Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,
.

. No, zajtrk je za nama, tudi če bi hotla prižgat cigaret, ga ne morem, ker sem svoje pometala v smeti, dragi je pa svoje vzel s sabo, da me slučajno ne bi kaj zamikalo. Ena je omenila, naj raje kaj sladkega pojem, namesto da bi prižgala cigaret, pa sem videla, da ideja nikakor ni najboljša. Po sladkem bi cigaret kar pojedla, zato sem se odločila, da imam ves čas sadje pri sebi, no pa do zdaj še ni take panike. Bom še videla kaj bo, pa vas obvestim.
. Pa se kar prisilim, da se vsak dan spravim nanje, ker pri Timu ne vem kaj bi bilo, če si jih ne bi že pred porodom utrjevala.
pa je bilo za malenkost prijetnejše. Probajte, mislim, da boste oboji zadovoljni!
in
Zdej pa ne vem, al bi šla al ne.
- Lukeja. Vsi zelo veseli, jaz sem se celo zjokala ko mi je povedla kaj bo. Me že cel dan kolegice kličejo če sem zvedla kaj bomo imeli, ampak jih držim še v nevednosti, ker sem jih vse jutri k nam povabla, da jim še povem za diplomo-tako da jih čaka dvojno presenečenje.