazna.
Meni so rekli, da bom šla na operacijo že v začetku marca.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 12:28:31   
crvicek
kimmii, jaz grem na histeroskopsko operacijo 3.3., kdaj pa ti? 

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:06:10   
kimmii
Jaz pa menda 6.3., tako da boš ti že takrat lepo doma...............

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:09:27   
Barachiel
no jaz nisem iz LJ in sem prav tako morala poklicati po telefonu,ker nisem mogla it osebno. pa sem tud sestri povedala za moje bolečine in bla bla bla pa me tud mal ni upoštevalauser posted image datum sem dobila 18.3. - -klicala pa sem najprej že decembra in potem še januarja.... sam mislim, da bi bilo fer da bi enako obravnavali tiste ki pokličejo kot tudi tiste, ki pridejo osebno, glede na to, da dekleta in žene kličejo iz cele SLovenje in nima ravno vsak možnosti priti osebno.
crvicek - ti boš pa kmalu na vrsti. dobro opravi user posted image
kimmii - sporoči kdaj imaš ti datum, mogoče se pa srečamo user posted image aha sem ravno vidla tvoj post... žal žal bom jaz očitno zadnja na vrsti user posted image
tane - poizkusi z G, tako kot si rekla, drugače pa kar pojdi osebno, če boš šla lahko, glede na to, da je možnost, da boš dobila bolj zgodnji datum...

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:41:28   
tane
bravo kiimi, imaš pa ful srečo, saj vem, tako je čisto odvisno na koga naletiš ene sestre so ful prijazne, ta danes me je res kar nadrla, da mi je zdaj že žal da nisem vprašala za njeno ime, da bi se ji v bodoče izognila, bom res poskusila še osebno, saj veste kako je to, moraš biti vztrajen in ker se gre tokrat zame in moje zdravje, sem pripravljena probat vse.

joj, punce držim pesti za vse nas, da nam še letos uspe...

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:44:53   
kimmii
tane, normalno da nam bo še letos uspelo, kaj pa to govoriš, saj je šele februar, nas bodo "poštimali v marcu", malo potem počivamo, potem pa akcija user posted image .
Tudi jaz držim pesti za vse nas, ki moramo pač čez vse to, da bomo končno dočakale naše male sončke........

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:47:27   
tane
kimmii, še eno vprašanje kdo te bo pa operiral?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 13:50:59   
kimmii
Dr. Bokalova

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 14:01:59   
tane
ja mogoče je pa to, ker se očitno pri njej manj čaka, zadnjič je tudi ena napisala, da bo že naslednji četrtek operirana pri dr. zornu.
no, moj klic pri G neuspešen, pravi, da je boljše da malo počakam glede na to, da sem imela SS decembra in bla, bla, bla...
torej v najslabšem primeru aprila ali majauser posted image .

pa pozitivne misli, da nam vsem uspe, kajneuser posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 14:20:45   
crvicek
Ja punce predvsem pozitivne misli.

Tane jaz čakam od potrditve pregrade pri prof. Tomaževiču od 20.10.. V čakalno vrsto sem se tudi že takrat vpisala, ampak so mi rekli da naj pokličem za datum v jan ko dobim M; ker baje da dec ne bodo operirali. In jaz sem res klicala v jan, ampak ker je prof. v feb odsotem sem dobila datum šele 3.3. Ne vprašaj me kako sem bila user posted image , ko sem zvedela da jih je bilo kar nekaj operiranih v dec in januarju, ki so bile vpisane za mano. Ko sem jan klicala v naroč. amb. sem jim to tudi pojamrala, da se mi zdi zelo čudno in je tudi sestra priznala da je res čudno, da bi jaz morala biti že zdavnaj na vrsti. Hotela mi je dati datum za april, potem pa me je vrinila en mesec prej. Tako, da vse kaže da so nekaj zašuštrali. Je bila pa zelo prijazna sestra. Moj se je še jezil, ker mi je rekel naj kličem že v dec in naj se naredim francoza, ma jaz sem upoštevala njihova navodila  in klicala jan, potem pa touser posted image .  Človek hoče biti pošten in uvideven do ostalih....Tako, da mi je žal da res nisem klicala že dec. No ma saj itak 3.3. je že tu in zdaj nima smisla user posted image .
Jaz si sama sebi govorim, da za vse to je sigurno en razlog, zato upam da bomo kmalu user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 14:39:08   
tane
crvicek, ja sem si prebrala tvojo zgodbo, pri tebi revici so res nekaj pošteno zašuštral in si morala tako dolgo čakat, ampak, kot si rekla 3.3. bo vsak čas tu, tako da ti želim da čimbolje opraviš. glede čakanja na zanositev po operaciji, je pa zdaj ko sem govorila z mojo G tudi rekla, da je dovolj ena user posted image , no, bomo videli kaj ti bo rekel dr. tomaževič, mislim, da je vesnyci, rekel da po prviuser posted image  že lahko, ampak kot sem rekla, bom poskusila ne tolk razmišljat o tem zdaj ampak ko bo prišel čas za to.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 15:10:51   
Anonimen
Punčke, pismo, tolk mam skos eno gužvo v službi da sem vas dons brala, odgovorila pa nikakor ne.

V glavnem, meni je prof.Tomaževič reku naj počakam prvo M po operaciji in takoj začneva, po operaciji sem pa itak morala pojest oz. nadaljevat z nov škalico Stedirila, tko da sva včeraj začela user posted image in upam da se bo okoli 04.03. pokazal + user posted image  user posted image  . Pa tudi moj G je tudi rekel da takoj po prvi M poskusiva.
 
Tane super da ti je odkrila pregrado, super super, recimo da imaš zdaj razlog in to ti odstranijo in bo vse ok.

Vi se sedaj osredotočite na operacijo, ki je mimogrede lažja operacijo, kljub strahu ki ga imate...vas popolnoma razumem in seveda bom na vsako od vas mislila na dan operacije, itak si pa do takrat še pišemo...kaj bi jaz brez vas punčike moje user posted image .

Ja crvicku so pa neka zamutili ker toliko čaka, sva preverili vpisne številke in je imela vpisno pred mano in še vedno ni prišl na vrsto, AMPAAAAAAK crvicek, veš kako pravijo, vse je za nekaj dobro, čeprav je to ta trenutek zelo slaba tolažba, pa vendar.

Spyke vse skupi je nefer ja, fuuul so grdi lahko rečem, nimam besed.

kimmi no pa boš tudi ti hitro na vrsto, pa bo za vsemi nami ta poseg in bomo vse srečke nosečke...pa se bomo lahko dobile z bušiji, kaj pravite, ni slaba ideja a ne user posted image .

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 15:17:00   
kimmii
ja super ideja je tale tvoja Vesnyca, zdaj bomo pač malo potrpele, tole damo čez, potem pa se dobimo nekje na klepetu in veselo čvekamo o naših trebuščkih.............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 15:34:48   
crvicek
se strinjam punceuser posted image user posted image user posted image

mislim da smo na dobri poti, kar tako optimistično naprej pa bouser posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 15:37:38   
Anonimen
Jaaaaaaaaa, to mi je všeč, da smo OPTIMISTKE, jeeeeeeee...fuuuul sem vesela, in nekje poleti pa nam že rata bit nosečke srečke in se dobimo, hihihi...

No pa sem vlila mal optimizma user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 16:32:39   
tane
ja, zame je danes vsekakor boljši dan, se je eno breme zvalilo iz mojega hrbta, to da vem pri čem sem, tako, da sem tudi pozitivno uperjena v prihodnost. se pa strinjam, da se dobimo, ko bomo srečke nosečke, da se bomo lahko bodrile naprej, in izmenjale izkušnje itd.

spyke, tebi želim, da čimprej pride user posted image

crvicek, kimmii, uspešno operacijouser posted image

vesnyca, tebi pa, da bo 4.3. +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Odstranili so mi pregrado!
13.2.2008 22:24:51   
Barachiel
Vesnyca tud jest ti iskreno želim da bi se ti po 4.3. svet obrnil na glavo - mišljeno seveda v pozitivnem smislu user posted image in, da boš srečka user posted image , ker res na tem forumu deliš super nasvete in si oh in sploh super punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
crvicek tud jst sm prebrala tvoj "incident" in mislim, da ti bo pa sedaj uspelo že zaradi tega, ker si toliko časa tako potrpežljivo čakalauser posted image
tane ali boš šla ti h dr.Ribičevi ali se boš prepustila kateremu drugemu zdravnikuuser posted image no upam, da boš kmalu na vrsti - mogoče pa dobiš datum ravno 18.3. pa bova skupaj ležali in se tolažiliuser posted image
kimmii tudi tvoj čas se bliža in verjamem da ti bo uspelo user posted image user posted image user posted image

ampak o moji nadlogi (user posted image ) pa še vedno ne duha ne sluha user posted image   user posted image user posted image   se moram mal spucatuser posted image

Punce lahko noč user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Odstranili so mi pregrado!
17.2.2008 10:51:02   
mihi78
Vesnyca, mogoče se bova veselili skupaj. No ja razen, da bo zame proces "spočetja" nekoliko manj prijetenuser posted image ! Pa saj je vseeno, samo da bo.V torek imam punkcijo , pol pa po 3-5 dneh prenos zarodka. Potem bi bili novembrkiuser posted image
Tudi vsem ostalim želim, vse naj, da bi čimprej prišle na op in potem še hitreje zagledale pluske!
Lepo nedeljo!

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Odstranili so mi pregrado!
17.2.2008 23:09:10   
Anonimen
prestavljeno iz druge teme:

daisy23

Ker imava s partnerjem probleme glede zanositve že 4 leta in so mi v novembru odstranili pregrado, bi vas prosila, da opišete vaše izkušnje kdaj, kako in če ste po tem zanosile oz. vam ni uspelo.Hvala za odgovor in srečno v naprej vsem tistim, ki vam še ni nikoli uspelo.

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Odstranili so mi pregrado!
19.2.2008 20:27:38   
...Martina...
Tudi meni so včeraj odstranili konkretno pregrado, 2-3 cm veliko. Bolečin nisem imela. Vse je potekalo super, brez strahu, sestre in dohtrce so bile res super. Pohvale torej šempeterskemu ginekološkemu oddelku.

Pupe ne se bati, res ni nič takega.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Odstranili so mi pregrado!
19.2.2008 23:45:54   
crvicek
Martinauser posted image user posted image user posted image

Sem mislila nate.  Tudi moj čas se bliža, še dva tedna pa bouser posted image .

Dobro okrevaj in čuvaj se.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Odstranili so mi pregrado!
19.2.2008 23:51:17   
Anonimen
Joj, kje je šele 24. apriluser posted image

Martina, kdaj lahko začneš delat na bebici?user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Odstranili so mi pregrado!
20.2.2008 9:23:02   
tane
Martina, lepo si že doma, sem mislila nate, vse o.k praviš, je pa bil akar velika pregrada, no zdaj veš kaj je bil vzrok in zdaj v nove bojeuser posted image . ja, tudi mene zanima kaj so ti rekli, še naprej jemlješ KT, kdaj lahko začneš delati nauser posted image ?

urskaj, kako pa to, da ti čakaš že tako dolgo na operacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?