Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ravno sedaj sem na tem, da imam samo ene hlace za ven (malo lepse) in eno trenerko (za sprehode). Se psihicno pripravljam za obisk trgovine. Meni so prejsnjo nosecnost sesili v Popku hlace, ampak so tople, tako, da niso vec uporabne.
.
ampak niso fajn (so razvlečeni, pa velikost ni več OK, zdaj jih nosim s podaljškom). Vglavnem dala si jih bom napravit k
. Tko da sm na koncu vzela 44 številko in mi je še mal velika, moram mal paščke vsakič zategnit. Sm šla pa ful zadovoljna domov, ker sem bla prepričana, da sigurno ne bodo mel nosečniških oblačil večjih števik.
oktobra so mel. Sicer ne kake multi izbire, je pa blo. Pa tud če gledaš na netu se oglašujejo kot štacuna s potrebšinami za otroke in oblačili za nosečnice.
. Zdaj ko nam je končno uspelo, vam povem, da so kg še najmanjši problem. Ženske, dejmo se veselit novih pikic, ki rastejo v nas, s kilami se bomo že pol ubadale. Sicer sem pa nabavla že nekaj nosečniških oblačil v HM, bolj zaradi tega, ker me v službi po celodnevnem sedenju tišči trebuh, kot pa zaradi premajhnih oblek. Pa se mi zdi da se kar najde tudi kaj za nas. Je pa res, da se moramo malo bolj pomatrat.
prepričat, da se mi pridruži.
(pred nosečnostjo sem imela nekaj med A in B, zdaj sem na C).
Pa saj najbrž poznate to!
. Pridna, ne?