Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

velika.Me pa neki zanima:A boste vse uporabljale te bodije benkice od začetka al katera misli samo navaden bodi?Me pa še zanima kolk jih mislte nabavt,jst jih mam zaenkrat 9 komadov pa mislm,da jih bo dost,če bo pa kej pobruhan pa da mi jih bo zmankval jih mislm pa hitr na roke preprat,sej posušeni bojo po moje pa tud hitr.Kaj mislte punce?
,ker pregretje veliko bolj škodi malemu ker vpliva na možgančke kot pa če je podhlajen kar pa tud takoj vidiš.Rekla je še,da dlani niso pokazatelj,če otroka zebe ker otrok nekje tud temperaturo oddaja.
k sm si tko na sveto obljubila,da se bom potrudla sm bla zvečer čist gotova pa sva se z
sam mal na hitr pocartala in šla spat.No pa saj je blo vseen lepo.
zelo hitro zmatrano in postanemo zaspane, tak da mislim, da je bil zelo zadovoljen že z hitrim crtljanjem.
. Najprej vsem HVALA za lepe želje
... Nej povem, da odkar jem Ospen se mal boljš počutim, ker sem res bla prej k cuna...pa grlo je bolelo fullllll. Sploh ne vem zakaj obenem delam... Zdravnica ni nč omenila, da bi bla frej... pol pa nisem težila. Drži me pokonc sam to, da grem še 10X na šiht
.
Se bomo morale kar dobiti in narediti in skupni giro.
, da ne vem kaj naredit. Najraj bi pustila.....je pa res, da si ne znam predstavljat, kako bom to potem dobila dol, če bi to od mene zahtevali
jaz si bom pa privoščila slastne pomaranče