|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 18:53:48   
jenyj
Prvo kot prvo je hiša še vedno od tvojih staršev in ti on nima kaj za izplačat, če ni nič njegovo. Delež si bosta razdelila po smrti staršev (oziroma razdelili) - tistega, na katerga je hiša pisana.
Če zgornji del starša bratu podarita, lahko po njuni smrti zahtevaš delež od darila v kolikor ne bi bilo dovolj ostalega denarja za poplačilo tistega, kar ti pripada. Če mu stanovanje prodata ne moreš nič, razen če bi prodala pod ceno, ali če kupnina ne bi bila nakazana - lahko izpodbijaš ampak tudi šele po smrti.
Če je napisana oporoka v tvojo korist ali obratno pripada drugemu samo nujni delež.

Hočem povedati to, da sedaj ne moreš storiti popolnoma nič, ker ne more on tebe izplačevat, če sta starša še živa in je hiša pisana na njiju. Vsekakor pa ti bo pripadal delež po smrti. Zdi se mi neumno drezati v osje gnezdo, v kolikor to ni nujno potrebno.








(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 18:57:21   
dido
Aja, pa še nekaj. hiša ima dva nadstropja. Kdo pravi, da so pozabili na tebe ? Brat je pač sedaj prišel domov in uporablja npr.zgornjo polovico hiše, tvoja pa bo npr. spodnje nadstropje, kjer sta starša. In kje je sedaj tu krivica ? Kje je kdo dobil manj ? Boš pač dobila svojo polovico bolj pozno. Kaj pa če bi bila ti v fin.težavah ali pa bi se ločila ter prišla nazaj k staršema ? Bi ga tudi takoj izplača in mu naštela 50.000 EUR ? Kaj naj gre brat potem raje na cesto, pa četudi ti ne boš živela tam ?
Bi rekla, da si lahko užaljena, če bi ti hotel istočasno nazaj domov, pa ne bi mogla, ker bi njemu dali prednost, tako imaš ti stanovanje. In v čem je problem ?

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:01:47   
lea23
babuška, oni mu niso dali. on je prišel z idejo da bo živel doma. ker mu je prevelik strošek vzdrževat staro hišo.
starši pa mu ne morejo rečt: ne, ne smeš pridet domov. meni pa sta starša rekla: ti imaš stanovanjski problem že rešen, sama se zmenita kako bosta in kaj. ko sva se odselila od doma, je bil zgornji del hiše od obeh. sta rekla, da nama zgornji del ostane že bo kdo od naju kdaj v stiski. ker sva oba šla od doma, in ona sva šla tako rekoč  na partnerjevo premoženje, da če se kdaj kdo od naju loči da lahko komot pride domov.
temu je bil zgornji del hiše del namenjen.
in zato že od nekdaj nikomu ni hodilo po glavi to da bi si že zdaj naredil kor svoje stanovanje. ker nisva razmišljala o tem da ga bova uporabljala, pač pa da ga bova uporabljala takrat ko bo kdo v stiski. on pa trenutno ni v stiski, hišo sta dobila, prenovila sta si, zdaj pa nimata denarja za opremo in mesečne stroške. pri dveh plačah. to pa meni ne pomeni stiska. in zato mi ni vseeno. to stanovanje je bilo namenjeno da ga kdo od naju uporabi v sili razmer. ne pa zato da bo nekdo lahko kraljeval v luksuzu zato da ne rabi zapravljat svoje denarja.
in starša sta že 3 leta nazaj obema jasno povedala da če bo kdo v krizi, stiski, se lahko vrne domov. ampak brat ni v stiski. samo opazil je da življenje na svojem ni enostavno.
tako da za zgornji del se boriva vsak sam, starši so že povedali da je od naju.
niso ga dali niti enemu niti drugemu, pač pa obema. ampak on si bo zgoraj naredil stanovanje. in v njem bo živel pač načeloma do konec življenja. oz. bodo v njem živeli bodoči njegovi otroci. torej, v primeru da pridem v stisko jaz, ne bom imela it kam. pa imam zdaj ravno toliko pravic do stanovanja kot on. ampak ko se bo enkrat vselil, mi pa ni več pomoči. potem pa nimam tam več kaj iskat.

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:07:29   
Anonimen
o, kako je tvoj brat zase pameten. Pa ti naj starši zagotovijo, da prideš lahko v stiski domov spodaj k njima'user posted image

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:11:36   
baguSka
ampak ko se bo enkrat vselil, mi pa ni več pomoči. potem pa nimam tam več kaj iskat


dokler ni pisano nic na njega, ima on tam toliko za iskat kot ti!!!

in ce bo on opremljal in vlagal, bo to delal na svojo odgovornost, ker se mora zavedati, da je toliko njegovega, kot tvojega...

vse ostalo se vedno velja enako, kot sem prej pisala...

u bistvu je se vse krasno - vsaj zate, ker uradno itak ni nic pisano na njega!!

tisto s krizo pa itak pozabi... kaj pa ce bi res bil v krizi?? a potem bi ti blo pa vseeno?? nima veze to..

so pa starsi res... da dajo obema eno igraci in si jo potem prilasca le en... user posted image  drugi pa naj se lepo pod nos obrise in oni to se gledajo in jim je to kul?? ne vem no... tebi kot starsu, bi ti blo to lahko jasno...

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:20:41   
baguSka
sta rekla, da nama zgornji del ostane


in ze to ti lahko pove, da je cist samo njuna odlocitev... takrat ej blo tko... zdej dopuscata, da si on 'prilasti' ta del hise... se vedno je njuno in bi onadva mogla rect kaj in kako... ce mislita, da se komu dela krivica, sta onadva tista ki se odlocata... ne moreta pa kr pustit da se vidva zdej kregata o njunem premozenju, ko sta onadva se ziva... tega bi se onadva mogla zavedat!!! ne moreta pa kr jabolka vrzt in s tem opravt... mal razmisli! brat je u bistvu tok 'kriv' kot mu starsa to dovoljujeta... ker on se 'igra' z njunim premozenjem.. onadva pa mu to pustita.. od tebe pa je odvisno kako bos to sprejemala.. al bos krivila njega, ker se igra z njunim premozenjem, al bos krivila njiju, ker mu to pustita in pustita celo, da se vidva neki kregata zarad tega samo da je njima fino...!? al pa bos ti pametna in bos nasla neko pametno resitev... zase..

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:43:22   
lea23
ja, seveda bi blo drugače v primeru da bi on zdaj bil v stiski!
ampak tako pa se bosta preselila k staršem, in za denar ko bosta pridala hišo si bosta oh in sploh spredenala in opremila stanovanje.
in čez recimo 20 let.. lahko se jst recimo ločim od moža. s hčerko bom na cesti. bom šla domov jokat, pa se kr vselila v bratovo stanovanje? in živela skupaj z njim in si z njegovo družino delila stanovanje??
če bi bila čez 10 let v stiski jaz ali on.. ali pa recimo oba.. ali pa recimo kdorkoli od naju. bi si pač zgoraj uredil del stanovanja in to je to. ali pa bi ga razdelila na pol, torej iz 80 kvadratov bi vsak imel 40 kvadratov in to je to. vsak bi imela svojo enosobno stanovanje.
in če se bo on preselil že zdaj, v njem bo ostal za zmeraj, pa ne morem kr živet z njim preostanek svojega življenja. in moji in njegovi otroci se bodo stepli med sabo da sem jst njim ukradla polovino stanovanja. takrat pa bodo on in starši rekli: ja nimaš kaj, zdaj ima on gor svoje stanovanje kjer živi s svojo družino. prej bi razmišljala.

roko na srce, upam da se mi nikoli nič slabega ne pripeti da bi bila kdaj v finančni stiski, ampak treba je pa razmišljat v prihodnost. dandanes je zelo veliko ločitev, in kogarkoli lahko partner vrže vn iz svojega stanovanja / hiše. saj že zdaj si dajem nekaj denarja na varčevanje, ampak če bom kdaj v krizi mi starši ne bodo mogli pomagati več. zdaj pa si mogoče še lahko kaj izborim. če ne drugega, za mogoče nekoč ko bo moja hčerka odrasla in bo tudi ona imela svojo družino.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:46:36   
ključek
zakaj pa skoz govoriš,d a je stanovanje od moža? ga nista skupaj kupila? sicer sta pa poročena, kot pišeš, in potem pomeni...pol-pol.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:47:57   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: lea23
.... brat pa je rekel, da ni šans da bi bila možnost da bi se jst ali moji otroci kdaj vselili nazaj v isto hišo kot bo on. da izplačal me pa tudi v takšni oporoki ne bo, ker ko se enkrat odseliš od doma,  se pač odseliš. 

prosim, vaše mnenje.


Ni mi jasen ta argument, da ko se enkrat odselis od doma, se pac odselis in ni nazaj..... saj se je tudi sam odselil in po njegovem ni nazaj..... ??
Nic kaj fajn situacija, tvoj brat bi imel in denar in celo hiso nekoc, do tega nekoc, bi pa imel smao polovico, ker on  ne bi obnavljal.... saj tudi hiso tvojih starsev bo enkrat treba obnavljat... ni mi jasno pravzaprav kaj on sploh hoce... nekaj je ostalo nedorecenega.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:49:50   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
no tebi pripada tocno toliko, kot ti namenijo starsi, dokler so se zivi, ali pa potem po nujnem delezu... nic vec in nic manj kot se tebi zdi pravicno... res se grdo slisi, ampak tako je... to je premozenje tvojih starsev in z njim lahko pocnejo kar zelijo... in ce oni napisejo stanovanje na tvojega brata, tebi NIC ne pripada... tko je..


Ce je darilna pogodba se potem lahko, na zahtevo druge zainteresirane stranke tudi darilo uposteva v dediscino. Edina pogodba, ki se nikakor ne more "vracunati" v dediscino je kupoprodajna pogodba. Je pa na njo treba placati davek.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:51:41   
ključek
če bojo starši napisali v oporoki, da je hiša od brata, tebe je pa treba izplačati, bo to moral narediti, pa če hoče ali ne. bo pa hišo prodal in te izplačal. ne more kr on neki govorit kaj bo naredil in kaj ne. ja pa res tudi to - odvisno, kaj bosta starša napisala v oporoko. če oporoke ne bo, sta dediča oba. a tukaj je catch - on se bo zgovarjal, da že živi v hiši, jo rihta, obnavlja....to morte rešt zdej, škoda kreganja.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:54:07   
lea23
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

zakaj pa skoz govoriš,d a je stanovanje od moža? ga nista skupaj kupila? sicer sta pa poročena, kot pišeš, in potem pomeni...pol-pol.


s tem mislim pač to, da za stanovanje ki ga imamo nisem dala niti tolarja. mož je že prej imel garsonjero, jo je prodal, dodal nekaj denarja, in kupil večje. ja poročena sva, ampak v primeru da se midva ločiva, iz kakršnegakoli razloga že, nimam namena da mu vzamem pol stanovanja. pol stanovanja, za katerega nisem dala niti enga evra. zato. verjetno bi pač nekaj denarja dobila od njega, ampak verjetno pa bi tudi on gledal in spodbijan v smislu da je stanovanje s svojim denarjem kupil on. zdej pa, logično, je stanovanje od obeh. to sem želela povedat s tem.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:57:19   
ključek
aja. sej zastopm. sam lej...zdej ko pa živita skupaj....ti tud vlagaš v stanovanje, ne???? jaz sem tud dedovala hišo + zemljo, ko sva z možem kupila še nekaj zemlje, sva se zmenila, da bo vse napisano pol - pol. ne vem, upam, da mi ne bo kdaj žal, ga bi pa itak user posted image , če bi se ločila in bi jaz mogla stran. po moje mu "premoženje" odrežem. user posted image  sej, zdej se smejim, če bi blo pa res.....pa znorim.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 19:59:04   
lea23
tako tudi nisem jst lastnica stanovanja, v katerem zdaj živimo mi trije.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:01:22   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*
.......
Onadva sta si to ustvarila s svojimi žulji, zato ti ne pripada NIČ. Saj vem da obstaja zakon nujnega deleža, ampak jaz osebno bi ga spremenila, zakaj bi morali otroci kaj dobit?
Nikoli nisem razumela npr. tega primera: par si kupi parcelo, zgradi hišo, imata 2 otroka, ko odrasteta npr. oče umre in potem materi pripada samo polovica. ZAKAJ? Kaj sta tista otroka finančno prinesla v hišo, da jima nekaj PRIPADA? Jaz tega enostavno ne razumem.


Pripada im zato ker so dedici, ker zena umrlega ni nujno tudi mati otrokom, ker je milion situacij v katerih bi se brez taksnih zakonov razpasla manipulacija in grabez.


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:01:40   
ključek
a stanovanje je pol napisano sam na moža al kako??

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:02:53   
Gina
Nisem glih natančno brala, samo jaz pa tebe ne razumem... Kar je od staršev, je od staršev. Nič ni tvojega ali bratovega, zgolj njihovo je. Ko bodo enkrat umrli, bo itak vse od obeh vaju v enakih delih - razen če bi si oni premislili, pa vse nanj napisali. če bodo napisali nanj polovico hiše, se to šteje, kot da je že dedoval svoj del, lahko to dokazuješ, tako da itak ni nič spornega. Tako da tebi v tem primeru starši ne delajo nobene krivice in verjamem, da morajo biti tudi oni v težkem položaju. Kaj pa naj naredijo? Rečejo, da naj gre sin proč, ali naj rečejo, da bodo ta hip vse prodali, da bodo vajina pričakovanja po denarju od njiju zadoščena, ali naj stanovanje razkosajo na pol, pa rečejo, da naj vsak vzeme svojo polovico, ali naj rečejo, da mora sin zato tebi nekaj dat - lepo te prosim, pa kaj je otrokom,d a take nesmisle pričakujejo??? Kakšna krivica, saj ni nič njegovega....niti ne bo....ko bo čas, te bo že izplačal, tisto te bo itak moral...ali boš pa dobila glih tko en cel štuk hiše....samo kasneje. Zakaj bi se starša s tem ukvarjala? A to kaže na njuno ljubezen, če sina ne bi spustila  k sebi, al pa bi zahtevala, da te izplača za nekaj, kar še njegovo ni, niti najbrž še dolgo ne bo? Saj tebi bo vrednost tega stanovanja itak rastla, no, hiše sem mislila....ej ljudje božji, ne se kregat za take reči.... Tvojim staršem se mora srce trgat, ko to gledata, za kaj se otrokom gre, za kaj se bodo stepli po njuni smrti. Pa ne bi rekla, če bi se šlo v resnici za stanovanjski problem. Če bi ti ostala sama, kar te tako zelo skrbi, bi te zihr pod streho vzela...in tudi ti bi se morala enako mnogo prilagajat v tisti hiši vsem skupaj. To je cena za skupno življenje.

Jaz ti povem,d a če bo kateri od mojih otrok želel ostati doma, da bo lahko, vendar bo ostal tisti, ki bo prvi pokazal interes živeti pri meni na račun prenašanja mojih for - nikakor pa ne bom tega razglašala na ves glas, ker najbrž je za otroke boljše, če gredo. Če bo kateri od ostalih mojih otrok imel hude težave pri stanovanjski stiski mu bom zihr poskusila pomagat, če pa ne bom mogla, pa pač ne bom. Nikakor se pa ne mislim na trepalnice postavljat, če bi mi očitali, da sem enemu dala nekaj, drugemu pa ne - enega stanovanja v hiši pač ne morem razdeliti na tri dele, niti ga ne mislim. Karkoli že bom komu dala, bodo lahko kvečjemu veseli vsaj zanj, matr zavist je huda reč..., pa itak bodo vse podedovali v enakih delih, ko bom enkrat umrla, tako da krivice v končni fazi itak ne bo.
Poleg tega ne upoštevaš še enega vidika. Življenje s starši je daleč od kraljevskega ponavadi. Ima sicer tudi svoje pluse, samo ima pa tudi veliiiiko minusov. Nikdar nisi tako zelo svoboden in samostojen, vedno neko ceno plačuješ za skupno življenje, v obliki prilagajanja na nek način, tak ali drugačen.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:06:16   
ključek
user posted image user posted image user posted image
fajn napisano!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:09:09   
Anonimen
moja zgodba. odselila sem se od doma, mož je kupil stanovanje in s hčerko sami trije živimo v novem dvoinpol sobnem stanovanju. zase imamo dovolj prostora, smo srečni in se imamo radi.


Meni se pa zdi, da je brat ljubosumen in da tezko prenese, da si ti srecna brez vecjih skrbi. Ce ze ne more svojega zivljenja bistveno olepsat, bo poskusil zagreniti vsaj tvojega oz. vasega.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:10:07   
taja27
prebrala sem samo prvotni post ... ker se mi enostavno ne da brati ostalega ... in to je še ena od tisočih zgodb, ki se ponavljajo povsod okoli nas ... v stilu 'jst ne rabim nič ... dokler tud brat/sestra ne dobi nič ... če dobi on, pripada tudi meni' ...

tudi jst imam brata, ki si bo urejal stanovanje v hiši staršev ... in sem tako vesela, da bo imel nekaj svojega ... sem pa atija nagovarjala, naj mu pomaga ... naj mu on zamenja okna in naj da on novo fasado ... komu bo pa pomagal, če ne svojemu otroku ... jst ne rabim pomoči, bratu bi pa ta pomoč prav prišla ...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:10:49   
Anonimen
nisem brala nobenga odgovora. ampak vem da bi bla sama ful prizadeta sploh če take vrste obnašanja ne bi bla vajena od svojga bata. sploh pa bi bila razočarana nad starši ker očitno delajo ful ogromno razliko.

kakor koli jaz bi bla vrjetno za zdaj tiho, po smrti staršev bi pa definitivno zahtevala polovico bajte!

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:13:48   
Anonimen
... jst ne rabim pomoči, bratu bi pa ta pomoč prav prišla ...


Sama gledam podobno...otroci smo pac razlicni in potrebujemo razlicne oblike "pomoci". Za mene tudi vedo, da mi ni treba pomagat, da se rada sama znajdem, ker mi je to veselje in izziv. Ceprav niti brat ni neke pozresne vrste, se mi zdi user posted image . No, bomo videli, ko bo treba kaj delit...user posted image . Zankrat sem zadovoljna, da lahko sama poskrbim za svoje potrebe, tudi stanovanjske.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:16:29   
Anonimen
v primeru če bi mogoče čez recimo 10 let potrebovala denar za mogoče nakup novega stanovanja, nebi mogla dobit niti tolarja. ker starša ga nimata, če bom pa čez 10 let karkoli rekla bratu, bi pa rekel da je stanovanje že njegova in da meni ni dolžen dat nič.
torej, če ne bomo rešili zdaj, ne bomo rešili nikoli.


Tukaj se strinjam, na nek nacin. Dobro je, da mislis tudi na prihodnost, da se cez leta ne "znajdes cez noc na cesti" brez vsega...na drugi strani delat si skrbi na zalogo, kaj bo cez deset let, spet ni neka zdrava opcija. Ne vem, smotana situacija.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:32:30   
Gina

v primeru če bi mogoče čez recimo 10 let potrebovala denar za mogoče nakup novega stanovanja, nebi mogla dobit niti tolarja. ker starša ga nimata, če bom pa čez 10 let karkoli rekla bratu, bi pa rekel da je stanovanje že njegova in da meni ni dolžen dat nič.
torej, če ne bomo rešili zdaj, ne bomo rešili nikoli.


Ampak saj ti brat res ni dolžen dati nič, saj ni nič njegovo v bistvu, pa tudi druga polovica bo itak nekoč tvoja. Zakaj meniš, da moraš od nekoga dobiti nek denar, ali od staršev ali od brata? Jaz tega res ne razumem. Nihče ti ni nič dolžen. Kako češ zdaj, ta hip rešit? Kaj boš reševala? Tvoji starši so živi. Njuno je vse. Tvojega ni nič. Niti bratovega. Dokler ga ni bilo notri, ti je bilo vse ok, ker je stanovanje hipotetično čakalo nate. Zdaj ko ima pa brat problem, pa je narobe, ker gre not?
Zakaj se toliko bojiš, da boš šla s tvojim narazen? A je to problem? Edino taka res realna nevarnost, bi te lahko upravičeno delala totalno prestrašeno. Pa še tam ne bi smela ničesar pričakovat od staršev. Če se pa res bojiš, da boš šla narazen, pa povej tvojim, da se kregata, da je ne vem kaj vse narobe in da se bojiš, da boš kmalu rabila stanovanje in da imaš resen problem, ki ti bo v tem primeru, ko se vseli brat, zaprl vrata osnovne stanovanjske varnosti.
Drugega upravičenega razloga za zavist jaz tu ne vidim.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: hiša, hiša..
25.3.2008 20:39:17   
lea23
gina, prosim preberi vse moje poste preden pametuješ, ne pa samo zadnjega!
 
stanovanje mu starša nista podarila, niti meni niti njemu! ampak je bil ta del hiše namenjen za primer, če bi kdo od naju kdaj v stiski. ker oba sva šla od doma, na tako rekoč partnerjevo premoženje. in doma del hiša naj bi bil za naju oba, če bi kdo od naju kdaj slučajno bil v stiski. on pa želi imet stanovanje za strajno uporabo.
 
in še enkrat, naslednjič prosim da vse preberete, tiste ki pametujete tako ali drugače.
 
sploh se ne gre za dediščino.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?