|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.11.2008 18:17:16   
rmmaja
Taškica, tale je pa dobrauser posted image . Verjamem, da si bila konkretno "razkurjena", sicer ne bi pozabila da dvojna nosečka ne dviguje 25 kg. Bom pa tole foro tudi sama kdaj uporabila, samo v nosečnosti bo moral to narediti moj mož. Mu povem, takoj ko se vrne.

Je pa težek tale tvoj prvošolček. Moj ima šele 17 kg. Je pa ravnokar na praznovanju rojstnega dne nekje na trampolinih. Tudi on bo danes rabil kopel, a upam a se ne bo trmal, da ne bo treba že danes uporabiti tvoje "rešitve". Bom jutri poročala.

Saj s trmo pri njem nimam ravno težav, je pa zelooo počasen. Medtem, ko se mala (2 leti 7 mesecev) že sleče in si umije zobe pred spanjem, on še vedno nekaj filozofira in morda uspe celo sleči en rokav. Ko sem hodila v službo, me je to motilo, zdaj pa imam čas in sem bolj potrpežljiva. Ta bolniška mora biti za nekaj dobra. Tudi druge stvari me ne spravijo kar tako iz tira, bom pa po porodu vse nadoknadila. Imam take izkušnje user posted image .



(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.11.2008 19:41:23   
mucka25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta ti je pa res originalna. Tud bogi no mali, da pride od rojstnega dneva lačen. Si bom zapomnila in vedno kako nevtralno torto naročila.

Drugače pa pri meni nič novega, no razen to, da ju že pošteno čutim in nista nič primiru. Kar je prov dobro in vem, da sta še nekje z mano. Tud moj apetit je narasel, sem pridobila zdaj kar nahitro 3 kilceuser posted image . No pa nosečniške hlače sem si tud že kupla, najmanjše kar so jih imeli pa še te so mi prevelike, jih bom pa lahko dalj časa nosila.

Zdaj pa šibam še mal likat, pa čeprov mi moj teži, da sem že dost dans nardila, pa kar ne morem mirovat, sem polna energije in jo moram izkoristit. Fajn bodte dvojne srečke nosečke in uživajte trenutke s trebuščki.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.11.2008 22:26:06   
pikatara
Lara light ja res se mi kdaj zgodi, da ponoči ne morem spat. Prej se mi to ni nikoli zgodilo, sedaj odkar sem pa doma sem pa včasih očitno preveč spočita. Zvečer sem bila tako utrujena, da sem že ob pol desetih spala, pol sem se pa ob treh zbudila, ker sem mogla na wc. Nočem luči prižigat, da ne bi mojga zbudila, pol si pa njegovega leptopa vklopim, ki je velik kot A5 formai na kakšni dve urci brskam po netu, pol pa nazaj zaspim. Se že sedaj navajam na načno bedenjeuser posted image

Taškica ko se boš opogumila pokliči. Meni je to res užitek. Pa ne beli si glave kako je v kopalkah saj si zunaj le par minutk ko greš v vodo in ven, v vodi te pa tako ali tako nihče ne vidi.

Pri gumah ni panike kar se policajev tiče, ker imam ketne. Problem je le tiste dni, če ful sneži. Ampak je moj dragi ful skrben in sva zamenjala avte.

Še nekaj linkov za vozičke:
http://www.nidodigrazia.it/html/sottocategorie/Passeggini-gemellari.htm
http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?id=38&marca_id=&caratteristica_id=4&valuta_id=1&gclid=CIfZ6ebB15UCFQ9cQgod9lrbWg
http://www.culladelbimbo.it/brands.asp?cat=13&idMacroNowOn=2
http://www.lilimay.com/buggies/out_n_about/nipper.php
http://www.zwillingsburg.de/tfk-zubehoer.php
http://www.lots4tots.co.uk/ForSale/67BA84F3.html
http://www.ringaraja.net/forum/m_1178059/mpage_1/tm.htm#1178059
http://www.buggy.de/twinner2.php?farbe=cr


in še moj favorit:
http://www.k111.si/strani/opis%20Hauck%20Roadster%20Duo.htm
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=PRA7cuQo8ng-cqzU5npbeuUiL1XRt32xXig=?mc=leguide&sku=de_DE-1559901
sam ga žal te barve skoraj nikjer ne dobiš, ker je star model

ta pa je najbolj praktičen link, ker jih je več gor:
http://www.tuttodoppio-gemelli.it/passeggini-e-pedanine/

Upam, da vas nisem zasula in da bo prišlo kaj v poštev.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.11.2008 22:57:24   
taškica
Pikatara, zdaj si mi pa dala domače naloge za cel teden. Super in hvala, bom vse poklikala in super, da misliš na nas.
Te pokličem. Hvala.
A glede kopalk si ne belim glave, samo da mi ne bo katera od povečanih joškic ven padla, ko se boženem v vodo (se hecam). Potrebno se je pobriti po nogah - to bo težava.
Maja  - moj ta mali ima januarja že 7let. In je visok in suh in nič ne je. Mogoče sem pretiravala, ampak smo pa čez 20kg. Tam okoli 21. Tvoj prvošolček je ziher jesenski, mam prav?
Tudi jaz ju čutim, metuljčke. Enkrat nižje, enkrat višje - vs epa pod popkom. Pa tudi kar velika sem, nosim pa večinoma kar pajkice, ker so najbolj komot.

Včasih me taka nerazumljiva lakota zagrabi, da se začnem cela tresti....Potem pa lovim hrano, pa sendviče naokoli, če ne nisme za nikamor. Veliko jem mesa...Pa ve, kaj pazite na prehrano? So vam kaj sugerirali kakšen režim je dober?

Vas pozdravljam in želim lahko noč. Pikatara tebi pa čim manj bedenja...

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
26.11.2008 13:30:58   
rmmaja
Ja Taškica, moj sine je decemberski. Zdajle nas čaka pravi veseli december. Za vikend se vrne mož s službene poti, bo prinesel darilo za otroke. Potem pa mali sanja že en mesec o darilu za rojstni dan, pa zdaj še o Millavžu, Božičku, Dedku mrazu... In bolj ga bremzam, bolj je obseden s tem. In samo igrače bi rad imel. Dopovedujem mu, da so tudi oblačila in obutev darilo, ampak mu še vedno ne potegne. Bolj se borim z njim, huje je. Upam, da mu bo kmalu kdo povedal resnico o teh dobrih možeh.

Včeraj se je tudi moj mali vrnil z rojstnega dneva lačen in žejen, a mi moramo biti pri prehranjevanju izven doma zelo previdni. Ima alergijo, najhujšo na oreške, se pa izogibamo marsičemu. Smo se kar navadili, on še posebej,  ker je to od rojstva. Kakšne posebne trme pa ni bilo, tako da nisem uporabila novega recepta za ohlajanje.

Pikatara, zdaj grem pa v lov za temi vozki. Zaenkrat bom samo sline cedila, ker moram še "našparat".

Pa fotoaparat nam je pred dvemi meseci crknil in iščem novega. Saj imajo nekatere zelo poceni, ampak jaz ga potrebujem včasih še za kakšno bolj profi fotko in ga izpod 500€ ne dobim. Še voziček bom cenejši kupila.

Hrana... Jaz bi samo jedla. In to konkretne zadeve. Ker pa je moja teža že tako malo previsoka, se moram zelo "bremzat". In potem se slabo počutim, sem tečna, kar naprej nekaj iščem... Strinjam se z mojo sodelavko, ki pravi, da se ji zdi, da bo celo življenje lačna. Blagor mojim otrokom, ki so izbirčni in suhceni. Samo kaj ko jepotem videti, da  jim mama vse poje.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 9:21:59   
taškica
Zdravo,
sem prekruzala tele linke z vozički in ugotovila, da so vozički preko spleta blazno cenejši. Kako to? Najdražji je okoli 230 Eur, kaj pa poštnina? Se je katera pozanimala? Mar res marža trgovine toliko vzame? Meni se zdi to malo noro....

Jaz pa sem danes malce tečna. Tako, da bi zveseljem kaj prebrala...če boste objavile. Želim vam lep dan....

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 12:49:06   
lara light
Dvojne lepotičke, dan!user posted image user posted image

Taškica, jaz še nisem šla v akcijo za vozičke, ko bom, bom posredovala tudi moje izkušnje. Ampak slabo kaže. Ker so tisti lepi in poceni, od par mesecev naprej, uni ki so popolnoma ravni in od 0 naprej, pa dragi! Bom šla čez mejo mogoče še danes!
Aja, še zgodba s tamalim in torto, sva se z mojim nasmejala!user posted image  Super familija ste!
Moram it, ker prihaja taščica na obiskuser posted image , saj veste malo pospravit, da bo vidla, da je sin na varnemuser posted image .
Lep dan vsem!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 16:04:34   
rmmaja
Tako drage moje user posted image user posted image !

Zdaj pa mislim, da sem res zaključila s konkretnim delom v službi user posted image in me lahko dobro leto in pol, skoraj dve, pustijo pri miru. Direktor me je povabil še na zaključek v decembru, a sem rekla, da na silvestrovanje ne pridem. Naj pridem pa vsaj po vrečko user posted image , je rekel. Pri nas ni denarja, so pa vrečke in se včasih najde tudi kaj uporabnega. Drugače so pa vsaj otroci navdušeni nad vsebinouser posted image .
In če ne bodo v službi dobili nikogar, ki bi me nadomeščal, ko bom na bolniški do sredine marca, bom lahko z novim letom končala bolniško in koristila dopust. Super. In kljub temu, da bom potem najbrž rabila še skoraj en mesec bolniške na stroške delodajalca. Za državo pa je to isto sranje, saj ZZZS je država, moja služba pa zudi. Zdaj samo držte pesti, da nikogar primernega ne najdejo.

Pri vozičkih preko spleta me moti samo to, da ne vidiš točno kakšen je, kako se zloži, ali je res tak kot piše. se pa tudi sama nagibam k temu, da bi ga "spletno" naročila.

Taškica, če nisi ravno najboljše volje, ti priporočam eno vročo čokolado s smetano ali pa vsaj šop banan. Pomaga. In če se user posted image , ti tudi nihče ne bo zameril.

Moja malčka v trebuščku kar lepo migata. Komaj čakam da ju v sredo spet vidim. Menda bo celo morfologija. In če bo tam vse OK in ne bo snega na cesti, šibava z mojim še v en šoping čez mejo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 16:38:37   
taškica
Evo, še zadnjič danes. Tudi jaz sem ta teden zaključila v službi, se formalno poslovila, pospravila mizo in zaklenila nekatere omare. Bog daj, da me ne bo leto in pol nazaj! Tudi meni so rekli naj pridem na silvestrovanje, pa se mi ne ljubi. Na sprejem s trebuščkom? Saj še za obleči nimam kaj, pa sami šefi, brez veze. Resnično. Pri nas nimamo Dedka Mraza ali kaj podobnega, v javnem azvodu, pa še božičnice ni. Pa saj je še bolje, fanta imata polno sobo igrač, legokock, najrajši od vsega pa skačeta po našem  fotelju in se obmetavata s povštri. To sta pravkar počela, pa sem ju usmerila v otroško sobo.

Tudi meni bo ostalo skoraj 15 dni dopusta, kaj naj naredim? Ima katero kakšno dobro idejo?

Hvala za čokolado in šop banan, zgleda da se bo vreme spremenil, pa me malo/veliko trka, oziroma mi ne ugaja sprememba pritiska in sem bolj slabša. Sem malo odspala in malo čokolade pojedla za dvigovanje pritiska.

Maja, tudi jaz imam v sredo pregled, upam, da me ne bo nič od znotraj pregledovala in res upam, da bo kakšen ultrazvok naredila. Tako rada bi ju vidla, a je vse ok. Tudi jaz ju čutim, samo ne vem kdo je kdo. Kako vemo, kdaj bo morfologija? Vem, da nja bi bila v 20 tednu, ane? Baje jo dvojčicam delajo prej? Jo napovedo?

Sem se pa odločila, da is nov modrc omislim, meni tele zadeve že prav kipijo. Res pa je, da je moja normalka 75B (če so podložene) in A, če so normalne, kar je malo in da zgleda rabim večje košarice. Glede na izkušnje mi bo preraso na 80 - 85 C; ampak enega za vmesni čas potrebujem. So pa prav za v muzej voščenih lutk; lahko jih samo gledaš.

Jutri bo sneg, uživajte doma....

Lara poročaj kako je bilo v Italiji, če si kaj pametnega videla....

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 20:01:21   
lara light
Rmmaja, naj se v službi odvije kot žeilš!user posted image

Taškica, čestitke za leto in pol odsotnosti, čutim, da jih ne boš pogrešala preveč!user posted image  Zdaj pa moje poročilo, bolj skromno, ker moram še preučit podatke na netu:

Iskala sva v treh trgovinah, nič pametnega, ker s vsi od 160 stopinj gor, bolj športni, oz zaporedni, kar me ne zanima. POtem pa par min pred sedmo najdeva: upam, da sem prav štekala, nimajo niti prospekta kaj šele kataloga, firma Pikolinouser posted image , vzporedna sedeža, meni je bil lep, zgleda manjši kot Hartan, rekla je 78 cm, s košarami vred akcijska cena 490 eur. To je ful ugodno proti Hartanu, ki je cca 740 s košarami, al celo več......pa še to, kolesa velika, lepo vzmeten, če rabite za neraven teren, je pa težje vodljiv, jasno, ker so kolesa fiksna in moraš nanj pritisnit navzdol, da se spr. del dvigne in potem obrneš smer. To ni glih...potem pa športni del lušen, z ročko spreminjaš naklone, to mi je fajn, da niso pasi ali zadrge. Pa torbo ima zadaj, pa dva žepa, vozljiv v obe smeri, ima vključeno mrežico za mrčes...res ima veliko reči za ta dnar. Mogoče izdelava ni glih vrhunska, a za toliko manj kot Hartan se mi zdi več kot vreden tega dnarja. Bom še razmislila in vam poročala. 
Grem iskat spl. stran proizvajalca...lep večer moje dame!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.11.2008 20:48:59   
lara light
Nič nisem našla...bom šla v soboto zopet pokukat, da vidim točno čigav je.

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 10:24:31   
pikatara
Lara kolikor srm zasledila si bila v Italiji. A mi lahko napišeš kje, ker greva midva tja jutri zjutraj. Moj dragi se je malo pozanimal in nekaj najdel, vendar me zanima če je še kje kaj pametnega.


(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 10:47:18   
pikatara
še en link.
http://www.buycentral.it/search.do?s=passeggini&showOffers=1&tf=462a

Kolikor sem raziskovala je zelo težko dobit voziček za dva, ki ima popolnoma raven naklon, večina ima 160 stopinj, ali pa piše da je raven pa ni čist. Lahko si pomagaš s košarami, jaz si bom kar s kakšno plenico.

Js sem se odločila, da bom voziček prek neta naročila, seveda pa ga hočem videt prej v  živo. Če jutri ne bo kaj pametnega v Italijo bom kar hauckovega roadster duo naročila. Sem si ga ogledala in mi je všeč. Pa še to je fajn pri teh vozičkih, ker nimajo samo treh fiksnih naklonov, ampak ga sam uravnavaš kolikor hočeš. Hauckov ima to narejeno kot naramnice pri nahrbtnikih, eni imajo zadrge, drugi vrvice in sam zateguješ kolikor ti paše.

Če zveste kaj pametnega sporočite.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 10:56:31   
pikatara
ta se mi pa zdi do zdaj najbolj uporaben:
http://www.ilmondodeigemelli.org/cms/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=19&id=152&Itemid=280

ko bi mi le kdo vse prevedeluser posted image

se bom še italijansko naučila, hrano že kar obvladam tako da lačna ne bom, počasi bom pa še vozičke

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 10:57:48   
Pikica5
Pozdravljene dvojne nosečke,

tudi sama pričakujem dva škrata v februarju, kot vidim imate iste probleme kot jaz z vozičkom. Mi smo se odločili za peg perego duette, ker so žal ostali preozki in se nitine dajo v čisto ležeč položaj. Sicer je Hartan ZII dost širok in vse, ampak ko se zloži je tako velik, da bi potreboval prikolico, da ga sploh lahko z sabo vzameš.



_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 12:48:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Lara kolikor srm zasledila si bila v Italiji. A mi lahko napišeš kje, ker greva midva tja jutri zjutraj. Moj dragi se je malo pozanimal in nekaj najdel, vendar me zanima če je še kje kaj pametnega.




O, super, dobim še kakšno mnenjeuser posted image . Saj jaz bom šla tud ju3 še 1x. Čakaj, da pomislim...poznaš kaj Gorico? Mislim, da je ulica via Carducci, edina trgovina z vozički na tej ulici. Blizu za orientacijo je zlatarna Tutta. To bi bilo v smeri iz centra Gorice (travnik, piazza Vittoria) proti bivšemu mejnemu prehodu Solkan.
Upam, da najdeta. Zlatarno Tutta vsi poznajo in trgovina je nekoliko više, na nasprotni strani ulice. Gospa je zelo prijazna in govori po naše. Fajn se imejta! user posted image Samo pozor, zdaj sem se spomnila, ju3 je v Italiji Andrejev sejem in bo strašna gužvauser posted image .

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 12:57:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

ta se mi pa zdi do zdaj najbolj uporaben:
http://www.ilmondodeigemelli.org/cms/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=19&id=152&Itemid=280

ko bi mi le kdo vse prevedeluser posted image

se bom še italijansko naučila, hrano že kar obvladam tako da lačna ne bom, počasi bom pa še vozičke


Jaz sem tudi našla to stran, kateri pa ti je najbolj uporaben? Če te kaj zanima, ti jaz lahko pomagam s prevodom, ni problema, če bom le znalauser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 13:02:40   
rmmaja
Pozdravljena pikica5 user posted image user posted image , tebe pa še ni pri nas na seznamu. Ali se motim? Ja, z vozički je res križ. Še dobro, da ni take izbire, kot pri enojnihuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem zaradi vozičkov prav slabe volje. Odločila sem se, da si bom nekaj časa dala mir, ve pa me samo zavajate s temi linki. In tudi malo manj krožim po internetu. Začela sem z branjem ene knjige, saj me od monitorja že močno bolijo očke. Knjiga pa je stara in slabo natisnjena, zdaj sem pa z dežja pod kap user posted image user posted image user posted image . Bo že bolje.

Srečno vsem pri "vozičkanju" in ne pozabite se pohvaliti, ko boste kaj kupile.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 15:20:03   
taškica
Glede vozičkov, sem jaz na istem kot Maja. Me je vse minilo in čakam, da me zagrabi. Pa rada bi dobila kakšnega sponzorja, ki bi kaj primaknil. Mislim, da se bomo šli akcijo v naslednjem letu. Pozdravljena pikica 5! Če želiš, te dodamo na seznam, še kaj povej, kaj imaš dvojajčna, pa rok itd.

Drugače pa sem danes šla po bolniško in zavila še v Supernovo, a ne med nosečniške obleke, temveč v Mercator in H&M. Tu sem kupila večji moderc, kakšno olajšanje! Potem pa v Mercator, kjer med policami zagledam dvojni voziček. Moram vam povedat, da sem stalno na preži za dvojčki. Vendar jih redko srečam. Največkrat v nakupovalnih centrih, zadnjič tudi v enem Mercatorju, vendar nisem imela poguma, da bi ogovorila mamico. Zdaj pa, ko se mi trebuh že pošteno pozna, ko sem pregurala konec 4. meseca in so dvojčki realnost, zdaj, no zdaj pa si upam. Vendar nikjer nobenih dvojčkov in mamic, pa še zima je, iskanje mamic z vozički v Tivoliju odpade.

In ju vidim med policami. Zašibam, jih lovim mimo ene, pa druge, mal zasledujem, že skorajda zavijem stran, se premislim potem pa stopim pred obličje ženske in le izdahnem. "Oprostite, ju lahko vidim za trenutek, tudi sama pričakujem dva...." Bila sta krasna 5 mesečna fantka, v vozičku - mareli in se mi od spodaj navzgor smejita. Potem pa naredim največjo neumnost na svetu:
"Joj, kolk sta luštkana, a ju vi pazite?" "Ne" je rekla gospa z redčimi lasmi in v dolgem plašču, "jaz sem pa njihova mama". V trenutku me je oblila taka rdečica, da sem bila čist preč. Res je, gospa je bila malce starejša (saj, starejše tudi imajo dvojčke), zmotilo me je pa to, da je bila orto urejena. Frizura, barva las brezhibna, oblečena v petke, skratka lahko bi bila tudi mlajša babica, ki skriva enih 25 let (user posted image ). Skratka, ženska ima doma 2,5 let starega fanta, in zgleda res dobro. Mal gubic okoli oči, ampak katera jih pa nima. Če bo slučajno brala tole, se ji že v naprej opravičujem.

In če vidite kakšno zmešano nosečnico, ki lovi mame z otroci po nakupovalnih centrih in jih ogovarja - no, to sem pa jaz :))))).


_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 15:40:36   
lara light
Taškica, kako si ti meni simpatičnauser posted image ...joj, se ti nasmejem.user posted image
Ne sekiraj se, saj ni bilo nobene hudobije in po mojem še vedla ni za kaj gre. Ja, ene res zmorejo vse, otroke porihtat, sebe v nulo, ....jaz še zdaj nimam časa za vse, ko nimam otrok in si ne predstavljam, kako bom potem...se že vidim, razvalina na dveh nogahuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 18:12:15   
pikatara
Taškica tolk se pa že dolgo nisem nasmejala.

Lara hvala, bova šla tudi tja pogledat. Hvala za ponujeno pomoč pri prevajanju ampak imam srečo, da se je moj naučil italijansko zaradi hrane. Njegov najljubši hobi je kuhanje in seveda italijanska hrana, za kar je pa treba recepte brat. V Italijo greva predvsem zaradi olivnih olj in moke, ter še nekaj takih stvari, ki jih pri nas ne dobi. Imam srečo, pravkar kuha paštico s škampi. Glede trgovin z vozički je danes naredil pravo raziskavo, tako da ima vse ulice izpisane in garmina pripravljenega. Jaz vem samo, da greva do Udin po olje (ker ga imajo samo tam), v Trst v Torri d Europa in še ena trgovina je v mestu, tam sem pred elti kupila voziček pa nečaka, ter še v Gorico pogledat tja ko si ti napisala, pol pa na kras po terana in nekaj popapat.

Od vseh vozičkov sta nama najbolj všeč TFK in Hauck roadster duo. TFK je dražji, težji in se bolj komplicirano zloži. Meni je že skoz bolj všeč vzporeden, mojemu je bil pa prvo zaporeden. Pol je pa videl kako dolg je peg peregov, ostali so bili pa neprimerni za novorojenčka, ker se samo enemu da naklon dol. Hauckov sicer ni čisto raven, je pa zelo in s kakšno plenico in zimskimi vrečami gre. Na ebayu so ceneje, vendar jih ne pošiljajo v Slovenijo, sem pa danes videla, da jih nemški my toys dostavi. Bomo še malo raziskovali.


(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 19:20:11   
hedviga
Živjo dvojne!

Vidim, da so vozički v igri. OOO sploh ne morm povedat kolk sem srečna, da sem se jaz že odločilča in naročila!! Če bi vdele kolk sem tega šmorna pregledala po netu, pa nekak noben ni bil prfect. Tudi tale moja Teutonia ma hibo, to je da je velika, ampak bomo že..
Ko jo dobim obljubim, da vam jo poslikam od vseh strani, če bo pa kakšno zanimalo pa lahko še kakšen voden turistični ogled!
Vsekakor pa imejte pred očmi da se vozeke povsod čaka, če jih naročite in sicer minimalno 6 tednov.

Taškica, super faca si!! Pa ne se sekerat, jaz skor vsak dan kakšno trapasto bleknem. Po moje so to hormoni!

Sicer pa smo meli danes pregled, otroci sicer še vedno niso neki giganti, ampak danes me dr ni nič prestraši, je komentiral da je vse ok. Tudi otrdevanje trebuha mende ni sporno, me je vaginalno pregledal in sem zaprta ko piksna. Bolel je pa ko hudič!

Pikica, lepo je videti še kakšno dvojno. Še kaj napiši, vidim da si malo več od mene!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 21:24:41   
lara light
Pikica, zdaj pa ne smem pozabit, sory, ker sem že 2 x, Hedi bi rekla hormoni, dobrodošla!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Taškica, super faca si!! Pa ne se sekerat, jaz skor vsak dan kakšno trapasto bleknem. Po moje so to hormoni!

Sicer pa smo meli danes pregled, otroci sicer še vedno niso neki giganti, ampak danes me dr ni nič prestraši, je komentiral da je vse ok. Tudi otrdevanje trebuha mende ni sporno, me je vaginalno pregledal in sem zaprta ko piksna. Bolel je pa ko hudič!



Oj, Hedi, pa kako je možno, da boli? Mater, a ne znajo bit nežni? Jaz vse od začetka ne delam več bikini depilacije z voskom, ker me samo ob misli boli. Prej pa sem brala revije zraven. namesto, da bi bila bolj korajžna, se mi je prag bolečine zelo znižal. O o, le kako bo rodit?user posted image
No, super, da je vse super in da si lepo zaprta.user posted image  

Tisti voden ogled bo pa nekaj boljšega!user posted image  Komaj čakam na fotke in info.user posted image
Ln, dvojne!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
28.11.2008 21:25:55   
lara light
Pikatara, 3x hura za tvojega dragega!user posted image  Kupim!user posted image
Poročaj o vsem in lepo se imejta!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
29.11.2008 15:03:50   
Pikica5
Zdravo dvojne srečke user posted image ,

Najprej hvala za dobrodošlico.

Rmmaja - res je ni me še pri vas na seznamčku user posted image  

Mi imamo rok 22.2.2009 pričakujemo pa dvojajčna dvojčka, en najbi bil user posted image  eden pa noče nič pokazat (to bo ziher punčka user posted image ) tako, da zgleda da bo ta drugi  user posted image  lahko me dodate na seznam. user posted image

Želim vam lep dan

_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?