|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 20:48:53   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Ojla punce!

Jaz pa ne vem kaj naj user posted image
Al naj grem k dežurnemu al še do torka počakam,ko imam GP.Skoz mi neki ven teče,pa ne vem al je to plodovnica al kaj,pa ful me špika spodi,včasih kr orng.a ma še katera podobne težave?

PA-PA


Barby, jaz sem imela enako težavo prejšnji teden.... Sem najprej klicala svojo G. pa je rekla da naj grem kar v P. Tam so me pregledali in ugotovili, da to ni bla plodovnica in da je vse OK. Ampak je zdravnica tam rekla, da je prav da sem prišla, ker tega sam res nikoli ne moreš vedeti.... Tko da....Pejdi se pokazat....user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 22:07:12   
trnuljčica
Barbi 78 jaz bi na tvojem mestu šla prej na pregled. Danes in čez vikend je tako samo dežurni  oz porodnišnica. Odvisno kako imate to urejeno. Mene bolj skrbi to tvoje špikanje. Meni  se zgodi, da imam naenkrat hlačke mokre. Zlasti zjutraj po prvem uriniranju. Ampak špika me pa ne.
Kekec in Mojca seveda te lahko tudi jaz peljem v Ce, kot je rekla Ketrin. Razen če si mislila, da te je strah daljših prevozov nasploh sedaj v nosečnosti. Tudi če drugi vozijo? No če ti kaj pomaga moj pravi, da lepo vozim. Je pa res, da so strahovi lahko včasih tako veliki, da je bolje, da te ne silimo po nepotrebnem.
Se vidimo na MŠ 12.2.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 22:31:25   
zolika
Dober večer!

Zdaj mam malo časa za RR, ker moj mož igra Playstation2 in ni časa za druženje. user posted image  ok  naj mu bo - saj je bil cel teden nadpovprečno priden!

Barby78.: kot so ti že odtale rekle - idi k zdravniku pogledat kaj dogaja - bolje je 3x po nepotrebnem it, kot pa da je kaj narobe -- pa še ti se boš bolje počutila, ko boš vedela kaj in kako!
Kaj pa se blazine zadeva: jaz sem jo nabavila - vendar je še nisem uporabila! Tako, da ti ne morem povedati kako je....sem pa jo kupila v BC - decembra;je bla tud v akciji!

Lepa posadka: user posted image  za dobre rezultate iz pregleda! Da bi pri vseh bilo tako!user posted image  Držim pesti

NiLe: kaj počenja to tvoje dete, da se noče pokazat ponosnim staršem? Je bolj sramežljive narave - po kom ima tole? user posted image

Sasy20: Ti raje počivaj - za srečanje se ne sekiraj -  boš z aprilčicami pač takrat, ko bomo z "vozili" na 3,4,...kolesa!user posted image

: barby78 Vidim, da sta s tvojim prav uživala v MŠ -. in tale opis porodne bi tudi mene odvrnil od rojevanja v njen. user posted image  groza da kaj takega pri nas sploh še obstaja - pri vsej tej modernizaciji??????????!!!!!!!!!

SpeliG: tolaži naj te dejstvo, da nisi edina, ki ima težave z spanjem...ah tile naši kolki koliko pretrpijo??? Saj bo - še malo - smo v zakljčn etapi!user posted image

Zokica: Še dobro,da se je ta tvoja kuha dobro končala - sicer pa si imela dober namen ( nahranit družino) in to šteje...vse ostalo je bil splet okoliščin....tako,da...pa še noseča si - tudi to je velika olajševalna okoliščina! user posted image

Lubici: Žal ti tukaj ne morem pomagat, ker nimam pojma kaj je abdominalna dekompresija. Sem pa prepričana, da če to vtipkaš v www.google.si da bo kaj našlo!

ScorpioGirl: Tudi pri nas sva z mojim več ali manj samo med vikendi prosta...vzami ga s seboj - pa naj se malce v tem času razgleda po CELJU! user posted image  

JABOLKO3: Še ena v klubu tistih, ki imajo težave...z križem! user posted image  Mene do tega tedna ni nič matral - sedaj pa...se vidi, da se april približuje!

violica_23: Tudi jaz sem razmišljala o teh flašah - sem nekaj brala na forumih in revijah....izgledajo res zelo podobne bradavicam ( cucelj) sem pa kupila našemu junaku od NUKa flaško..., ki zmanšuje kolike...bomo videli! Vzela pa sem stekleno - ker se mi zdi lažje za čistit in bolj higienično mi deluje. Potem, ko bo pa toliko da bo sam skakal z flašo okol,....pa dobi plastično!

Ketrin: Če bom imela čas se vam tudi jaz pridružim ve CE na user posted image !

Sicer pa sem danes na nekem forumu prebrala o pitju magezija - baje da ga lahko piješ samo do 35t nosečnosi,  ker potem moramo pustiti telo da se pripravi na "finiš"...zdaj pa ne vem koliko je resnice na tem? Ve morda katera?

Ekola...vse sem malce pokomentirala...spijem še tale magnezij do konca...in odhajam med rjuhe!


Lepo noč!


(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 22:33:01   
zolika
popravek: tasyo: tebe sem imela v mislih za MŠ in ne BARBY78 kot sem napisala...malce sem se zatipkala!user posted image

Pardon!


lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 23:04:17   
nana09
Pozdravček vsem aprilčicam!

Danes je bil res prekrasen dan. Z mojim možekom sva si privoščila zjutraj malo poležavanja, po kosilu pa sva šla v Mozirski gaj malo na sprehod. Sicer je park zaprt, vendar je tam okoli njiv se bilo tudi prav lepo sprehajati. Pa neverjetno veliko zvončkov je! Sprehajalci so nosili cele šopke in še jih je bilo veliko. Res se pomlad že prebuja in daje mi prav lep občutek...

Tudi mene zanima kaj pravzaprav je Abdominalna dekompresija in za kaj je koristna. Petty82, a lahko kaj več poveš o tem?

Glede bolečim v kolkih pa sem opazila, da me po včerajšnjih sprehodih od enega zdravnika do drugega manj bolijo. Mogoče pa veliko razgibavanja pomaga.

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z blazino za dojenje. Je za podpreti okrogle trebuščke, namestiti boleče kolke ali pa kar za podporo križa zelo uporabna.

Simvir, jaz se bom tudi verjetno odpovedala. V bistvu sploh ni dolgo od tega ko sem hodila. Pa morem priznati, da ni bilo tako zanimivo, da mi me ponovno vleklo. Za prvič je bilo veliko koristnih informacij, sedaj pa bi zame bilo vse bolj neprijetno kot koristno...user posted image

Barby78, tudi jaz sem vesela tvojih lepih sličic. Le kje jih pobiraš? Zaradi mene jih kar lepi, so krasna popestritev! Glede tvojih težav bi jaz tudi šla takoj v porodnišnico na urgentni pregled. Jaz sem zadnjič tudi imela podobno, pa še user posted image  je tako razgrajala po trebuščku in me je bilo strah, da ji mogoče kaj ne paše, da mi plodovnica odteka. Sicer sem počakala do jutra, ker če prideš zvečer te ziher obdržijo notr. No zjutraj mi je vse pregledala in je bilo vse OK. Nima smisla, da te je strah... Želim ti user posted image user posted image user posted image  in še enega user posted image  za srečo!

Kekec in Mojca, tudi jaz se izogibam vožnji. Danes, ko sva šla z user posted image  v Mozirski gaj, nekje 30 min vožnje. So me v eno smer vsaj 4x prijeli lažni popadki. Hudo, hudo me boli, ko je še rukasta cesta. Ali ima še katera probleme s temi lažnimi popadki? G mi je rekel, da baje magnezij pomaga in da naj spijem 1/2l Donata na dan.

Zolika: medtem ko pišem to, sem pravkar videla, kaj si napisala o magneziju. No, meni je rekel zdravnik tako. V prvi nosečnosti pa so me zelo prijemali tudi krči v nogah in to je baje pokazatelj, da primenkuje magnezija. Sem pa res slišala, da lahko magnezij in kalcij zamaši pretok po popkovnici. Verjetno do 1/2l Donata ne more škodit, šumečih tablet bi pa se jaz tudi izogibala, razen če ti G predpiše drugače.

Tako, tudi jaz šibam počasi v objem postelje. Upam, da bom nocoj blje spala. Sem se ob 4h zjutraj zbudila in sem bila tako lačna, da sem šla en jogurt pojesti. Pa sej je zanimivo, verjetno se že privajamo na budne noči user posted image

Nočko!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
8.2.2008 23:17:54   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go, go, go,...aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 8:07:06   
barby78
Jutro punce!

zgleda,da sem prva.
vsem hvala za dobronamerne nasvete.ampak jih nisem ubogala user posted image ,ker sem se pol ulegla in me ni več bolelo.sem pa ugotovila,da me naša pupa večkrat tak rukne v mehur in me ful zapeče.
bom pa danes,če me bo še kaj matralo,sigurno šla,da vidimo kaj je.

uživajte
se čujemo,PA-PA
user posted image

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 8:55:00   
scorpiogirl
Dobro jutro, nosečke user posted image

Barby, super, da je bolje user posted image če se pa ponovi, pa kar takoj do G user posted image

glede blazine za dojenje ... jaz jo imam že od decembra in je fajn user posted image za podpreti kolke je sploh super, če bolijo ... pa baje potem pri dojenju tud pride prav, da se razbremeni hrbtenica user posted image

spala sem sicer super user posted image (pa že trkam), samo enkrat na wc vmes ... ampak čist blesave sanje user posted image
zdej pa tak lep sonček ... pa še z user posted image greva na razstavo mačk ... pol kupit nekaj za en rojstni dan, pa še eno malenkost za eno user posted image , mal domov, pol pa spet naokol ... dons bo še akcije user posted image

uživajte pa izkoristite sončkauser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 9:23:14   
pikica030407
Dobro jutro punce

Zdaj sem morala prvo vse prebrat kaj ste vceraj klepetale, ker vceraj smo oz. so renovirali spalnico tako da sedaj se samo cakam da se kupi posteljica za user posted image  potem pa bo vse popolno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Barby- ti pa se nena prevec spilaj, boljse da gres 5X zamanj v P, pa bos ti tud bolj pomirjena. Fajn pa da so bolecine izginile, zdaj bomo vse postale bolj obcutljive.

Pri meni so zaceli gleznji full zatekat kak sem malo dlje na nogah. pa se zgaga me fullllllllllllllllll pece, ceprav ze zge, kaj mi priporocate. sem pa ze poskusila z sladkano vodo, rupurut, soda bikarbona vse pomaga ampak samo kratek cas. user posted image user posted image user posted image


Nic lepo bodite, uzivajte v soncku
papa

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 10:32:49   
Roberta69
Jaz sem pa danes čisto v user posted image user posted image user posted image , ker sva včeraj koooončno opravila ta glaven nakup user posted image . No, spodaj je rezultat. Takole bo izgledala naša "sobica" user posted image , s tem da bom dala mizarju dodelati zgornji del previjalne, da bo bolj širok. Notri v previjalni je še banjica, ki sicer nima čist ravnega dna (ne vem čist točno, kaj je s tem narobe, vem da ste nekaj debatirale o tem user posted image ; čeprav se mi zdi da tako malo časa kot preživi v banjici, ne more biti ne vem kakšne krize. Če nam pa ne bo odgovarjala, se jo pa enostavno vzame ven). Kupila sva še vzmetnico (najbolj kvalitetno kar so jih imeli, čeprav se nama zdi, da tako lahek otrok nima bog ve kaj od vzmetnice, je pa proti pršicam, alergijam, da se ne zaduši + neka zračna user posted image , pralna, "neprepustna" površina). Bi naju morali prov videt, kako sva bila zvečer oba spokojna (je bil kar dolg dan in že prej tok enega razmišljanja, potem so naju pa žive barve čisto zapeljale... Pa tudi cenovno ni bilo krize, razen zaradi tele obloge za posteljico sem morala kar požreti cmok v grlu, ker je stala 160 EUR, ampak so bile skoraj vse, ki izgledajo bolj orng tam tam. Šivilji bom dala potem še sešiti ene dve preoblekci.

user posted image

Kupila sva pa tudi voziček. Končna odločitev je bila lupinica in košara bež (da nam slučajno ne bi bilo dolgčas in bo malo več pranja user posted image ), ter športni del v črni barvi. Vse to bo zdaj kak dober mesec do dva počakalo v kleti.

Zadovoljna in vesela, da mi ni treba več tuhtat in se sekirat user posted image user posted image user posted image . P.S. je user posted image vmes nekaj spraševal, češ kaj nama že pri Chiccotovem triu ne odgovarja... sem imela vsega že tako dovolj (ker sem jaz tista, ki mesece kot ena koza visim po forumih, berem razne revije in knjige in nabiram informacije), da sem rekla, da dam jaz ves denar in naj kar kupi, kar želi, samo da bo končno mir. No na koncu sva bila pa oba zadovoljna user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v prelepem vikendu in pazite, da vas sonček ne zavede, ker vsaj zjutraj pa še ni neke sparine.





(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 11:38:32   
u04111976
Punce moje drage, jaz sem bila pa včeraj v Ikei. Je bila ful gužva, pa skozi trgovino je že šlo-pri blagajni smo pa čakali debelooo uro. No, ampak jaz sem lepo potrpela, ker sem že tako vedela, da bo tako in sem šla pripravljena. Kupovali smo bolj dodatke, lučke, blazine, jogi za posteljico, postelnjino, tepih.... Po pohištvo gremo pa naslednjič med tednom in takoj zjutrjaj, da si lahko v miru naberemo.

Sem videla eno user posted image  z modro majico "pridem aprila", če je bila katera od naših, naj se javi!!!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 12:14:16   
barby78
Ojla!

Pikica,me veseli,da vam je le uspelo renovirat spalnico.user posted image user posted image user posted image .Zdaj je pa taglavno mimo,a ne?

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 12:30:50   
lepa posadka
Dober dan!

Roberta...čestitam za nakup!!! Dobro si se odločila, sedaj pa ne pogleduj več drugih vozičkov in posteljic :-))))

Mi smo včeraj bili na izletu na Štajerskem...in smo ponoči vsi spali kot polhki. Začuda je imela Štajerska tako lepo sonce...doma pa je bilo menda cel dan bolj tako oblačno in megleno. Super za nas :-)))

Danes smo si zastavili hudo delovno, pa me je že vse minilo. Tako sem se lotila nekega šivanja - rada bi preoblekla stole in sedežno...pa tako krasno blago sem dobila. Pa sem naredila en vzorec - v piko z dimenzijami in sem dala bolj za hec kot zares oprat, da bom vedela za naprej...PA SE JE SKRČILO!!!!! Sedaj pa moram cele bale blaga prej oprat (si ne rpedstavljam kako bom 10m blaga v stroj stlačila...) pa vse posušit (le kam naj obesim)...pa zlikat to gomilo blaga (me bo prej pobralo) ...pa potem šele nadaljevat s šivanjem... (le kdaj bo to???). Tako sem šivalni stroj za danes kar spravila... Eno balo (6,5 m blaga) mi je uspelo stlačit v stroj... potem pa dalje...

Srečanje - punce, jaz sem sicer sprovocirala soboto, pa upem,d a ne boste jezne...če vam povem, da ne rabi bit sobota, ker jih res primanjkuje. Morda tako, kot ste že prej predlagale datume - sedaj so v špilu 1.3. - sobota ali 6.3. - četrtek... Kaj vam bolj ustreza? Glede prevozov pa v drugi debati.

Morje...ne spomnim se katera že je omenjala...tudi sama sem že prišla na poletne misli. Mi bomo šli takoj v začetku julija. Zadnja tri leta smo bili v istem kampu, sedaj pa me mika še kaj novega pogledat... Kakšen predlog? Srednja Dalmacija? Senca, droben pesek...možnosti za sprehajanje, hehehe...verjetno sem povzela želje vseh, kaj? Menda je kamp Živogošče fajn...malo je daleč...kaj pa vem - že katera pozna?  Če imate kakšne ideje...na dan z njimi :-)))

Tako...hitim kuhat dalje - goveja juha, pire, govedina hren, solata, muffini za čokoholike...  vse ajnfah ku pasulj :-)

Lep dan...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 17:42:45   
scorpiogirl
Ola!
Pikica, super za spalnico user posted image user posted image user posted image za zgago pa poskusi še z donatom ali mlekom. meni donat pri kislini pomaga user posted image

Roberta, kolk lepo sobico bo mel vaš user posted image sem čist navdušena, sploh barve so mi krasne user posted image   pa bravo za nakup vozička, sta bla pa pridna user posted image
Urška, super za nakupe user posted image user posted image user posted image dons pa samo šopingiramo user posted image

srečanje ... jst bi skor rajši 6. 3. user posted image

imejte se krasno ... mi dons še praznujemo user posted image



(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
9.2.2008 22:52:05   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

NiLe: kaj počenja to tvoje dete, da se noče pokazat ponosnim staršem? Je bolj sramežljive narave - po kom ima tole? user posted image

Po user posted image ziher ne, ker je vajen kamer, po mojem kar po meni, ker se ne maram fotkat in snemat user posted image user posted image user posted image Bo pa toliko večje presenečenje, ko jo bom dobila v naročje user posted image



Roberta
; zelooo luštno sobico sta si zamislila, je pa fajn, da daš mizarju delat posebej podlogo za previjalno, ker boš imela več prostora. Za voziček sta pa tud dobro kombinacijo izbrala user posted image user posted image user posted image

Vijolica; bravo za zadnji izpit.

Barby; no, fino, da se je stanje umirilo. Če se ti ponovi, pa kar pot pod noge in se pojdi pokazat v P. Sličice so pa krasne ... tako da jih komot lepiš, da malo popestriš naše čvekarije user posted image

Pikica; super za spalnico. Zgaga: moja stalna spremljevalka user posted image Pri meni je čist odvisno ... včasih mi pomaga donat, včasih par požirkov toplega mleka, včasih rupurut ... mogoče si med spanjem dvigni vzglavnik, pa probaj jesti čim večkrat bolj majhne obroke.

Urška; eno uro ste stali pred blagajno??? JOj, meni bi se zmešalo. Ampak sobote se pač take v Ikei.

Lepa posadka; ti si si pa dala dela ... upam, da ti uspe tale podvig s prevlekami. Potem pa lahko še k meni pridešuser posted image user posted image , ker imamo take stole, da me kar mine ... nikoli več ne kupim oblazinjenih stolov.

Dekompresija: jaz sem hodila med prvo nosečnostjo in je v bistvu en tak smešen postopek, kjer se usedeš v eno vrečo in nato priklopijo kot na en fuuul močen sesalec (baje je podoben postopek kot ga izvajajo med astronavti) in ti spodnji del telesa "šejka". Baje je dobro prekrvavitev  posteljice in krvnega obtoka nosečnice.  Kakšnih posebnih učinkov nisem čutila, sem pa mislila, da sem zaradi tega lažje rodila ... ne vem, probaj poiskati še kje kakšno informacijo oz. kar pokliči v babiško šolo in vse razložijo.

No, mi smo ta prekrasna sončna dneva izkoristili za kratke izlete: včeraj smo bili v Postojni, kjer smo si ši ogledati cirkuško predstavo v jamo (bila je neznanskaaa gužva, ampak otroka sta ful uživala, jaz malo manj, ker me gneča in čakanje nervira user posted image ), danes pa smo šli pretegnit noge na Bled (sprehod do Zake in pa obvezna porcija kremšnite user posted image user posted image ) in je bilo prečudovito.

Tako, dovolj za danes ... imejte lepo nedeljo!


_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 0:19:52   
NaTaŠa*
Dobr večer punce

Kako ste kaj? Mene danes že cel dan daje kislina in nevem več kaj naj, probala sem vse mogoče stvari razen tablet. Mi nič ne pomaga, kratek cajt ja pol pa nič več. Moram vas mal razočarat kar se tiče mojega občutka za zadnji izpit. Res je da sem imela full dobr filing ampak nažalost nism naredila izpita. Sj sm si lohka kar mislila ker sem ga imela pr predavatelju k me nikol ni marau nimam pojma zakaj ampak neko piko ima name. Zmanjkale sta mi 2 točke in mi ni hotu dat pozitivno da grem na maturo se je sam smejal pa reku mi je " več sreče prihodnjič, hahahaha". Res kruto. Tako da sem čist obupala. Se pa ne sikiram preveč da nau moji pikici kj škodovalo. Bom že nardila.

Drgač sem pa zdaj pozabila kaj moram vse komentirat.

user posted image user posted image user posted image za vse nakupe in pa zrihtane sobe. Sobe sta/ so res loštne.

Nočko!!!

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 9:20:36   
sasy20
Jutro!

Spet bo lep dan user posted image  imam občutek kot da je že pomlad user posted image . Danes sem se naspala po dolgem času, sem šla samo 1x na WC kar je uspeh...drugače hodim po 3-4x user posted image  in potem težko nazaj zaspim.
Vem da ste se pogovarjale o KG nekaj postov nazaj...povejte mi kaj mislite...sama sem sedaj shujšala za 1,5 kg, pa se mi zdi da jem normalno oz. še več kot sem prej.  Kaj mislite ali user posted image  res toliko črpa iz mene da se enostavno ne zredim. No sej meni je to čisto ok samo zanima me zaradi user posted image  če je to ok da ne bio bilo kaj narobe.

Sedaj pa gredo nakupi proti koncu a ne? No pri nas manjka samo še previjalna in imamo kompletno vse user posted image  mami mi bo tudi sedaj oprala oblekce, da bom imela pripravljeno. En dan pa moram še po flaške in kozmetiko tiste najnujnejše stvari kar se takoj rabi....
Sedaj pa me zanima kaj mislite o flaškah NUBY če ima katera izkušnje z njimi?
  user posted image  
 
Oz. mamice katere flaške priporočate....

Joj zdej sem pa žže dost napisala pa sprašvala user posted image  lepo se mejte papa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 9:43:42   
sinskaT
Hej hoj! Za spremembo se enkrat oglašam tudi v nedeljo. V petek, ko naj bi uživali v kakšni kulturni prireditvi, sva se z moim na vrat na nos zapeljala do Italjie, voziček sicer nisva kupila (tudi ni bil namen), sva pa dobila ful kjut posteljnino, par cotkic pa spalko za novorojenčka in še eno za kasneje po 1 letu, če se bo kej preveč odkrival.. + malenkosti od termometra do igračkic. No,  zdaj pa lahko tudi mi malo lažje spimo user posted image .
Zvečer sem bila potlej kar koma, a je bilo vredno - sem veliko bolj vesela, če kupujem za user posted image kot pa kej zase. Za piko na i smo bili včeraj na Krvavcu (družba gužva user posted image ), seveda nisem smučala, smo pa imeli ful lep pohod do "plaže" in sonček na kvadrat. No, z mojim opisom aktivnega konca vikenda sem hotela povedat, da sem spala tak dobro, kot že dolgo ne in da priporočam )če je možno seveda, pa počutje), da smo kar aktivne kljub bušijem. Seveda po pameti...in spanec se bo izboljšal. Upam user posted image .

Violica - ne se sekirat za izpit, važno da ne obupaš, da greš v nove zmage - bo pa naslednjič.

Srečanje - punce, žal pri meni vikend odpade, ker bova z mojim vsak vikend do aprila "na vikendu" v B. krajini - da bomo hiško v red spravili še pred prihodom user posted image . Pa da ne omenjam kak žur bo v primeru, da se v marcu/aprilu morda še selimo....
tko da mi je res žal, med tednom bi morda še šlo tako pa...
Pa saj se boste pa še za mene načvekale ins eveda obvezno poročale kako je bilo.




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 11:21:26   
barby78
Ojla punce!
A ste vse za štedilnikom user posted image ?
Sem ravno bla še na stari strani.nisem vedela,da še ni zaklenjena tema in da še lahk tam kr klepetamo.zanimivo.

Sasy20,glede stekleničke,še tud js ne vem katero bi kupila.pri prvem sem imela Aventove in sem bila zadovoljna.ampak zanimivo ker dudike pa ni maral od Aventa,ampak Nuk-ovo.sedaj pa razmišljam o stekleničkah Tommee Tippee
user posted image
Baje je cucelj pri teh stekleničkah,najbolj podoben bradavici.Drugače pa ne poznam te znamke.bo treba v živo videt.na sliki mi zgleda kr OK.

Lepo se imejte
se čujemo,PA-PA

user posted image

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 12:45:01   
trnuljčica
Pozdravljene sonosečke,

Roberta69 sobica je superuser posted image . Sploh se je ne morem nagledati.

Mi imamo otroško sobo pobarvano v zeleni do traka zgoraj pa v rumeni. Mišljeno je kot trava in nebo ( ni mi všeč plava). Na stenah pa bodo nalepke in tiste gumijaste živalce  iz Baby centra (kmetija).Soba pa verjetno IKEA- ne vem sedaj imena, tista plava iz kataloga- menda Mamut. Vzeli bomo samo omari in komodo, kasneje pri 1,5 letu pa dokupili posteljico iz iste serije, nekaj prej pa še stolčke in mizico  tudi iz te serije. Posteljico za dojenčka namreč dobim na "posodo" od prijateljice v beli barvi. Tako, da je ne bom kupovala. Previjali bomo pa v kopalnici . Imamo 3,5 metra pulta in mi je res škoda kupovati previjalno mizo. Tako, da bom šla kupit samo previjalno podlogo v oranžni barvi (kopalnica je oranžno rumena) tisto ta veliko, da bo veliko prostora .

Violica 23 user posted image Ne bom komentirala odnosa profesorja, saj je to res nehvaležno, če ne poznaš situacije. Mi je pa res žal, da ti ni uspelo.  Ne se vdati. Najbolje da greš takoj na naslednji rok.  Takrat bom pa držala pesti zate.

Sasy 20 mislim, da ni nič narobe zuser posted image če si shujšala 1,5 kg. Tudi punce,ki so na dieti zaradi sladkorne v nosečnosti velikokrat shujšajo, pa je vse ok. Narobe je le, če ti gin pove, da je prišlo do zastoja rasti. Pri tebi je pa vse ok, a ne? Tako da uživaj v user posted image .

Barby upam, da se je  vse porihtalo in si bolje.

Siniska tudi jaz sploh več ne kupujem zase od kar sem noseča. Veliko bolj uživam v nakupih za user posted image . Že vidim kako bo od sedaj...user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 12:50:29   
NaTaŠa*
Oj user posted image

Kako ste kaj danes k je zunaj tak lep sonček?

Imam eno vprašanje? Kaj ste ve vzele paket al dnar? Me zanima po kolkmu času od prejema odločbe nakažejo denar?
Ja sj jest tud ne bom komentirala odnos profesorja ja bom probala na naslednji rok, ki je že koj marca, sam maturo pa mislim da ne bom mogla ker bo takrat pikica že zunaj in nevem kako bom s časom. Bom pa probala.

Zdaj pa grem mal vn na sončka da se zbistrim pa da ujamem mal teh sončnih žarkov. Se oglasim še kaj.

Lep dan še naprej.

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 12:59:01   
darja33
noro lep dan! js sem že iz sprehoda, zdaj pa me še samo kosilce čaka. Ga že pripravlja moj bodoči...

Srečanje- Celje.... Ja, variant je več.
Vsekakor priporočam ali Planet Tuš ali City Center. Oba sta zlahka dostopna, ful park placov in kafičev in trgovinic... V Citiju imamo 2 luštni slaščičarni, ki se mi zdita tud zelo prostorni, pa mize bi se dale skupaj dat.  V Planetu je sicer ena fajna ampak so stoli kot fotelji in male okrogle mizice, pa ne bi mogle skupi sedet. To pa je namen, ne? 

Abd. dekompr.... svetuje se predvsem nosečkam  z zastojem rasti notroka, ker se z podtlakom naredi (kao??) boljši pretok skozi postlco in bebica bolj raste. Ni pa čist dokazano, škodi pa ne. Za zastoj rasti se pa še svetuje tud velik počitka. To je vsa znanost. Ja, deluje pa po podobnem principu kot za celulit, kjer z dekompresiju tu izboljšamo prekrvavitev podkožja.

Ostalo še jutri!  Zdej pa jest in še mal na luft.


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 14:01:14   
trnuljčica
Violica 23 jaz bom vzela denar. Če ne bi dobila avtosedeža bi pa vzela e paket. Imajo ravno pravo znamko za našega fantiča (Maxi cosi). user posted image   Sicer je pa dosti uporabnih stvari v paketu. Tudi cenejših kot jih dobiš v trgovini ( recimo stolček...). Če ti manjkajo stvari za user posted image je paket dobra izbira. Jaz bi vzela tudi isofix sistem ( tudi od 1 leta dalje bomo kupili Maxi cosi).
Meni bo prijateljica dala njihov avtosedež od Romerja. Pred 1,5 letom je bil najboljši testiran. Uporabila ga je samo 2x ( ko je šla iz porodnišnice in ko je enkrat šla na obisk k staršem). Je praktično nov. Verjetno ima še listek iz trgovine goruser posted image . Če ne bi vedela, da je res bil tako malo v rabi in da ni bil udeležen v nesreči, nikoli ne bi vzela avtosedeža. Sigurno bi ga kupila. Tako pa...
Marca bom pa definitivno držala pesti za izpit. Le prej namigni kak dan, da ne bom tiščala cel mesecuser posted image .

Tiste ki ste že mamice- svetujte glede znamk ter materjala dud in flašk. A če uporabljaš Aventovo črpalko za mleko je dobro, da imaš flaške od Aventauser posted image Ali imaš lahko katerokoli znamko?  Vem, da boste rekle naj je še ne kupim. Vendar so mi, zaradi zdravstvenih razlogov že napovedali zdravljenje( po porodu), ki ni kompatibilno z dojenjem. V najboljšem primeru bom dojila nekje 3-4 mesece, če bom ok.  Ker sem se odločila, da bom po porodu, ko bom rabila, kupila Aventovo črpalko, me res zanima glede flašk. Da ne bom po nepotrebnem pretakala. Pa na dude ne pozabite- svetovat mislim. Meni so še najbolj pri srcu silikonske (a duda mora biti iste znamke?). Hvala za odg.


(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 15:20:07   
NaTaŠa*
Evo staro temo sem zaklenila user posted image user posted image user posted image .


trnuljčica glede flašk je nam zadnjič u MŠ povedala fizoterapevtka da priporoča flaške od TOMMEE TIPPEE ker naj bi cucli bili najbolj podobni prsni bradavici. Drugače pa poglej če imajo še kakšno drugo firmo črpalk ker mislim da na aventovo črpalko lahko daš le aventovo flaško. Bojo pa povedale drge punce ki že imajo kakšnega otroka. Drugače se pa sama odloči glede nakupa flašk tiste ki ti najbolj odgovarjajo. Kar vem iz šole in pa iz pogovorov s kakšno kolegico ki je že mamica pa pravijo da nj gledam na flaške ki imajo mehke cucle da niso preveč trde.

Glede izpita pa sporočim kako sem se odločila.

Zaenkrat lep dan še naprej

Pa-pa

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 15:46:44   
scorpiogirl
Haljo, bejbe user posted image

pa so zaklenili staro temo user posted image user posted image user posted image
flaške bova midva tud kupila od Tommee Tippee, sva se že prej odločila, če jih v MŠ priporočajo, pol pa še tolk boljš user posted image men so ful lepe, je bil to glavni razlog, da sva jih izbrala user posted image bova najbrž črpalko kupila od te firme, pa je flaška zraven

Trnjulčica, a bomo vidl kakšne slikce od sobice??? user posted image
Sinska se je pa odločila za hiško user posted image user posted image user posted image

Sasy, jst sem s kg še vedno na -2, pa mi ni G nč rekla, da bi blo lahko kaj narobe. Tko da mislim, da je vse ok user posted image

Violica, jst bom vzela kar denar. Sva tolk stvari dobila, voziček z lupinico pa kupila, tko da  bo boljši denar user posted image za izpit pa fejst držimo pesti v marcu user posted image user posted image user posted image kar pozabi na odnos profesorja, naslednjič boš zihr nardila user posted image

fajn se imejte ... jst bom najbrž še kej okol strašila, ker gre user posted image zdejle na šiht user posted image ... mam precej dela na čarunalniku in bom vmes najbrž mal bežala na RR user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?