|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
10.4.2008 20:02:29   
helenav
bravo dskbin user posted image user posted image user posted image FUL SI PRIDNA

MATIA  user posted image

enej in neža user posted image bravo za kahliceuser posted image

grem gledat BBpa se še javim pol

aja mela kako je Val?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.4.2008 20:17:11   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
bravo dskbin user posted image user posted image user posted image FUL SI PRIDNA

Eeee, če bi bla tolk pridna, bi blo že zdavnja fertik. No, malo se že lahko zgovarjam tudi na našedva divjaka.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.4.2008 20:43:56   
dskubin
Matia je boljše, mogoče gre jutri domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.4.2008 21:54:43   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Matia je boljše, mogoče gre jutri domov user posted image user posted image user posted image

ooo,to je pa lepa novica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Matičko, pokaži,da si fant od fare!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.4.2008 21:55:17   
majrim
dskubin......iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.4.2008 22:38:47   
sandra85

Drugače pa je Diti spet imela par dni vročino in danes je dobila pikice, vročina pa je izmaglila, P pa dela dopoldan. Zgleda isto kot zadnjič, tko da ima verjetno drugič v enem mesecu 5. bolezen user posted image A ni, da se to navadno ne ponavlja?

kot js vem je to 6.o.b.user posted image tako da ste očitno dali čez 5. in 6. otroško bolezen

tudi js pošiljam Matiji in mamici user posted image user posted image user posted image in sem vesela da je boljše (čeprav nisem kej dosti spremljala situacijo)

helena, kdaj se bova me2 zmenile za vozičkanje po luciji? no, zdaj je itak tako vreme user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.4.2008 23:59:55   
NAVT
Danes je Aljoša dobil svoj prvi antibiotik user posted image ; star je dobre tri leta. Nam je včeraj zvečer začel tulit, da ga bolijo ušesa. Pa ni bilo druge kot začet kuro.

Sibil, v čakalnici pri Bemovi sem videla reklamo za Baby Vac, pumpico za nos - a je to tvoja reklama; sem najprej nate pomislila...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.4.2008 7:50:51   
asso

Drugače pa je Diti spet imela par dni vročino in danes je dobila pikice, vročina pa je izmaglila, P pa dela dopoldan. Zgleda isto kot zadnjič, tko da ima verjetno drugič v enem mesecu 5. bolezen user posted image A ni, da se to navadno ne ponavlja?

5. otroška so samo pikice brez vročine, 6. otroška pa je načeloma 3 dni vročine, en dan brez vročine in nato še 3 dni vročine.
Kot sem že enkrat pisala je bilo pri nas tako, da je prebolela 6 otroško. Nakar ne vem, če z pol leta se zgodba ponovi, vročina potem pa pikice in mi dr. reče ja, to je 6 otroška in jaz nazaj pa če jo je že prebolela. Potem pa je bilo pač tako, da je neka virozica s pikicami. Očitno je ona tako občutljiva, da ji po vročini vrže pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da se potem ni več ponovilo oz. morda samo še 1x. Tako, da če se po preboleli otroški 6. ponovno pojavijo pikice je spet neka podobna virozica, ki jo medicina ni še poimenovalauser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.4.2008 8:10:40   
Sibil_
NAVT-ja, to je moja reklama, hehe.Saj bo kmalu vsepovsod, pri vseh P, samo moram še dobit originalni material in plakate.

Šibam zdej kmalu v Sežano rihtat pogodbo-pa spoznat nove sodelavce.Uhh, sem kar živčna, po tolikem času...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.4.2008 8:16:53   
majrim
sibil srečno...user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.4.2008 10:44:15   
helenav
jutro, dan..karkoli

samo na hitro da vas vse lepo pozdravim, pol pa šibam pucat stanovanje in kuhat inlikat....

Mi smo spet ful zabasani, kar ne morm verjet, da je kljub prehladu tako lepo spalauser posted image user posted image . se zalivamo z fiziološko in sem prav že štufauser posted image ..se kar vleče tokrat. P aje že blo ful bolše, zdej pa spet ful šituser posted image user posted image user posted image . Mela kako ste vi?
Če čez vikend ne bo bolje, bom klicala P, da se pridemo pogledat.

Majrim sem gledala nekaj v dlesni in sem še vedno šturlasta...očitno dokler me ne bo dobesedno griznila v cico, ne bom vedla da so zobkiuser posted image user posted image .

grem pap a

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.4.2008 12:33:18   
majrim
oooooooooooo,pridna helenavuser posted image ...popoldne lahko prideš še k meniuser posted image ...mi pa smo pohajale in nas je ujel dež - in moja smrklja mi ni pustila dat gor dežne prevleke in je bla vsa vesela,da se močiuser posted image user posted image
mela...........user posted image zate in
user posted image za Vala!!!!!!!!!!!!!!
Matičkouser posted image ...en velik koš poljubčkov,da boš čimprej doma!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.4.2008 12:34:24   
majrim
helenav....pa probaj z žličko potolčt narahlo,pa boš čutla,če kej odmevauser posted image ....čisto nežno...itak ji bo pasalo malo hladnega na dlesniuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.4.2008 13:37:27   
helenav
ma se provala z roko,pa me nič ne špikauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.4.2008 15:47:17   
dskubin
Ja pupe, je bil moj lapsus, sem mislila napisat 6. otroška. Ona je obakrat imela vročino in pol pikice (samo zadnjič fuuuul več) - jo je moj peljal danes k P in je rekla, da ne more bit še 1x in ima to zaradi vročine - kao ji je prevroče user posted image . No ja, samo da nimamo kake tropske bolezni user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
evo spet slaba novica matia je spet na infuziji in antibiotikih,je rekla thaiss da ni situacija ravn najboljsa tko da bosta cez vikend se not,joj k vem iz lastnih izkusenj kok jima je hudo notr,mislm tud user posted image ,sscccccccccc stran vse bolezni od nasih malckov

Matia miljon pikapok, da se čimprej pozdraviš. Smo bli pa že tolk veseli, da boš danes doma user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.4.2008 15:57:22 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.4.2008 16:54:03   
majrim
Matia!
user posted image
...en zvrhan koš poljubčkov in en velik objemček od vseh nas,da boš čimprej spet v formi!!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.4.2008 20:02:20 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.4.2008 17:11:16   
tejčica
Ma jooooj, kaj to berem!!!user posted image  Matia, ceeeel kuuuup user posted image , da boš hitro spet dobro. Thaiss, tebi pa en veeelik user posted image .

Jaz sploh nimam več časa za RR. Služba, mulčki, šola, pa še kaj bi se našlo. Šibam do konca spokat, ker gremo za čez vikend k mojim. Ima nečakinja 3 leta danes in je jutri fešta.

Uživajte.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.4.2008 17:54:04   
majrim
ti tudi uživaj tejčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.4.2008 18:50:41   
n€na
ojla,

pozdravljene primorke, evo mene nazaj.......bilo je fantastično.................. razen vreme je bilo  samo sranje. Deževalo ravno ni je bilo pa oblačno in je pihalo ko 100user posted image .

Tejčica uživaj na praznovanju in lepo se imej.

MATIA zate pa en kamionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.4.2008 19:44:23   
dskubin
Sm prou malo žalostna, ker sem šla v Merkurja po čopič, da začnem končevat sobico, bi rada med vikendom čimveč naredila, pa nimajo nič. Ama niti enga usranga čopiča. Ne kvadratastega, ne okroglega. "Ma gospa, a vi rabte tiste umetniške". "Ja, točno tiste. Umetniške!" NOBENGA. Itak, da so naročili in bojo zdej zdej. Verjetno je glih en umetnik včeraj pokupil vse številke in vse možne čopiče, pa so glihkar naročili. Mater me to jezi, ko mi kdo tako očitno laže v faco.. In ne da se mi samo zaradi tega v Koper user posted image , zdej mi je pa dolgčas. No hecam se, dela imam čez glavo. Med barvanjem sobice se mi je nabralo za peglat, tko da prostovoljke javte se user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.4.2008 20:04:32   
majrim
vse drugo,samo likanje neuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.4.2008 22:15:55   
majrim
no,zdej pa je še Val končal v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Valuser posted image ...
...da se čimprej vrneta oba z Matičkotom domov!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.4.2008 22:20:19   
dskubin
Moram neki delit z vami, ker sva se z mojim narežala do solz. Zgleda, da bo naš sine novi pisec zabavnih viž. Itak se dosti pogovarja sam s sabo, malo prej ga je moj šel uštimat za spat in med previjanjem si Draž poje tole (btw, dejte mi povedat, če je to res kaka pesem, ki jo je s kje pobral, k skor ne moreva verjet, da si je sam zmislu): "Jaka vozi motor brez zraka, potegne Jožeta iz vlaka." user posted image

Tole pa sta našedva paglavca. Pred spanjem imata bralne urice in namesto, da bi se izobraževala, počneta tole (jp, slikca je malo velika, ma drugače se ne vidi, kako sta se vživela v branje):

user posted image

Pa ne no. Kaj pa je z Valom?

Maljon pikapok za vse bubane, da se čimprej pocajtajo in pridejo spet v družbo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 21:07:08 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.4.2008 22:20:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

no,zdej pa je še Val končal v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Valuser posted image ...
...da se čimprej vrneta oba z Matičkotom domov!!!!!!!!!!!!

zakaj??????????????

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.4.2008 22:21:53   
sandra85

Moram neki delit z vami, ker sva se z mojim narežala do solz. Zgleda, da bo naš sine novi pisec zabavnih viž. Itak se dosti pogovarja sam s sabo, malo prej ga je moj šel uštimat za spat in med previjanjem si Draž poje tole (btw, dejte mi povedat, če je to res kaka pesem, ki jo je s kje pobral, k skor ne moreva verjet, da si je sam zmislu): "Jaka vozi motor brez zraka, potegne Jožeta iz vlaka." user posted image

Tole pa sta našedva paglavca. Pred spanjem imata bralne urice in namesto, da bi se izobraževala, počneta tole:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 21:07:30 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

piflar
dojenček223

kaj si boste mislili o svojem otroku če bo piflar

ponosna bom nanj (66%)

naj dela kar hoče (21%)

sramovala se ga bom (1%)

nevem (12%)

Število vseh glasov: 1348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!