JABOLKO3
|
Dober večer! Pri meni je bilo isto, da nisem mogla prebrati do konca, ko sem se odjavila in še enkrat prijavila, je pa v redu. Še sama ne morem verjet - uspelo mi je priti do Tosame, nakup sem opravila v 10 minutah in domov odpeljala poln prtljažnik robe - vložkov, ta velikih vatirancev, tetra plenic, vate... Imajo pa tudi veliko oblačilc, sem bila kar presenečena - jaz sem kupila le dve kapici št. 56, ker so ta stare že malo raztegnjene, pa ni fajn, da ravno pri ušeskih stran štrli. Pa prevleko za voziček sem pripravila za pranje in možu zagrozila, da če ne bo do konca tedna očistil in porihtal ogrodja, da bom šla z njegovega računa (me je neprevidno pooblastil) kupit nov voziček. Sem se pa odločila, da bom kupila novo torbo/ruzak za potrebščine, ker je ta star že zdelan, je bil veliko 'na terenu'. Zanima me, če hodi katera sedaj v šolo za starše v Lj. porodnišnico. Sem danes klicala tja, če ima smisel, da hodim, ker sem bila že dvakrat, pa mi je tetica tam rekla, da naj se sicer sama odločim, ker kaj dosti novega ni, če želim, pa naj pridem na kakšno predavanje - bolj za filing. Bi pa šla na dopoldanski termin. Lep večer še naprej in mirno noč vam želim.
|