aurora28
|
TamaraJ se mi kar smiliš, boga reva zdaj pa še to. Hvala bogu, da se ni še hujše končalo. Jana81 glede pritiska, a si si ga še enkrat zmerila? Jaz imam tudi pritisk 120/70 ali 130/80 in je normalen, ker ga imam vedno takšnega, če pa je tvoj isti kot moj, potem je malo prenizek. dr. Pušenjak vedno pravi, da je bolje če nisi siguren glede pritiska, da si ga še enkrat čez 2-3 uri izmeriš. Midva z mojim sva nazaj. Moj mi je na vsak način želel kupiti parfum, ampak odkar sem noseča mi najbolj diši Fenjal, pač deo in ga uporabljam vsak dan. Mi pa od pravih parfumov zelo diši od Calvin Kleina Euforia blossom, ki ima tak nežen vonj, ampak sem se odločila, da ga ne bom kupila in sem dragemu rekla, da naj mi raje kupi vse za osebno nego, ki jo potrebujem za v porodnišnico in mi je res, tak, da za v porodnišnico že imam vse glede osebne nege. Sem si izbrala od Aldo Valdini gel za tuširanje, mleko za telo in kremo za roke - vse vonj oliva in grenatno jabolko. In super diši in je zelo nežno. Katina bravo za 31. teden. Povejte mi, ve ki ste v 32. tednu ali malo čez ali so se gibi ploda spremenili? Meni se zdi, da moj ne razbija več kot nor, ker očitno več nima prostora in dosti spi, mi pa čez dan kar bunka pogleda pod rebrom (njegovo koleno ali rita ) , niso sunkoviti sunki, ampak taki porivi, ko mi trebuh na eni strani postane zelo trd in takrat vem, da mi tišči kolena ven.