|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
8.4.2008 15:23:03   
melaverde
ciaoo

mi smo pri noni, sva šla od doma že zjutraj ker doma je bilo nemogoče....
celo noč ni mogel dihat, iz noska pa mu teče samo vodica user posted image tudi ko vlečem, ne gre nič user posted image
ampak ta ritka.....tisti sor (enkrat sem nekje prebrala pa nimam pojma kako izgleda, ker imamo prvič vneto ritko) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 21:36:28 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.4.2008 15:23:55   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Hvala punce za lepe besedeuser posted image
Upamo da bo res hitro prišel prviuser posted image
Lep večer vsem, pa se bom rade volje še kaj oglasilauser posted image

od kod pa si?? center kp??
sem vidla, da smo enako stari...če si rojena v kp, smo bile skupaj celo v porodnišnici... user posted image user posted image

Ja jauser posted image ...center Koper,.....da nismo slučajno sosede?user posted image

ne, sosedi nikoli.... user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.4.2008 15:26:29   
melaverde
Pupe, Matia je končal na hrib na infuziji.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.4.2008 15:33:20   
helenav
mela in thaiss to je za vas:

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 20:00:09 >

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.4.2008 15:42:07   
sandra85

ciaoo

mi smo pri noni, sva šla od doma že zjutraj ker doma je bilo nemogoče....
celo noč ni mogel dihat, iz noska pa mu teče samo vodica user posted image tudi ko vlečem, ne gre nič user posted image
ampak ta ritka...tisti sor (enkrat sem nekje prebrala pa nimam pojma kako izgleda, ker imamo prvič vneto ritko) user posted image user posted image

joj, revček!user posted image to ga sigurno peče ali srbi...si mu probala namazat z riboderminom???????? to je super kremica!!!!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.4.2008 21:36:58 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.4.2008 16:49:31   
majrim
helenav...ne delaj guštov...user posted image ...upam,da bo kmalu kak babji večer,glede na to,da že dolgo ni blouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.4.2008 17:13:34   
dskubin
mela, Diti je imela tudi tako ritko na začetku, ko je kakala n-krat na dan in bla posledično kljub neprestanem previjanju skoz usrana. provala vse žive kremce, menjala plenice, kamilice, lubje,.. pomagala je samo krema, ki so mi jo namešali v lekarni - dobiš na recept od P. Pokliči čimprej, da greš samo iskat, ker bo pole hitro boljše, drugače zna prit prav do živega in teče kri.

Kaj pa je blo z Matio?

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.4.2008 17:51:39   
dskubin
Aja, še eno malo bolj intimno vprašanje za vse vas. Kaj podariti krščencu? Kaj so vaši dobili, kaj vi podarjate oz. s čim bi bili najbolj zadovoljni?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.4.2008 18:50:40   
helenav
Kaj so vaši dobili, kaj vi podarjate oz. s čim bi bili najbolj zadovoljni?

šoldiuser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.4.2008 19:43:15   
Rakica_80
heeeehee.user posted image .....zelo blizu, sej sem rekla da smo sosedeuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.4.2008 20:07:10   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
šoldi

Kolk? Mislim, kolk se običajno daje. Jst pojma nimam, k nisem iz te pravljice. Ampak zdej mi pa rabi. Sej vem, da šoldi vedno prav pridejo, samo jaz bi rada, da pridejo prav otroku, ko bo mel recimo 18 let. Zato bi te šolde dala v eno stvar, samo ne vem kaj.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.4.2008 20:10:16   
helenav
čer

še moj raport iz NFTH: itak je bil jokuser posted image user posted image user posted image ..ampak no pol ure je lepo sodelovala pol 15 minut pa smo se pestvali in pogovarjali.
jo je pa pohvalila, da lepo napreduje, se ji pa vidi da je lena in da njo bolj zanima klepetanje kot pa telovadbauser posted image user posted image ..le po komu se je hitlauser posted image ..naslednjič se vidimo 21...do takrat pa še vedno kotaljenjeuser posted image .

P je šel na priprave za Krst, včeraj smo naročili konfete, danes smo se zmenili v oštariji za jedilnik..samo še oblekico nabavimo za Klaro in torto naročimo in smo rešeni do porokeuser posted image .

mela kaj pravi ritka? si klicala P? Šla v lekarno?

naslednje srečanje?pizza party? Čik party?počakamo še bubančke da se pozdravijo pol pa akcija...user posted image jaz sem za takojuser posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.4.2008 20:15:56   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

šoldi

Kolk? Mislim, kolk se običajno daje. Jst pojma nimam, k nisem iz te pravljice. Ampak zdej mi pa rabi. Sej vem, da šoldi vedno prav pridejo, samo jaz bi rada, da pridejo prav otroku, ko bo mel recimo 18 let. Zato bi te šolde dala v eno stvar, samo ne vem kaj.

ma to rabiš zate?..mi bomo sedaj krstili in upam, da bomo dobili več ali manj denar, ki ga bom položila na njen račun, ki je hkrati varčevalni...
drugače pa gremo sedaj mi na en krst enega fantka in bomo prispevali 50 eu. zdej eni bi morda dali kaj več, eni lahko tudi manj...to je pa od posameznika odvisno..ampak raje to, kot pa ena majčka..ene hlačke, ki jih navleče enkrat..da o zlatnini niti ne govorim, meni je to tako mimo...jaz imam polno škatlo zlatnine iz mojega krsta in nič od tega ne nosim. 28 let nazaj je bila itak moda no komet. pa mi je vsakič škoda gledat vse te stvaRI, na katerih se prah že toliklo let nabira....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.4.2008 21:14:50   
zrak
dskubin.. meni se zdi lepo darilo tisti album v katerega se piše kdaj je prvi zobek, prvi laski, prvi nasmeh itd... tisto bo za celo življenje.. Enei je dobil obesek z verižico, okvirčke za slike, album, šolde, angelčke....

Thaiss-mela... kaj pa ima Matia..??

Mela tvoj Val pa ima prav grave ritko.. priporočam klic k P... mogoče tudi neklorirane plenice, kakšno dobro kremo.. saj vem, da jo imaš od Mustelle .. probaj še Bebi Val.... še se ujema z imenom

sem za čik-pizza party sam, da se vsi pozdravijo..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.4.2008 21:21:56   
zrak
še to sem pozabla  user posted image user posted image user posted image user posted image za klaro...

user posted image   za Mattio 

user posted image   za Majrim

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.4.2008 21:30:07   
nektarina
Val in Matiauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mela:  pri nas ima včasih NIk takšno  ritko ampak po hrani.  Sem opazila, da mu pride rdeča ko papa jogurt.  SKutice skoraj  OK ,  sladka in kisla smetana super,  sir  in pudingi  OK , ampak navaden jogurtuser posted image

Helenav:   naš ALex je tudi  takšne sorte. Ko pride  na FTH se glerda na ogledalo in se  reži  ter pogovarja ves čas. Tudi  on je  klepetulja  in len  za miganje.

DSkubin : jaz sem bila najbolj vesela denarja, pride vedno prav.  Kot darila smo  dobili  večinoma zlatnino, albume za slike,  poganjalce , igrače, sveta pisma.
Na srečo niso kupili plišastih igrač. Jaz jih ne maram. Imam raje kakšne bolj pametne igrače.

Uffa, danes sem pa tako  zmantrana. NIk je vstal ob 6 uri in do   ure zvečer ni zaspal. Popoldan pa je spal samo pol ure. Ta drugi Alex  je pa najmanj 5x hotel spat pa ga je ta drugi  zbudil, ker ne zna bit tiho. Pa  non stop  v movingu je... se vsi  sprašujemo od kje toliko  energije... a  pa  tudi kg je izgubil.Medtem ko je bil pred   3 meseci  težek 10,5 , zdaj jih ima 10.
Alex se pa redi... ja lenoba dela svoje.
Po vsem tem pa se je  NIk še naučil odvit stekleničke. Danes je razstavil 2. Prva je bilna polna  čaja  in je vse zlil nase. Druga je bila na srečo prazna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.4.2008 21:33:04   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

dskubin.. meni se zdi lepo darilo tisti album v katerega se piše kdaj je prvi zobek, prvi laski, prvi nasmeh itd... tisto bo za celo življenje.. Enei je dobil obesek z verižico, okvirčke za slike, album, šolde, angelčke....

mi smo dobili za oblečt, lego duplo-tisto največjo škatlo ki mu je mama ne bi kupila, zlate obeske in denar....ma meni je tudi kaka lepa igrača dobra ideja user posted image  
Thaiss-mela... kaj pa ima Matia..??

Matia je v soboto bruhal in nato pričel z drisko (je nalezel celo famiglio) in ker ni nič jedel, ne pil...danes ponoči pa še zakuhal je moral na infuzijo...prej mi je javila, da še vedno kuha na 40 in da so mu infuzijo dali ven ker mu je zalilo roko user posted image ... 

Mela tvoj Val pa ima prav grave ritko.. priporočam klic k P... mogoče tudi neklorirane plenice, kakšno dobro kremo.. saj vem, da jo imaš od Mustelle .. probaj še Bebi Val.... še se ujema z imenom

ma če jutri rit ne bo v redu bom poklicala P, sem mu mazala z Bepanthen plus in ej bilo bolje, čim  je kakal je blo spet grave user posted image  ma zgleda tako, ko rečejo da je ritka rdeča zaradi zobkov ??????? Mustela ni v redu, ga peče ko namažem user posted image user posted image
kje se dobi neklorirane plenice ???user posted image

zrak, sem vidla šele prej da si me klicala...upam, da me nisi rabla nujno user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.4.2008 21:35:48   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Po vsem tem pa se je  NIk še naučil odvit stekleničke. Danes je razstavil 2. Prva je bilna polna  čaja  in je vse zlil nase. Druga je bila na srečo prazna.user posted image user posted image user posted image

ma kaj dajete jest tem otrokom??? to so sami fenomeni user posted image user posted image  ma val ne vem če ve, da je steklenička za v usta....

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.4.2008 21:36:13   
majrim
thaissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za Matiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mela....ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,bogi Val....ma od česa je to takouser posted image ...kaj pa če mu pleničke škodijo??...al maš še vedno iste??
zrak...kje pa ti klatiš,a??user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.4.2008 21:36:13   
dskubin
ma to rabiš zate?

Ma ja, moj bo boter nečakinji, pa že taprvi je bil, ampak takrat še študent in bi zdej kar obema enako darilce. Ne bi prav šolde, ker je ful neosebno, pa ne zlatnine v obliki verižic al pa zapestnic. Smo bolj mislili zlato, platino v obliki kakega kovanca ali česa podobnega (itak sploh ne vemo, kaj obstaja), ki pol enkrat lahko pretopiš in si narediš karkoli, al pa takrat prodaš, to itak drži vrednost (česar glih ne bi mogla rečt za keš na banki).

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.4.2008 21:37:12   
majrim
dobra ideja dskubinuser posted image user posted image user posted image ...je malo bolj osebouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.4.2008 21:38:37   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

šoldi

vem, da je denar lepo dobit (raje kot pa da kupijo darilo ki je čisto mimo) ampak meni osebno ni lepo dat denarja...user posted image  osebno, dam raje darilni bon ali pa izvirno igračo, knjigo s pravljicami (meni so knjige full všeč pa opažam, da jih ljudje ne poznajo več...)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.4.2008 21:40:56   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

thaissuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za Matiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mela....ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,bogi Val....ma od česa je to takouser posted image ...kaj pa če mu pleničke škodijo??...al maš še vedno iste??
zrak...kje pa ti klatiš,a??user posted image

ma kaj je možno, da dobi izpuščaje zaradi plenic ki jih uporabljamo od zmeraj ??? user posted image  res nisem pametna... v lekarni pa mi je itak dala praško pasto...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.4.2008 21:44:33   
melaverde
hvala vsem za nasvete in pikapoke !!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.4.2008 22:03:27   
nektarina

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

ma kaj dajete jest tem otrokom??? to so sami fenomeni user posted image user posted image  ma val ne vem če ve, da je steklenička za v usta....

ma jaz ne morem verjet kaj vse dela ko je domauser posted image user posted image user posted image     vse je pogruntal..  pa še  vrti nas okoli prsta...
Zdaj niti v svoji posteljici ni več siguren.  Se vspenja  na stranice  in  že stoji brez rok... moj se tako  boji ,da bo padel  . Pa že študira kako  bo  izvlekel 2 palici , kateri omogočata prost  izhod iz postelje.
KO pa gremo se sprehajat je tako  priden v vozičku.
Pri Alexu  pa  ni nič boljše. Še vedno lenari.  JOka, ker hoče  v hojico  al pa ,da ga dam na noge ampak mi je pri FTH to prepovedala.

Dskubin:  vrednostni  boni niso slaba ideja. Jaz sem upala, da bom kakšnega dobila , ker sem rabila nabavit par stvari v BC.

Mela:   menda  Alana plenice , ki se kupijo v DM-ju so  ekološke. JAz sem jih kupila Nik-u ko je imel rdečo ritko ampak niso  pomagale.

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vrtec
lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!