|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.12.2008 18:35:30   
taškica
Ojla punce, jaz sem ok. Veliko sem počivala, nobenih izcedkov nimam več. Jutri imam pregled in upam, da ne bo šla nič notri, in da mi bo naredila samo ultrazvok. Rada bi vedela spol še drugega dvojčka, B je sigurno fantek, za A še ne vemo. Mož upa, da bo pupa, jaz pa kar slutim, da mi ne uideta dva fanta. Se mi zdi, da sem kr instalirana (predisponirana) na sistem dojenčkov, malčkov, fantkov... Bomo videli. Drugače sem pa tudi jaz precej utrujena, popoldne po kosilu obvezno zaspim. Še dobro, da sta  fanta že zadosti velika in sta me danes kar pustila ležati na kavču, ona dva sta se pa igrala. Temu punce, se reče empatija in razumevanje. Lahko noč!

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.12.2008 20:19:48   
Skorpija
taškica, držim pesti za pregled in upam, da izcedkov ne bo več, ker vem koliko živčkov požrejo - jaz sem jih imela na začetku nosečnosti, ampak so se potem umirili in meni so rekli ,da dokler ni veliko krvi, ni razloga za paniko. 

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.12.2008 8:35:17   
pikatara
Taškica držimo pesti in sporoči kako je šlo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.12.2008 10:22:48   
hedviga
Takica, ti si borka! Vse bo ok!
Predvsem pa punca, ti si tooook lepa mamica, sem te kar en cajta gledala! Predvsem ma pa e ful lepega bukota. Men se zdi, da imam jaz tazga ele zdej user posted image user posted image

Punce,jaz sem pa zasledila da bo naa Dodi spet mamica!!!user posted image  

Pozabla napisat: moj naslednji pregled je 19.12., dvojka pa sta dvojajna. Micka in Franclekuser posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.12.2008 18:14:53   
taškica
Ojla punce, se vam že oglašam. Danes je bila na Ginekološki norišnica. Čakala sem 4 ure in pol. Še dobro, da sem vmes jedla, moj pa je izgubil upanje na UZ in po 2 urah in odšel. Delala mi vse, kar se je delati dalo. Najprej vaginalni pregled, pa vaginalni ultrazvok, pa navaden ultrazvok. MV je zadosti dolg, zaprta sem ko piksna in nihče nima pojma od česa sem imela izcedke. Potem je sledil navaden ultrazvok. In.....imam dva fanta, punceuser posted image . Dva fanta, na dva podlage. Jupi! Sem čist srečna, ker ostajam kraljica familije! Drugače mi je pa preverila samo bitje srčkov, UZ, je trajal 5 minut, samo da sta kao živa, ni jih niti izmerila, nič. Se ji je mudilo, pa še ura je proti popoldnevu polzela. Morfologijo mi bo delala šele v 22 tednu (Halo?) . Tega glih ne štekam, ampak ok, baje je to ok. Pa merjenje MVja. Oddahnila sem si.

Hedviga - hvala za kompliment. Jaz sem samo ena utrujena mamica, ki včasih samo sebe dviguje z dobro voljo. DRugače pa meni ni jasno, kako bo tale naša familija furala. Saj bo, saj vem.....

Ja tudi jaz sem zasledila, da bo Dodi mamica. Dobra je. Kapo dol. Če bere, ji od srca čestitam!

Danes je imela še Maja pregled, če se ne morim. Jutri pa še Skorpija in Mucka. JAvite se kako je šlo. Vas pozdravljam vse in rada vas berem.



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.12.2008 20:29:51   
lara light
Taškica, lepa siuser posted image . Vesela sem, da je vse ok in čestitke za dva fanta ter da častno mesto princeske ostaja tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsemuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.12.2008 20:37:21   
Skorpija
taškica, tudi meni je delala morfologijo v 22. tednu. hihi, dva fanta, tako kot midva, kar je pa glavno, je pa to da ste vsi trije OK in da je MV lepo dolg. Jaz imam pregled jutri, z mano pa gre moja mlajša sestra, ki je čisto iz sebe ker bo teta in si grozno želi videt tamalčka. In ker imam fejst G, vem da ji bo pustila bit zraven user posted image Upam, da bomo OK. Punce, sem pa vsak dan bolj utrujena, v službi imam pa kar naporno, tako da popoldneve res samo preležim user posted image Zadnje par dni se mi zdita tako težka, ko dlje sedim v službi in potem vstanem imam občutek kot da mi bo mehur odneslo. In sem ugotovila, da mi najbolj pomaga, če grem hodit - začnem kar leteti, takoj se počutim ful lažjo in bolj okretno. V službi moram zdržat še do konca leta, potem grem na dopust do porodniške... No, pa saj bo hitro minilo.

Hedviga midve sva bolj skupaj po tednih - ali tvoja čutiš kaj manj brcati kot prej? Pri meni je res kar razlika, veliko bolj sta nežna in nič več nimam občutka, da bi skakala po trebuhu...

No, punce, javim jutri kako bomo opravili, lepo se imejte in veliko se smejte!


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 7:43:30   
rmmaja
Pozdravljene user posted image user posted image nosečke!

En dan nisem pregledovala foruma, danes navsezgodaj prižgem računalnik v pričakovanju, kaj je vse novega, ve pa ničuser posted image . Vam je muca jeziček pojedla?

Jaz sem se včeraj kar načakala za UZ. No, potem pa sem imela morfologijo. Otročka imata vse; glavi, možgane, ene in druge, roki, nogi, želodca, pluča, srčka, ki divje šibata... No, eden je nekaj časa nagajal, pa se je potem spet normaliziral. Mere so pa zelo hecne. Imata kar veliki glavi in majhna trebuha. To je po sestrici. Čez 14 dni (18.12) imam spet UZ, ker se maladva res ne moreta zmeniti, da bi lepo rastla. Jaz se malo tolažim, da jih pač izmeri malo hecno. Vsekakor pa bosta to spet dva drobižka, kot je to pri meni običajno. Le kam gredo vse te pridobljene kile? Punce, držite pesti, da zdržim do konca, pri njiju se bo vsak dekagram poznal.

Potem pa je sledilo malo "šopinga" na koncu Celovške. In danes sem tako zelo utrujena, da bom kar kavč grelauser posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 7:50:42   
rmmaja
Oprostite za tisto kreganje, da niste nič pisale. Moja bližnjica na rač mi ni pokazala nič novega, dokler se nisem registrirala. Zdaj pa vidim, da ste bile pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Taškica, čestitam za fanta, tudi pri nas ne bo nič drugače. Na žalost pa ne bom kraljica familije, saj mi moja hči govori, da je ona princeska.

Skorpija, ti pa kar delaš. pridna. Jaz si ne predstavljam, kako bi bilo v službi, že doma sem utrujena od nedela. Pa iz izkušenj vem , da moji otroci počasneje rastejo, če sem veliko na nogah.

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 8:39:17   
hedviga
Skorpija, ja, mislim da sem opazila spremebo v gibanju. Ampak bi težko rekla da je kaj manj, ampak drugače.
Je res, da sta menda zdej oba na ritkah (vprašanje, če še) in brcata bolj dol. Imata obdobja ko sta mirna in spita oz samo sem in tja malo pomigata, potem imata pa obdobja ko je potres in se trese cel trebuh. Brce in boksike sicer glih ne bolijo, ampak so pa že kar šokantne. Kar malo debelo pogledam. Predvsem pa so zdaj ene 10 cm nad popkom, pa nekje čist na boku, pa čist dol nekam v mehuh in vagino...
Včeraj na materinski sta imela cel žur, mene je pa še neznosno  lulat, skor me je pobralo od tega user posted image
Skratka je drugače, pestro ..Je pa normalno menda da začnejo manj skakat po trebuhu, saj je prostora zmeraj manj. Če imaš pa še velikana pa sploh.
Danes dobro opravi in javi se!

Rnmaja, super za morfo! Za mere se pa zgleda vse dvojne še posebaj sekeramo. Imamo vse v večini malo manjše pikce. Tudi moja dva sta manjša kot nej bi bla v tem času. Ampak mi je G rekel, da je še boljše če so malo manjši, saj se manjši otroci menda dlje nosijo in se rodijo bolj zreli. Ker je menda zrelost pomembna bolj kot teža. Hmm, no, jaz bi oboje.. Sicer pa imata tudi mojadva ožje trebuščke. Zato vsakič na pregledu prevei še posteljico, plodovnico in pretoke. Menda je vse ok.

Taškica, bravo za fante! Čeprav bi ti vseeno privoščila kakšno roza punčko user posted image   Tako za kasneje, da bi klepetali o ženskih zadevah...da bi imela eno zaveznico user posted image user posted image  
Jaz sem imela do morfologije skos občutek da bom imela dva fanta, no, pa sem se zmotila user posted image  


(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 12:21:00   
dodi
Hej!

Ja punce...ta Dodi bo spet mamica user posted image user posted image in tokrat bo samo eden... user posted image user posted image
Sem že v 12 tednu in komaj čakam na prve metuljčke...user posted image
Rok imam 20.6.2009 en dan po RD naše najstarejše,ki pravi,da bo dobila najlepše darilo...bratca ali sestrico..
Na NS ne bom šla,bom pa šla na morfologijo k atu Cerarju,da bo vedel da prihajam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se punce in hvala za čestitke...grem kuhat,da se kaj ne prismodi...


_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 12:37:06   
rmmaja
Dodi, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za to pa je potrebno še kaj več kot pogum user posted image .
Čeprav bo tokrat "samo" eden, pa se kar oglasi tudi tukaj. Tvoji nasveti so neprecenljivi.
Lahko pa bi kar naredila kakšen tečaj o tem, kako se vzgaja otroke. Zdaj najbrž nimaš več težav s tem user posted image .
Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 19:59:24   
Skorpija
Kako sem jezna - napisala sem cel roman, pa me je vrglo ven user posted image No, da skrajšam zadevo - na pregledu je bilo vse OK, maledva sta se obrnila in imata zdaj glavi pod mojimi rebri, rite pa tiščita v moj desni bok. Ajček je majhen debelušček, ki ima majhno glavico in je kratek, tehta pa dobro kilo, Bjček pa je velikoglavi dolgin, tehta pa slabih 900 gramov. Ja, punce, midva bova imela Stana in Olia user posted image Z zdravnico sva se ornk namejali! Kljub temu, da sta si precej različna, je vse OK, sta desca na mestu, mene pa je pohvalila, ker se nisem nič zredila, železo pa se mi je pošteno zvišalo - sem pa res jedla samo zelenjavo in rdeče meso, ker mi ubistvu to najbolj paše. Pa začela sem piti kis, solato moram jest vsak dan vsaj enkrat, čez pa ruknem še kozarec vode s kisom. No ja, kaj zanimivega se pa že more dogajat, aneda, da ni dolgčas user posted image

No, zdravnica me je vprašala, če še delam in je bila ful esela, ko sem ji rekla da ja in da bom še do konca leta zdržala, potem pa grem na dopust, pa da grem vsak dan v službo peš, nazaj pa tudi - čeprav to že komaj zmorem - je rekla naj bom kar čim bolj aktivna, da mi bo potem lažje... Naslednji pregled imam 6. januarja.


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 20:08:39   
lara light
Vsem, ki ste imele uspešne preglede, bravouser posted image
Maja,user posted image , Skorpijauser posted image

Hedi, ti maš pa cel žur ta doliuser posted image  Kdaj bo voziček? Že komaj čakam tvoje poročilo!user posted image

Dodi, čestitam! Še pridi delit neprecenljive nasvete!user posted image

Taškica, pika, pozdravček!

Nekam lena sem, ju3 kaj več, topel objemček vsem!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 21:08:57   
Pikica5
Dober večer punce,

kako ste kaj? Se dobro počutite?

Čestitke vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes imela pregled in vse je vredu za enkrat (tok-tok še tako naprej)user posted image  težki smo že 1208g in 1240g. Naš drugi sramežljivček še zmeraj noče pokazat kaj je, je pa ziher da bo en user posted image . Komaj čakam naslednji pregled, ki ga imam 23.12. . 12.12. še imam v porodnipnici pregled.

Želim vam en lep večer



_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 21:11:07   
taškica
Bravo in čestitam! Najprej Dodi, potem pa tebi Skorpija. Daj eno fotko no v album, da te vidimo kako izgledaš :).  Maja tebi pa sploh, ker sta tvoja dva tako zelo posebna in enkratna. Bravo user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz jem skoraj vsak dan meso (rdeče), pa tudi meni paše mi. Kislo (solata na primer) in meso. Mljask. Imam pa stalno zaprt nos oziroma se mi zamaši - kot bi bila prehlajena, pa nisem! Sem prebrala nekje, da je to zaradi hormonov. V nobeni prejšnji nosečnosti nisem imela tega, zdaj pa se ne upam nikamor brez razpihala za otroke za nos. Samo to mi odpre, da lahko diham. Pa kiham...kiham kot da bi imela alergijo. Prav smešno.

Ker sem ena velika čveka vam napišem še nekaj, ampak ne vem če bom znala opisat situacijo. Zjutraj je mož spravljal otroka ven iz stanovanja v vrtec in šolo. In je bila kr gužva na vhodu, skos not pa ven, pa čevlji, pa pozabili kapo, pa bundo od tamalega, potem pa privihram še jaz s trebuhom, odvihram v šlafroku na hodniku, potisnem v usta fantoma eno tabletko Supradyina (vitamini) in ko hočem čez vrata v stanovanje nazaj... mi na poti stoji mož, na eni nogi si obuva čevelj. Jaz pa mimo njega (da me ne bi kdo videl, če bi slučajno uletel na hodnik), ker pa je bilo premalo placa, sem ga nonšalantno porinila, da je izgubil ravnotežje in tresknil topo in s celim telesom na sosednji zid. Naj povem, da moj ne mara mal bolj "grobih" žensk, zanj mora biti ženska poosebljena milina, pa nežnost, pa bolj tiho. Je bil čist šokiran. Da sem ga porinila (saj sem ga res), da sem postala sumo borka je rekel (pa je to tudi res), pa da me tako ne pozna (hi, hi, hi). Da se me bo začel bati, je rekel. :)  Še sebe sem presenetila, ampak s tem trebuščom sem nepremagljiva, ga zavarujem in če mi kdo stoji na poti - porivam kegle levo in desno.user posted image  


Punce jest največ vedno napišem. Boljš da mal utihnem. Imejte lep večer, pa jutri še kaj napišite. Pa - pa

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 21:39:02   
taškica
Lara, dej še tole malo poglej. Maja jaz se kar nagibam k Chicotovem - CT 05 - ga grem jutri gledat, če gre res v vodoraven položaj.
http://www.culladelbimbo.it/brands.asp?cat=15&idMacroNowOn=2


_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.12.2008 21:47:14   
taškica
Malo prehitro sem gledala - nima niti varovala :(, ampak ga grem vseeno čekirat.

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 8:51:36   
hedviga
Taškica user posted image user posted image user posted image
Sem te kar zvizualizirala! Sumo borec....user posted image user posted image
No, ta izjava se lahko postavi ob bok izjavi mojga zlatega. Sva šla zadnjič v Supernovo. Tam stoji en cirkus in seveda sem se jaz otročje začela dret, da nej pogleda sloooonaaa. Pa da zakaj da ga ne pogleda, mislim, kolkrat pa vidiš slona v živo. In moje srčece je rekel na pol zadušen od smeha, da on ga gleda v  živo vsak dan. Doma. V pojstli.
Mislim, halo.....user posted image user posted image

Pikica in Skorpija, bravo za preglede!!! Matr mata velike otroke... Ali mi lahko napišeta še mere, da bom lahko malo jamrala, da so moji pa mejhni...
Skorpija, en bo Zahovič, tadrug pa Milič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne se sekerat, kot je videti bom jaz imela fuzbalerko in baletnika...Je sine velik bolj nežen,..user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 8:54:17   
hedviga
Larči, nova oblekca? Niiiiceee!!!!!

Dodi, čestitke!! Le pridi še kaj naokoli!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 9:16:01   
taškica
Heda, tvoj je pa sočen. Tole s slonom me je nasmejalo do solz. user posted image user posted image user posted image  Pa kaj, a smo res take slonice? Je pa res, da smo mal bolj počasne, pa manj okretne, pa okorne, pa jaz že mal bolj na široko hodim. Včeraj sem se gledala v ogledalu in se kar zgrozila nad preobrazbo mojega telesa. Dondole so postale tako velike, kot nikoli do sedaj v nobeni nosečnosti. Polne modrih žil, pa napete kot da bo zdaj zdaj katera počila....Prav noro.





_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 9:55:23   
rmmaja
Živijo!

Skorpija, včeraj je tudi mene internet zelo zafrkaval, pa sem se razjezila in ugasnila računalnik. S Stan in Oliom si me pa nasmejala, da je še moj prišel pogledat, kaj se to dogaja. Pa čestitam za kile in recept prosim. Meni pa samo lezejo navzgor, malima se pa nič ne pozna.

Taškica, meni se zdi ta voziček kar podobnih funkcij, kot Maclaren Twin Techno, ki na žalost ravno tako nima varovala. Se pa nagibam k taki vrsti vozičkov. Sicer sem mahnjena na moderne oblike (poklicna deformacija), a tokrat mora prevladati razum.

Fine zgodbe se vam dogajajo. Tudi jaz imam eno za vas.
Ta teden jo je moj mož spet dobro pihnil. Zjutraj pelja maladva v šolo in vrtec. Stavbi sta ena poleg druge, on gre z malo v garderobo, sine pa gre v šolsko garderobo, kjer se preobuje in sleče in počaka na atija, da gre z njim do razreda. In ati, ki je z glavo že v službi, že v torek pozabi na sina, se spomni 200m od šole, ko se že pelje proti službi, se obrne in gre nazaj. Mali seveda pridno čaka. In meni nihče ne pove, kaj se je zgodilo, sicer ne bi bilo naslednji dan še huje. Naslednji dan podobna zgodba, le da se ati spomni na sina, ko sva bila že na pol poti proti Ljubljani in to je bilo eno uro po tistem, ko ga je poslal v garderobo. Jaz sem samo upala, da je bil mali pameten in ni čakal v garderobi. Poklicala sem vzgojiteljico in HB je bilo vse OK. Mali se je znašel. Je vprašal enega atija od sošolke, naj pogleda, če je naš avto na parkirišču in ker ga ni bilo, je sam odšel v razred. In prav zabavno se mu je zdelo, da ga je ati spet pozabil, ker vsi vemo, da naš ati veliko pozablja.

No malo heca, da vsaj za nekaj časa odložim misli na moja mal črvička, ki tako počasi rasteta. Me zelo skrbi. Primerjala sem mere z tavelikima, ki tudi nista bila debeluha, pa sta bila vseeno bolj pri sebi. Tokrat gredo pa kile samo name. Sem že pravi sodček in imam +5.



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 11:13:52   
lara light
Lepotičke moje, joj ste zanimive in lušne. Verjamem, da je z otroki pestro in vsak dan kaj novega. Ste me narežale!

Prav Taškica, poglej tale chicco, čeprav se mi zdi res preveč podoben mclarnu, ...jaz pa bi rada vreče, no mogoče pa se da tu dodat.

Mene zanima tvoja teutonia, Hediuser posted image ...ja kmetica se je problekla za prednovoletne nakupe v mestuuser posted image  in umila tudiuser posted image

Punce jaz imam tako suho kožo po telesu, da ne vem več kaj dat gor...ima katera take težave? Obleka je po par urah polna odmrle kože, gravž. Zadnje čase to opraža, pomanjkanje vitamina a? Prosim za vaše izkušnje, nasvete.

Taškica, pa saj ti si krasna in suha, kaj bi ti mene vlačila na đžank hrano, bom jaz tebeuser posted image ...meni se zdiš perfektne postave, tvojo višino jaz samo sanjam lahkouser posted image , jaz imam zaenkrat +4 kg recimo, ampak niha..in se prav nič ne sekiram, tudi če bi bilo + 6, pa kaj, samo da franclčki rastejo, balerinke se razvijajo, fuzbalerji trenirajo, stanjo in olio zabavajo!user posted image

Grem kej skuhat, lep dan vsem!user posted image



_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 12:22:22   
taškica
Maja, pod tvojo zgodbo se komot podpišem. Se pri nas isto dogaja. Ampak je zanimivo slišat še z druge strani, ker mam vedno občutek, da smo mi mal umetniška familija in da nismo preveč pošlihtani. Ne vem, mogoče je krivo, ker so okoli nas familije, ki nikoli ničesar ne pozabijo, vse laufa, vse popredalčkano, vnaprej določeno...pri nas pa še za naslednjo uro ne vemo kje bomo in kaj bomo počeli. Ta mali je pa faca, zelo dobro se je znašel. Moj prvošolček, je na primer (in to je resnično!) samo sedel v garderobi (vrata v šolo pa so že zaklenili - ker sta zamudila), očka se je odpeljal, fant je pa cca 1 uro sedel tam, dokler mu snežilka ni odprla in ga začudeno gledala. Se mi je srce paral ko mi je to povedal.

Teutonia je meni carska - ampak grem gledat tudi McLarna - samo varovalo je pa skor obvezno Maja. Brez tega se jaz ne grem.... Že če se kateri od starejših otrok prevali ali pa zavali na dojenčke - vsaj malo mora biti zaščiten . Poglej Peg peregotovega - isto marela, z vrečami in varovalo.

Lara - ne ti meni o kg. Dej se pokaži na kakšni fotki, da te vidimo. Jaz imam že čez 70kg. Po izkušjah dobro vem, da se bom zredila tam nekje do 15 - 18kg ali celo več; še več teže pa bom pridobila po porodu. Nazadnje (kakšne tri mesece po drugem porodu) mi še nosečniške obleke niso bile več prav, potem pa sem šla v akcijo (začela sem teči).
P.S - saj tisto o đank foodu je bil bolj štos, saj veš da pazim na kvaliteto, pa količino, ampak mastno pa jem, mastno.



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.12.2008 12:33:59   
lara light
Taškica, saj vem, a meni je džank food izredno slastna hrana. Čeprav sem jo jedla parkrat v življenju in vem, da je zanič kvaliete, mi gre hudičevo dobro v rituser posted image
Zdaj sem na klobasah, večkrat si jih privoščim, evo ti mastnouser posted image  
Dobra si mi, ne sekiraj se zarad kg, nismo vse enake, kaj te briga, boš že potem pokurila s 4user posted image  boš videla, kako bodo koplneli kguser posted image ...topel objemček in lubčka.

Če rata kakšna pametna fotka, jo bom prlepla v album.user posted image  
Lačna!!!user posted image  Itakuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?