Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
nina_nana, sem dala prej med recepte en dober recept za polnjene miške, naj ti jih dragi res naredi, se splača , so res fuuuul dobre!!!:bravo::bravo::bravo::miska:
Mi smo bili na pustovanju,jupiiiiiizdej smo pa že doma. Krofov se niti ne lotim pečt,ker nimam daru za peko:(( že raje kupim ali pa jih kdo od sorodnikov speče;)
Fritole že uspejo,no skoraj:ups:enkrat sem neki falila in so bile znotraj še surove,moja uboga Nika je eno pojedla in pol bruhala,od tistga časa naprej jih noče več jest:(( Slike so,samo ne vem če jih bo Katja dala gor,pa še jutri gremo na pustovanje v Ankaran-.Konvent,danes pa smo bile v Avditoriju..super,ker so bili skoraj vsi starši našemljeni z otroci.:bravo::bravo:
Meni se je ponavadi isto s krofi zgodilo, zato jih tudi ne pečem več. Zato sem pa cvrla danes te miške, ki so s skuto polnjene. ja,moji otroci so rekli, daso jedli Miške01,torej,kaj naj bom zdaj??? BAVBAV01:hudicek: