Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 18:25:48
|
|
|
|
zrak
|
zdaj sem bila na junijkah in prebrala to zgodbico Nekoč je zivela deklica, ki je svojega fanta vprašala, če bi se poročil z njo. Fant ji je odgovoril: "NE!" Od tega dne naprej je deklica srečno živela do konca svojih dni, brez da bi komu prala, kuhala, likala. Pohajala je s prijateljicami, sexala s komer je želela, delala in porabljala svoj denar za kar je hotela. *KONEC* Problem je v tem, da nam (puncam), ko smo bile majhne, te pravljice niso pripovedovali. Ampak so nas dobro zajebali s tistim idiotom od princa na belem konju!
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 19:26:22
|
|
|
|
nektarina
|
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 19:38:47
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: nektarina joj čakam,da se Alex zbudi in ,da gremo vsi trije na njivo. ma kaj pa ti uspe naredit z obema na njivi ??? jaz sem imela v soboto Vala v vozičku, medtem ko smo krompir sadili...kmalu se mu je zrolalo NIČČČČ Sem upala,da bo malo mir ma ni bilo. Sem jih morala vozičkat naokoli. Mogoče ,da sem 3 trave zrila... Drugič vzamem dekico in jih gor stavim pa bomo vidli kako se bo zneslo.
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 19:45:23
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina NIČČČČ Sem upala,da bo malo mir ma ni bilo. Sem jih morala vozičkat naokoli. Mogoče ,da sem 3 trave zrila... Drugič vzamem dekico in jih gor stavim pa bomo vidli kako se bo zneslo. a, jaz lih obratno....ga posedem direkt na travo in mu dela tako škifo, da si niti rok ne upa dat na tla... on je fin fant, kot da ni z vasi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 19:47:19
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak CIAOOO VSEMMMM VAAALLLL KAJ še en zobek bo al kaj.... a ti boš vse mi pa nič.. .. ma bodi kontenta, tako ko pade se vsaj ne ugrizne ali pa zbije kak zobek.... ma zaenkrat ni še nič, edino potoki iz ust in nosa...pa ritka je tako boga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 19:48:27
|
|
|
|
melaverde
|
ciao majrim, si se napohajala ??? ma kaj ne piha v Izoli?? tukaj je tornado, v Kp nič
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 20:04:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hvala punce za lepe besede Upamo da bo res hitro prišel prvi Lep večer vsem, pa se bom rade volje še kaj oglasila
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 20:59:32
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hvala punce za lepe besede Upamo da bo res hitro prišel prvi Lep večer vsem, pa se bom rade volje še kaj oglasila od kod pa si?? center kp?? sem vidla, da smo enako stari...če si rojena v kp, smo bile skupaj celo v porodnišnici...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 22:08:43
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Drugič vzamem dekico in jih gor stavim Optimistka. Dekica je zato, da se je čimbolj na daleč izogibaš (no, vsaj pri nas) Grem še pod tuš pa spat, da se vsaj en dan normalno naspim. Jap, tudi jaz sem optimistka. Vsak dan, predno grem spat . Pol pa - noč ima svojo moč. Aja, pa thaiss, naj ti že enkrat popravjo ta kompjuter, k je živ dolgčas brez tebe. Pogrešamo te!
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 22:32:15
|
|
|
|
majrim
|
sem se napohajala ja mel ..kaj si me kej vidla?? ..kako je bil vikend? ...nič...grem,ker je mama tle in je v tej sobi ...mirno noč in lepe sanje...se vidimo...a bog ve kdaj
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 22:41:44
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Aja, pa thaiss, naj ti že enkrat popravjo ta kompjuter, k je živ dolgčas brez tebe. Pogrešamo te! ni več pc problem, so vsi pri hiši bolni ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 7.4.2008 22:45:08
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim sem se napohajala ja mel ..kaj si me kej vidla?? ..kako je bil vikend? ...nič...grem,ker je mama tle in je v tej sobi ...mirno noč in lepe sanje...se vidimo...a bog ve kdaj ne, te nisem vidla ker nisem šla ven...nisem bla pametna kaj naredit s tem vetrom, ker učko ful joka.... si pa napisala, da greš ven vikend lep, ni imel vročine in smo pohajali (nedelja), v soboto pa sadili krompir...joj, da vidiš kako ritko ima, niti sedet noče... kaj pravijo naše babe, zakaj ni nobene gor??? vse gledajo GF ???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 8:11:16
|
|
|
|
majrim
|
jutroooooooooooooooooooooo ...deževno,ampak vseeno bo lep dan ...noč je bila itak tečna,ker naša piška daje ven štirke in zgleda,da jo ponoči mantra ...in posledično naskram jaz ...ampak naj ji bo...sej kmalu se ne bomo niti vidle ...ufffff,me je kar groza,ko pomislim na vrtec...če jo bom vidla dve ure na dan bo dobro ..mela...itak,da smo gledale GF ...ti nisi ...pri njih se vedno kej dogaja,ta naš pa je dolgočasen za umret ...pridni... ..kaj Val je tudi pomagal sadit krompir ...kako ritko ima??? ..dskubin...da ne boš pozabla prilepit slik gor,ko boš končala dašabina...ti kar pridi bolj pogosto.. sej znamo čokolat o vsem
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 10:25:48
|
|
|
|
zrak
|
MA UUUFFFFAAAAA, SN ŠTUFA
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 10:30:58
|
|
|
|
zrak
|
MELČI KOME vAL?? Mi smo šli en giro z avtom in zdaj smo doma in čakamo nono, da lahko kaj naredim. Neža za vse zobke.. ti jih boš že vse imela, ko bodo nam komaj začeli rasti
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 10:40:38
|
|
|
|
helenav
|
ojla ZRAK..komaj 10 in ti si že štufa? Jaz gledam na uro in razmišljam kdaj naj dam Klaro spat, glede na to, da imamo ob 13h terapije....ma danes bo sigurno jok,ker to ni njena ura, bo zaspana in tečna in steguje se še vedno ful, čim jo pustim 2 minute samo na tleh, pridem nazaj in je v pozi lunce
< Sporočilo je popravil helenav -- 8.4.2008 10:49:03 >
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 11:23:07
|
|
|
|
majrim
|
kaj si štufa zrak ...bit doma ...sej smo tudi mi.. ...vreme je tapravo za pit kavo in enga skadit ...ampak itak ne bo nič od tega ...nič,jo grem dat spat,jaz pa kej delat..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 11:28:57
|
|
|
|
nektarina
|
IZVIRNO SPOROČILO: helenav Jaz gledam na uro in razmišljam kdaj naj dam Klaro spat, glede na to, da imamo ob 13h terapije....ma danes bo sigurno jok,ker to ni njena ura, bo zaspana in tečna in steguje se še vedno ful, čim jo pustim 2 minute samo na tleh, pridem nazaj in je v pozi lunce to je naslabša ura PREVERJENO Jaz sem imela različne urnike zjutraj, ob 14, ob petnajstih... v glavnem ob enih se je najslabše odneslo, al smo prehitro kosilali al pa so tistikrat zaspali. Zadnjič mi je ALex zaspal dvajset minut preden sem šla od doma... ubogi sem ga morala zbudit ,da sem ga lahko previla in preoblekla in ko smo prišli na FTH je bil tako zaspan, da je samo mencal učke in jokal Mela.. kako ste danes. MI večinoma spimo
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 11:33:33
|
|
|
|
majrim
|
ej nektarina...se nismo včeraj ustavile,ker so punce ravno zaspale in smo mogle bit v movingu
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 11:44:47
|
|
|
|
n€na
|
ojla, na hitro se malo javim z našega savinjskega konca. Tu je tako zmešano vreme da boli glava . Najprej je začel malo sneg naletavat, pol je bil dež in spet sneg itd. Skratka to vreme je čisto zmešano, sej ne vem več kake cote naj vzamem ko grem kam. Ok, Zala je zaspala in sedaj grem hitro kaj za kosilo pripravit, ker pol ko pride babi gremo malo v celje pogledat, če je kaj novega Glede 13 ure na terapijah se tudi pri nas niso nevem kako dobro odnesle, takrat je bla Zala tako sitna, da jhe bla na terapiji samo 15min. Od takrat naprej sem pa vedno hodla okrog 9-10 ure, je takrat zali najbolj odgovarjalo. lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 14:25:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hvala punce za lepe besede Upamo da bo res hitro prišel prvi Lep večer vsem, pa se bom rade volje še kaj oglasila od kod pa si?? center kp?? sem vidla, da smo enako stari...če si rojena v kp, smo bile skupaj celo v porodnišnici... Ja ja ...center Koper,.....da nismo slučajno sosede?
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 14:27:16
|
|
|
|
nektarina
|
Nena6, nisi nič zgubila. Tusi pri nas je vreme dežuje in to kar močno.... lp
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 8.4.2008 14:52:41
|
|
|
|
Sibil_
|
BEBIII-kje točno?Jaz sem tudi center Kopra, Vojkovo...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj všeč?mzala
Evelyn (
17%)

Isabelle (
28%)

Lia (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!