Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
To sem se tud jaz spraševala, preden sem ji prvič dala (če lahko jagodnega). Pa sem ji, nekje pri 7,5m. Sem mislila, če se ji bo pa kaj spustilo, bom pa opustila...pa se ni. Drugače sem pa pri 7m začela te mlečne izdelke dajat.
enako
začeli smo z žlico puste skute v pire z zelenjavo, potem žlico kisle smetane vmešane v zelenjavo, potem jogurt navadni z banano pasirano, sedaj dajemo pa že sadne skutke - stari smo 7,5M
alergologinja mi je rekla, da me posebej svari pred fruhctzwergi in ostalo prehrambeno šaro z veliko Ejev
ravno zato sem dala link na f. stran, na embalaži ni napisanega nobenega Eja! sem pa preverila še ostale podobne zadeve, nekatere prav tako od danona, na katerih pa piše, da vsebujejo Eje...dajte malo embalaže prebrat no..bom pa hvaležna za kakšno bolj "strokovno" mnenje o F.
pa me ne zanima zato, ker bi bila zagovornik f. in podobnih zadev, naš pediater tudi odsvetuje vse kar ni bele barve. ampak naša ne mara navadnih jogurtov, niti sadja, tako da smo pač probali tudi s tem-in v bistvu sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da je f. bolj "naraven" kot sem mislila da je.
alergologinja mi je rekla, da me posebej svari pred fruhctzwergi in ostalo prehrambeno šaro z veliko Ejev
ravno zato sem dala link na f. stran, na embalaži ni napisanega nobenega Eja! sem pa preverila še ostale podobne zadeve, nekatere prav tako od danona, na katerih pa piše, da vsebujejo Eje...dajte malo embalaže prebrat no..bom pa hvaležna za kakšno bolj "strokovno" mnenje o F.
pa me ne zanima zato, ker bi bila zagovornik f. in podobnih zadev, naš pediater tudi odsvetuje vse kar ni bele barve. ampak naša ne mara navadnih jogurtov, niti sadja, tako da smo pač probali tudi s tem-in v bistvu sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da je f. bolj "naraven" kot sem mislila da je.
kje sem napisala da imajop fruchtzwergi e-je??
Sama sem se jagodnih skut in jogurtov hotela kar nekaj izogibat, ampak je res, da jagode so itak samo šle mimo skute To je samo koncentrat jagode. Res pa je, da sem ji dajala od LM, tele pa šele zdaj občasno dajem, ko je že krepko čez 1 leto stara.
sklepam, da od LM ker misliš da je v njih mleko slovenskih krav- žal te moram razočarat da ni- naši kmetje prodajajo mleko v tujino, ker jim ga bolje odkupijo, pri nas pa mlekarne kupujejo madžarsko mleko ups, sem se odaljila od teme
Ja res si se oddaljila od teme. Pa me nisi nič razočarala, ker dajem tamali res redko te skute.
kaya, za strokovno mnenje se boš morala pa kam drugam obrnit, ne na forum. Tukaj ene zagovarjajo eno, druge drugo. Vsi bodo pa prav tako zrastli gor, ali s F. ali LM
no,k strokovno je bilo itak v narekovajih, ne? vseeno pa se lahko tudi na forumu najde kdo, ki se malo bolje spozna na take zadeve, ne pa da se gremo kdo dela prav in kdo ne..