Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
naša Ketrin mi je enkrat pokazal, kako naj vam javim o dokodkih in komaj sem vas našel. Moški......
Danes ob 18.30 nam je odtekla voda, tako da sem bil do sedaj z njo v porodnišnici, ampak so me nagnali domov, ker še ni dovolj odprta in do jutra ne pičakujejo kakšne "akcije". Sedaj počiva, jaz pa naj bi isto počel doma
Hvala za info Nešo...po mojem sva si zamenjali štafeto...jaz danes ven, ona noter...sicer si malo falil temo samo ni vrag...človek, ko je živčen se lahko zmoti....
držim pesti, da te kmalu pokličejo in bodo zjutraj, ko se vsi naspimo že kake konkretne informacije...
dobro opravita...
Pip
G.
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
Bi kupili darilo otroku preko interneta, če bi bilo to kvalitetno, a kot presenečenje?
Da, otroci imajo radi presenečenja, do nekje 30 eur (18%) Da, a ko naročam, moram vsaj približno vedeti kaj bo otrok dobil (18%) Da, otroci obožujejo, ko dobijo kaj po pošti ali jim prinesem kot presenečenje (0%) Ne, ker ne vem kaj kupim (32%) Ne, ne kupujem na internetu (4%) Ne, raje izberem darilo v trgovini (29%)
Število vseh glasov: 28
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!