|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
8.4.2008 22:12:01   
austen
mela....kaj s Canestenom si probala? Naša je imela nekaj podobnega pred nekaj časa, pa mi je v lekarni rekla, da so dostikrat krive glivice in mi je dala Canesten. Je blo takoj boljše. Škodi pa itak ne, tudi če niso glivice...mislim.,,

user posted image vsem bubkanim...da pridejo čimprej k sebiuser posted image

Matia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.4.2008 22:18:02   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: austen

mela....kaj s Canestenom si probala? Naša je imela nekaj podobnega pred nekaj časa, pa mi je v lekarni rekla, da so dostikrat krive glivice in mi je dala Canesten. Je blo takoj boljše. Škodi pa itak ne, tudi če niso glivice...mislim.,,

user posted image vsem bubkanim...da pridejo čimprej k sebiuser posted image

Matia user posted image user posted image user posted image

pred spanjem sem ga namazala s praško...če ne bo jutri zjutraj bolje, bom probala....hvala !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.4.2008 22:18:25   
NAVT
Pozdravljene!
Mi smo kar dobro, a še vedno v kašljanju in pucanju nosa. Prejšnji teden je Neža dobila antibiotik, ki pa ji je povzročil kožni osip. Najprej sem mislila, da je 6. ali kaj podobnega, a je bilo res od antibiotika. V četrtek smo ga prekinili, v soboto ponoči je bila že vročina. Poleg tega je cedla tudi Brina, a na srečo samo za en dan.
Aljošo smo dali končno v vrtec in je ful zadovoljen. Celo je kosilo, ki ga ponavadi noče! Sicer pa ima en v skupini vodene koze, v sosednji skupini pa imajo neko trebušno virizo. Ni rečeno da ni rota (ne vejo nič). Tako da zdaj čakamo pikice in bruhanje :((( Že če mora kaj bit, bi po pravici povedano mogoče rajši vidla vodene koze, ker itak jih morajo dat enkrat skozi.  

Nektarina, naša Neža je bila danes ves čas budna in polna energije. Od kje, ne vem. Zgleda da e to vreme!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
9.4.2008 8:03:03   
asso
Dobro jutro....

Mela da samo tebi na hitrco odgovorim. Jaz sem se z rdečo ritko ubadala 6 mesecev. Ma res dobesedno 6 mesecev. In poskusla vse možne kreme in tudi antibiotične.
V glavnem. Najbolje je da umiješ s lubjem (joj skleroza kakšnim lubjem že?) no v lekarni dobiš. To kuhaš enih 20 minut in z ohlajenim umiješ ritko. Garantirano pomaga ker suši. Po tem počakaš da se ritka res dobro posuši, lahko s fenom. Tako z roko potipaš, da je gladka. Nato namažeš (zame daleč najboljša) user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj je že ? Aja Dermalibur od ? Ko si spomnem napišem. No, nam je ta res pomagala. Če so glivice vidiš, ker je poleg rdeče ritke še takšne male bele pikice. dobra pa je tudi krema, ki jo zmešajo v lekarni 15% olivno olje v belobazi. Ta je za vzdrževanje ritke in je super. dobi se jo na recept, ampak tudi kupi (draga ko user posted image ).
No za enkrat je vse, grem na kafe...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
9.4.2008 9:05:31   
asso
Pa še to: ko so se pri nas končala vnetja ritke je naša P rekla, ja do izraščanja zob. In res, ko so začeli zobki se je vnetje ponovilo, ampak sem pravočasno ukrepala in je hitro mimo.
Aja krema je: Aderma - Dermalibur. Modre barve. Sej v lekarni vprašaš za vneto ritko in vedo kaj dat. Tudi ta krema je bila priporočilo naše P, pred tem pa sem res vse, ki obstajajo na tržišču sprobala.

Evo pa še lubje je hrastovo lubjeuser posted image user posted image user posted image

Spomin prihaja.

Zrak ne sekiraj se za zobke bodo že pokukali in morda vsi naenkratuser posted image  Mogoče pa si bila ti pozna z zobki (če se ne motim je tvoja mama pravila, da pri enem letu si bila brez zobuser posted image  - ali je to od koga drugega mama pravila) tako, da... to je tudi dedno.

Glede Canestena, če začneš z njim nadaljuj vsaj mislim, da ene 5 dni, ker če ne se glivice ponovijo.

Aja Mela pa še ena zate. Vnetje učk (pogosto pri tvojem Valu) je tudi precej nalezljivo oz. se prenaša. Sedaj sta moji dve obe na vrsti...

Thaiss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas in še posebno za Matio, da se čimprej pozdravite.
Ja, ponovno razsaja rota virus... tudi pri sodelavki...

Še kaj pozabla...

Vsem imejte se skrajno lepo, kljub vremenu...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
9.4.2008 9:20:32   
zrak
Asso prav imaš moja mama je govorila da sem dobila zobek pri 17 mesecih...haha

Majrim tle sem.. moja mama je zdaj dva tedna fraj , hodi v terme.. in pol se dobimo.. sej en dan ko bo lepo pridemo v iz...

Mela sem se spomnila, da za ritko glivice je dobra tudi Daktrin...

Neklorirane plenice v dm ekoliške in Libero v Simpssu Trzin.. Ti nabavim Libero??? V soboto ti lahko dam???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.4.2008 9:31:00   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Asso prav imaš moja mama je govorila da sem dobila zobek pri 17 mesecih...haha

Potem pa kaj se čudiš, da Enei nima še zob.user posted image  U, ima še časauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.4.2008 11:30:02   
nektarina
Zrak: mi smo tudi  bili kasni z zobki. Alex pri  9 mesecih, Nik 9 in pol. So mi  pa vsi  rekli, da je boljše tako.  Da včasih  so otroci imeli  zobke  po enem letu in ,da kasneje pridejo  boljši in bolj močni so. Upam,da  imajo prav.

Mela:   jaz sem Canesten kremo  tudi uporabljala   ampak ritka ni  bila takšna kot pti Valu.  Nik je  imel  pordelo  kožo  s pikicami  ob  strani in  je  trajalo kakšna dva dni.
ZA vse tisto, ko prav ijo, da se pojavi ko zo zobki pa ne verjamem več nič. Vedno ko je  teklo iz nosa, rdeča ritka, polivanje po hrani, sitnost in slinjenje sem rekla  a  to so pa krivi  zobki, pa ni bilo nikoli res.  Zobki so prišli prav takrat ko so bili  najbolj zdravi in aktivni

user posted image user posted image user posted image   bomo vidli ko bodo zrasli še ta drugi

NAVT:  smo pa danes spali do 8 ure... he  he pa prav danes ko sem imela  FTH ob 8 45. Sem tekla kot zmešana.. Še dobro ,da je bila  čuvala Nika nona.

< Sporočilo je popravil nektarina -- 9.4.2008 11:32:44 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.4.2008 15:32:25   
sandra85
pozdravljene primorke

vreme je spet user posted image hvala bogu je bilo dopoldan lepo, da smo izkoristili za sprehod.

mela, js čakam na tvoje novičke, upam da pri vas ne bo trajalo 6 mesecevuser posted image . kaj je rekla P?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.4.2008 20:37:31   
zrak
ciaoooooo. ma kaj ni nobene... ??? Enei je že padu dol.. zadnje dni si samo 1x dnevno , tako da je zvečer prav utrujen..

Mela poročaj kako je Matia!?

Val je boljši??

Nektarina... ja res ste bili pozni z zobki, amak mi imamo skoraj 10 mesecev...

VAL  MIŠKA LEPA  VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJJJJJJJ

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.4.2008 21:13:14   
helenav
čer....

itak ni nobeneuser posted image user posted image ,kot vsak večer....še Izola je tako prazna brez vasuser posted image nekaterih....

Klara tudi spiuser posted image , danes sem se  dokončno skregala z Izolskim župnikom, ampak hvala bogu smo dobili potrdilo.

Jaz sem sedaj gurala na orbitreku in kavč že kličeuser posted image user posted image

pa pa....čaka nas deževen konec tednauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.4.2008 21:36:24   
majrim
user posted image user posted image čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
...itak,vse čveke so že šle spat...komaj zdej sem prišla zraven pc-jauser posted image ...domov sem prišla ob 17,pol tuš,pa tamalao zrihtat...in gre ura naokoliuser posted image ...in spet je bla full pridna...1,5 spala v avtuuser posted image ...se je zbudila ,ko sem parkiralauser posted image ....za nazaj pa mi je tudi zaspala takoj,ko sem moje pustila doma,pa je prišla zraven mene sedet (ob takih prilikah gre nazaj v lupinco in je vsa srečnauser posted image )
..zakaj jočeš helenavuser posted image user posted image ...ker ne boš mogla na fešto v nedeljo al kaj??user posted image ....jaz pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dež...prav lepo je šetat v dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jo daš v kengurujčka al kam drugam in greš....user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.4.2008 21:39:42   
majrim
no,zdej pa sem jaz samauser posted image user posted image user posted image ...pa grem spatuser posted image ...mogoče pa user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
10.4.2008 9:11:31   
zrak
ciaooo kaj ste šle na drugi forum pa mi niste nič povedale?????

Mene zanima če ima katera izkušnje pri dopsutih v tujini z majhnim otrokom... Zanima me v hotelu, če rabim segret vodo, kje to storim..?? Namreč Eneiu dam flaško z mlekom predno gre spat in zdaj sem v težavah kje bom to storila... Pa še to me zanima, pri najemu posteljice dobim tudi rjuhe...??? V glavnem kot da gremo prvič kam..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
10.4.2008 9:23:26   
majrim
jutroooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image
kak lep dan!!user posted image user posted image user posted image
...ah dej zrak....isto bo,kot sta šla vidva..user posted image user posted image user posted image ...mogoče kako delo več in to je to...user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
10.4.2008 9:28:16   
majrim
zrak......pejdi na forum družinsko življenje...tam je tema o počitnicah in dopustih...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
10.4.2008 10:27:28   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Mene zanima če ima katera izkušnje pri dopsutih v tujini z majhnim otrokom... Zanima me v hotelu, če rabim segret vodo, kje to storim..?? Namreč Eneiu dam flaško z mlekom predno gre spat in zdaj sem v težavah kje bom to storila... Pa še to me zanima, pri najemu posteljice dobim tudi rjuhe...??? V glavnem kot da gremo prvič kam..

Vzameš prenosni kuhalnik sabo ter lonček, žličko in kar potrebuejš pri segrevanju in segreješ v WC-ju, hodniku... (kuhalnik ti lahko tudi posodim). Že večkrat prakticirali.

Načeloma pri izposoji posteljice, če ne nosiš zate rjuh sabo ne nosiš niti zauser posted image ...
Edino kar boš največ potrebovala bo ena ogromna potovalka Eneieve robe. No vsaj mi ponavadi vzamemo več za otroke kot za nas (za vsak slučaj) in itak na koncu tako pazimo, da omažemo tako malo, da je vse še čisto...

Aja, pa dobro jutro vsem...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
10.4.2008 10:33:31   
helenav

user posted image sem kaj zamudila?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
10.4.2008 12:09:15   
majrim

user posted image sem kaj zamudila?

user posted image user posted image user posted image user posted image če pa nobena ne pride več na klepetuser posted image ...ene ni,pa ne pride nobenauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
10.4.2008 12:13:17   
majrim
evo,sprehod uspeluser posted image user posted image user posted image ....kavo smo spileuser posted image , otroci zdej spijo, jaz pa hitro skrajšat hlačeuser posted image ...kje ste ostale???'user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
10.4.2008 12:16:17   
majrim
Matia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
10.4.2008 12:29:41   
majrim
zrak....
user posted image
evo,kaj mi delamo na kahlici...je pa pridna...polula se vedno,zdej pa je ugotovila,da lahko tudi kaka brez problemauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
10.4.2008 12:49:59   
zrak
Asso  za kuhalnik ni šans (saj ga imamo tudi mi) .. gremo na letalouser posted image user posted image
Smo pa našli hotelska ponudba in imaš sobo in še kuhinjsko nišo...

Neža bravo bravo....mi to tudi kar redno prakticiramo.. zjutraj naredi ko odrasu človek..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
10.4.2008 13:02:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zrak....
user posted image
evo,kaj mi delamo na kahlici...je pa pridna...polula se vedno,zdej pa je ugotovila,da lahko tudi kaka brez problemauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neža...

Ja, naša pa če je kdo zraven pa zgleda, da jo je sram kakat, ker jo moramo pustiti samo pa kaj naredi. Sedaj pa že kar na nastavku na školjki. Seveda je potrebno oponašat večjo sestrico in kahlica ni več OK. No, toliko boljše za nas, ker ni treba kahle pucat in tudi že s školjke se je lepo naučila it dol...
Ampak, kljub vsemu je plenica še zakon... no včasih celo pove ko hoče jit lulat tako, da minimalni napredki so...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
10.4.2008 19:06:39   
dskubin
Čau pupe. Odkar ni thaiss je vse nekam zamrlo, se mi zdi. Upam, da ji kmalu popravijo ta računalnik.

Sem prebrala na marčevkah, da Matičko ni bil nič boljši danes in so mu mogli predret bobniče, pol pa nič več ne vem. No, upam, da je že boljše in da pride hmal domov, ker gor ni nič fajn, ko si omejen na tisto bogo sobico. Ljupčke in objemčke in pikapoke za oba, za Matio in za mamico.

Drugače pa je Diti spet imela par dni vročino in danes je dobila pikice, vročina pa je izmaglila, P pa dela dopoldan. Zgleda isto kot zadnjič, tko da ima verjetno drugič v enem mesecu 5. bolezen user posted image A ni, da se to navadno ne ponavlja?

Evo slikice proti koncu barvanja sobice, no, zdej je že vse pobarvano, samo še par dni za obrobit mi bo vzelo. Počasi se daleč pride user posted image

No, to je slikano s pograda, je ful slaba fotografija, ma se mi ni ljubilo postavljat tripoda. Sej, ko bo končano, bom pa naredila eno panoramsko sliko, da bo res lepo zgledalo.

user posted image

To je pa ponosni lastnik slikarije:

user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Nisem na vrsti za spanje ali romantiko
Na vrsti so prvi koraki, prve besede in prvi šolski dnevi. Jaz sem na vrsti za crkljanje in uspavanje. Da zdravim s polj...

Katero ime bi izbrali?
binyy

Katero ime bi izbrali?

Lejla (17%)

Leja (47%)

Tyra (19%)

Inna (17%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!