živa
|
Hoj! Vidim, da včeraj kljub vsemu nisem bila zadnja . Danes zjutraj sem se končno prepričala in šla z malim na pilates, nato pa še za uro in pol na sprehod. Zdaj večji spi, jupiii, mali še ne, ampak bo po mojem vsak čas . Mami pa na RR, potem pa ne vem, če ne bom šla tudi jaz malo oddremat . Suzanamai, za Zojo, da se ji čim prej sčisti nosek. Alina_alin in jasna, jaz bi mojega kar malo k vajinima poslala na inštrukcije, ker delata tako lepe in spretne punčke , da bo vedel za 3. otroka (morda nekoč), kako se stvari streže . Mehurčica, kako se pa kaj vedejo vaši sosedje, zdaj ko imate še enega bebija doma? Sem brala takrat o Davidovih travmah in si mislila, kakšni ljudje vse obstajajo . pot, jaz sem brala Harryja Potterja, ampak pri meni knjiga ni zdržala neprebrana dva dni navkljub dvema gavnarjema . Imam doma celo zbirko, naj bi bila za otroke , bere pa seveda mami. Fluorove tabletke: mi je zobozdravnica dala recept in rekla, naj se sama odločim. Pa jih nisem dajala. Naša pediatrinja jih ne predpisuje. Vrtec: včeraj sem oddala še dve vlogi, tik pred zdajci , zdaj pa čakam na vprašalnike za komisijo. Deca spijo, naj mi bodo za zgled . Lp, živa
|