|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.11.2008 20:11:27   
Skorpija
Na hitro vas pozdravim, helou pikica5 - hedviga, ti in jaz smo kar precej na kupu za rodit... Mi smo super, v četrtek imamo pregled in ta mesec sem bila zelo pridna s kilami - pridelala sem samo dodatne pol kilce. Maledva rasteta kot nora po trebuhu sodeč, pa tudi čutim ju manj intenzivno, zgleda da jima že zmanjkuje prostora, se mi pa vedno bolj zdi da "klepetamo" - kadar začneta migat, ju malo božkam in ju ogovarjam in rata takoj mir, kot da bi poslušala, potem pa se usuje toča malih brcik, dostikrat pa se kar stisneta ob trebuh in ju božkam. No, okej, mogoče se mi zdi, samo je vseeno fletno...

Za vozičke jaz težko kaj rečem, midva sva kupila rabljenega, je vzporeden trikolesnik... Je pa groza, ko začne človek gledat in se kar ne more odločit. NO, fino se imejte pupe, uživajte vsak dan v troje user posted image


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.11.2008 20:21:57   
taškica
Pikica5 (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 22. februar 2009, pregled ?, dvojačna,
Hedviga (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009, pregled 28.11,
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009, pregled 4. 12,  dvojajčna
Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, pregled MF 24. 11, 
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, pregled 3.12, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009, pregled 4.12., dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009, pregled 3. 12. , dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled 15. 12., dvojajčna  
Suncicica
(?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP , pregled ?, 



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.11.2008 20:25:58   
taškica
Ojla punce,
seznam se veča...počasi. Sem dodala novo članico. Drugače pa sem tudi jaz v pričakovanju pregleda, komaj čakam ultrazvoko. Danes sem spet opazila rjavkast izcedek. Spet me je skor kap, ker jaz pa nimam sreče s temi izcedki. Sem hotela že popoldne na urgenco, pa sem se premislila. Niso obilni, samo na hlačkah se pa vidi. Mogoče mi je samo žilca počila ali kaj podobnega. Zgled, da sem orto občutljiva. Kaj pa vem. Skratka, mislite name....da bo vse ok.



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 9:31:10   
rmmaja
Dobro jutro!

Pri nas smo zdaj spet vsi doma. Zelo je lušno, saj otroka ne plezata samo po meni. Za darilo z atijevega izleta v tujino sta dobila vsak svoj skiro. Ta velik se sploh ne more ločiti od njega. Še dobro, da imamo dolg hodnik, pa še v kuhinjo lahko zavije. Še spal bi najraje z njim. Imel je malo "pauze", ker so bile risanke, zdaj pa spet hiti po hiši.

Taškica, privošči si počitek. Danes, ko je nedelja, naj kar drugi poskrbijo za družinsko udobje. Da res ne bi šlo kaj narobe. Mislim nate in ti želim vse dobro.

Zunaj pa dežuje in vsak čas bomo brez snega.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 9:56:59   
lara light
Dan, lepotičke moje!

Taškica, počitek, počitek, to bi ti tudi G rekel, tako da poskušaj ležat vsaj danes. In spremljaj zadevo, vse bo v redu, če ni obilne sveže krvi, se nimaš kej sekirat. Je pa tvoj MV verjetno bolj občutljiv, kot si že rekla in kaka kapilarica poči. To ni nič hudega in nenavadnega. Pusti se razvajati.user posted image

Rmmaja, s taškico imata tko lepe družine..si vas kar predtavljam...superuser posted image user posted image . jaz komaj čakam, da prideta najini dve težko pričakovani štručki! user posted image user posted image

Upam, da se danes javi Pikatara in pove kako je bilo v Italiji glede vozičkov!user posted image

Lepo nedeljo vsem!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 9:58:06   
lara light
Kot seznam zdaj kaže, sem zadnja za pdp?! Suncicica, kdaj si ti?user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 12:46:38   
pikatara
Taškica ne se preveč sekirat, jaz sem imela od začetka tudi te rjave izcedke, pa mi je ginekologinja rekla, da dokler niso močni ni panike, če bi pa vredu začela krvavet pa takoj k njej. Mi je pa odsvetovala spolne odnose, ker je to največkrat krivo za krvavitve, ali pa kakšno vnetje. Sva bila en mesec pri miru, sedaj je pa ok.

Lara najlepša hvala za nasvet glede vozička. Preiskala sva cele Udine in našla dve trgovinici za male, imajo malo nižje cene kot pri nas, saj kolikor sem videla. Imajo kar dosti vozičkov za dva, vendar so vsi zaporedni. od vsega letanja in skakanj iz avta ven in not sem bila že čisto hin, tako da pol v Trst nisva šla. Sva se pa ustavila v Gorici. Gužva je bila grozna, sva komaj parkirala avto in sva mogla peš dol trgovine (kakšen kilometer) mimo štantov. Prodajalka je bila res ful prijazna, voziček pa super. Za tak denar res ogromno dobiš. Glede na to da ima tudi košari vključeni, pa zimsko pokrivalo in mrežo proti komarjem in dežno prevleko. Je pa res ogromen. Mož se je zelo navdušil nad njim, predvsem da se čisto enostavno zloži. Dost je podoben temu mojemu haucku. Šla sva na deci vina na trezen pogovor in malo razmislila o vsem, pol sva ga pa kar kupila. Če bi lahko haucka naročila preko angleškega ebaya bi prišel okoli 220 eur plus poštnina z vsedm razen košar ni zraven, vendar jih ne uvažajo v Slovenijo, iz Nemčije bi prišel pa skoraj toliko kot ta.  je bil pa mojemu tako všeč, da sva ga kar odpeljala (čez cel sejem, skozi vso gužvo, pa še dež se je ulil), tako da sva bila prava atrakcija. Še marelo sva morala kupit na štantu, ker sva jo imela v avtu. Vsi so naju gledali kot nevem kakšno čudo, tako da bomo mamice z dvojčki res prava atrakcija za oči.

No pa še slabost vozička: zasedel nama je cel prtljažnik karavana, še zložen je skoraj pol metra visok. tako da sva komaj hrano zraven zložila, vendar se tolaživa, da morava lepše zlagat. Druga pa je bila to po sopnicah v prvo nadstropje nest. Po moje ima kakšne 20 kil, prospekta ni, prav tako nobenega papirja o merah in težah vozička, tud na netu ga ni. To ni šans, da sama nesem, sva se oba namatrala ker so ozke stopnice. tako da bova mogla najt rešitev kam ga sploh pol dat ko se rodita. še v avto ga bom komaj dala, sedaj še nisem poskusila, ker nočem tolk dvigovat.

Dobra lastnost: še nikoli nisem peljala tako vodljivega vozička. Doma ga sicer komaj premaknem ko je malo prostora, po sejmu sem ga pa mimo vse gužve, vseh pločnikov in stopnic super peljala. Sem že dost prevozila različne vozičke za enega pa se nobeden ne pelje tako dobro.

Lara sem pa imela ful slabo vest, ti mi poveš za voziček, jaz ga pa odpeljem. Pa imajo še vedno dva, pa še gospa je rekla, da jih bo še zraven naročila. Misva sva sicer še mislila malo počakat, ker smo le šele konec čertega meseca, pa ne vem, če se mi bo še dalo dosti skakat okrog, ker sem bila ful zmatrana. Me je pa kar groza ko ga gledam na hodniku in ne morem mimo njega, je res ogromen.

Punce, ginekologinja mi je napisala tablete za železo, ampak mislim da je bolje da spijem deci domačega terana, ki sem ga dobila včeraj, bo bolj koristnouser posted image

Sta pa moje dva prava razgrajača, vendar brcata le od 20.30 do 22.30. Sta me včeraj celo pot iz krasa, ko sed vozila brcala v rebra. Vedno je tako do krasa pelje moj, nazaj moram pa jaz. no sem se pa res razpisala, se vidi da imam preveč časa, ker je šel moj na tenis. Moram pa malo pospravit vse kar sva kupila, da bo lahko pol v miru kuhal (jadranski zobatec s pravim kraškim krompirjem) komaj čakam.

Dobrodošla pikica 5.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 14:01:00   
lara light
Ma sta dobra, a sta kar kupla? Ja sej, komu se pa da skakt okrog, pa mraz, pa slabo vreme...katero barvo sta vzela?
Visoko se zlaga, pa težek menda. Ma jaz mislim,da je ena poljska, češka reč. Ampak je dober kajne, za ta dnar? Se mi zdi, da zdej kompliciramo pa lep, pa tak in onak, ko bo cel pobruhan in umazan nam ne bo več mar! Široki in težki so pa itak vsi! Bravo za nakup!user posted image  
Kje kupita kraški krompir in je posebno dober?
In dober tekuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 14:02:46   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Sta pa moje dva prava razgrajača, vendar brcata le od 20.30 do 22.30. Sta me včeraj celo pot iz krasa, ko sed vozila brcala v rebra.



O, kako lepo, tudi jaz komaj čakam, da ju bom čutila!user posted image user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 17:05:22   
pikatara
Lara kraški krompir sva dobila pri kolegu s krasa, ga še nisva probala, ker še ni čas kosila. Pri nas smo bolj pozni, vsaj dokler še otrok ni. Trenutno je čas za pršut in teran. Pol pa kuhat.

Voziček sva vzela v barvi melancana (se vidi da moj rad kuha, da ga je barva prevzela). Težak je 20 kg sva ga zvagala. Zdaj res kompliciramo glede vozičkov, pol pa ne bomo imele časa. Kaj šele če bi bil eden, ko je toliko izbire. Za sva se je pa res težko odločit ker ni nič pametnega. Midva sva ful pregledala, vse trgovine v Ljubljani, ter dva meseca po netu, pa še Celovec in Udine. Vzela sva ga pa takoj za to, ker je v akciji. Do Gorice ni daleč tako da bi lahko tudi po novem letu skočila, ampak je bolje tako, ker bo pol še ful stvari, ki jih bomo rabili. Malo se mi pa zdi prehitro kupovat, ker je še daleč do konca marca.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 17:52:30   
taškica
Maja; super, da ste spet cela familija in da bo odslej malce lažje. Si kar predstavljam tekmo s skiroji......dobra si da pustiš, sicer ga pa ni čez veselje in nasmeh otrok.
Hvala vsem za spodbudo, danes sem precej počivala, izcedka ni več, med rjuhami pa tudi ne skačeva že nekaj časa, - vsaj odkar sem imela prve izcedke user posted image . Ne vem zakaj se pojavljajo, ampak postajam že prava akobatka, ko se v WCju zviram, da bi prestregla, kaj dejansko teče iz mene (!). Paranoja.
 
Pikatara kdaj na primer si imela zadnjega, če smem vprašati? In vedno znova me nasmeješ, ker tebi se je dejansko 1mesec izgubil neznano kam. Praviš, da si konec 4 meseca - ti si konec 5 meseca; ker sem jaz konec četrtega. Super voziček si kupila, pa košari, vreče, komarji  - da best. Predvsem iz izkušenj ti povem, da sta edino pravilno izbrala - četudi je velik in težji - ko bosta bebe-ta malček zrasla (6+ali več) si boš še kupila eno marelco, ki se izzy zloži, je lahko itd in jo boš lahko nosila, zložila brez problema...Itak pa je zadeva taka, drage moje, da ko so enkrat dojenčki na tem svetu, premikaš gore in ni vrag, da ne bi nosila tudi tisih borih 20kg vsak dan gor in dol :) Imela pa boš super mišice na rokah!Iz izkušenj ti pa še to povem, da če veliko prevoziš otroka, voziček znucaš in ga moraš zamenjati - tako ali tako....
Aja še to - bodi pametna in jej železo. Namreč dva ploda žensko izčrpujeta, poleg tega železa nimaš toliko kot ga bi morala imeti za oba. Vino ga nima dovolj, niti kila rdeče pese. Vem, ker imaš lahko ob porodi "sranje", da boš anemična, imela slabo kri, ali pa še kaj slabšega. Jaz sem ga jemala obe nosečnosti in tudi kasneje - full pomaga. Pri drugi nosečnosti so me tako noge bolele, pa nisem vedela zakaj (utrujenost) - po železu je bilo 1000 boljše. Imam predsodke proti vsem kar ima obliko tabletke, samo proti železu pa res nisem.

Drugače pa vidim, da sta gurmana. Krasno in bravo. To pomeni, da bosta tvoja dva otročička dobro jedla. Družina se ustvarja ob hrani; kosilih, večerjah, zajtrkih - to je fulll pomembno. Tudi jaz obožujem ribe, če je jadranski zobatec pa toliko bolje (ostali so gojeni). Glede olivnega si pisala, kje ga pa kupita? Ti povem, da mi je pod roko prišlo domače grško, prešvercano iz Siciljie in kakšna razlika - nisem sploh vedela, da obstaja TAKA razlika med olji....svašta. Jaz sem se danes nekaj trudila z konjskimi zrezki a la wild; pa ne vem če mi je kaj ratalo. Mislim, da konji enostavno niso divjačinska hrana....:)

Lara tebe pa lepo pozdravljam!



_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 19:10:19   
lara light
Lepotičke, tudi jaz vas samo pozdravim, ker me tko močno boli glava, da komaj gledam...se tipkamo ju3 naprejuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.11.2008 19:25:14   
emaa
Se navadiš nosit težek voziček po štengah, ven in noter iz avta, jaz sem 18,5kg brez problema prestavljala, saj sem ga morala vsak dan spravit po štengah gor in dol. Čez poletej pa marelo, ker je zavzela manj prostora, je pa tako marela ni nikoli tako vodljiva, prvega sem z eno roko vozila, tudi drugo zimo (sem ga šele pri njunem 1,5 letu prodala), marelo obvezno z obema rokama. Se pa navadiš na teo, jaz sme ju nosila oba hkrati v lupinicah na fizioterapijo, pa sta imela že vsak čez 8kg, pa še lupinici vsaka 3,5kg, kar teža ampak se znajdeš, pa še zdaj ju moram včasih oba hkrati nest, pa imaat 14,5 in 15,5kg. Še malo, pa jih bpste držale v rokah.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 7:34:19   
mucka25
dobro jutro. se malo oglasim, se že dolgo nisem, je prov vidt, da se bliža konec leta in imam preveč opravkovuser posted image . včeraj me je tud tolk glava bolela, da sem mislna, da me bo pobral.

midva sva tud že voziček kupla , no moji so nama ga, se nama zdi malo kmalu, pa ni šlo drugač, pa še en popust smo dobli, tko da smo kar precej pršparal. gre pa za peg perego duett, tisti novi z volanom, je res fajn ga za vodt, laži k avtouser posted image . bojo pa morde kasneje kakšni visoki robniki problem, pa se ne sekiram.

za komentirat vas moram pa še mal prebrat, upam, da bom našla še kaj časa. lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 9:19:10   
taškica
Zdravo punce, se vam že oglašam....pri nas v LJ grmi in dežuje in to sredi ZIME. Grdo. Sem šla pogledat Peg Perego Twins z volanom, pa zgleda kar lep. Ni težak - mislim, da ima nekaj čez 15kg. Mucka25 - se da oba sedežka v ravnino spravit? ZAnima me še kako se zloži v avtu?

Jaz zaenkrat še vedno samo opazujem, zbiram informacije in še ne vem na podlagi česa se bom na koncu odločila. Bom videla. Po moje bom zadnja, ki bo šla v nakupe. Moj mož je namreč zelo vraževeren - spomnim se ko sem bla noseča s prvim fantkom (imela sem nekaj čez 26 let) in mesec pred rojstvom je bilo potrebno kupit previjalno, pa oblekce, voziček, flaške, dekce, pa take zadeve. In moj mi reče, da zdaj to še ne bi kupovali, da naj jaz grem lepo v porodnišnico, rodim, opravim svoje, med temi tremi dnevi, ko bom v bolnišnici bo pa on vse nabavil. Me je skor kap zadela. Sem dobila tak mali živčen izpad in ko je videl, da je gnezdenje in priprava na otroka pomembna zadeva, se ni več upiral. Si predstavljate moškega po nakupih za otroka? Brez nadzora mame, ki bo to šele postala? Mission impossible. Po moje bi imeli vse obleke za 1 leto, pa kakšen avto na daljinca, računalniške igre in smučke.

A jest mal preveč pišem, ane? Ampak če je tako turoben dan. Pišite še vi, vse o vozičkih - me zanima!

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 9:41:50   
lara light
Dan, punce!

Upam, da naju je glavobol zapustil, a ne mucka?user posted image

Emamair, hvala za tvoje izkušnje. Kakšen voziček pa si imela ob rojstvu, al si že prej kje povedalauser posted image

Taškica, jaz bom tudi kasneje kupovala stvari, zdaj je res še prezgodaj.

Glede vozička pa vem samo to, želela bi vzporednega, da gre skoz vrata, dvigalo, vhodna vrata. Recimo ta velik Hartan gre meni povsod, to je pomembno. Bi pa rada še kje pogledala. Hočem tudi vreče, da jih bom prenašala, ker bom veliko sama. Potem pa saj veste, da se čim manjše zlože, da bo lahek, sanja lara kukurus....počasi bomo že kej zvohali. Tale k ga je pikatara vzela je lušen in cena je fajn.

Grem malo na zrak, končno po 3 dneh ne lijeuser posted image ...lep dan!

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 9:53:02   
rmmaja
Pozdravljene tudi z Dolenjskega konca!

Pri nas se je stemnilo, da se je javna razsvetljava še enkrat prižgala. In potem se je ulilo. Jaz  moram pa po bolniški list in bom še malo počakala. Še takrat, ko grem upravičeno iz hiše, mi pa vreme nagaja user posted image .

Tudi jaz nisem še prav nič nabavljala. Oblačil, razen tistih za iz porodnišnice, ne bom kupovala. Imam veliko obljubljenega na posodo user posted image . Po novem letu pa bom začela z zbiranjem. Že tako se mi zdi, da imam vse kotičke po hiši napolnjene s škatlami in igračami in prevelikimi ali premajhnimi oblačili. Trenutno je v polnem razmahu opremljanje sobice za hčerko, tako da bom bolj zanjo nabavljala. Dojenčki pa res ne potrebujejo veliko. Mamino ljubezen in bližino, pa so že zadovoljni. Bolj me skrbi, kako bosta starejša dva to prenesla. Sploh hči, ki še kar noče iz spalnice user posted image . Jaz pa imam v planu urediti lep punčkast kotiček za spanje in mislim, da jo bo to premamilo.

Ja, moški pa nabava so pa zgodba zase. Vsaj pri meni je tako. Osnovne prehrambene izdelke že nabavi, pa še to z listkom, ki ga jaz pripravim. Otroci pa bi bilo oblečeni v mavrico, o velikosti oblačil nima pojma, igrali pa bi se s pravim orodjem. No, saj zadnje že kar počnejo, zato počasi in na skrivaj umikam kakšne pogrešljive igrače. Za nekaj je pa moj mož krasen user posted image . Vedno zna "nažicat" kakšen popust. Pri nas je on tisti, ki bolj "špara". Mene včasih kar malo zanese, moram pa priznati, da vedno manj. Zdaj, ko nas bo 6, bo treba user posted image paziti, kaj bomo nabavljali. Situacija v svetu ni ravno rožnata. Mi pa otroke delamo.
Pikatara, nikjer nisem zasledila znamke tvojega vozička. Ali lahko napišeš, kaj sta nabavila?  Jaz vse pregledam na internetu, da bo kasneje odločitev lažja. Ha, ha, ha..., saj še sama sebi ne verjamem.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 10:10:20   
emaa
Sem že pisala, smao ne vem na kateri temi, ko tu tako pridno brišejo (brez potrebe, bi lahko vse pustili), prejšnji model Hoco Twin spacer, zelo podoben Hartanu, zelo ugoden je bil z vrečami, ki se spremenijo v žaklje za noge. Ta nov model ima pa sayuri, prideš več ali manj vsepovsod, ker je širina mislim da 78cm, pa nov je lažji. Je pa tak, da je res malo izbire vozičkov za dva, barv pa še manj. 

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 12:05:16   
suncicica
 jaz mam PDP 28.3

_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 12:57:04   
lara light
lepo!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 13:16:36   
taškica
Maja, tudi meni starejši sin - (7 let bo januarja!) še vedno hodi v posteljo. Potem proti jutru pribremza še ta mali. Potem eden od naju, ponavadi jaz, odbremzam v otroško sobo in v njune postelje, nato, če se možu ljubi, oba otroka lepo da nazaj v svoje postelje, zbudi še mene, da grem nazaj. Me kdo sploh sledi? To premikanje narodov poteka skoraj vsako noč. Ko sem starejšega vprašala zakaj še vedno hodi k nama; je rekel, da ko bodo dojenčki, ne bom mogla več k njemu na pograd zlesti in, da mora nadoknaditi za naprej. Noro vam povem, kako bo kasneje, pitaj boga. Se mi zdi, da se bom kar v dnevno preselila.
Joj, Maja, mene tale 6stica vedno preseneti. Saj sem vam že pisala, da nikoli tut pomislila nisem, da bomo velika družina. In zgleda da bomo. In zgleda da se moram navadit na to dejstvo, da o šparanju, slabih časih, recesiji v gospodarstvu ne govorim. Mi pa otroke. Za znoret. Kje sem jaz pamet pustila?
Sem dala dve fotki v album. DaSem sicer mal neurejena, v pižami, ampak v zelo naravnem stanju.

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 13:18:27   
taškica
Pikica5 (1 ;0 ) ; PDP 22. februar 2009, pregled ?, dvojačna,
Hedviga (1 ;0 ) ; PDP 2. marec 2009, pregled 28.11,
Skorpija (2 ; 0 ) ; PDP 14. marec 2009, pregled 4. 12, dvojajčna
Suncicica (? ; ? ) ; PDP 28. marec 2009, pregled
Pikatara ( ; ) ; PDP 17. april 2009, pregled MF 24. 11,
RM Maja (3 ; 2 ) ; PDP 25. april 2009, pregled 3.12, enojačna
Mucka 25 (2 ; 1 ) ; PDP 8. maj. 2009, pregled 4.12., dvojajčna
Taškica (3 ; 2 ) ; PDP 17. maj 2009, pregled 3. 12. , dvojajčna
Lara light (1 ; 0 ) ; PDP 26. maj 2009, pregled 15. 12., dvojajčna


_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
1.12.2008 13:30:07   
taškica
Pikica5 (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 22. februar 2009, pregled ?, dvojačna,
Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009, pregled 28.11,
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009, pregled 4. 12,  dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec 2009, pregled
 Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, pregled MF 24. 11, 
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, pregled 3.12, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009, pregled 4.12., dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009, pregled 3. 12. , dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled 15. 12., dvojajčna  


_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.12.2008 11:37:03   
pikatara
Pa sem se spet malo za računalnik spravila. Sobotni potep me je tako zmatral, da se bila še dva dni čisto boga. Pa še prehladila sem se malo. Danes pa je že bolje. Sem že zlikala, sedaj pa bom šla še po tleh pomit.

Taškica moje krvavitve so se končale po 15 tednu. Me pa še vedno včasih malo skrbi in vedno gledam na wc-ju. Glede terana sem se pa hecala, pridno vsak dan vzamem tableto železa, folne kilsline in ribjega olja.

Maja in Taškica vama se pa res dogaja s temi malimi, komaj čakam naše, da se bo še nam. Pri nas sta zaenkrat edina atrakcija nečaka pa naš kuža. Ko sva voziček domov pripeljala in je bil še na hodniku, je bila psička ful vesela in je jokala, ker je hotela otročke gledat, pa jih ni bilo. Ona vozičke povezuje z otročki, ki jih zaradi nečaka obožuje ter s sprehodi.

Lara kraški krompir je res boljši, še diši po kraški zemlji. Je bolj polnega okusa.

Grem še malo pospravljat dokler se mi še da, če je pa vreme zunaj tako da je za znort, še na sprehod se mi ne da, tako da gre naš kuža sam lulat in nazaj. Ko bi vsaj sneg naletaval, bi ga imele že skoraj en meter.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.12.2008 17:48:58   
lara light
Ojla lepotičke, kako ste kaj?

Taškica, upam, da je vse ok in da nisi preveč pridna, ampak da počivaš.user posted image

Pikatara, mmm, moram tud jaz poiskat ta krompir, super se sliši. Sem že mojga poslala v akcijo, upam, da bo kaj zrihtal. user posted image

Tudi jaz sem nekaj pospravljala, pa obiske sem imela, pa par dolgih sprehodov in sem prav uničenauser posted image ..nujno moram kavčatuser posted image

Lepo se imejte, lubčka!

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?