|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odstranili so mi pregrado!
14.3.2008 11:51:47   
Barachiel
oljica hvala za odgovor user posted image se pravi je bila pri tebi laparo bp user posted image želim ti da čimprej zagledaš user posted image user posted image  user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Odstranili so mi pregrado!
14.3.2008 14:32:06   
Anonimen
Tane, sem videla, da sem en tvoj post spregledala, zato... hvala za lepe želje!!!!user posted image Tudi tebi vse naj,  naj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ja, naj že končno pride 23.4.user posted image

(odgovor članu Barachiel)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Odstranili so mi pregrado!
14.3.2008 14:34:46   
Anonimen
Giotti, brez skrbi, da me boš prepoznala, ker se ti bom predstavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Odstranili so mi pregrado!
14.3.2008 14:35:36   
Anonimen
Pajek, sem mislila, če te je slučajno dr. Simoniti operiral, ker on je moj osebni G.


Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Odstranili so mi pregrado!
17.3.2008 11:12:50   
...Martina...
Jaz sem zdej preživela en mesec po operaciji in prva user posted image  gre mimo. Zdej je čas, da začneva user posted image . Pupe, mi poveste kako je bilo prvič po HSC. Kakšne bolečine, slabi občutki? krvavitve?

Malo me je strah, tako da sem hotla slišat kako je potekalo.

Srečno punce.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Odstranili so mi pregrado!
21.3.2008 9:51:19   
tane
punce, danes se pa mogoče že oglasi Barachiel, ki je imela laparoskopijo in histeroskopijo 18.3.
držim pesti, da je šlo vse brez zapletov in hitro okrevanje.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Odstranili so mi pregrado!
21.3.2008 10:57:37   
Barachiel
oj oj
jst sm prišla sicer domov že včeraj, ampak sem se mogla še skupej sestavit. No naj najprej povem, da so mi potem delali samo laparo (tako se je odločila dr.Ribičeva sama), in sicer sta potem na meni izmenično delala dr.Ribičeva in dr. Drobnič, ker so bili malo v zaostanku.
Endometrioze nimam user posted image , je pa bila dr.Ribičeva čisto zgrožena nad mojo "nesnago"v trebušni votlini. Ni mogla verjet kako so me lahko lani v KRANJSKI PORODNIŠICI tako zapacali. Bom kr napisala ime G katermu bi morali vzeti licenco user posted image - to je bil dr.MITHAT HANĐAR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imela sem polno zarastllin, ni de ni, vse skupaj zaraščeno. Levi jajčnik spodvit in priliman na maternico, desni jajčnk čisto ovit in tudi priraščen na maternico. Vse skupaj pa zaraščeno na zadnji - spodnji del trebušne votline. Oba jajcevoda totalno zamašena (hvala bogu so mi levega lepo zrihtal, desni pa ni imel te sreče).

Sedaj sem doma in počivam, kontrolo pri dr.Ribičevi pa imam šele septembra, ker je gospa res zasedena. Zdej pa lahko samo upam, da bodo moje bolečine minile in da so odstranili vse vzroke za moje težave.

Sploh ne vem več kaj nej napišem, ker je bilo itq o posegih že toliko zapisanega user posted image


_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Odstranili so mi pregrado!
21.3.2008 11:53:06   
tane
no, o KR in vsem tem smo pa tudi že veliko napisali. ampak ti povem, če bi bilo to v ameriki ali tujini bi jih lahko kar lepo tožila, zaradi nesposobnosti si morala tolko časa trpeti in da ne govorim o posledicah, ker se je to toliko vleklo.
vesela sem zate, da ni endometrioza, vsaj to je dobra novica in da so te zdaj 'poštimal' kot je treba, tako, da ko bo prišel čas ko boš želela zanosit, da ti ne bo treba čez kakšne hude preizkušnje in bo vse kot je treba.

vesele velikonočne praznike in čim hitrejše ter neboleče okrevanje.

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Odstranili so mi pregrado!
22.3.2008 11:20:52   
Barachiel
hvala za podporo tane in vem, da me razumeš. Ja pač so pri nas zdravniki nedotakljivi in tudi, če bi ga hotela tožiti, mi noben drug zdravnik ne bi pričal proti njemu. Tako sem lahko samo vesela, da sem poslušala svoj notranji glas, da nekaj z menoj res ni vredu in šla po nasvet in pomoč drugam. Je pa bila dr.Ribčeva ful prijazna in mi je tud rekla, da ko se bom sama odločila za otročka naj poizkušam eno leto in če mi ne bo uspelo v tem rčasu, naj pridem nazaj k njej in bova šli v postopek.

Tko zdej pa nazaj počivat in se učit, ker imam 31.3. izpit, tko da bom tole bolniško izkoristila za učenje. papa


_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 10:07:45   
malagala
Pozdravljene!

Sem čisto nova tu. Na forum sem naletela po naključju, ko sem iskala informacije grede pregrade.

Moja izkušnja: Včeraj sem bila na posegu v MB, poseg je kratek (15 min), imela sem le lokalno anestezijo, po posegu pa sem šla že domov. Poseg ni bil (preveč) boleč, kak trenutek stisneš pesti, pa je...Meni so obiski pri zobozdravniku bolj boleči... Zadevo sem vseskozi spremljala na ekranu in se vseskozi pogovarjala s sestro in z zdravnikom. Vsaka jima čast, enkratna sta bila. Kakih 15 minut po posegu sem še odležala, da sem se privadila na bolečine. Sestra in zdravnik sta bila ta čas poleg in spremljala moje stanje, še enkrat mi je razložil, da je bil poseg brez vseh problemov, in da je bila pregrada v mojem primeru kar velika. Potem sem šla domov. Odpustnico mi pošljejo po pošti.

Bolj me je vse skupaj bolelo včeraj popoldan, nek pritisk in krči v maternici, danes je bolje. Zdravnik mi je priporočal 2-3 dni bolniške, k osebnemu zdravniku še moram iti.


A ste bile ve več kot dva dni doma?In na kaj naj pazim po tem posegu, da se kaj ne zakomplicira?

Hvala za odgovore in lp!

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 10:31:58   
tane
malagala, očitno so pri tebi opravili operacijo na bolj napreden način. jaz še čakam na operacijo vendar mi je takrat specialistka razložila, da bom pod popolno narkozo in da po operaciji še 1 teden bolniške, priporočeno ležanje oz. brez hudih fizičnih naporov.


(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 10:36:31   
malagala
No, jaz sem osebno prosila, če je lahko poseg brez narkoze, ker mi te zadeve, če niso nujne, niso preveč prijazne za organizem. Dr.Rejlič se je strinjal (on je opravlil poseg), da se poseg lahko opravi v lokalni anesteziji, če pa ne bom zmogla, če bodo bolečine prehude, bova poskusila z narkozo.

Na sam poseg pa sem čakala 3 mesece, to je 3 perila.

Zdaj se samo sprašujem, kdaj naj grem delat - da si splaniram zadeve v službi. Po par dnevih ali kasneje???

Lp


(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 13:44:49   
nia28
Hojla punce,
moje izkušnje so pa bile take...
Meni so pregrado odstranili lansko leto januarja 07 v Ce.
Poseg ni bil hud no jaz sem sicer bila pod popolno nerkozo in zbudila sem se tudi kar hitro po njej.
Kot so punce že napisale traja operacija nekje  15-30min odvisno od pregrade  in kakšne so. 
Ko sem se zbudila  iz nerkoze sem se počutila  dobro in nekam olajšano.
En dan so me obdržali v bolnišnici drugi dan zjutraj pa sem že šla nazaj domov. Malo sem imela bolečine ne vem če je glih bila bolečina tako napetost sem  čutila kot pri mens krčih in malo sem imela občutka kot, da mi bo padlo vse spodaj ven;;))) Moja Gin. mi je predpisala mirovanje oz. bolniško 14 dni, brez dvigovanja in kakršnih koli naporov, in seveda 2 mesca brez spolnih odnosov, da se vse počasi lepo zaceli. Tega sem se tudi držala!

Jaz sem si poseg predstavljala dosti hujše ampak mi je moja gin. res vse v miru lepo razložila in tudi ona me je pol operirala!Prvi pregled pa sem imela po 14 dnevih v ginekološki ambulani!
Res sem srečna,  da je to za mano zdaj se pa trudimo na user posted image in upamo  da bomo počasi zanosili user posted image ...



Lep dan vam želim ...

Nia


(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 14:16:19   
malagala
Mislim, da me je po posegu bolelo zato, ker nisem dobila nobene inekcije, le tablete proti bolečini. V kolikor bi bila pod splošno narkozo, verjetno teh bolečin ne bi čutila. Danes pa res čutim pritisk, podoben kot je pri vnetju mehurja, ko imaš občutek, da bo "kaj padlo" ven, zato me vleče k počitku.

No,v ponedeljek nameravam v službo, kjer se bom pač pazila, da ne bo kaj narobe.

Hvala za vsako mnenje in izkušnjo, mislim, da so zelo dragocene.

lp



(odgovor članu nia28)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 14:51:10   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: nia28

Hojla punce,
moje izkušnje so pa bile take...
Meni so pregrado odstranili lansko leto januarja 07 v Ce.
Poseg ni bil hud no jaz sem sicer bila pod popolno nerkozo in zbudila sem se tudi kar hitro po njej.
Kot so punce že napisale traja operacija nekje  15-30min odvisno od pregrade  in kakšne so. 
Ko sem se zbudila  iz nerkoze sem se počutila  dobro in nekam olajšano.
En dan so me obdržali v bolnišnici drugi dan zjutraj pa sem že šla nazaj domov. Malo sem imela bolečine ne vem če je glih bila bolečina tako napetost sem  čutila kot pri mens krčih in malo sem imela občutka kot, da mi bo padlo vse spodaj ven;;))) Moja Gin. mi je predpisala mirovanje oz. bolniško 14 dni, brez dvigovanja in kakršnih koli naporov, in seveda 2 mesca brez spolnih odnosov, da se vse počasi lepo zaceli. Tega sem se tudi držala!

Jaz sem si poseg predstavljala dosti hujše ampak mi je moja gin. res vse v miru lepo razložila in tudi ona me je pol operirala!Prvi pregled pa sem imela po 14 dnevih v ginekološki ambulani!
Res sem srečna,  da je to za mano zdaj se pa trudimo na user posted image in upamo  da bomo počasi zanosili user posted image ...



Lep dan vam želim ...

Nia


nekaj me zanima.kaj ti si bila operirana lansko leto pa še nisi noseča.a imaš še kakšne druge vzroke da še nisi ali nista delala na user posted image ko sta lahko začela.
no ker jaz sem bila operirana v januarju letos pa sedaj že 2 meseca pridno delava na user posted image ,čakam rezultate.

lp


_____________________________

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu nia28)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 15:12:00   
tane
joj, punce zdaj ste me pa prestrašile, vse napišejo o OP, pa da so na bolniški 1-2 tedna, zdaj me pa zanima,
koliko časa pa dejansko boli, oz. ali moraš ves čas ležat. jaz namreč nameravam iti konec drugega tedna po OP za 4 dni v Toskano, predvidevam namreč, da bom že o.k.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 15:42:27   
malagala
Tane, to tudi mene bega. Ko sem prebirala mnenja o eno in dvo tedenskih bolniških staležih in dvo ali trdi dnevni hospitalizaciji...

Dr.  Rejliča sem posebej vprašala, kako je z bolniško in je dejal, da kak dan ali dva, več ni potrebno. Tudi nobenih omejitev nimam. Posebej sem ga vprašala, kako je s plavanjem, ker je to povezano s službo in je rekel, da lahko grem v bazen že naslednji teden

Mogoče je bolniška povezana s posegom z ali brez narkoze in s tem, kako se vsaka posameznica odziva na poseg. Verjetno velikost pregrade ni tako pomembna, moja je bila okoli 2 cm, izgledala je kot nekakšna "zavesa" iz tkiva (za mojo maternico, ki je po mnenju strokovnjakov majhna, je bila pregrada kar velika).

Če katera še kaj ve, dobrodošlo vsako mnenjeuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 15:53:53   
giotti
Draga Malagala,

zelo vesela sem bila tvojega sporočila. Sama sem se umaknila iz foruma, ker je bilo toliko slabih novic, ki name niso pozitivno vplivale, vendar ne vem zakaj, sem danes spet malo pokukala... V bistvu sem spet pokukala na forum, ker se moram odločit za operacijo in ne vem, ali naj grem na to operacijo ali ne. Ravno narkoza mi ful ne diši, ti pa si napisala, da si imela lokalno. In pa, da ti niso te zadeve preveč prijazne za organizem. Kaj si želela s tem povedati? Imaš dokazano, da narkoza nate ne vpliva dobro ali si pač ti osebno proti? A je bilo težko doseči, da so ti delali lokalno? Je kakšen večji riziko zaradi tega?

Zanima pa me tudi, če so ti kaj povedali o tem, kakšni so riziki pri tej operaciji? Na primer, da ti lahko predrejo maternico... Zakaj si se ti odločila za operacijo? Si kdaj splavila?

Oprosti, ker te toliko sprašujem, ampak tako kot si sama rekla, izkušnje drugih so tooooliko vredne. Ravno ve punce mi ful pomagate pri odločitvi... Kdaj pa si prišla v bolnico? Dan prej ali isti dan, ko si imela operacijo?

Vso srečo pri okrevanju in potem pri nosečnosti ti želim!!

Žal pa sama prav nič ne vem o tej bolniški in bolečinah...

Polno ljubezni vsem user posted image

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 16:37:48   
malagala
giotti
Na kratko - prejšnja ginekologinja mi je pregrado odkrila z ultrazvokom, ampak ni bila ravno za to, da se jo odstrani, predvsem jo je motila majhnost maternice. Nova ginekologinja mi je že na prvem obisku dala napotnico za odstranitev, ker je menila, da je kar velika. Ko sem dobila napotnico sem poklicala v MB, kjer so me naročili k dr.Rejliču, čakala sem približno mesec dni.

Dr. Rejlič je tudi naredil ultrazvok in predlagal, da se pregrada odstrani, čeprav imam tudi druge težave s ciklusom, ovulacijo itd...Ampak zdaj ne bom o tem. No, jaz sem takoj vprašala za poseg brez narkoze in dr. je bil takoj za, brez nobenih vprašanj, zakaj itd...Razloženo mi je bilo, da poseg ni nič posebnega in da ne bom dalj časa na bolniškem kot nekaj dni. To se mi je zdelo OK ...Ko sem nato klicala za naročilo 1. dan m sem sestri povedala, da gre za ambulantni poseg brez narkoze. In čakala, da pridem na vrsto...

Po pravici povedano - se narkoze malce bojim, zato se ji rada izognem, ne bom trdila, da je nevarna ali kaj podobnega, gre za osebno prepričanje. Ni mi bilo nič povedano, da je poseg brez narkoze bolj tvegan, ne razumem, zakaj bi bil...Saj gre za isto zadevo, le da si zraven zavesten. Zdi se mi, da je za zdravnika bolj naporen, saj mora vseskozi kontrolirati in upoštevati psihično stanje pacientke - se pogovarjati, voditi, razlagati kaj vse se dela...Kar je meni osebno zelo veliko pomenilo!Poudarjeno pa mi je bilo, da če slučajno ne bi zmogla brez narkoze, če bi vmes zelo bolelo, bi me naslednjič naročili za postopek pod narkozo.

Postopek res ni bil nič posebnega, verjetno je odvisno tudi, kako visok prag bolečine imaš. Pa mirna moraš biti, ne smeš narediti kakega nenadnega giba...Kar tudi ni tak problem.

Upam, da sem ti kaj koristila z odgovorom...Zdaj grem še malo počivat...

LP

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Odstranili so mi pregrado!
27.3.2008 19:15:08   
lunica 85
jaz sem prišla v bolnico 24.1.operirana bila 25.1,domov pa 26.1.doma sem bila do 4.2 potem pa šla delat.počivat pa moreš zato da se ti lepo vse zaceli in ne zato,ker bi to kr tako veljalo.za svoje dobro počivajte vsaj teden -10dni.in ne dvigujte težkih stvari.da bi kmalu postale srečkeuser posted image .tudi jaz upam da bom že v aprilu ,šewta mesec ni nč pokazalo.

_____________________________

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Odstranili so mi pregrado!
28.3.2008 7:46:55   
nia28
Halo Lunica 85,

mi2 se zdaj že trudiva kar nekaj časa da bi zanosila pa pridno delava na tem ampak še do zdaj ni bilo nikakršnih rezultatov .
Jaz pred in po op nisem imela nobenih problemov. Imela sem  redne user posted image in cikluse.
Sem pa malo bila službeno pod pritiskom in sem decembra ostala brez ovulacije in user posted image prvič v življenju. user posted image
Mislila sem da sem zanosila pa temu ni bilo tako.user posted image

Od Takrat sem na klomifenu in dobrostonu pa se še ni nič zgodilo.... Čakava in upava da nama bo ratalo v teh naslednjih mescih... hodim pa na redne kontrole ultrazvok ... vsak mesec približno ob času ovulacije....

Očitno še ni pravi čas  user posted image ,,,ne vem

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Odstranili so mi pregrado!
28.3.2008 9:33:34   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: nia28

Halo Lunica 85,

mi2 se zdaj že trudiva kar nekaj časa da bi zanosila pa pridno delava na tem ampak še do zdaj ni bilo nikakršnih rezultatov .
Jaz pred in po op nisem imela nobenih problemov. Imela sem  redne user posted image in cikluse.
Sem pa malo bila službeno pod pritiskom in sem decembra ostala brez ovulacije in user posted image prvič v življenju. user posted image
Mislila sem da sem zanosila pa temu ni bilo tako.user posted image

Od Takrat sem na klomifenu in dobrostonu pa se še ni nič zgodilo.... Čakava in upava da nama bo ratalo v teh naslednjih mescih... hodim pa na redne kontrole ultrazvok ... vsak mesec približno ob času ovulacije....

Očitno še ni pravi čas  user posted image ,,,ne vem

želim ti da bi vama uspelo in vsem ki ste trudimo ,da bi začutile naš zakladek v nas.veliko slončkanja naprej in noge u luft pravimo pr nas marčevkah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu nia28)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Odstranili so mi pregrado!
28.3.2008 10:08:06   
miklarom
zdravo punce! lejte stvar je takšna pri tej zadevi! tudi jaz sem bila lani v mesecu marcu na histeru za odstranitev pregrade in to v MB pri dr. Reljiču.moram vam iz svojih dolgoletnih izkušenj, ki jih že imam kar precej za seboj povedati, da so v MB zelo dobri specialisti glede teh zadev in nasploh sza dr. Reljič in dr. Vlaisavljevič največja in najbolj izkušena ginekologa daleč naokoli, saj sta se dolgo izobraževala v tujini.proti LJ, katere imam zelo, zelo sslabe izkušnje in si pri njih samo številka.v mb so vsi prijazni zdravniki ti znajo vse razložiti o vseh morebitnih postopkih, kar v LJ to ne znajo. res je tuda jaz sem imela bolniško po tem samo rar dni, ker to ni tako teška op. po laporu pa sem dobila teden dni bolniške. res pa je , da se moraš v svoje dobro sama paziti,saj drugi ne bodo nate.

naj vas ne bo strah nobene stvari , saj vsaka stvar je za nekaj dobro in pozitivno. verjemite mi jaz sem dala že sedem operacij skozi,in nisem še obupala, še vedno se borim z vsemi močmi. hvala bogu imam partnerja ki mi v vsem pomaga , me bodri in drži z mano.

punce le pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image brez strahu in dobro voljo, kajti enkrat zagotovo se nam bo to pozitivno obrestovalo z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Odstranili so mi pregrado!
28.3.2008 10:17:56   
giotti
Hvala, Malagala, res si koristila z odgovorom! Sem ti pa spet zasebno poslala še par vprašanj, ker ne želim punc tukaj gor moriti z vsemi mojimi milijon vprašanji. user posted image

Miklarom, tudi tebi ful hvala za tako veliko spodbudo, res vidim, da si polna optimizma. Le tako naprej!

Me pa zanima še za doktorja Aleksandra Merla v Postojni? Ima katera izkušnje z njim? Danes sem se k njemu naročila na samoplačniški pregled za drugo mnenje...

Polno lubezni in modrosti vsem in seveda poguma user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Odstranili so mi pregrado!
28.3.2008 10:31:20   
malagala
Hvala, miklarom. Sem imela že občutek, da imam edina tako dobre izkušnje z odstranitvijo pregrade. Danes je drugi dan po posegu in sem čisto OK, razen malo občutka tiščanja. Počivam in če v ponedeljek še ne bo čisto OK, bom pač še ostala doma. To je res dva do štiri dni bolniške, kot je povedal dr.Reljič.

Sama sem bila pri dr. Reljiču le dvakrat, na pregledu in na posegu, ampak vsaka mu čast, da  dela na tak način. K njemu sem prišla z napotnico g. za odstranitev septuma, on pa je takoj posumil da to ni moja edina težava, pregledal me je pod ultrazvokom, predlagal je odstranitev septuma in me poslal na nadaljnje krvne preiskave ter na preiskave za partnerja. Kar se mi zdi  pohvale vredno, najverjetneje bi me v kaki drugi bolnici le "zrezali" in poslali domov, on se je pa v zadevo poglobil...

Med samim posegom pa sta bila s sestro res spodbudna, razumevajoča, obenem pa strokovna, da te kar prevzame nek občutek, da s slovenskim zdravstvom ni vse tako narobe kot se zdi...

No, upam, da bom imela tudi naprej dobre izkušnje z MB osebjem, začetek aprila sem spet naročena, da pregledamo izvide, upam da ne bodo preveč pesimistični..

Lp


(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 8 [9] 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?