Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,0

tko, da sva z mojmu že prov vesela, samo jest sem vsa zaskrbljena kar sem imela tri mesece nazaj ss ravno konec 5t in se mi je začel ravno tisti dan ko sem se naročila na pregled, tko da sem zdej rekla da počakam do naslednjega tedna preden se naročim.Drgač sem pa optimistična pa upam da bo tokrat vse ok. Me pa rahlo boli v trebuhu pa joške tud no pa ves čas mam občutek da mi je slabo samo ni tako hudo da nebi mogla jest al pa da bi bruhala.
. Pa ne vem a so to res hormoni al kaj, ker prvič tud približno ni blo tko.
.
neglede na ivf postopek sem 5t in 4d ! Tudi mene skrbi, če je vse vredu jaz sem bila že večkrat na UZ saj imam probleme z krvavitvami in izcedki! In na zadnjem UZ je G videla dve GV zato me toliko bolj skrbi, če je vse vredu saj
.
.