|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 14:36:04   
lex
Inigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajino valentinovo in prstan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri nas smo na valentinovo spet popravljali sušilni stroj, pol je ati zahrlil zraven malega in mami spet ni prišla na računuser posted image user posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 14:43:25   
Blacky30
Lex, štajersko srečanje bi bilo super. user posted image user posted image user posted image  Najboljše bi bilo v centru MB.

Inigo, zelo lepo valentinovo.user posted image user posted image  Ti, kaj tvoj dragi kaj sluti glede poroke, da ti je kupil prstan. Morda pa ti hoče s tem kaj povedat? Mogoče to, da vaju je on prijavil na sanjsko poroko Radia City. Si znaš to predstavljat!??!?!!? Crknem od smeha!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

O Alini pa niti nimam besed. Bi jo kar pojedla, tak cukerček je. Me je kar nekaj začelo stiskat pri srčku, da bi jaz mogoče tudi tako lepo pupo imela. user posted image user posted image  Pa še njeno ime mi je tak všeč, skoraj bolj kot Teja. Samo to mojemu niti omenit ne upam, bi ga menda kap. Ker on se s trebuhom kar pogovarja: Teja to, Teja ono.....user posted image user posted image user posted image  Na koncu pa bo prišla ven Teja z lulčkom, jaz pa v smeh.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 14:53:19   
Inigo
ja, sj sm kr jokala, ko mi ga je nataknil na prst... user posted image

ja, saj je čisto možno, da naju je tudi on prijavil. ampak ne bo nič s sanjsko poroko, ker so par že izbrali user posted image tako, da bo najina poroka počakala... mogoče pa jo speljemo skupaj s krstom. a to gre?

lex in ostale mamice - kdaj je najbolje krstit otroka? a obstajajo kakšne starostne meje?

punce, a ste opazle, da nam je lex kot ena mamica oziroma priročnik za vse? LEX, ZAKON SI!!! jst vem kaj bi ble me brez tebe... user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 15:06:10   
Blacky30
No,pa da ne boste rekle, da vam jaz nič ne pomagam (ker sem tudi že mamica), vam dam tukaj link, kjer imate vse o dokumentaciji, ki jo morate urediti pred rojstvom in o vseh zakonih in pravilih, ki jih je dobro vedeti:

tukaj

user posted image

Inigo, a da so že izbrali par, nisem vedela. Škoda! No, zdaj mu pa lahko poveš, pa da vidimo, če vaju je tudi on prijavil.
Krst smo mi imeli junija, mali je rojen januarja, torej je bil star 5 mesecev (še ne). V drugo bi to naredila prej, ker je imel pri 5 mesecih že svoj urnik spanja, ki ni sovpadal s časom krsta in je bil tečkan, da je joj. Potem pa gužva doma. Sem ga dala kar spat, pa se je potem pridružil zabavi. Je pa tak otrok, da rabi svoj spanec. Tak da bomo pri drugem user posted image  imeli krst najverjetneje že septembra, ko je še toplo in lepo vreme, da bomo kar piknik naredili.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 15:07:06   
Blacky30
Aja, zakonsko postavljene starostne meje pa ni, lahko gresta otroka krstit tudi že dan po rojstvu.user posted image

Pa tudi kar nekaj jih poznam, ki so se poročili in krstili otroka hkrati, tak da tudi to gre brez problema.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
15.2.2008 16:15:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 17:00:22   
Blacky30
Hruškica, mene je včeraj zjutraj tudi začelo tak bolet na levi strani kot slepič. Da sem težko stala in težko šla po stopnicah. Potem pa sem šla počivat, sem se ulegla na bok za 15 minut in je minilo samo od sebe. Velike bolečine tudi povzročajo prebavni krči, ki jih od prej nismo poznale. Znak tega je edino to, da čez kaki 2 uri greš konkretno na wc. Sicer pa je tako, da če se sedaj v tem obdobju ne pojavi krvavitev ali zelo povečan izcedek, načeloma ni nič narobe. To so občasne bolečine, in verjemi, vedno več jih bo. Jaz se spomnim prve user posted image  in zadnjega trimesečja, ko sem sedela malo dalj časa (20 min.), pa sem komaj hodila, tako so me bolele vezi v medenici in noge. Pa trebuh je bil tako težek in mi je nonstop tak pritisk na mehur delalo, da me je kar šraufat začelo kot pri M, dokler nisem šla lulat, pa čeprav sta ven prišli le 2 kapljici. Čez 10 min. pa me je spet enako bolelo in šraufalo.
Jaz morda zdaj nisem več tak panična, ker je to druga user posted image  in se določenih bolečin spomnim iz prve, pa jim niti toliko pozornosti več ne posvečam.user posted image

Saj bo.... če ne prej, julija.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 17:42:31   
frutka_
Hruška ne se bat, mene je tudi vse včeraj zvijalo.Bilo je valentinovo in je šlo  VSE narobe. Najprej je začela greznica pred hišo spuščat in sem čakala komunalce, da so jo spucaliuser posted image , potem sem za malico pojužnala BIO jugurt in v trenutku mi je posatlo tako slabo, da sem mojga možija klicala naj pride čimprej domov, ker nisem mogla s tamalim sama bit zaradi slabosti. No, zvečer sem že bruhala kot vidra in klicala jelenčke. Danes zjutraj pa kot da bi me kdo premlatil. Čisto švoh sem bila, vrtelo se mi je, stat nisem mogla Spet je moj prišel domov, malega sva v vrtec peljala in sem šla domov k mojim staršem (moj ati je na bolniški) in sem raje tam ostala, ker sem imela take hude vrtoglavice in slabosti da nisem upala sama ostat doma. In tako sem vedrila pri mojem atiju, čohala sem našega psa, jedla sadje in se smilila sami sebi.

Moj moži je šel nato na upravno enoto uredit papirje za gradbeno. Ne, mi2 ne zidava ampak adapitrava 130let staro podstrešje. In PAZI! ker živimo v zaščiteni coni moram dobiti soglasje od naravovarstvenikov!, od plinarne (plina v hiši spljoh ni ampak teče žila mimo bajte po ulici), dobiti morava soglasje od SLO železnic, ker živimo v pasu 200m od železniške postaje. 
Februarja lani sva začela urejat papirje za odkup podstrešja in za pridobitev GD pa še po enem letu nimava urejenih papirjev tako kot je treba.
Grozljivka!

Jaz sem že skoraj ziher odločena da bom kupila PP Skate voziček. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:19:00   
Motoristka
Pozdravljene!

Se oglašam po dolgem času...komaj sem se izkopala iz mojega vnetja ušesa, ki je bil grozen.šele zdaj dobro slišim....vse imate že trebuščke-jaz pa še nič:(...noben ne verjame, da sem noseča, pa tudi gibov še ne čutim...ampak jaz pravim vse ob svojem časuuser posted image .....zaželela sem si jagode in jih ravno jem...potem pa me še čaka 3 stroji za zlikat....lepo se imejte...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:26:49   
lex
Hvala za komplimente, druge mamice so tud pravi leksikoni, tako da imate med sabo veliko živih leksikonov in če boste komplicirale, vas bomo kar po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky super bi blo da bi se dobile v Mariboruuser posted image . Za Maribor mi je ravno kje se dobimo, ker ga poznam. Sem študirala na VPO pedagoška, pa saj veš, da smo hodili po trgovinah (še sreča, da še ni blo H&Muser posted image )
Alina pomeni beautiful (lepa) tako, da imaš argument. Jaz sem sicer hotela Vito, pa je Aleks slišal ime Alina pa smo morali to dat, še sedaj sva ga komaj prepričala, da ne moremo imet dveh Alin. Tamalega potegni na svojo stran, tako kot ga je mojuser posted image user posted image

Krst: Aleks je februarski, pa smo imeli konec maja krst, alina pa je majska in smo imeli septembra krst. Tud zdaj bomo verjetno kar septembra vdarli tole dol. Bogi moj brat, ko bo že tretjič boteruser posted image , kaj pa je hotel biti. Sam si je krivuser posted image .

hruška nimam pojma kaj bi ti bilo, sorryuser posted image

frutka tole je pa groznouser posted image . Meni so taki dnevi za znoret. Kdo vama pa komplicira za vsa ta soglasja? Ma meni se že tole najino veleče, pa sva v bistvu pogodbo s rojektantom podpisala novembra.


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:28:40   
lex
mene pa čaka pranje in sušenje, najbolj zoprno je tole sušenje, ker mi sušilc ne dela vredu, ko smo kupli en drekuser posted image . Tak da pred rojstvom malčice kupim nov pomivalc in nov sušilc. Ker se ne mislim več zafrkavat. Pa kljub temu da je kondenzacijski morem met okna odprta in posledično je kopalnica MRZLAuser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:51:58   
malab
Ojla...
Vidim, da le nisem edina, ki me tu pa tam kaj boli... in se že bojim kaj je narobe user posted image
Ja, navadit se bomo morale...
Pomagajte mi... kak naj fanta prepričam, da če bi imela user posted image bi bila Meri...?  Njemu je sicer všeč, samo bi še vseeno iskal naprej imena... jaz pa hočem da je tak.  Aja.. pa jezi me ker je on 100% da bo fant in sploh noče zbrat imena za deklico user posted image


_____________________________

Lep pozdravček

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:52:11   
Blacky30
Punce, a že ima katera od vas kakšne take lušte, ko mora vsak dan obvezno dobiti vase in to vsak dan enako? Jaz sem napadla sladoled Planico (meni najljubši) in to vsak dan ali enkrat ali pa celo 2 porciji, po kosilu in pozno zvečer. Grozna sem, vsi se mi že smejijo. Ampak sem res počutim, kot da mi nekaj manjka, če ga en dan ne jem. Zdaj sem ravnokar prišla iz Hoferja in sem kupila njihov vanili sladoled, pa ugotavljam, da ne bo vredik, bom morala še dalje Planico kupovat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 18:53:57   
Blacky30
Frutka, upam, da se ti kmalu počutje izboljša. user posted image


Malab, bosta vprašala za spol na morfologiji?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:01:30   
malab
Joj.. mene je kr sram... kaj je to morfologija...user posted image Je to oni pregled, ko ti ga naredijo po 20-setem tednu??  Vidim, da si še moram marsikaj prebrat..... Bom pa vprašala za spol ja... ker mi moj ne da miru.. je ful radoveden... Čeprav pravi, da on VE, da je fantek...   moški...user posted image

Jaz mam vsaki dan lušte po čokoladnih napolitankah... onih ko so oblite s čokolado...  pa jih prej nisem nikoli nekak fejst marala user posted image


_____________________________

Lep pozdravček

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:09:54   
lex
blacky jaz mam pa ČOKOLADO in vsak dan ob 12h sendvičuser posted image

malab ja to je ta pregled, ko otroka po dolgem in počez celega pregledajo.
Pri nas bi moral bit pa Aleks princeska, Alina pa princ če bi blo po njegovemuser posted image

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:14:22   
nanka
Večer,
no pa se vam še jaz javim, smo se cel dan potepali po Ikei. Omislila sem si novo kuhinjo ( je šele v delu) in sem nakupovala dodatke. Sem bila pridna in nisem šla nič v Toyrusa, ker iamam že vsega preveč ( razen če bo fantek). Tudi voziček sem že kupila in ja Lex je ta , ki je na prvi starni Pikapolonice PP Uno v zeleni barvi. Ima vse kar sem si želela ( šele po treh vozičkih vem kakšen mora biti). Edino stvar ki jo moram še kupiti je banjica na stojalu in ležalnik. to sem si pustila za kasneje ko bom imela šoping napad.

Hruška, tista bolečina bi čisto lahko bila žolč, ker je točno nad slepičem ( mogoče malo višje), drugače pa ne vem, jaz tudi slepiča nimam več zato pa poznamuser posted image bolečino.

Ilatic, moj sine praznuje 28.2. in sem tudi že čist out, ker bo povabil 10 otrok oz. fantov. Bom v mislih s tabo. Drži se in ne boj se da katerega ne bo ali pa da bo kdo šel hitro domov ( vem imam izkušnje, se mi kar rola).

Aha, sem pozabila povedati še o krstu otrok, v glavnem moji trije so bili stari okoli 2 meseca in je bilo super. Vsi so spali in nobeden ni jokal. Idealno.

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:21:11   
malab
Ve že imate vse kakšnega otroka... Je katera prvorodka med julijkami?user posted image

_____________________________

Lep pozdravček

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:24:33   
nanka
Malab jaz čakam četrtega.

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:27:57   
malab
Lepo, lepo... user posted image   Kak ste ve pridne... saj jaz bom tudi... user posted image

Samo malo mi je nerodno, ko nekaterih stvari ne vem, ko se pogovarjate... če bi meni sedaj dali dojenča za previt, ga nebi znala.. (to so mi naredile na dekliščini - mi je blo prav nerodno).user posted image


_____________________________

Lep pozdravček

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:29:55   
nanka
Ko boš dobila svojega ti bo kmalu vse jasno in naravno, boš videla in imela boš občutek kot da imaš dojenčka že od nedaj.
Nič naj ti ne bo nerodno, saj zato pa čvekamo v pričakovanju.

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:32:25   
maja24
Malab tut jest težko že pričakujem prvega.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:35:04   
dzanika
Joj, dons ste pa spet prave čveke. Si je treba res čas uzet da vas preberem.

malab ja js sem tut prvorodka... Tko da pridno berem tele naše izkušene mamice in poslušam njihove nasvete.
Tko da hvala vsem za koristne nasvete!

Aja, pa da se še malo pohvalim. Dons sem zvedla rezultat od enega izpita. 8-ka je bla. Jupi. Brez pretiranega truda tko da sem kar malo presenečena. user posted image

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:38:29   
lex
jaz dobim tretjega.
Imam kolegico, ki pred svojim otrokom ni previla nobenega, niti ni imela želje, sedaj po 4 mesecih obvlada. In v bolnici ko sem prišla na obisk me je prosila, če lahko gledam kako dela (je bila glih user posted image  sestra na oddelku) in ga je super previla, tako da nič bat. Vaja dela mojstra

user posted image user posted image user posted image user posted image  dzanika za izpit

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Julijke II. - 2008
15.2.2008 19:43:59   
malab
Vaju je že kaj brcnil?  Jaz sem bila cela nora, ko me je...  zdaj pa vsako večer poslušam, če bo kaj... in če ni nič me začne kr malo skrbet...user posted image   Do sedaj se mi sploh ni zdelo da sem noseča, ker mi ni bilo čisto nič slabo.. pa isto sem vse jedla... od kar pa je prvič brcnil, pa sem čisto druga... se bolj pazim pa vse.  Nekako se bolj zavedam tega, da v meni raste novo življenje..  In res KOMAJ čakam, da minejo tile meseci!user posted image

_____________________________

Lep pozdravček

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?