|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 18:26:31   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

mojčca - kje v  Toysrusu v Celovcu al v Grazu?


V Celovc. Je pa moj danes dobil katalog iz Metroja in je notri noro dobra otroška kuhinja (54-delna). Cena pa je 95 EUR. Sem ti hotela prilepiti link, kako izgleda, pa kataloga še ni na netu. Tako da počakaj do drugega tedna, pa ti prilepim slikco kuhinje sem gor.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 20:27:18   
hariba
mojcab Mi jo imamo od smoby. Mi je pa všeč tudi tista iz quele kataloga,naša je podobna samo ni miele.
mojčca Ja jaz tudi pobiram posamezne dele kuhinje vsepovsod,pa duplo kocke in avtomobilčke tudi. danes sem odmaknila sedežno,da sem bolj temeljito posesala in našla vzadaj pravi "zaklad"zokne,no ti niso njeni,njeno flašo,avtomobilček par kock in lopatico iz njene kuhinje.
Tako sedaj me pa podi mulc iz pc.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 23:01:40   
taška30
Živjo, vidim, da je kuhinja pri vseh aktualna. Pri nas tudi, neverjetno. Julija posede pliškote v vrsto na kavč, da vsakemu krožnik ali skodelico in jih hrani z žlico. Kolk je hecna!user posted image  Pa meni tudi kavico občasno skuha. Imamo pa tole iz BC: nima 42 delov, tako da ni treba preveč pobirat po celem stanovanjuuser posted image , ampak ravno gledam kolk je draga - 40€, mislim, da smo mi lani dali (za dedka Mraza za Manco) pod 30€.








-trgovina > IGRAČE > Igralni seti > Gospodinjski seti


user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 23:14:31   
taška30
Drugače je pa pri nas zdej takole: duda je za ponoči (in jo nažiga 100/huser posted image ), zjutraj gre duda 'spat' v njeno posteljo in je do večera ni, tudi za v vrtec je nima. Kar se mi zdi OK, zaenkrat, upam, da bo pri tem ostalo. Drugače je pa zvečer pred spanjem še vedno dretjeuser posted image , le da zdaj traja le 2-3 minute. No, danes je izjemoma trajalo več kot pol ure, s tem da še skos zgublja tisto dudo in ji jo moram iskat po postelji. Sploh ne štekam fore, očitno ni bil problem 'večernih koncertov' le v dudi. Ne vem ali je to kakšna faza, ampak zadnje čase je samo: mamiii, mamikaaaa....če grem kam ven joka (sicer potem takoj neha), če grem na wc in pač zaprem vrata za sabo je jok do neba, zvečer pa ko jo nesem v spalnico in še ko jo imam v naročju in se stiskava, že začne jokat mamikaaaa, mamikaaaauser posted image . Tako da kar nimam srca jo pustit, čeprav na rokah je pa tud ne mislim uspavat pri letu in pol. Da bi jo pa dala ležat zraven sebe na veliko posteljo pa odpade, ker v trenutku oživi in misli, da je na trampolinu.user posted image
Upam, da tole kmalu mine.user posted image

Z zdravjem smo pa tko tko, Manca je od danes ful prehlajena, Julijino uho pa tudi po kuri drugega AB Cedax ni OK, zato smo šle na ORL, kjer so ji sprali uho (ni tak bavbav) in zdaj ima še ene AB kapljice za direktno v uho.
Mi je pa rekla na ORL, da je spiranje nosu pri otrocih obvezno in da se tega ljudje sploh ne zavedajo, ne glede na to ali so bolni ali zdravi, vsako jutro in vsak večer in to v ogromnih količinah, vsaj po 2dcl na dan.user posted image  Toaleta nosu pač. Pa Operil kapljice so tudi čist v redu, jih lahko daješ daljši čas. No tako, uradno mnenje stroke.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 23:20:17   
taška30
http://www.toysrus.at/spielwaren/kuechen-kauflaeden/

uf, Mojčca, tale je pa res ogromna.user posted image Ampak po pravici punce, tole vam jaz ne bi priporočala za letos, za naše 1,5 letnike, ker enostavno niso dorasli. Samo razmetavali bi vse dele naokoli. Po mojem je za to starost dovolj ene dva krožnika, žlički, skodelica, lonec in konec, ostalo pa dela domišljija. Ta se mi zdi bolj za 'velike punce', kot sta najini Manci, a ne Mojčca?user posted image  Pa še za te se mi zdi, da ima preveč delov.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.11.2008 23:21:03   
taška30
Konc mojih samogovorovuser posted image ,
grem spat, nočko.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 8:00:14   
mojčca
Jutro punce. Danes pa dobite poleg kavice tudi rogljiček

user posted image

No, jaz sem že pridna in sedim v svoji pisarni in čakam, da bo ura osem, ko se začnejo uradne ure. Ja, je prva delovna sobota v mesecu in sem dežurna. Ja, kdor je priden, je priden user posted image .

Hariba, sem se ful nasmejala tvoji izjavi, da te mulc podi iz računalnika. Ste pa prišli daleč, otroci za PC, mati pa adijo oz. lahko malo pospraviš, daš oprati cunje, likaš. Na srečo so naši malčki še tako majhni, da nas še ne podijo iz računalnika (no, nas podijo samo z namenom, da bi se ukvarjale z njimi, namesto z PC-jem).


Počasi vas zapuščam in grem novim delovnim zmagam naprotil.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 8:10:47   
mojčca
Taška, bravo za tvoje včerajšnje samogovore. Tudi to se kdaj zgodi, kajne???? Kar se tiče otroških kuhinj, pa, če bi jo jaz kupovala, bi kupila tako, z čim več "rezervnimi deli", potem bi jih pa otročku nekaj dala za igro, ostalo pa pospravila za par mesecev. Ja, se je treba znajti, da imaš čim manj za pospravljati.
Kar se tiče dude, če jo ima samo ponoči, je to čisto v redu (tudi naš jo ima samo za spanje). Imamo pa tudi mi obdobje, da sedaj pred večernim spanjem v sobi kar nekaj joka. Saj se potem pomiri in zaspi, ampak brez joka oz. stokanja pa ne gre.
Vam pa želim ,da se Manci prehlad čim prej pozdravi, pa Julijino uho tudi. Prihaja tak čas, da bo spet polno prehladov, virusov in podobnih zadev.

No, mogoče bom pa danes jaz imela samogovore, tja do 12, potem pa grem na kosilo (bo moj kuhal Martinovo kosilo, kaj pa bo, se bom pa pustila presenetiti).

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 9:43:21   
zalbi
Dobro jutro še od mene!

Uu hvala za vsa mnenja od kuhinj - ja mojčca ti pol ke prilepi link - ko bo katalog gor. Drgač pa sem pol včeri še brskala po netu, pa sem najdla od fisherprice eno kuhinjo, k se da znižat, pa zvišat, pa prou piše da je primerna od 18m dalje... no ja... ideje so vsekakor dobrodošle.

Danes sva sami, dela to soboto, jaz pa vse kaže da naslednjo. Bova šli malo vn, pol gre spat, pol pa gremo na en rojstni dan, k enim prjatlom.

taška - pri nas gre tudi zutri  duda ajat, pa vseeno, se 100x na dan teži za dudo... no v vrtcu je nima, če pa kam gremo, pa obvezno mora bit z nami, ker ima občasno kak napad kričanja v avtu... pa jok in teženje v trgovini, ni da ni.

tako - vsem delovnim, naj čim hitreje mine..

_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 10:17:07   
tejkag
Oj!
Jas sem pa danes in jutri na srečo doma. Potem pa se začne norišnica, ker delam od 8h pa nekje do 17huser posted image . Tako da bom  bolj malo z bejbo, ampak na srečo bo to trajalo samo do 27.11, potem pa spet po starem.
Včeraj sva Lani kupila novo posteljo, danes je user posted image šel po njo, upam, da bo kaj bolj spala v veliki-čeprav dvomim, da bo kaka sprememba glede njenih nočnih žurkuser posted image .
Kuhinja-ja kaj pa vem, mogoče bi jo lahko pa  Božiček prinesel. Sicer ima posodice pa skodelice in podobne zadeve za kuhanje, ampak ne kaže pretiranega navdušenja nad kuhouser posted image .
O.k  l.p,


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 10:53:02   
smotka lonib
hojla!

jest vas ne dohajam več glede debat. v službi nimam interneta, pa tud časa neuser posted image .

drugače pa je pri nas Zala včeraj zbolela, je imela 39 vročine. so mi rekli pri zdravniku, da je viroza. ko bo viroza mimo nas pa po vsej verjetnosti čakajo še norice, ki razsajajo v vrtcu.user posted image  sem jih pričakovala, ker noricam se pa v vrtcu težko izogneš.

moram nehat, ker je Zala huda. bom pol kej napisala, ko bo spala.

čao!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 11:31:19   
mojčca
Lonib, ja vi imate pa pestro. Se nekaj dogovarjamo v petek za večerno srečanje in če utegneš, se nam lahko pridružiš.

Punce, kaj je sedaj s petkom, a je kakšna zainteresirana????

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 14:11:23   
zalbi
mojčca - jst sem Za petek!

_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 17:38:27   
smotka lonib
Mojčca!
 
če bom utegnila pridem ampak nič ne morem obljubiti. Kam pa točno?

Drugače imam pa dons nočno službo tako, da punce, če greste ven žurirat (MARTINOVO), vzemite TAXI, če se ga boste nacukale. dons ponoči bom nekje na gorenskem lovila pijančke in pijankeuser posted image  . če vas slučajno ustavi ženska, pa vprašajte, če je smotka lonibuser posted image , da ji ne boste rekli samo smotka, če vam bo položnico napisala zaradi žalitveuser posted image  uradne osebe. Malo se moram pohecat, da bom lažje preživela noč.

Zala mi je popoldan začela tudi sračkati kot vidra tako, da mislim, da gre za trebušno gripo, ker tudi jesti noče veliko.


moram zdej nehat, ker sta mi Zala in Vanja celo kopalnico pošpricale (se kopata, pa potapljata tuduser posted image ).

Čao!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 20:17:49   
zoom zoom
Živjo,

tudi pri nas je tamala SPET zakuhala, pa nekaj je driskala, tako da upam, da ne bo spet kaj hujšega. OD celega dneva bit doma pri enem sitnem otroku, drugem bolno sitnem otroku in sitnim zaspanim descem se mi bo en dan zmešalo, čeprav če pomislim z druge plati, se nimam pa kaj pritoževat. Bi lahko bilo še slabše. Ma bo že. Sem pa danes kar malo slabe volje, ker sem bila za vse sama in nit na zrak nisem mogla.

V glavnem grem zdej sapt.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 21:24:12   
thumbelina
Hej, hoj,
naša dva za1x zdrava, čeprav po naših krajih tud razsaja ena trebušna zadeva. Upam da se nas ogne.
Sicer pa same old same old. Mal bluzimo, mal delamo.
Aja pa midva z možekom hujšava po MOntignacu in moram rečt da je ful fajn. Prvič po dolgem času nisem zabasana, niti lačna, ker količine hrane niso omejene. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.11.2008 22:15:46   
taška30
O, Thumbelina, čestitke za odločitev za zdravo življenje.user posted image  Jaz sem tudi dala dol kar enih 5-6 kil, ampak se mi zdi, da predvsem z aerobiko in nenažiranjem s čokolado. MONTI pa.......žal, ampak brez krompirja mi živeti ni, sploh pečenegauser posted image , to je pa pri Montiju greh št.1, a ne?user posted image

Mi smo bili danes doma, le mož in Julija sta šla v trgovino, pa je bilo (začudauser posted image ) prav luštno. Otroci neverjetno pridni, brez enega samega incidenta.user posted image  Edino zvečer se je spet Juliji dalo tulit pol ure pred spanjem. Pišuka, pa kaj je to?!? Sploh ne vem kako naj se lotim tega, ker se kar ne neha. Tudi če stojim pol ure zraven posteljice, se dere, vstaja ob ograji, kr neki....user posted image

Smotka lonib, ti si faca.user posted image  A si sploh lahko stroga pri opravljanju službenih dolžnosti?user posted image  Si te res ne predstavljam tam z resnim obrazom, ko si tule takšna dobrovoljka.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
   RE: Aprilski lumpi 2007
9.11.2008 19:48:57   
*piškotek*
user posted image  Kaj, a danes pa še nobene ni bilo tule???? user posted image

No uglavnem vikend je za nami, naš lump spi že dobre pol ure, jaz sem dala še cunje prat, zdej grem pod tuš, potem pa na kavč k mojmu user posted image  se mal stisnt...

Včeraj in danes smo bili več ali manj doma, smo se igrali, risali,... vse kar smo kam šli, je bil 2 x dnevno sprehod user posted image user posted image user posted image  Moram pa rečt in pohvalit Nejca (za spremembo, da ga ne bom vedno samo "grajala" user posted image  ) da je bil pa tale vikend eden izmed "lepših" - je bil zelo priden, nič ni bilo tistega obupnega cviljenja, obešanja samo po meni - se je lepo igral, risal, plesal, gledal risanke, bral knjigice,... Še spal je čez dan neizmerno veliko - včeraj 3 ure, danes pa 3 ure in pol (saj mogoče je bil tudi zaradi tega bolj razigran in dobre volje). Skratka res je bil pravi mali cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tako, moj je že izpod tuša, grem še jaz.
Želim vam mirno noč user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
   RE: Aprilski lumpi 2007
9.11.2008 20:09:42   
zoom zoom
Živjo,

spet zelo naporen dan. JE tamala imela še kar vročino, pa 1x je zelo tekoče kakala in sem ji dala kar Linex in potem ni več. Cel dan zelo sitna, se je obešala name, spar ni hotela. Je v celem dnevu spala pol ure, pa sedaj v joku zaspala, ker nisem bila zraven. MEne tako vrat boli, se komaj premikam, sinko je šel popoldan z mojimi ven, tako da se je vsaj on naužil sončka. Jutri bo tamala doma in če še ne bo ok, gre popoldan k zdravniku. Res komaj čakam pomlad.

Glede kuhin imamo tudi mi tisto leseno (kot mislim da Tašška), ampak meni ful ni všeč,e bi raje imela plastično, ampak je ako dobil, tako da bosta verjento imela kar to, če božiček ne bo prinesel nove.

Grem še malo pred TV, potem pa spat.

LN

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   RE: Aprilski lumpi 2007
9.11.2008 21:04:19   
taška30
Hej, je pa res zatišje tule danes.
Tudi mi smo bili cel dan doma, ampak kot pri Piškotku je bilo tudi pri nas začuda mirno.user posted image  Otroci pridni, sploh Manca je zadnje čase tako pridna, da ne morem verjet. Tako razumska je in zrela in prijazna in uvidevna, milina res.
Sta pa obe še vedno prehlajeni. Vročina tam med 37,3 in 37,8°, pa malo kašljanja in smrkanja. Nista za v vrtec, jaz pa ta teden ne morem na bolniško, ker imamo eno izredno stanje v službi, presojo v četrtek in je še ful stvari za zrihtat, tako da pride jutri moja mami gor in jih bo čuvala. Upam, da ji ne bo prenaporno, saj v bistvu sta čist OK, samo za ven pa po mojem še ne.
Uspavanje Julija: po starem, pol ure rogoviljenja v postelji. Ampak je zanimivo, da za dnevno spanje pa ni problema, po 1 minuti je že spala.user posted image

Zoom zoom, sočustvujem s tabo in te še kako razumem. Sem imela prejšnji teden tako krizo, ki se je že nekaj časa vlekla, naporno za znort, živčna 100/h. Zdaj se je pa malo umirilo, sem super, pa ne vem al zato, ker so otroci bolj pridni ALI so otroci bolj pridni, ker je mama bolj mirna. Najbrž to drugo.user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.11.2008 7:08:41   
aprilčica07
Jutro,

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vikend smo preživeli, je blo vsega po malem. Tamali se je v soboto zvečer opekel, je dal rokico na stekloreramično ploščo, itak je bla vrela, ker sem prej kuhala pašto gor... Joj, kašen jok je bil pol. Ne pod vodo, ne mazat s kamagelom, ne zavit, nič nič in nič... krokodilje solze so tekle več kot 1 uro. pol smo ga nekako prepričali, da smo mu začeli mazat s kamagelom in mu zavili vse skupja s povojčkom, da je blo bolj trdno vse skupaj. Vsakič ko je pogledal rokico spet jok... Bogi je bil tako utrujen, da je kolapsnil kr na kavču, v mojem naročju in pol spal celo noč do 8 zjutraj... Zgleda, da je kamagel pomagal, ker mu niso ratali niti mehurčki in ga včeraj rokica sploh ni več bolela.user posted image

Drgač pa po starem, še zmeraj ne govori, oziroma govori kr neki po svoje, ma bo že. Včeraj smo pol šli v Koper k teti od mojga, ma je blo grdo vreme na obali in nismo šli niti do morja pogledat kako in kaj.

thumbelina: baje je ta dijeta zeloo dobra in učinkovita. Ma kakor je rekla taška  meni brez kromprija živeti ni.
zoom zoom: upam, da so toročki že boljše in da se virozice umirjajo.
piškotek: ja, včasih znajo bit ti naši otročki pravi cukrči, ma takoj v naslednjem momentu pa pravi hudički..user posted image
smotla lonib: pr nas začuda ni blo policajev, no vsaj v soboto ne, so bli pa v petek povsod okoli raztreseni in veselo ustavljali folk.. sicer se strinjam, da je preveč mrtvih na naših cestah in da alkohol in volan ne gresta skupaj...in je treba delat na tem, da so to zmanjša... nevem kako je okoli, ma tle pr nas, se še kr najdejo pametnjakoviči, ki pijani sedajo za volanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Tako, zdaj še na kafe, in pol delat.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.11.2008 7:09:44   
aprilčica07
taška še to: pr nas je pa obratno, dnevno spanje je postalo prava mora (uspavanje user posted image ), nočno pa brez najmanjšega problema.user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.11.2008 7:49:33   
zalbi
Dobro jutro!

Ja  očitno je bilo nekaj v zraku ta teden - tudu sara ej bla pravi cukrčev včeraj. Se je lepo igrala, sama, ni težila, mal gledala riane, skratka, res je bla luštna in fajn.

Joj ja - spet ponedeljek, pa tolk ga ne maram... bo že... mam kr neki dela, tko da upam, da bo hitro minil...

thumbelina - bravo za dločitev za dieato - jst bi tut mogla se neki takega lotit, ampak zdej k bo veseli december---khm, mislm da ne bo šlo.

zoom zoom - upam, da se čim prej pozdravte, isto pri tebi taška.
 
smotka lonib - ja tut jst si te ne prdstavljam stroge - ti uspe:)?

tako kavica, potem pa na delo veselo...brrr....

_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.11.2008 7:55:17   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Vikend smo preživeli.

Včeraj sta bila oba take tečnobe, da to ni res. Sem vama kar "fovš" Piškotek in Taška. V soboto je Matic čez dan spal  uro in pol, včeraj pa eno uro. Kosilo sploh ni hotel jesti, popoldne je jokal ali eden ali drugi, za piko na i pa je potem Matic ugriznil Manco v nogo in to kako. Je imela kar zatečeno, pa vse plavo. No, ko je videl, da je naredil narobe, pa je rekel ti, ti Matic, tekel po hodniku in prav lepo padel. Ja, jok, eden na hodniku, drugi na sedežni v dnevni, jaz pa sem bila čisto na koncu z živci. Ko sta šla pa spati, sem bila pa prav veselo, ker sem imela potem malo miru, da sem se zrelaksirala. Mojega pa tako cel dan ni bilo, ker je delal. Danes pa pridejo polagati ploščice user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lonib, no, kako je bilo v soboto. A je bilo veliko pijanih na cesti???

Zoom zoom, joj, a pri vas še ne bo miru pred boleznimi???? Vam že privoščim končno zdravja, res. Kar se tiče moških, ah, se bom rajši kar vzdržala komentarjev.

Thumbelina, čestitke za tako odločitev (hujšanje po Montignacu). Jaz imam doma tudi knjigo, samo prebrati jo moram. Vem edino, da je strogo prepovedan krompir, ostale pa ne vem nič.

Taška, ti pa kar -5 kg????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke, no, če kakšen kg pogrešaš, ti ga pa jaz z veseljem odstopim.

Aprilčica, ja bogi vas otroček. No, imate srečo, da ni bilo kaj hujšega in da nima po celi roki mehurček. Temu bi se pa lahko reklo sreča v nesreči.

Grem počasi delati, uživajte.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.11.2008 9:41:26   
smotka lonib
Hojla!

soboto sem dobro preživela. celo enega pijančka sem jest dobila in mu  podarila en pol penzion na naši postajiuser posted image . in to je bil en mlad star malo čez dvajset. groza je s temi mladimi fanti. med tednom pa sem obravnavala prometni nesrečo, kjer je imel povzročitelj nekaj alkota v riti in to spet mlad fant. malo čudno se sliši ampak jest pijančke z veseljem kaznujem ali pa jih zaprem (odvisno kok ga imajo v rit-delamo po zakonu). dost o tem.


znam pa bit stroga, če je potrebno, sem pa tud ful prijazna, če so drugi do mene . najraje imam kontakt s starejšimi in otrociuser posted image , ker ti so pa res 1A.

Mojčca!
sem te čakala v Kranju nekje za vogalom, da te ustavim, pa te nisem našla?user posted image

zoom zoom, taška30!
čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

thumbelina!
držim pesti, da ti uspe shujšati za user posted image toliko kolikor si si zadala cilj.

aprilčica!
še dobro, da ni bilo še kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image .

piškotek!
tvoj Nejc je pa res priden. napša se kr nalima name in me včasih sploh ne izpusti izpred oči.

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...
Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?