Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kje ste mlade mamice oziroma bodoče mlade mamice?
že 5 mesecev in upava, da tokrat bo uspelo.
..z možem še nimava otrok, si jih pa zelo želiva, tako da čakava na plusek =) upam da naju čim prej preseneti
zafrkava, nevem pri čem sem..
in sem kar občutno razočarana in v rahli depresiji. Tako da, gremo naprej. Z partnerjem sicer še ne delava na polno na otročku, vendar pa prakticirava nezaščitene odnose z izlivom ven. Tako, da če se zgodi po nesreči se zgodi in bova oba zelo vesela. Po tihem upam, da se to zgodi čimprej, drugače se bo vse samo vleklo. Če tako gledaš itak, kljub urejenim finančnim pogojem nikoli ni pravi čas za otroka, ker vedno nekaj pride vmes, in moramo postoriti še to in ono preden pride otrok. Moram tudi reči, da bravo vsem puncam, ki delate na otročku kljub študiju. Mene je pošteno strah za to potezo.
..upam da se kmalu odločita zares delati na otročku in da kmalu vidita lepi
, sploh danes, ko je bil tako lep sonček zunaj
naprej..zgleda nam ta mesec še ni usojeno
) le takrat, ko je sin že spal - ker nisem želela, da bi bil kaj prikrajšan. ta letnik sem si itak vzela tako "na easy", ampak je kar vse ratalo.... naj še omenim, da je partner že 3 mesece v ZDA službeno... torej otrok in študij
vse se da, če se hoče!