|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 16:17:25   
kekec in mojca
Kekec in Mojca, tudi jaz se izogibam vožnji. Danes, ko sva šla z v Mozirski gaj, nekje 30 min vožnje. So me v eno smer vsaj 4x prijeli lažni popadki. Hudo, hudo me boli, ko je še rukasta cesta. Ali ima še katera probleme s temi lažnimi popadki? G mi je rekel, da baje magnezij pomaga in da naj spijem 1/2l Donata na dan.


Joj, Nana, ne govori, ti lažni popadki so tako neprijetni. Gremo na sprehod, pa mi otrdi trebuh, se mi zdi, da mi ga bo razneslo. Po konstrukciji sem precej debela, zato je pritisk na kožo še toliko večji. Tudi rukanje v avtu me boli... tako da se na sploh izogibam vožnji - razen tej na kratke razdalje (center mesta in domov).

Hvala, Trnuljčica, za ponujeno vožnjo, mogoče bom pa vseeno prišla. Pisala ti bom ZS, kako se bom odločla. Vsekakor mi bolj odgovarja sobota, kot pa teden, čez teden je problem zaradi varstva... Ati zna tudi biti bolj poredko doma.

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 16:22:16   
Roberta69
Violica, take bi bilo pa treba kar nekam poslat - je res user posted image , če te prof. vzame na piko... Drugače se mi je pa velikokrat zdelo da prof. sploh ne pomislijo koliko gorja lahko z negativnimi ocenami prinesejo učencem. Ampak do naslednjič se bo že skuliral ali pa boš dobila koga drugega.

Jo@n in sinskaT, kaj bosta naredili s tistim pasom v košari vozička pod "vzmetnico"?  Jaz sem prejle vse pritovorila  iz garaže v klet, da bi malce sestavila, potem se mi pa kar ni več dalo...  Samo na hitro sem si ogledala košaro in se mi zdi, da če tisti pas potegneš ven, se ga kao ne da več nazaj. Čeprav, če košare ne uporabljaš kot avtosedež, ga v bistvu sploh ne rabiš, ali kako user posted image A ga naj kar odrežem? Hm, pa dežne prevleke tudi nisem zasledila, mogoče nama jo je prodajalka pozabila dat v škatlo user posted image . Moram še preverit...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 16:58:53   
simvir
Podaljšan vikend se že bliža koncu, upam da ste ga lepo preživele.

Pri nas je možek že v četrtek prišel prej iz službe (z vročino), tako da že cel konec tedna počiva. Potem so se mu začele še prebavne težave, katerim sem očitno danes podlegla tudi jaz. Mi je že cel dan slabo in sem čisto brez moči. Prejle sta tašča in tast prišla in tamalega odpeljala na daljši sprehoduser posted image , da imava vsaj malo miru.

user posted image  vsem za opravljene nakupe, očitno je prišel prav ta podaljšani vikend (Roberta ful lepa sobica).

Glede flašk, dud - jaz sem v prvo uporabljala skoraj vse aventovo. Sem sicer najprej kupila dve TT flaški (še stara izvedba), pa sem jih na koncu dala vsaki babici eno - če smo svojo slučajno pozabili. Dobila sem eno Nukovo flaško, pa je kar teklo iz njeuser posted image . Ko sem pa kupila aventovo črpalko, sem pa zraven dobila dve flaški, pa še eno pri sterilizatorju, in sem na koncu uporabljala le te. Je pa res, da je bilo mojemu user posted image  takrat vseeno, iz česa je pil, samo da je dobil za jestuser posted image . Nekateri user posted image  so pa bolj občutljivi na to in morajo mamice včasih zamenjati kar nekaj vrst flašk, da najdejo pravo.


Vijolica res grdo od profesorja, da se je tako obnašal. Vsaj zdaj bi ti pa res lahko malo pogledal čez prste, ko si tako pridna ob koncu user posted image . Ti se ne sekiraj preveč in pojdi na tisti marčevski rok (če ne pride kaj vmes user posted image ), pa bo videl da si resno vzela šolo.

Sinska ali sta se res za hiško odločila? Nas očitno vse firbec matrauser posted image .

user posted image  

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 17:26:27   
Roberta69
Ugotovila sem, da so naju nateg... user posted image user posted image user posted image ! Prodali so nama voziček model 2007 (če ne bi danes imela skomin, tega še dava meseca ne bi ugotovila in j... pol garancijo). Jezna sem kot 1000 user posted image ! To je pa prov svinjarija! A mogoče kdo odpira škatle že v trgovini, ker se boji, da ga bo trgovec nate... user posted image Ne vem, kaj je mislila, a da smo Slovenci tok glupi ali da se nam ne bo dalo nazaj hodit user posted image   To je pa res user posted image . Toliko brezveznih potnih stroškov, dragocenega časa (ki nama ga res primanjkuje) in še živcev. Naj grejo v rit ti makaronarji! Pa tok sva bila drugače zadovoljna user posted image . In še bolj grdo se mi zdi, ker sem ob rezervaciji prov spraševala, če imajo kakšne lanske modele po nižji ceni, pa je rekla, da so že vse prodali; razlika je le v tem, da je pri lanskem na strehici žep, pri novejšem pa zgornji del bolj luknjičast, da vidiš otroka čez, drugo pa mislim, da je isto, ampak mojemu user posted image recimo glih ta žep ful ni všeč, v prvi vrsti gre pa za princip, poštenost, mož beseda - haloooo! Jaz sem čist paf. Bo že videla baba ju3, še dobro da jo obdelam samo prek telefona, ker bi jo drugače res znala user posted image (se mal hecam), ampak to je pa res prov user posted image . Pa še kar lep znesek sva pustila v njihovi trgovini user posted image user posted image user posted image in jaz jim še delam dobro reklamo (na drugi temi, ker sva bila res zadovoljna). Misliš, da boš nekaj prišparal, potem pa takole user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 18:02:07   
Isabellabina
Ojla punce

trnjulčica--Če boš kupila komplet avent isis črpalko ,dobiš že zraven vse flaške in pa nekaj rezervnih delov.Jaz jo imam že od drugega otroka dalje samo flaške sem potem zamenjala.Ne paše pa nobena druga na črpalko kot aventova in pa še nekaj ker fkaško namontiraš na črpalko črpaš direkt v flaško in potem samo dudko daš gor in ni nobenga prelivanja.jaz sem si kupila tudi tiste dodatne posodice ki se zaprejo in mleko v teh posodicah daš zamrznit.


-

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 18:13:26   
modrookica
ojla aprilčice!

Kako ste kaj? Mene tako kot verjetno mnoge izmed vas dajejo bolečine v križu, ampak bomo že morali potrpeti. Drugače pa je za mano krasen vikend - tri dni z možem, pa še sonček - kaj bi želel lepšega. Sva si privoščila malo izletov, pa še avto sva lahko sprobala (sva kupila skoraj novega :)). Ob vsem tem pa človek kar pozabi na to, da je utrujen in ga kaj boliuser posted image .

Kar se tiče KG - čeprav vem da je to že malo mimo - jst sm zaradi diete (zaradi cukra) in dveh dni v bolnici shujšala 3 kg - meni ustreza, ne vem pa kaj bo rekla moja G. Bomo videli v sredo,ampak ker si moram merit ta sladkor enostavno nimam pojma kaj bi kuhala. Mali je sicer ful živahen, samo jst imam manj energije in sem proti koncu dneva toooooook utrujena, da hodim ob 22ih v posteljo.

Videla sem, da ste se pogovarjale o blazini za dojenje. Jst sm si kupila blazino NELY - naročila sem jo preko interneta - je večja kot tista v BC, ampak po mojem mnenju tudi precej boljša in brez nje sploh ne morem več spat - ponoči si dam en del pod glavo (da sem malo više), ostalo pa ob telesu in lepo pod noge ali pa med noge, kakor je pač kako noč potreba user posted image . Toook sem se je navadila, da so mi jo morali prinesti tudi ko sem bila v bolnici in že zdaj vem, da gre definitivno z mano tudi v porodnišnico, ko bom rodila. Vsaki jo priporočam, res da je malo dražja, ampak definitivno vredna denarja.
 
Nič, ker mi nagaja spomin, ne vem kaj sem hotela še napisat, zato se bom kar poslovila. Bodite lepo in uživajte.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 20:50:24   
Jo@n
Roberta69, škoda da so te makaronarji nat... Tudi meni niso ravno najbolj priljubljeni (sploh, kako vozijo po naših cestah...). Verjamem, da boš High treka z veseljem uporabljala, ampak princip je pa le princip, daj jim vetra jutri in jim povej svoje!!! Še sploh, ker tale voziček res ni poceni...

Glede traku pod "jogijem" v košari... jaz ga bom kar ohranila notri. Verjetno ga bom stlačila kam ob rob (mogoče tja, kjer pridejo ročaji iz podloge???) Rezala jih ne bom, kljub temu da bo v avtu pri nas lupinica in ne košara.

Modrookica, tudi jaz sem z diabetesom, in odkar pazim kaj jem, nimam več blage ideje, kaj skuhati, ker so vse dobre stvari ali omejene ali pa prepovedane... user posted image

Največkrat drobne lakote krotim kar s kakšnim jabolkom ali jogurtom. Pa tudi cukr se nekoliko nenavadno obnaša, in ga imam včasih po povsem pravilnem kosilu preveč, danes po tortici (saj je bila diabetična, no, ob rojstnem dnevu se res  spodobi...user posted image ) pa le 6,8??

Je pa fajn, ker imam merilnik, da mi pomaga pri orientaciji, kaj je ok in kaj ni, saj sama iz počutja tega ne znam razbrati...

Punce, pobožajte bušije, še malo pa bomo lahko rekle DRUG MESEC GREMO RODIT! user posted image user posted image user posted image

Lp Joan

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
10.2.2008 22:57:17   
NaTaŠa*
Čer!
Evo se spet mal oglasim. Danes je biu prav lep vreme tako da sem bila kar zunaj na sončku. Komaj čakam četrtek da vidim našo pikico pa da vidim kolk se je zredila pa zrastla. Jutr pa MŠ.
Mal sm na netu pa sem naletela na tole mislim da vam bo zanimivo.

http://www.genspot.com/ShowVideo.aspx?video_id=16870

Lep večer še naprej grem ležat ker me že hrbet boli.

Pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 7:55:33   
tasyo
Dobro jutro! No, pa saj se spodobi, da sem prva, ko sem cel vikend prešpricala... Ampak so bili tako lepi dnevi, da bi jih bilo škoda preživet noter. Sicer pa vam moram povedat, da me zadnje dva dni takooo bolijo kolki, da se komaj premikam. Sploh ne vem več, kaj naj storim! Mater, sem kot ena prababica! Tako da sprehodi pri nas skoraj niso mogoči. Potem pa malo posedam na sončku na terasi in vsaj uživam v zraku...

Vsega ne bom komentirala, ker sem več kot pol že pozabila, nekaj pa vseeno...

Vijolica - ti kar pogumno na izpit še v marcu, pa bo uspelo. Je pa res škoda, da bi človek sploh izgubljal besede pri takih profesorjih... Ti samo z optimizmom in dobro voljo nadaljuj in ti bo uspelo!

Roberta - upam da prodajalka ne bo ob ušesa na drugi strani!!! user posted image  Sicer pa jim le povej svoje, ker tole je pa res nepošteno. Jaz sem tudi ena tistih, ki verjame na besedo, čeprav me je zdaj to že večkrat izučilo in sem postala veliko bolj pozorna - no, gradnja hiške naredi svoje!!! Aja, pa ful je lepa sobica! Mi je všeč, da je takih toplih barv, ni pa preveč kičasta... Ja, previjalna bi bila pa malo majhna, če bi jo pustila takšno, kot je...

Pikica - super za spalnico - zdaj pa samo še uživaj ob opremljanju...user posted image

Sinska, svež zrak dela čudeže, kajne? A pol sta se res odločila za nakup hiše? Dej, vidiš da smo res zelo firbčne... Pa super za nakupe!

Za srečanje - meni je skoraj lažje 1. kot 6., vendar bi se dalo tudi to, če bo večina za.

Tako, toliko za zjutraj, zdej grem pa na kavico in zajtrk...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 10:30:31   
NiLe
Knok, knok ... aprilčice, zbudite se user posted image user posted image user posted image

Kaj pa se to dogaja? Naša debata je čist zamrla ... ali ste vse ful zasedene ali kaj? Ali vas je sonček že zvabil ven? Jaz čakam na poštarja, če bo danes prinesel odločbo za bolniško, potem pa letim na CSD urejat papirje za porodniško in na sprehod. Za ta teden sem si zastavila, da bom počasi začela pripravljati cunjice za našo aprilčico. Sedaj moram vse stvari iz predalnika, ki je res ogromen, prestaviti v omare v novo sobico, ki jo je prejšnji teden dobila naša srednja user posted image .

Upam, da se naša debata začne odvijati ... pridne bodite, pazite nase in na svoje user posted image






_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 11:32:18   
Ketrin
Daaaan miške piške!

Kako gre??? Joj, kako so lepi dnevi a ne? Človeka kar mora razganjat....user posted image user posted image user posted image  No, mene kar orng! user posted image

Samo na hitrco pozdravim, mam ob 12 MŠ, pa moram še par stvari v službi popedenat...pa bo treba že šibat!
Super vesela sem za vse nove nakupe, sobice.... Pridne ste pridne! user posted image user posted image user posted image

Super, da se vse počutite ok, da ste izkoristile sončni vikend in malo pohajale z lubiji in bejbiji.... Tudi midva sva bila na morčku.... Ah, saj ni kaj za razlagat....to se z besedami ne da opisat....user posted image

Se pa lahko pohvalim, da imam končno prazno sobico za user posted image  in lahko začnemo z beljenjem....No in malar pride še ta teden user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo šlo pa zares.... Sicer še krepko zaostajam za večino vami, ampak odvijat se je pa že začelo....user posted image

Lep dan pikice, pa se oglasim od doma....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 11:57:27   
tasyo
Izgleda, da ste res vse zbežael po opravkih... Sem mislila, da bom lahko mojo pavzo izkoristila za čvekec, pa ni nobene nikjer... Očitno mi hočete sporočit, da naj se kar pridno primem delauser posted image
No, sej bom, počasi - moram itak likat, pa se mi ne da pretirano; pa poštudirat je treba, kaj bomo danes jedli - mogoče sarmo, ne vem. Popolnoma sem brez idej, ker ne vem, kdaj lubi pride iz službe.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 11:59:31   
modrookica
Ojla!
En lep sončen pozdrav tudi od mene.

JO@N - kar se tiče teh pravilnih obrokov tud meni ni kaj veliko jasno, ker je tako, da se zgodi, da je tudi po njih sladkor previsok in potem si razbijam glavo kaj je bilo tisto, kar ni bilo pravilno. Taka stvar so npr. testenine in riž - sem naredila za kosilo polnozrnate testenine z bučkami in rdečo papriko in je bil rezultat neustrezen (čeprav bi po vseh pravilih bil to idealen obrok???). Tako da jst zadnje čase jem samo zelenjavo popečeno na žaru ali hitro podušeno in zraven meso ali ribe popečene samo na žlički olivnega olja in seveda velikooo solate. Za zajtrke pa pomaranča in jabolko prelito z jogurtom ali pa umešana jajčka z dodatkom kakšne zelenjave (sveže kumare ali paradižnik ali paprika) in moram reči, da mi je uspelo tako sladkor spraviti na 5,2 pa do 6,4 (merjeno 90min po obroku). Seveda pa se vmes tudi pregrešim in pojem kako sladko zadevico, pa kavice, pa tko - ampak vseeno me tole stalno razmišljanje kaj lahko pojem kar malo spravlja ob živce. Pa tudi moja teža gre vedno bolj dol - upam samo, da to otročku ne škodi.
Moram pa priznati, da se mi je po taki prehrani uredila tudi prebava - veliko zelenjave, jabolka, lahko prebavljiva hrana... edino kar me skrbi je to, da v bistvu skoraj ne jem (ker ni potem dober rezultat) ogljikovih hidratov.
Drugače pa si jst pri kombiniranju in izbiranju hrane pomagam z Montignacom - princip izbire živil z nizkim glikemičnim indeksom.

Zdaj sem se pa razpisala, da je joj. Upam, da bo kateri prav prišlo tole pisanje o hrani user posted image  - čeprav mnoge nimate teh težav, da bi morale toliko paziti.

Pejte še ve malo ven na sončka in maksimalno uživajte.
Lep pozdravček

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 13:09:00   
sinskaT
Ola,

punce zlate, kako ste? Sprehod po soncu (in vetru) je naredil svoje, sedaj se bašem z makovko + poli, zelo priljubljena kombinacija od kar sem user posted image . Tako,d a samo na hjitrco....

Scorpiogirl
in Simvir - morda sem malo čudno napisala glede hiške, fora je v tem, da se še nisva odločla za to hiško v Lj., govorila sem pa o hiški v Beli krajini, pač vikenđica, ki bi jo rada malo osvežila predno pride naš/a Pipi (ne spraševat od kje mi ta vzdevek user posted image ). Ker pa ima moj fraj le vikende, žal ne bom uspela priti na srečanje v soboto user posted image .

Roberta - glede paščka- sem šla prou gledat zdajle, jaz bom odstranila tisti plastični zatič paščke pa pustila, če se mi bo zdelo, da bi lahko kej žulili, pa bom vse vn dala, ker ne mislim košare uporabljat za prevoze )čeprav piše, da lahko in ima certifikat...men ni no).
Drugače pa ne bit žalostna (bo škodilo user posted image -) zaradi modela 2007 - čeprav te razumem in podpiram! Upam,da se boste zmenli in porihtali, da bo prav. Verjetno bosta vseeno morala še enkrat se vračat k njim in zamenjat al kako.

Pa še eno vprašanje okrog vozička: Ste že tko lepo svetovale Roberti glede barve, zdaj pa tudi jaz neki cincam...in sicer imamo svetlo jeans košarico, lupino za športni del se pa odločam med rdečim in vijoličnim. Samo ta viola pride bolj za punčke, mi pa (še) nevem kdo nas bo osrečil. Sam mi je ful všeč ta barva, rdeč voziček je pa pač...rdeč user posted image .
Kaj bi izbrale viola barvo, tudi za fantka ?user posted image


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 13:10:10   
kekec in mojca
Dan, nosečnice!

Mariborčanke in tiste, ki razmišljate o EA v MB porodnišnici - saj vem, da je tam to loterija, pa vendarle, jutri ob 9-ih imajo sestanek za tiste, ki bi to rade pri porodu.

Sama ne vem, če bom sploh prosla za njo, ampak vsaj možnost imam, da jo potem dobim, ker brez udeležbe na tem sestanku naj je ne bi dajali.

Gre katera zraven?

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 13:45:24   
resnično srečna
Ćau ženskice...

moj vikend je bil burjasto morski, veliko hoje po sončku in uživanja v 4 ali 5...malo naju je spremljal peso, malo pa naš veliki sine...ostalo pa smo bili mi2 z najdražjim pa naša "skokica" v trebuhu...ta res ne zna biti nič več pri miru skoraj...

Siniska...men je viola tud za fantina všeč...sicer pa kaj bi poustila ljudem...naj bo po tvoje...

Trnuljčica za začetek so pa boljše kaučukove dude...silikonske so pretrde...vsaj moja izkušnja je taka...

stekleničke pa smo se mi izogivali...je treba bolj z žličko delati...

_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 14:11:41   
sinskaT
Hej bizi Srečka! Fino, da se takole crkljate na burji user posted image in ni samo delo delo...
Se pa strinjam,da flaške pa dudke sploh niso nujno potrebne, če se le da seveda. Si pomagaš z žličko oz. kasneje z lončkom. Lahko tudi naknadno kupiš. No to sem danes slišala v MŠ user posted image nimam lastnih zkušenj.

Za barvo vozička pa valda, da na konc bo moja obveljala user posted image , mal vas pa vseen povprašam, če ne drugega, da malo več klepetamo in ne bomo ta zadnje - najbolj tihe -čvekice na RRju user posted image user posted image user posted image .


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 14:56:39   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

punce zlate, kako ste? Sprehod po soncu (in vetru) je naredil svoje, sedaj se bašem z makovko + poli, zelo priljubljena kombinacija od kar sem user posted image .

Mnjami, tudi to je moja ljuba kombinacija, da ne govorim o francoski solati, ki sem jo med nosečnostjo pojedla na kg user posted image user posted image

Pa še eno vprašanje okrog vozička: Ste že tko lepo svetovale Roberti glede barve, zdaj pa tudi jaz neki cincam...in sicer imamo svetlo jeans košarico, lupino za športni del se pa odločam med rdečim in vijoličnim. Samo ta viola pride bolj za punčke, mi pa (še) nevem kdo nas bo osrečil. Sam mi je ful všeč ta barva, rdeč voziček je pa pač...rdeč user posted image .
Kaj bi izbrale viola barvo, tudi za fantka ?user posted image

Ne vem, koliko boš uporabljala lupinico? Če samo za parkrat, ko ti ti user posted image zaspi v avtu in potem daš lupinico gor na športni del ... drugače je pa meni tudi všeč vijola in mislim, da se nikar ne sekiraj tudi če bo fantič ... Veš, folk je včasih tako čuden, da vidi otroka, obločenega v roza in nima na sebi nič fantovskega in te vpraša: "A je fantek?"user posted image



Punce, samo v vednost; če imate še kaj evrov na voljo oz. če imate v kratkem namen kaj kupovati za otročka ... danes sem dobila katalog od Leclerca in imajo od srede, 13.2.08 vse kar se tiče dojenčkov in malčkov na voljo (ni da ni) ... meni je par stvari luštnih in cenovno ugodnih, tako da bom zihr šla v šoping.

Nič, grem še malo na sončka in veter, da bom potem imela večji tek za kosilo user posted image user posted image user posted image Danes bo gobova juha s krompirjem in cmoki z gozdnimi sadeži ... za zvečer pa sem si kupila motovilec in fižol user posted image user posted image




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 15:03:52   
barby78
Ojla punce!

Roberta69,upam da si se kaj pomirila.Čeprav vem,da je to od user posted image ,če to kdo tako grdo nateg... in sploh pri takih stvareh.To je res grozno user posted image

kekec in mojca,mene pa zanima kolk je pa pol za plačat EA,če mogoče veš?

Jaz pa imam jutri pregled in me prav zanima kaj bo moja G povedala.Kak je kaj moj MV in kako naša pikica napreduje.upam le,da me ne bo spet v bolnico poslala.

se čujemo,PA-PA

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 15:14:47   
sinskaT
NiLe- spet se moram opravičit, ker sem bolj kot ne dvoumno napisala glede barve vozička : manjka nam samo še športni del, lupinico že imamo. Ma saj je konc koncev vseeno roza, modra, zelena, rumena barva user posted image user posted image user posted image user posted image , samo da bo otroček zvedavo zrl iz vozička in bil srečen. Sestra se mi sam smeji, ko imam toliko opravit okrog opreme, ker nečakinja npr. sploh ni marala biti v vozičku (pa so jih menjal, če bi slučajno kateri drug odgovarja pa nč), so druge stvari bolj pomembne.

Drugač pa je viola-pinki zdaj prav In za fante user posted image user posted image ... nimam kej zgrešit.

Barby - držim pesti, da bo jutri na pregledu vse dobro in da o bolnici ne bo sploh govora user posted image .




_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 15:36:11   
barby78
SinskaT hvala.Tud js upam da bo vse OK.

Pa obvezno javim kako bo.

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 15:47:49   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

kekec in mojca,mene pa zanima kolk je pa pol za plačat EA,če mogoče veš?


Barby, mislim da je v MB EA zastonj. Saj je itak loterija, če jo dobiš...


(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 16:31:56   
sirenetta
Modrookica hvala za informacijo o blazini:
sem ravno razmišljala o nakupu pa se nisem mogla odločiti med različnimi ponudbami (BC, neli,..), tole neli sem imela ogledano prek interenta pa si nisem upala kar tako kupit mačka v žaklju. Tko da sploh hvala za posredovano izkušnjo!
Še eno vprašanje: a je ravno prav mehka/trda, se ne delajo kake grudvice ali kaj podobnega? Jo imaš že dolgo?

Za vse sotrpinke, ki vas bolijo kolki: meni je za prvo silo pomagala blazina (navaden vzglavnik - na srečo sem imela en vzglavnik viška doma), ki jo imam ponoči med nogama. Tako spim že približno en mesec in me več ne boli. Se splača poskusit, če še niste. Jaz tudi nisem verjela, da bo kdove kako pomagalo, pa očitno je! user posted image
Bom si pa vseeno v kratkem nabavila blazino za dojenje...

Lepo sončno vreme še naprej vsem!

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 17:43:02   
Majček28
Ojla hruškice user posted image

Sploh ne morem verjet, kakšne klepetulje!! Pa kolk velok je novih aprilčic. DOBRODOŠLE med nami user posted image user posted image user posted image
April bo pa res bizzzzzi in očitno se ni za bat, da bomo izumrl user posted image

Jaz pa prejšnji teden sploh nisem mogla na RR, enostavno ni blo časa...sem dobila zamenjavo in je časa samo do konca februarja da jo uvedem v delo. Sej je punca ful fajn in brihtna tko, da mi sploh ni težko se z njo ukvarjat, ampak potem ni časa za vas in ko že hočem kaj napisat....preden vse preberem....in potem ugotovim, da je tema zaklenjena....in spet prebiram nove poste....user posted image user posted image  No, tko da zdej ne bom nič komentirala za nazaj ker je preveč in začenjam kar s poročilom:

7.2. smo imeli ZU pregled, naša user posted image  je že obrnjena navzdol (zdej vem kaj me včasih pod rebri tišči user posted image - nogica ), težka je ze 1.800 g, premer glavice pa 32 cm. Je reku G, da je kar konkretno dete za 31. teden...hm, hm, ampak jaz pa nisem prov nč konkretna!!user posted image  user posted image
Ugotovil so, da imam mal malo železa v krvi in zdaj moj možek kar mal preveč skrbi za to- sok od rdeče pese, konjsko meso, suho sadje,.... Je reku, da me bo tolk z železom nafilu, da se bom kar na kakšen magnet prlimala user posted image user posted image user posted image   Naslednji pregled pa imam šele 18.3. user posted image , kar se mi zdi kr mal pozen, ampak glede na to, da se super, super počutim tud ni nobene panike!

Srečanje: žal tokrat brez mene, ker mi niti 1. niti 8. ne ustrezata- boste najdle druzga fotografa, a ne?

Roberta: full, full, lepa sobica, kje sta dobila posteljco?

Državni paketi: a ima kakšna info kakšni so teli jogiji pa postelije, ki jih ponujajo v paketu? Cene so sicer ugodne, ampak se bojim, da je taka tud kvaliteta user posted image  Za voziček sem 100%, ga ima kolegica in je res bolj bogi!!

No pa bi skor pozabila; v soboto sva tudi midva kupila voziček, končno user posted image user posted image user posted image  Cena ugodna, je Hartan, sivo oranžen, dokupla sva prenosno košaro, ki se spremeni v spalno vrečo in moj možek si ni mogu pomagat, da ne bi kupu že pleničk user posted image  

Mislim, da sem pa zdele kr mal pretiravala  s temle pisanjem. Sicer bi lahko še kej napisala pa bom rajš za drug post pršparala user posted image


(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.2.2008 18:02:33   
nana09
Pozdravček vsem!

Tudi jaz sem pohajkovala z mojim dragim cele dneve, pa še v četrtek sem imela naporne sprehode od zdravnika do zdravnika, zaradi ementalerja user posted image  in sem bila včeraj, kot bi me bager povozil...komaj sem kaj skuhala, no po kosilu pa sva oba zalegila in po eni uri sem bila kot navita...user posted image  Se mi pa tako luštajo sprehodi v Portorožu po plaži, kar sanjam o tem ko berem kako nekatere uživate. Vsako leto sva hodila marca ali aprila za vsaj 3 dni v Portorož, se mi zdi, da je tam spomladi celo lepše kot poleti v tisti gužvi. Tako, da vam primorkam kar malo zavidam user posted image

Tudi jaz vsem čestitam za nakupe user posted image user posted image  Roberti69 pa želim, da se ne bi preveč jezila za nateg. Imam pa podobne težave, ker so nama na Ideo.si poslali pokvarjen čistilec in vlažilec zraka. Imava samo 25% vlažnost in je naprava nujno potrebna in sedaj se že dva tedna z njimi dajeva, da nama naj pošljejo novega ali pa tega čim prej popravijo. Pa še na najine poštne stroške so hoteli...sem tudi penila. No danes je rekel, da nama pošlje popravljenega, ker novega nimajo na zalogi...jaz pa imam že čisto izsušeno kožo, dihalne poti čisto zamašene...user posted image

Vijolica, tudi jaz bom držala pesti za marčevski izpit. Dobra si, da se ti sploh lubi. Jaz se ne morem spraviti pisati diplome...tako nekako vsake 3 dni nekaj malega napišem in preberem...tako, da si itak občudovanja vredna!

Ko pa ste že vse pri temi kolki...meni se dogaja, ko po pol urnem poležavanju na kavču vstanem, mi tako poči v kolkih in prav čutim, da mi kosti preskočijo. A se vam tudi to dogaja? Kako pa si namestite te blazine za dojenje, da vas kolki ne bolijo? Jaz imam tisto polkrožno, te podolgovate in gibljive so sedaj nove, jih takrat še ni bilo.

Kekec in mojca, a lahko razložiš to, da je v MB EA loterija? Zakaj? So se zgodile že kakšne tragedije ali kaj?

Joj, da se še jaz malo pohvalim, z dragim sva prinesla vse cotike domov (sva jih imela pri tašči v zgornjem nadstropju, kjer sva prej živela) in sem jih že vse oprala, le za likati jih še imam dva stroja. Komodo pa mi je moj možek tudi že pripravil in dva predala sta že polna user posted image .

Danes sem bila na CSD in sem dobila papirje za izpolnit. Za možeka pa sem kupila darilo za user posted image valentinovouser posted image - enourno masažo...naj uživa, ko pa se tako trudi okoli mene, ko sem že tako okorna user posted image

Pa sem se še jaz razpisala. Lepo se imejte in pridno čvekajte. Vse res ne uspem komentirati, vas pa zelo zelo rada berem, želim vam samo najbolje in čim manj nosečniških težav...naj vam bo lepo user posted image !


(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?