Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Džambo jumbo..slon nosorog saj je vseeno..velika je čez celo gostilniško mizo,čist dovolj da se al bina naje pa sod pira zraven..kaj bi boljšega9nebesa
fejst zapečene mam pa tud jest rada. tko da hrusta, ne da je zasmojena. pa tanko testo. vzhajanega ne maram, ker je predebelo. tako lepo tanko mora bit pa hrustljavo. jaoooo, zdej sem šele lečna. grem po čokolado drgač me bo konc.
tale dostav na dom je pri nas tako kot polži. je pica čist mrzla, pa jo majo v grelcu!!! jaz več na dom ne naročim. aj grem ven jest če že mora bit. pogreta več ni tako dobra kot sveža.
jaz pa glih zdele pizzo pečem, mmmmmm....že tok diši:)- To je pri nas v petkih že prava rutina....vsak petek zvečer z mojmu jeva pizzo, ki si jo vsak nardi po svojmu okusu:)-
mi smo pred leeeti, ko sem še bla mlada - beri pred 7 leti. bli na pagu na dopustu. pa smo šli domov prek raba. pa so naši tam eno pico naročli, pa niso vedli kaj je gor. je bil pa kozji sir, pa še ene 3 vrste sira, pa mal pelatov, pa drugonič. nič začimb, nič soli,.... jaz sem bla pa trmasta, pa nisem hotela nič jest. pol pa so vsi žvečili tisto pico sam jaz ne. sem se jim smejala v brk. ponekod res delajo "čudne" ali bolje nenavadne pice.
Dober večer dekleta... Vidim da govorite o pizzah!!! Jaz pa naredim mini pizza kruhke in sicer: šunko narežem na drobno, sir naribam, dodam malenkost ketchupa, malao začimb za pizzo, eno jajco in malo kisle smetane... To vse skupaj zmešam namažem na majhne kruhke (lahko francoski kruh narezan na rezine) in popečem v pečici...
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?