|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.5.2008 19:59:46   
ksenci
ja tud mene nakupovanje oblačil spravlja user posted image
zdaj med nosečnostjo imam problem, ker nikjer ne dobim jaknc oz. zgornjega dela, ker me je čez prsi tako napihnal! pa saj bo kmalo toplo ampak  zjutraj in ob večerih pa  se je  faj s čim ogrnat!

ja mya26  tud jz sem nekdaj imela takšne mere kot tiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.5.2008 23:25:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Dobrodošle nove!  Več nas je, boljše je!

Kaj če bi kakšno peticijo podpisale, da zahtevamo večje številke v trgovinah, da se nam ne bi bilo treba vedno s dolgimi nosovi in do nafte zabito samozavestjo vračati domnov?  No, vsaj mene nakupovanje vedno potre!

Drugače pa se jaz kljub moji širokosti veselo potepam po Sloveniji, zdaj sem bila 9 dni doma in mi jutri služba prav nič ne diši, ampak sem ena tistih srečnic, ki imamo poleti počitnice, tako da bom ta dva meseca že potrpela.

M_mojca grem v Križevsko vas (Metlika) na turistično kmetijo Lovšin. Vsaj upam, da bo prostor, ker lani nisem bila, prej pa 3 leta zaporedoma in je bilo super.


Meta, misliš nekako tako kot je to počela Ines Dovžan? Ona se ponavadi jezi, ker ne dobi svoje številke v trgovinah, nazadnje sem slišala, da je organizirala modno revijo za močnejše.

Mya26, dobrodošla v družbi elegantno popolnih! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.5.2008 23:52:09   
Anonimen
Zivjo vsem mocnejsim sonoseckam,

fino se mi zdi, da je tema zazivela. Tudi meni je nakupovanje prav user posted image . Ravno sedaj sem na tem, da imam samo ene hlace za ven (malo lepse) in eno trenerko (za sprehode). Se psihicno pripravljam za obisk trgovine.  Meni so prejsnjo nosecnost sesili v Popku hlace, ampak so tople, tako, da niso vec uporabne.
Zgornji deli so pa rs tezava, sploh ker imam velike ... in vse zgleda za user posted image
Pa koncno imam dovolj teh "zacasnih" oblek. Stalno neko hujsanje in vsakic, ko pridem iz trgovine si recem, da bom tako shujsala, da bom lahko nosila kaksno lepo obleko. Pa nic... No sedaj itak ne smem hujsat...
Dodatna tezava pri meni je tudi to, da sem kar visoka in ze zato ne bi mogla nositi cifre 40...
Sem zasledila, da ste pisale o nekih dietah.... meni je dieta ze to, da zvecer po 19. uri ne jem vec (takrat ima hci vecerjo). Pa zacela sem jest vec sadja in zelenajve. Cez zimo je bilo prav dolgocasno, smo tolkli samo jabolka, banane in hruske...
Nikar se ne sekirat za kilograme. Jaz sem se v prejsnji nosecnosti "zredila" za 18 kg. In sicer vec kot 10 kg v zadnjem mesecu. Je ginekologinja videla moje kile napisane in jih zamenjala za vrednost zeleza v krvi user posted image .
Po porodu, sem se na domaci tehtnici stehtala in sta mi ostali samo se 2 kili viska. Res pa je, da sem pazila, da nisem pretirala s hrano... zdaj jih imam v 26. tednu + 11 kg, ampak imam veliko vecxji trebuh kot prvic in se sploh ne mislim sekirat s temi kilami, ce se bom pazila pri hrani... Pa to bom tudi ginekologinji povedala... Pol k pa rodimo... a gremo skupaj na kaksno dieto? jaz bi rada zgubila se ene 20 kg....


(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 8:37:51   
mya26
Hojla!

Ja kupovanje je super povzročitelj slabe volje in solz. Sploh hlače so na 1. mestu. Jaz jih zadnje čase dam kar narest k šivilji ker mi sicer vse štrli naokoli. V trgovinah za močnejše ali na oddelkih v emporiumu imajo pa take cunje za stare mame.
Jaz imam predvsem veliko rit in močne noge. Pas imam ožji čeprav mi je ostal mal trebuha od 1. nosečnosti pa zdaj bo verjetno še od druge. Problem mi je tud dobit kako srajco ker so mi ozke čez prsa in roke.
Sem bila ta vikend v HM v Supernovi LJ in sem ful vesela da imajo oddelek za močnejše. Sem si kupla eno luštno kiklo in trenirko 3/4 za poleti za vozičkat.
Mi je ful smešno ker imam obseg čez trebušček 112 pa čez prssa tud tolk. Mogoče bo še kateri to prišlo prav, če ne najde modrčka. Jaz jih imam nekaj iz HM še od 1.user posted image ampak niso fajn (so razvlečeni, pa velikost ni več OK, zdaj jih nosim s podaljškom). Vglavnem dala si jih bom napravit k http://www.alisa.si/ Ampak šele čez kak teden ali dva po porodu ko se malo stanje v mlekarnah normalizira. Vem da želim takega s širokimi naramnicami in brez šiva čez bradavice.
Kako hujše hujšanej tudi v času dojenja ni priporočljivo, ker se sporščajo strupi iz telesa v mlekouser posted image user posted image No, jaz bom vseeno poskusila bolj zdravo živet (manj sladkarij, ki so pri meni glavni razlog za kg). Več sadja oz. kolikor bo malček dopuščal. Lana (1. hčerka) je bila občutljiva le na češnje (jo je napenjalo) ostalo pa sem lahko jedla. Pa čim več gibanja bibilo dobro user posted image

Mi je pa zdaj tako fino ker sem lahko ponosna na svoj trebušček in ga lahko kažem naokoli. Še mal pa tega ne bo več. Do konca ima še 4 slabe tedne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 8:42:58   
Mišni
Sem bila ta vikend v HM v Supernovi LJ in sem ful vesela da imajo oddelek za močnejše.


Malo sem pokukala k vam, ker sem bila na istem in sem za tale podatek prav hvaležna.user posted image

Drugače pa imate moj popoln blagoslov. Vas razumem v dno duše.user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 9:16:38   
ksenci
jz sm v 31. tednu, pa bi si rada kupila kakšno trenirko ali pa kakšne lahke hlače, pa ne vem kje naj! sem iz celja, pa mamo samo h&m, kjer ne najdem nič- hlače so mi za pol metra predolge!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 11:10:02   
mate0ja
Pozdravljene so user posted image . Sm prov vesela, da ste odprle forum "baročnih" user posted image . Tud jest sm mela pred meseci psihoze, kje bom dobila kake nosečniške hlače, ko pa še običajnih ne dobim. Sm velika in okrogla. Tko da  že pri običajnih hlačaj, če že širino narajmam na dolžini fali kak centimeter. Sm se ful dolgo odpravlala po nakupih. In kaj se pol zgodi v prvi trgovini v katero sm stopila dobim hlača. Pa ne da so samo ene po naklučju ble večje - zbirala sem lahko barve in kroje. V BTC, hala A, trgovina Kepica. Imajo tako velike številke, da sm najprej probala največjo in so mi ble hlače prevelike user posted image . Tko da sm na koncu vzela 44 številko in mi je še mal velika, moram mal paščke vsakič zategnit. Sm šla pa ful zadovoljna domov, ker sem bla prepričana, da sigurno ne bodo mel nosečniških oblačil večjih števik.

Naslednjič sem pa čist naključno stopila v eno trgovino v Mengšu in lej ga vraga, dobla nosečniške kavbojke za 24 EUR pa kot ulite so mi. Sm že začela študirat, da bi tud pol kar nosečniške nosila.user posted image

Sicer sm si pa zdej kar všeč s tem trebuhom, ker mam sicer tako postavo, da se mi odvečna prtlaga nabira okol trebuha in sm mela prej šlaufe, zdej mam pa lepo zaobljen trebuh.

G. me pa vsakič pohvali, ker sm se zredila samo za 4 kg (33. teden). Jem isto se pa pozna povečana količina prehojenih kilometrov. Tako da shujševalno kuro za po porodu že imam. Sprehodi z vozičkom. Pri meni očitno res samo miganje deluje (diete so ble do sedaj vedno brezplodne, pa sm se jih držala, kilaža pa se mi je začela nabirat, ko sm začela delat v pisarni, torej sedeče delo).

Torej punce jest mislm, da mormo nabavit trpežne vozičke, ki bodo velik kilometrov po različnih kilometrih zdržal pa bomo čez eno leto šlank.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 11:18:24   
mya26
mate0ja: Kje v Mengšu pa je ta trgovina? 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 12:03:55   
mate0ja
Pri uvozu na parkirišče Špas Teatra. Če se prav spomnim je trgovina Tara. 

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 12:07:20   
mate0ja
sm najdla še spletno stran http://www.monsa.si/

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 12:16:48   
lindy
Men so pa rekli, da tam nimajo nosečniških oblačil, ker imajo premajhno trgovino!user posted image

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 12:34:47   
mate0ja
user posted image oktobra so mel. Sicer ne kake multi izbire, je pa blo. Pa tud če gledaš na netu se oglašujejo kot štacuna s potrebšinami za otroke in oblačili za nosečnice. 

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: debelušne nosečke združimo se
5.5.2008 16:27:15   
nina04
Da se še jaz prfočkam pri vas.

Zelo sodim v tole temo. Kar precej kg preveč, 12 tednov noseča. Pa vam povem, da se nič ne sekiram. Zaradi mojih PCO smo se kar nekaj časa matral in delal na user posted image . Zdaj ko nam je končno uspelo, vam povem, da so kg še najmanjši problem. Ženske, dejmo se veselit novih pikic, ki rastejo v nas, s kilami se bomo že pol ubadale. Sicer sem pa nabavla že nekaj nosečniških oblačil v HM, bolj zaradi tega, ker me v službi po celodnevnem sedenju tišči trebuh, kot pa zaradi premajhnih oblek. Pa se mi  zdi da se kar najde tudi kaj za nas. Je pa res, da se moramo malo bolj pomatrat.
Vam pa povem, da ko sem šla v Popek kupit majico z napisom Pridem novembra, me je prodajalka gledala ko, da sem z lune padla, ker sem hotla številko 46. Je rekla, da tako velikih št pa oni nimajo. Ja itak, da jih imajo. Samo jo je morala naročit. Pa sem tudi v naročilih vidla, da ima sama naročila za številko 46,48. Kot da so vse nosečke res 38. Še dobro, da smo si različni.

Ma jaz vam povem punce, dobra volja in positive spirit je pomemben med nosečnostjo. Bomo imele pol zadovoljne dojenčke. Če pa kateri kdaj pomaga, naj pa malo pojamra. Sej zato smo pa tle.

LPuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 16:42:25   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Pri uvozu na parkirišče Špas Teatra. Če se prav spomnim je trgovina Tara. 


Ista trgovina je zdaj tudi v Lj na Vodnikovi nasproti bolnice Petra Držaja-Lumy. Za moj okus nimajo nič pametnega, jaz kar v H&M nabavljam pa v Merotu-ena poceni trgovina v stilu metro oz. mana, ampak se kar najde. Sem dobila krasne spodnje dele trenirk.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 16:43:03   
meta21
Ma jaz vam povem punce, dobra volja in positive spirit je pomemben med nosečnostjo. Bomo imele pol zadovoljne dojenčke. Če pa kateri kdaj pomaga, naj pa malo pojamra. Sej zato smo pa tle.

LP


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 16:47:21   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

... se sploh ne mislim sekirat s temi kilami, ce se bom pazila pri hrani... Pa to bom tudi ginekologinji povedala... Pol k pa rodimo... a gremo skupaj na kaksno dieto? jaz bi rada zgubila se ene 20 kg....




Smo že rekle, da bi se mal spodbujale po porodu-namesto hrane, čvek na forumu. Kaj če bi odprle shujševalni forum na starših? Prva, ki rodi, naj ga odpre pa še nam tukaj napiše, da pridemo navijat in spodbujat! Kaj pravite??? Bomo naredile en seznam in bomo spremljale kolk bo katera izgubila-se npr. tehtamo vsak ponedeljek pol pa pišemo seznam tko kot za vrednostne papirje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 21:28:15   
amor real
Ne, nooo user posted image user posted image  ne o hujšanju user posted image . Pustite mi veselje, ker imam PRVIČ v življenju razlog zakaj imam tak velik buši!!!  user posted image user posted image user posted image

Ah, verjetno bo treba po porodu kaj naredit, ja user posted image
Sicer sem jaz večni optimist in upam, da bom shujšala že s tem, ko bom za user posted image  skrbela in tekala za njim, ker drugače nisem ravno preveč aktivna. Mislim, do hladilnika in nazaj se že sprehodim... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 22:19:40   
Majuska
Hmmm, moram it pokukat v tole trgovino v Mengšu, če sem že tako blizu ... Škodilo mi ne bo.

Pa mi je padlo na pamet - tiste ki že imate otroke, ste imele kaj težav pri samam porodu? Stalno imam namreč bojazen, da premalo skrbim za telesno aktivnost in se sprašujem, kako bom šla čez ta napor. Zame je namreč vse to prvič user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: debelušne nosečke združimo se
6.5.2008 23:52:17   
lindy
Majuska v Mengšu nimajo več oblačil za nosečke, sem klicala, je pa trgovina Lumy v Lj. tam pa imajo oblačila za nosečke!

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: debelušne nosečke združimo se
7.5.2008 12:34:28   
Majuska
Ehhhh, pa je šlo veselje user posted image

No pa nič hudega, ko usposobim avto se bom zapeljala do Ljubljane, pa bo. Nekaj bom že našla za svoje okrogline user posted image

Eno vprašanje za tiste, ki že imate otroke. Sama namreč nimam kake hude kondicije, zaradi študijskih obveznosti ni bilo veliko časa za miganje, ste imeli zaradi tega kaj težji porod? Malce me skrbi, kako bom zdržala, čeprav se skušam ne obremenjevati s tem.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: debelušne nosečke združimo se
7.5.2008 15:36:24   
mate0ja
Majuska, če sem prav vzela iz konteksta, bo še kar nekaj časa preteklo do tvojega poroda. Izkoristi ga za sprehode. So sproščujoči, niso naporni, dolgoročno pa dajo tudi en rezultat. Samo ne me narobe razumet, ne mislim sprehodov od kavča do hladilnika in nazaj user posted image .

Za popestritev sprehajalske rutine pa še kakšno plavanje. To je pa potem sploh zmagovalna kombinacija. Nabereš si kondicijo, okrepiš vezi in mišice ... Sproti se boš dobro počutila, ker boš nekaj naredil zase, pa vsaj skrb zaradi pomanjkanja kondicije pri porodu si boš prihranila.

Jaz to od začetka nosečnosti prakticiram, pa se ful dobr počutim. Včasih vzamem s sabo še kako kolegico, včasih mamo, vsake toliko časa ša uspem tudi user posted image prepričat, da se mi pridruži.

Tud G je zlo zadovoljna z mano, v nosečnosti (do 33. tedna) sem se zredila samo za 4 kg, pa pravi, da se čuti, da so mišice bolj okreplene.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: debelušne nosečke združimo se
7.5.2008 20:16:03   
meta21
Meta, misliš nekako tako kot je to počela Ines Dovžan? Ona se ponavadi jezi, ker ne dobi svoje številke v trgovinah, nazadnje sem slišala, da je organizirala modno revijo za močnejše.


Ne poznam Ines Dovžan, ampak včasih se mi ob nakupovanju res zdi, da so vsi razen mene na svetu popolni glede na to kaj prodajajo. Poleg tega, da imam preveliko tazadno, mam tudi glavo precej veliko (težava s kapami in klobuki), izredno dolge prste na rokah (problem rokavice), številko noge 42 (nobenih čevljev ne dobim) in majhne joškiceuser posted image (pred nosečnostjo sem imela nekaj med A in B, zdaj sem na C).

Zdaj si najbrž predstavljate eno mutantsko bitjeuser posted image , no tako hudo spet ni, ampak na kašen slabši dan se mi pa res zdi, da se nekdo tam gor mal norca dela z mene!

Ma, a je res tak problem naredit hlače še 44 pa 46 pa 48? Pa ženske čevlje še 42 pa 43? Pol pa zvlečem nase nekaj kar naj bi bilo XXL, zgledam pa ko hrenovka v ovitku. Na to mi pa 35 kilska prodajalka reče, da večjih pa res ne delajo...user posted image  Pa saj najbrž poznate to!

Saj večinoma se ne obremenjujem prehudo pa tudi vem, da sem sposobna shujšat ampak nakupovanja me pa čist potrejo in teh je zadnje čase kar nekaj, ker se tako vztrajno spreminjam.

Da se še malo pohvalim; ravnokar sem prišla z 1 in pol urnega sprehoda z mojim user posted image . Pridna, ne?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: debelušne nosečke združimo se
8.5.2008 11:51:58   
ksenci
meta21 medve bi se mal skombinirale pa bi ble popolneuser posted image ti daš men mal riti jz pa teb mal joškuser posted image
jz mam pa tak kratke noge da so mi 3/4 hlače glih kot normalne, riti pa bokov nimam neki, mam pa prevelke joške in močne bedre. pa obleč to v trgovinsko konfekcijouser posted image

jz sm pa kr lena glede sprehodov! se bom pol rajši z vozičkom kazala okoluser posted image
no saj me moj dragi spravi na sprehod tako da me povabi na sladoled, pol pa moram čez celo mesto peš, sam se splačauser posted image



(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: debelušne nosečke združimo se
9.5.2008 20:26:11   
meta21
Ja, ksenci, se bova zmenle. Ti prinesi lepilo, jaz bom pa en velik nož.user posted image user posted image user posted image  Noge mam jaz precej dolge, tako da ponavadi nosim podaljašan kroj (no vsaj tle mam srečo), tako da ti lahko odstopim kakšen cm, ne vem pa kaj bova z bedrami-obe mava preveč!!!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: debelušne nosečke združimo se
9.5.2008 23:18:04   
Majuska
Hehe,

če bi rade kompenzirale, z veseljem odstopim tretjino svojih jošk, vzamem pa kak centrimeter več od katere visoke user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?