tims
|
Jest sem tud dragemu obljubila, da bom porihtala slike, pa še nič od tega. Ne vem kdaj se bom spravila še na to. Nam je v vrtcu vzgojiteljica rekla, da dokler ni par stopinj pod ničlo, naj nikar ne vlačimo žabic gor na otroke. Tako kot ste rekle, prej jih prepiha, ko so oblečeni ko medoti, pa še čisto nič niso komot. Jaz dam vedno v njegov ruzak rezervne stvari (jeseni kakšno jopo, ali dodatno majčko..., spomladi pa obvezno majčke kratek rokav, pa kakšen flis, če je za jakno pretoplo...) Zdaj je že tako velik, pa lahko sam pove, ali mu je vroče ali ga zebe. So pa šli lansko leto konec maja na Rakitno za tri dni in smo dobili seznam, kaj jim je treba spakirat za sabo. Jest sem dala vse po dvojno, za vsak slučaj. In zraven tudi majčke kr. rok in kratke hlače, čeprav ni pisalo na seznamu. To smo naredile samo štiri mamice od 21 otrok. Ko je pa začelo pripekat, so bili naši v kratkih rok, ostali pa v desetkrat zavihanih. Pa so potem mamice jamrale, sej ni nič pisalo, da spakiramo tudi kr. rokav s sabo . Ja, pamet je pa kje????? Sej konc maja je lahko že prav peklensko in res se moraš malo sam znajti, ko ti otrok gre na zimovanje ali letovanje.
|