Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

imela našega Tima obrnjenega počez (nogice na desni strani, glavica na levi) skoraj do roka. Mislim, da se mi je en teden pred rokom obrnil z glavico na dol. Mi je pa G. takrat prepovedal spanje na levem boku. Še zdaj mi ni jasno zakaj
. Ja, in omenil mi je, da če bo ostal v tem položaju, mi bojo delal CR. Zdaj pa se mi tudi zdi, da ima vsepovsod roke in noge
.
pa ful rdeče. Pri nas je pa tak lep sonček, midve pa v hiši, ker malo veter piha pa si ne upam z njo ven, da je ne ša napiha zraven.
ampak zraven full piha. inigo sem razmišljala da bi šla midva tud pogledat v bolnico celje sam če praviš da je taka gneča, pol tk brezveze ker si moj kr tk ne more vzet dopusta pa še okol enih je to, a ne?
ti samo tak uživaj si drugi bodo pa okoli tebe letali. Joj bogi Filip ko te bo hotel zase (se bosta pa v postelji igrala in kocke zlagala in pravljice brala,.............), samo boš videla potem bo pa še bolj na atija navezan
. To bo moj prvi
. ali bo fantek ali punčka se še ne ve, v bistvu niti ni toliko pomembno kot to, da bo zdrav.
), da bom šla na parcelo ko pride humos dol potegnit, je moj glih danes v LJ pa ne ve kdaj pride, upam, da mu rata.