Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tako, da bo najina poroka počakala... mogoče pa jo speljemo skupaj s krstom. a to gre?
imeli krst najverjetneje že septembra, ko je še toplo in lepo vreme, da bomo kar piknik naredili.
in zadnjega trimesečja, ko sem sedela malo dalj časa (20 min.), pa sem komaj hodila, tako so me bolele vezi v medenici in noge. Pa trebuh je bil tako težek in mi je nonstop tak pritisk na mehur delalo, da me je kar šraufat začelo kot pri M, dokler nisem šla lulat, pa čeprav sta ven prišli le 2 kapljici. Čez 10 min. pa me je spet enako bolelo in šraufalo.
.
. Meni so taki dnevi za znoret. Kdo vama pa komplicira za vsa ta soglasja? Ma meni se že tole najino veleče, pa sva v bistvu pogodbo s rojektantom podpisala novembra.
. Tak da pred rojstvom malčice kupim nov pomivalc in nov sušilc. Ker se ne mislim več zafrkavat. Pa kljub temu da je kondenzacijski morem met okna odprta in posledično je kopalnica MRZLA
bi bila Meri...? Njemu je sicer všeč, samo bi še vseeno iskal naprej imena... jaz pa hočem da je tak. Aja.. pa jezi me ker je on 100% da bo fant in sploh noče zbrat imena za deklico