|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
13.8.2008 8:34:50   
pomar*ANČA*
živ
moj firbec mi ni dal miru in sem se šla stehtati... v 27 tednih sem dobila slabih 9kg. čez trebušček pa merim točno 91 cm.

ni danes nobene tuki gor? jaz spet nevem kaj naj sama s sabo, malce bi čvekala.... user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.8.2008 9:26:52   
bobika1
dobro jutro.

Ja vidim da je danes samo pomar*anča* že pokonci kaj pa ostale?
Jaz sem se že najedla. Jutri grem pa po une terta planičke v hoferja, to bo moja prva stvar ko jo bom imela za bebico user posted image . Ja nekje je potrebno začeti hehe.
V soboto grem pa v lj no tam bom malo bolje pogledala in še kupim kakšno stvar.
Evo jaz sem si tudi izmerila obseg trebuha sem v 25 tednu in je obseg 88 cm in dobila sem 3 kg. hehe. Me zanima kolko bo na koncu pomoje kr krepko več, eh pa sej je useen.

se še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.8.2008 9:37:15   
Andromeda
Dobro jutro!

Danes sem se končno lepo naspala, samo 1x sem šla na WC pa potem takoj nazaj zaspala. Zjutraj niti moža nisem slišala, ko se je rihtal za v službo, niti strojev z gradbišča.
Včeraj sem med izvajanjem pedikure ugotovila, da me buši kar precej ovira pri striženju in lakiranju nohtov, pa čedalje težje se sklonim. Ni kaj, se bo treba navadit na čedalje večjo gibalno omejenost. Ali pa moža prosit, da mi nalakira nohte, joj, to bi bila komedija user posted image Ga pa moram pohvalit, da mi čedalje več pomaga pri gospodinjskih opravilih, če hočem kaj sama naredit, takoj skoči, da se naj vsedem, da bo on to naredil. Upam, da bo tako ostalo tudi po porodu. Vsaj čim dlje user posted image
Eh , nič, bom morala it stran od računalnika, če hočem, da bo dan čim bolj uspešen. Se še kasneje beremo...Bye!

Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.8.2008 10:12:09   
tamy31
Dobro jutro punce!

Ja Bobika1 ti si pa res pridna tri kilograme , joj ko bi se jaz sam tok zredila jst sem imela še dve kili plusa od prejšnje nosečnosti , pa zdej jih imam še dodatnih osem al pa že kako več ! Groza ! Blagor tistim ki vam kilogrami ne grejo tako hitro gor!
Drugač pa je moje počutje obupno včeri mi je blo tko slabo cel dan da sem šla po dveh urah iz službe in še cel dan sem bila čist čudna in tut danes ni kaj dosti boljše ! Zdaj sem v dilemi kaj naj naredim sicer delam po 4 ure mi je pa na prejšnjem pregledu že rekla moja gin. naj bom raje doma pa sem rekla da bom še mal probala delat , če pa ne bo šlo pa naj grem k drugi gin ki jo sedaj nadomešča ! Sedaj  pa ne vem al naj grem in ostanem doma al ne , moje razpoloženje in počutje prav nihata in eno minuto je vse ok drugo minuto pa že tečem na Wc - bruhat !
Res ne vem zakaj se matram tuki !
CALIGULA ja jaz sem bila prvič v obeh šolah v Nm , v Zd in v bolnici  glede na to da sem biila prvič noseča sta mi bili obedve kar všeč vsebina je popolnoma druga , v ZD imaš, porod, nego, nega zob , dojenje in še nekaj se ne spomnim točno, v bolnici pa imaš v bistvu porod , začetek , potek poroda, ... Babica Metka je res zabavna in vse pove tako kot je jaz sem bla sicer pol kar mal prestrašena sam  ti povem da ni bilo tako grozno kot je ona govorila , no res pa je da je lahko ! Jaz sem imal kar srečo da je šlo lepo in hitro! Upam da bo tuti tokrat tako!
Midva sicer verjeten tokrat ne bova šla ker , je naš mali star leto in pol in se še vsega spomnim , pa moj ima itak še potrdilo ker ga prvič niso vzeli!
Andromenada ja imaš pa res srečo da imaš takega dragega, no sej moj je bil tut prvič tok pozoren in nežen in mi je ful pomagal zdaj drugič, pa ko sem pričakovala da bo še toliko bolj ker ve kako je bilo prvič in sedaj imam še malega razgrajača ki ga je treba še veliko nosit in dvigovat , pa ni niti pol toliko priden kot prvič! JA kaj čmo tko pač je ! No sej mi tut sedaj pomaga sam ga moram na vse spomnit in prosit prvič to ni bilo potrebno!
Orka a bi še meni zaupala geslo sem prav firbčna ko te vse tako hvalijo!
JAz sem se tudi poročila med prvo nosečnostjo pa nisem bila tako zadovoljna z vsem kot ti !
Uf spet sem se čist razpisala!user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.8.2008 10:38:51   
zara13
Dan bejbike!

Evo tudi jst sem že pokonc, danes čisto olimpijsko razpoložena. Zbudila sem se zgodaj zjutraj, da bi gledala finale Sare in to neverjetno kar brez ure, kot da bi mi nekdo v glavi rekel...ajde zdej pa ustan pa glej Saro in itak tam nekaj čez 4. uro zjutraj vsa zalimana navijam in kr srebro. Vsaka ji čast, res je pridna punca, sem jo večkrat na Bledu vidla. Da je trenirala 2x na dan, pred šolo od 6. do 7. ure zjutraj, potem še vožnja v gimnazijo in by the way, je bila tam 4 leta odlična in potem po šoli še 1 trening plavanja...res si zasluži. No zdej sem čisto zašla z baby teme. No ja zdej ravno pa čakam naše veslače, ko jih tudi poznam pa celo moj sošolec s faxa Tomaž bo veslal v četvercu, morm navijat!!! user posted image

pomar*ANČA* - evo jst imam 92 cm okoli trebuha in + 10 kg! Joj tale desetka se mi sliši ogromno, čeprav ko se pogledam v ogledalu sama, se mi še ne zdi, da sem tok okrogla..hehe..najbrž se tolažim user posted image Največ sem dobila v rit in stegna.

bobika1 - tudi jaz grem jutri zjutraj v Hoferja po tiste pleničke user posted image 9 komadov sem si jih kupila že v Ikeji, potem pa še telih 10 pisanih pa še nekaj belih si bom nabavila pa bo.

Kje boste kej nabavljale vse tiste drobnarije, od mil, termometrov za vodo, kremic, pumpice za noske?? Tiste, ki ste to že kupovale, kje se bolje splača, DM, Mueller, BC? Za DM vem, da imajo neke začetniške pakete za dojenčke pa dajo 10% popusta pri nakupu.

Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.8.2008 11:36:31   
tamy31
JA jaz sem kar se kozmetike tiče vse kupovala v lekarni , se mi je zdelo še najboljše pa tut nisem pretiravala  s kremami in takimi zadeavmi samo najnujnejše ( ribje mazilo, bepanten mazilo, fiziološka raztopina, trdo milo )
, ostale pripomočke pa sem kar vse kupila v BC ker se mi je zdelo da imajo tam največ izbire in še sledila sem akcijam tko da sem tremometer kupila ko je bil v akciji , ostale zadeve pa niti niso tako drage!
Drugače pa sem kasneje kupila za našega razgrajača kozmetiko L occitane, je sicer mal dražja ampak mi je všeč , brez parfumov ! Najbolj mi je blo všeč Kartieijevo maslo ( nevem točno kako se napiše), z njim sem masirala naš bebico po kopanju in ko smo imeli krčke , sedaj pa se z nnim mažem po trebuhu in po nogah! Prvič sem kar nekaj strij dobila saj sem po vseh kremah dobila mozolčke tko da nisem smela ničesar uporabljat, potem sem kupila to in ni bilo nobene reakcije ! Tko da si bom tudi tokrat to nabavla ker mi že počasi zmanjkuje!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.8.2008 11:55:47   
orka
o, hallo
Joj pupe, jest sem šele zdaj izpod odeje zlezlauser posted image .Včasih me kr ne morjo vn spravt, dobr da Aljaž že lahko zajtrk pripraviuser posted image user posted image
kozmetika-jaz se pa v prejšnjih user posted image  nisem veliko obremenjevala sem pa pri obeh in tudi tokrat bom uporabljala kr PENATEN ali PANETEN , saj niti ne vem kako se pravilno napišeuser posted image , mi ima dobe rvonj...
Jaz tudi pravim user posted image user posted image user posted image  za naše nekatere olimpijce, v sob bomo spremljali veslače

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.8.2008 12:01:07   
lyra*
jutrooooo

orka tudi jaz bi kr poležavalauser posted image  Samo mi user posted image user posted image  akrobacije izvajata v trebuhu in imam trebuh vseh oblikuser posted image

Jaz tudi gledam OI in sem zdaj našo Saro Isakovič poslušala in sm kr kurjo polt dobilauser posted image  Navijam za vse naše in res vsako tekmo gledamuser posted image
Edino malo mi je žal za Urško Žolnir...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.8.2008 12:06:45   
šema
Aloha vsemuser posted image !
Nepričakovano sem ostala doma na dvodnevni bolniški- me je pičila čebela direkt v nogo in sedaj počivam.

Obseg in kilaža sta se meni mislim, da dosedaj od vseh vas najbolj povečala (pa se tudi še ne zdim sama sebi predebela)- prej 64kg in 75 cm obseg, zdaj sem že na 74 in 101cm (sem se pr g. že hecala, da kje se skriva druguser posted image )

orka tud jst sm firbec, tko da proosiiiimm geslouser posted image user posted image - drugače pa čestitke ob osvojitvi naziva ga.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
13.8.2008 12:17:32   
tamy31
OJLA!
Spet jaz , dons se bo pa res natipkala!
Orka hvala za geslo! Res ste lepa družinica, lepa oblekica , pa tut šopek je kr obilen ! Lepo  lepo , iskrene čestitke in veliko sreče v zakonu!

Šema a je lahko kaj narobe če te piči čebela! Mene ja namreč pred enim mesecem pičila čebela in ni bilo nič posebnega dva dni sem imal sicer zatečen prst , potem pa je splahnelo , sam zdej me je pa kr začel prst bolet en dan me je tko bolel da sem mogla prstan dola dat ! A misliš da je zaradi tega ! A si bla pri zdravniku kaj ti je rekel? Jaz namreč nisem šla ! Tko da me zdej že kr neki skrbi!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
13.8.2008 14:12:46   
pomar*ANČA*
mene je tudi mesec nazaj pičila čebela, na podplat, zraven pa komar, tako da je bila grozna kobinacija srbenja in bolečine! a moram kaj zapaničarit?

jaz pleničk danes ne bom kupila, ker jih imam veliko...ampak so vse bele...bi pa imela rada pisane,. ker so full lepe, ampak po nepotrebnem mi pa tudi ni potrebno zapravljati.  me pa mikata bodya, če se prav spomnim, je akcija jutri...  bova pa kupovala konec mesec, voziček še kasneje, saj ga praktično novembra ne bova potrebovala, tako da ga bova kupila ko ga bova rabila user posted image sem pa ravno danes dobila katalog pikapolonice in imajo neke akcije...

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
13.8.2008 14:30:33   
orka
no jaz bom pa šla po plenice saj je to edina stvar od blaga ki mi primanjkuje
Kilogrami pa so pri meni poskočili za 6
Je pa res da sva bila midva v postopku um. in sem zaradi tega nehala kaditi januarja in sem v mesecu dni dobila 4 kg, konec meseca ko sem se začela pikat pa do zanositve pa so hormoni podivjali in so mi naložili dodatnih 6kguser posted image user posted image
in sedaj močno upam da bom vse to lahko kasneje dol spravila.No do sedaj s tem nisem imela nikoli težav, vedno sem lahko shujšala na želeno težo in vem da bom tudi tokrat.Pa dokler bomo dojili tudi ne bomo intenzivno hujšaliuser posted image user posted image
Saj res kako pa ste se odločile, ali boste dojile??? Ker sem namreč tudi že v prejšnjih user posted image  poslušala razne izjave kot "jaz pa že ne bom dojila" pa razne izgovore... upam da niste jezne zaradi vprašanja

Neposredna povezava do sporočila: 3362
13.8.2008 14:38:45   
pomar*ANČA*
jaz BOM dojila. ker se mi zdi to full lepa povezava med mamico in otrokom, pa tudi zaradi izgube kil- menda hitreje padeš nazaj... sem mnenja, da otrok mora dobiti materino mleko, zato pa je mleko namenjeno

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
13.8.2008 14:48:18   
bobika1
Če bom imela mleko bom dojila drugače pa neuser posted image . Mam občutek da mi ga primanjkovalo ker mi že sedaj teče ..... Najbolj mi je pomembno da bo bebica zdrava pa če bom mela mlek al pa neuser posted image .  Drugače seveda je to ena lepa povezava sam ka čež če ga nimaš, sej ga ne moreš naredit a ne. Drugače kar se kil tiče nč ne vrjemte zgodbicam ja če bom dojila bom šla hitreje dol.. sploh ni res odvisno kak človek si poznam eno ko ni mela mleka pa je takoj zgubila kile poznam pa drugo ko je dojila 6 mescov pa ni skor nč kg izgubila, tk da jaz se glih ne zanašam na to, pomoje je odvisno od vsakega posameznika.
Isto ko za strije če maš ti kožo tako občutljivo boš meu strije če ne pa ne, od kokih sem slišala da se niso med nosečnostjo nč mazale pa nimajo strij al pa da so se z ne vem kakimi kvalitetnimi kremami mazale pa majo take trebuhe še po 14 letih se jim pozna koda bi šle en let nazaj rodituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3364
13.8.2008 14:51:40   
saba
dobro jutrouser posted image

sem še na ''dobro jutro'', ker že od jutra želim kaj napisati pa ne utegnem....gužva v službi

no samo en lep pozdravček, danes grem prej ker grem na pogreb...pa še po tamalo moram...dobro da sem bila včeraj tako pridna in skuhala za danes, da ne bosta moja dva umrla od lakoti

DOJENJE: absolutno ja in pomislite kako bomo lahko srečne, ko nam bo prišlo mleko..ker nekatere mamice žal ostanejo brez mleka in verjemite mi, ni lepšega kot dojit svojega otroka. Na začetku boleče...potem da ko zalaufa je super...pa še najbolj enostavno in hitro..joško ven in je - napram pripravi stekleničk, pa mešanje umetnega mleka , pa sterilizirnje ........uff...joška je vedno pripravljena na akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp že grem...........

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.8.2008 14:55:24   
saba
Bobika po treh dneh (po porodu) naj bi mamica dobila mleko. Jaz sem dobila mleko komaj 5 dan, ampak nisem obupala. Hotela sem dojiti na vse pretege in tamalo postavljala na joško pa čeprav ni blo nič (tista dva dni sem ji pač dajala umetno mleko)...no in res sem dobila 5 dan tolko mleka da sem tamalo dojila 12 mesecev........veliko je v volji, če se boste predale takoj ne bo nič

no sicer vsaka po svoje najbolje ve, jaz vam samo povem mojo izkušnjo.

zdej pa res šibamuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.8.2008 15:07:53   
mojsoncek
Ze v prvi nosecnosti nisem nic razmisljala o tem ali bom ali ne bom dojila. Meni se je to pac zdelo nekaj samoumevnega (kljub temu, da vem da ima veliko zensk tezave). In s tamalim nisva imela nobenih tezav... razen to, da sva bila prve dva dni oba se malo "zadeta" od narkoze zaradi CR in je potem tamali bolj kot ne non stop spal (tudi na joski). Dojila sva se pa dobrih 10 mesecev, potem se je pa nekega vecera kar sam odstavil (dobesedno me je namlatil s svojimi majhnimi rocicami in se zraven drl kot bi ga iz koze dajali). No, pa da vidimo, ce se bo zgodba tudi v drugo ponovila... zelja z moje strani je user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 13.8.2008 15:09:00 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
13.8.2008 15:10:37   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        986.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      pregled     user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   pregled    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    12.08     user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         13.08

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          18.08  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   pregled    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          13.08.    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        18.08.   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         18.08  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          18.08. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj         pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.8.2008 15:16:56   
ANIME
Ojla!

No jaz bi še vprašala vse bodoče mamice dvojčkov ... a boste kupovale bolj št. 56 ali 62?
V šoli so rekli, da naj bi se kupovalo 62, ampak naši bodo le toliko manjši, da bom jaz za začetek kupovala kar 56, ampak malo manj stvari.

Drugače sem v 30t in sem včeraj presegla +13kg, obseg imam pa 101cm.
Samo v info, začela sem z 54 kg in obesom 64cm - tako da sem OGROMNA. 
Ampak se tolažim, da sta le dva in da nekje pa morata bit :) 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.8.2008 15:23:19   
bobika1
Saba ne da sem se vdala itak da bom dojila to je samoumevno smam nič si ne moreš če ga nimaš. Npr tašča mi je razlagala da una je mela dost mleka sam je mela nekvalitetnega in je mogla umetnega devat.
Jaz se nisem nič vdala!! Sam se pa tud ne obremenjujem z tem če bo al ne kr mi je bol pomemben da bo tamu zdrav. 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.8.2008 15:25:09   
pat13
Pozdravljene,
vidim da ste vse pridne s pisanjem. Meni se ne da. Vas pa redno berem.

Danes smo imeli kontrolo, od prejšnjega tehtanja se nisem nič zredila, razlog tega pa je ker sem kontrolo sladkorja in eno izvid povišan, se morala udeležiti predavanja o zdravi prehrani... tako, da sedaj jemo vsaj približno kot pravijo na predavanju... imam pa kontrolo sladkorja ponovno konec meseca, tako, da se poskušam kar paziti, ker si ne želim imeti "diete", ki je namenjena nosečnisam s sladkorno, saj menim, da bi bila ves čas lačna.

Kar se tiče MŠ jo bom obisklovala v ZD Grosuplje in bo v septembru od 9-11, do 16:30-19:00. Me zanima če bom dobila dovolj informacij. V kolikor pa mi bo premalo, pa se bom v oktobru odpravila še v porodnišnico v LJubljano.

Orka prosim še meni geslo.

Pazite nase in na svoje zaklade v trebušču...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
13.8.2008 15:30:38   
lyra*
dojenje aboslutno,če bom le lahko!!user posted image  Sploh nevem kako poteka dojenje dvojčkov ampak,če bo le možno bom.  Če pa nebom imela dovolj mleka za princeski pa dojenje+dodajanje.

anime jaz imam za vsakega dva pajacka 56 ostalo pa 62. Je zdravnica rekla,da sta že zdaj velika in naj kupim 56bolj malo. Če pa bomo fejst prej rodili,da jima bo 62premala pa lahko še vedno gre kdo v trgovino pa kupi.

Zdaj gledam odbojko po televiziji in pijem ice coffeeuser posted image  Sicer pa mi je tako vroče,da bom zgorelauser posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
13.8.2008 15:32:03   
lyra*
aja...orka vsi ste bili čudoviti!user posted image user posted image user posted image user posted image  Najbolj pa seveda noseča nevestauser posted image

anime a tebi bodo dali inekcijo za pljučka?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
13.8.2008 15:46:11   
orka
moje izkušnje z dojenjem: Aljaž je desno znal zagrabit, leve pa ne in sva par dni na levi imela nastavek (ploske), doma sva ga pa sstran vrgla, saj se je s pomočjo nastavka bradavica izbočila, dojila sem ga 9 mesecev nakar me je v levo tako ugriznil, da mi je pol bradavice stran štrlel, sem še 14 dni vstrajala a je preveč bolelo in sem ga kar odstavla a mu nisem dajala um. mleka ampak kar sveže alpsko razredčeno z vodo 50-50.... Krivi so bili zobki, ki so rasli in ga je srbelo pa je kr ugriznuuser posted image user posted image user posted image  Mleka sem imela nenormalno veliko tudi s pomočjo 3dcl pive na dan po kosilu
Ajda pa je bla bolj pridna in sem jo dojila 13 mesecev potem pa me je služba prisilila da sem odnehala, ravno tako dovolj mleka a tokrat brez piva.
Mleko pa nastaja po sistemu povpraševanje-ponudba.... user posted image  pristaviš vedno ko želi in vsakič začneš z tisto ki si prej nehala, saj se le tako do konca sprazni in posledica je še več mleka.... Pri Aljažu sem morala celo tiste školjke nosit da je imelo mleko kam odtekat, saj mi je teklo vsakič ko je malo bolj glasno vzdihniluser posted image user posted image
Sestre pravijo, naj dojenje traja po 15 min, jaz sem dojila 15 min na vsaki joškiuser posted image user posted image
Ja shujšala pa tudi jaz nisem samo z dojenjemuser posted image user posted image  sem rabila več truda vložiti

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
13.8.2008 15:54:35   
Andromeda
Jaz upam, da mi bo dano, da bom lahko dojila, pa v glavnem zato, ker je naše mleko najbolj zdravo za user posted image pa tudi po finančni plati je veliko ceneje kot umetno mleko, a ne, pa še prihranjjena ti je vsa ta kolobocija s pripravo mleka v steklenički, prekuhavanje cucljev itd...kot je že saba omenila, je najboljš dat joško ven in akcija... Tako, da močno upam, da nama bo steklo dojenje. Sem pa lansko leto videla na kopališču na Kolpi eno mami, ki je dojila kar precej velikega fročkota - je imel vsaj 2 leti, ker je že lepo govoril in se mi je zdelo malo too much. Osebno mislim, da je dojenje do 1. leta starosti OK, potem je pa treba počasi joško odtegnit.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.